Gość: izzi pop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.04, 15:39 Gdzie według was dobrze i niedrogo zjeść ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: Dobry obiad ? IP: 83.16.144.* 16.07.04, 10:37 Ale co Cie interesuje-studencka tania knajpa czy niedroga dobra restauracja? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_szczurka Re: Dobry obiad ? 16.07.04, 16:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=14207499&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Dobry obiad ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.04, 21:33 Wędzonka stołuje się tylko u Żarłacza na Komandorskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyot Re: Dobry obiad ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 21:40 Z całym szacunkiem do obiektu,ale na pewno nie w Monopolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em-ka Re: Dobry obiad ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 10:50 przy tym jakże smakowitymi. Pozdrawiam wszystkich koneserów wrocławskich kulinariów - omc.bikonto - makłowiczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em -ka Re: Dobry obiad ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 10:55 Przepraszam wszystkich zainteresowanych. produkowałam powyższt tekst przez pona pół godziny, ale i tak zostało z niego ostatynie zdanie. Jak mi przykro. Jeśli nie uda mi się odtworzyć, napiszę jeszcze raz, bo w takiej wersji, jak się ukazała brzy mało wiarygodnie. MK Odpowiedz Link Zgłoś
nieszek Re: Dobry obiad ? 17.07.04, 23:07 osobiście polecam bar mleczny Manhattan w wiezowcu na placu grunwaldzkim (..nie wiem dokladnie czy tak sie pisze nazwe tego baru czy tylko brzmi tak samo.. ;) ) mozna tam tanio zjesc dobre zestawy obiadowe..z tego co pamietam to chyba jakos za +/- 5 zlotych jest np filet z kurczaka z ziemniakami i surowką..mozna sie najesc..no i smaczne przy tym :) Mają tam tez pyszne i tanie pierogi ruskie ..az mi ślinka juz leci jka sobie o nich przypomne..szkoda tylko ze tak mało tych pierogów robią..a raczej ze az tak dużo osob je kupuje bo tak w roku szkolnym to kolo 16 juz ich czesto nie ma..nie wiem jka to z tym jest na wakacjach :) pozdrawiam ..no i smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś