Dodaj do ulubionych

Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien

IP: *.looz.com.pl 21.03.02, 16:04

7 kwietnia – Pogrzeb Trójki
W związku z ciągle pogarszającą się sytuacją w radiowej
Trójce, słuchacze by wyrazić swoje niezadowolenie, organizują
w dniu 7 kwietnia w Warszawie, ogólnopolską manifestację. Szczegułowch
informacji udziela: Piotr Dolewka - orzel@looz.com.pl
Informacje znaleźć można także na stronie: www.trojkowy.prv.pl

List Informacyjny

Protest słuchaczy Programu Trzeciego, spowodowany jest tragicznym stanem w
jakim znalazło się to radio.
Unowocześnianie „Trójki” i dostosowywanie jej do nowych form słuchania radia,
sprawia, iż radio, które kiedyś walczyło z trudem o własną tożsamość i formę,
teraz wyzbywa się jej dobrowolnie, na rzecz bezimiennych audycji i muzyki
pełniącej rolę tła. Inteligentne słowo, które było charakterystycznym znakiem
Programu Trzeciego, po którym też, można było rozpoznać to radio, bez obawy
pomylenia go z inną rozgłośnia, teraz zastąpione zostało lekkim
i niezobowiązującym słowem. Audycje kulturalne, wychowujące i poszerzające
horyzonty kilku kolejnych pokoleń, obecnie zostały poskracane i rozczłonkowane,
wobec czego nie mogą w żaden sposób spełniać swojej edukacyjnej funkcji.
Różnorodna muzyka, która obecnie pojawia się w „Trójce”, przeznaczona została
na weekend, a godziny nadawania niektórych audycji dają naprawdę dużo
do myślenia. Taka audycją jest np. pojawiająca się w niedzielne popołudnie,
Sjesta, prowadzona przez pana Marcina Kydryńskiego, w której prezentowana jest
muzyka jazzowa, która pasuje na księżycowy wieczór, a nie na słoneczne
popołudnie. Zlikwidowano wiele popularnych audycji, prowadzonych na wysokim
poziomie, nie dając w zamian nic, co wyrównałoby te poważne straty w ofercie
programowej „Trójki”. Manniak Niedzielny, Radio Retro, Klub Ludzi Ciekawych
Wszystkiego, Ranking Reportaży czy Bielszy Odcień Bluesa, to tylko część
audycji, które nie znalazły miejsca w „nowej Trójce”. Na antenę, zgodnie
z zapowiedzią Dyrekcji, wróciła Muzyczna Poczta UKF, jednak w formie zupełnie
pozbawionej treści, nie mając nic wspólnego z wersją tej audycji, która
prezentowana była w „Trójce” jakiś czas temu. Oprócz zmian programowych,
zadziwia i budzi sprzeciw słuchaczy, także polityka kadrowa prowadzona, przez
Dyrekcję. Zwalnianie doświadczonych i lubianych redaktorów i zastępowanie ich
nowymi, nie pasującymi swym charakterem do klimatu tej stacji i o znikomym
doświadczeniu, nie przyczyni się do rozwoju radia. Słuchacze w swych protestach
odnoszą się bardzo często do przykładów z historii Programu Trzeciego, jednakże
nie chodzi tu o przywrócenie dawnych czasów, a jedynie o to, by radio, na
którym im zależy, spełniało ich oczekiwania, stawiało wyzwania i było na
najwyższym poziomie, dbając o każdy element je tworzący – inteligentne słowo,
ciekawą i różnorodną muzykę oraz fachową wiedzę, tworząc w ten sposób unikalny
i niepowtarzalny nastrój.

Komiter organizacyjny protestu
Główny organizator
Piotr Dolewka
Obserwuj wątek
    • johnnie_walker Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 21.03.02, 17:22
      Może by we Wrocławiu zorganizować jakiś lokalny proteścik?
      • Gość: brian Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.02, 17:26
        ja jestem za...
        • Gość: juras Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.03.02, 17:30
          Jak najbardziej!
          • Gość: orzel Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: 212.180.150.* 21.03.02, 18:46
            zapraszam tez na impreze centralna, do Wa-wy na 7 kwietnia.
            Przy wiekszej ilosci osob, bedzie zorganizowany transport autokarowy.
            Pozdrawiam - ZWYCIEZYMY!!!
            • Gość: Tomek Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.icpnet.pl 21.03.02, 21:43
              > zapraszam tez na impreze centralna, do Wa-wy na 7 kwietnia.
              > Przy wiekszej ilosci osob, bedzie zorganizowany transport autokarowy.
              > Pozdrawiam - ZWYCIEZYMY!!!

A jak ktoś z Wrocka przez Poznań, to mogę duszyczkę albo dwie zabrać... Ew.
              kontakt - tomekdp@icpnet.pl

• Gość: orzel Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.looz.com.pl 22.03.02, 17:16
                Gość portalu: Tomek napisał(a):

> A jak ktoś z Wrocka przez Poznań, to mogę duszyczkę albo dwie zabrać... Ew.
                > kontakt - tomekdp@icpnet.pl
                >
                Droga nie wazna... Byleby byc...:)
                orzel
                • tuhanka Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 22.03.02, 19:47
                  Przybywajcie, ściągnijcie ludzi z całego Dolnego Śląska. Może ktoś ma znajomych
                  w Szklarskiej Porębie? Może warto by, aby przyjechała grupa z zimowej stolicy
                  Trójki? Trójka rozpromowała Szklarską, przyjedźcie jej bronić!
                  • tuhanka Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 24.03.02, 19:59
                    Ludzie, calkiem serio! Zawiadomcie znajomych i przybywajcie do Warszawy!
            • Gość: seba Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.prawo.uni.wroc.pl 02.04.02, 17:32
              Mowisz serio o tym autobusie?
              czasu niewiele, ale moze cos sie jeszcze da z Wroclawia zorganizowac.
              ZWYCIEZYMYPOTRZYKROC. NIECH ZYJE TROJKA (ale stara)
    • Gość: STrup Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.03.02, 11:03
      Na manifestacji byc nie mogę, ale całym sercem popieram protest.
      Może by decydenci Polskiego Radia zrozumieli, że nie zawsze słuchalność czy
      oglądalność jest najważniejsza.
      Że publiczne radio i tak zapewne nie wygra z agresywnymi rozgłośniami
      komercyjnymi, więc raczej powinno sobie znaleźć własną, ambitniejszą formułę,
      która dotrze do tych nielicznych, za to bardziej wymagających.
      A plebs niech sobie słucha disco-polo. Ja nie będę.
      Przypominam też, że płacę abonament.
      A tak to jakoś jest, że jeśli się za coś płaci, to również chciałoby się mieć
      prawo żądać!
      • tuhanka Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 25.03.02, 11:26
        Dokładnie tak. Szkoda, że nie możesz być, ale możesz przekazać znajomym. Może
        ktoś zdecyduje się przyjechać? Im nas więcej, tym lepiej.
        Pozdrawiam
        • Gość: juras Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 12:23
          A czy zrobimy własna manifestacje we wrocku? Jeśli uderzymy jednocześnie w
          kilka miast, to może przynieść lepszy efekt! Czekam na zainteresowanych!!!!
          • tuhanka Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 26.03.02, 10:49
            Najlepiej by było spotkać się w Warszawie, tam są władze radia i media. Większa
            siła oddziaływania...ale jeśli byłby sensowny pomysł i alternatywa dla tych, co
            chcą a nie mogą przyjechać...W pierwszej kolejności jednak zapraszam do
            Warszawy.
            • Gość: olga Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 11:44
              Sądze, że własna manifestacja we Wrocławiu może też przynieść efekty. W końcu
              to stolica dużego regionu. Połączmy ją z protestem wobec najnowszego projektu
              ustawy Krajowej Rady radiofonii i Telewizji, a teraz także rządu o koncentracji
              mediów. To przynajmniej zapewni nam sporo dziennikarzy.
    • Gość: Avocado Chyba szczegolow ? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 18:00
      Jako odwieczny sluchacz 3-ki nie sadze, zebym musial protestowac razem z
      ludzmi, ktorzy nie znaja polskiej ortografii, sry.

Co do zmain - dajcie spokoj ludzie - nie jest az tak znowu tragicznie. trojka
      nadal jest najlepszym radiem na rynku !

Pozdrawiam,

Avocado Aguila
      • Gość: anatol chybaś koleś niezbytś gramotnyś jesteś... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.02, 18:12
        nie czepiaj się szczegółow- mozna mieć np dysgrafię- słyszałeś o tym kolego?
        Błedy ortograficzne to chyba najmniej istotne błedy popełniane przez ludzi;
        istotne to jest zwłaszcza w polsce gdzie niemal cała sfera życia publicznego
        to jeden wielki "błąd" nie odbieraj tego jednak jako afirmacji dla
        ortograficznej ingnorancji- po prostu zwracajmy uwage na to co ważne.
        • tuhanka Re: chybaś koleś niezbytś gramotnyś jesteś... 28.03.02, 10:56
          O ile wiem, niejeden (także Trójkowy) radiowiec popełnia błędy ortograficzne,
          co nie zmienia fakty, że mogą być wspaniałymi mistrzami słowa mówionego. W
          końcu przez głośnik błędów ortograficznych nie widać...
      • Gość: orzel Re: Chyba szczegolow ? IP: *.looz.com.pl 26.03.02, 22:07
        Gość portalu: Avocado napisał(a):

> Co do zmain - dajcie spokoj ludzie - nie jest az tak znowu tragicznie. trojka
        > nadal jest najlepszym radiem na rynku !

jesli sluchasz, to sam wiesz, ze niestety, ale juz nie jest nawet dobrym
        radiem...:(
        a szkoda....
        • ergil Re: Chyba szczegolow ? 27.03.02, 16:34
          Oj, ludzie... jeszcze sobie "dzień dobry" nie powiedzieli, a już się żrą.
          Co do jednego możemy się chyba zgodzić - Trójka powinna i może być radiem o
          wiele lepszym od tego, którym jest obecnie (bez względu na to, jak kto ocenia).
          Prawda?
          No to mamy wspólny cel i już.
          (dyg)
          Ergil
          • ergil Re: Chyba szczegolow ? 28.03.02, 16:30
            mamy? To dlaczego ten wątek spada i spada? I biedna dziewczyneczka musi go
            wyciągać do góry za uszy?
            (dyg)
            Ergil
            • Gość: Lotek Re: Chyba szczegolow ? IP: *.tera.com.pl 28.03.02, 18:01
              Czesc Ergil
              "noooo, to Ci pomogeeeee" :-)
              Lotek
              • ajk Re: Chyba szczegolow ? 29.03.02, 15:15
                Nie świntuszyć, nie świntuszyć! Wszyscy znają "Samych swoich" :-)
                AJK
    • Gość: Zynek Sami się o to starali.. IP: *.dtvk.tpnet.pl 30.03.02, 08:16
      Trochę żal, ale sami się o to starali. Publicystyka była zbyt jednostronna -
      różowa lub czerwona. A po tej stronie za duża konkurencja.
      • Gość: orzel aktualnosci IP: *.looz.com.pl 30.03.02, 11:54
        a aktualnosci...

www.trojkowy.prv.pl

...sa tam.

orzel
      • Gość: FIRMAT Re: Sami się o to starali.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.02, 12:14
        Gość portalu: Zynek napisał(a):

> Trochę żal, ale sami się o to starali. Publicystyka była zbyt jednostronna -
        > różowa lub czerwona. A po tej stronie za duża konkurencja.

rózowy to chyba jesteś ty, to kolor świnki. Taki jesteś też w życiu ? lubisz
        przypinać komuś łatki podkładać świnki ?
        Ale moim zdaniem pisząc o Trójce, że jest czerwona i różowa ty jesteś kompletnie
        zielony, jak ufoludek, co nie, GOŚCIU Z INNEJ PLANETY.....

• Gość: Zynek Re: Sami się o to starali.. IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.04.02, 07:51
          Jak Trójki słuchają sami bezkrytyczni i napastliwi tak jak TY to nie ma się co
          dziwić, ze będzie pogrzeb. Myśl trochę człowieku, chociaż wątpię czy Cie
          jeszcze na to stać - chyba nie za sprawą TRóJKI ??????
    • Gość: andy_sz Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.dialin.buffalo.edu 31.03.02, 14:26
      Mnie niestety nie uda sie przyjechac na Pogrzeb, ale bardzo bym chcial zeby
      ludzie tacy jak Wy pokazali ze ta sprawa jest powazna i ze dla wielu Trojka to
      nie byla zwykla rozglosnia ale taka odskocznia od ogolnie ogarniajacej eter
      glupoty i beznadziejnosci. I oprocz Wawy jakby we Wroclawiu zorganizowac taka
      manifestacje to bylaby swietna mysl, wszak Wroclaw zawsze slynal z ludzi
      swiatlych i aktywnych. mam nadzieje ze reanimacja Trojki dojdzie do skutku...
    • Gość: Agnes Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.powiat.klodzko.pl 02.04.02, 11:37
      Przeczytałam właśnie list informacyjny o proteście słuchaczy Programu
      Trzeciego.Zgadzam się z tym protestem w 100 %. Mam 24 lata i jestem słuchaczką
      3 z tego co pamiętam niemalże od urodzenia. Jestem bardzo zaniepokojona tym co
      dzieje się z moją ukochaną trójeczką. Nie podoba mi się nowa forma prowadzonych
      audycji, która obecnie przypomina formułę żenujacego dla mnie pod każdym
      względem radia zet. zmiany, które zaszły są zmianami niestety na gorsze.
      upodabnianie się do innych rozgłośni, które funkcjonują na zasadzie "dla mas"
      jest dla mnie dużym zaskoczeniem i jestem ogromnie zawiedziona. Przerywnik
      Muzyczny "Trójka Twoje pierwsze radio" czy też audycja od 10 do 12 emanująca
      ploteczkami z życia gwiazd czy mało ciekawymi "ciekawostkami" to hłosta dla
      intelektu wiernych trójkowych słuchaczy. Największym dla mnie rozczarowaniem
      jest brak audycji takich jak manniak niedzielny, a już jest dla mnie
      niewybaczalna zmiana nadawania markomanii!!!!! cały tydzień zawsze czekałam,
      aby w sobotę obudzić się przy głosie Marka Niedźwieckiego, by później błogo i
      refleksyjnie spędzić przedpołudnie, a później popołudnie na słuchaniu
      przepięknych smooth jazzowych utworów odkrywając tą muzykę ciągle na nowo.
      JESTEM ZAWIEDZIONA, ROZCZAROWANA I NIE ZGADZAM SIĘ JAKO NALEŻĄCY DO TRÓJKOWEJ
      RODZINY SŁUCHACZ NA TAK RADYKALNE ZMIANY!!! Niestety mieszkam daleko od
      stolicy, bo w Bystrzycy Kłodzkiej i w związku z tym nie mogę wziąć czynnego
      udziału w proteście. Natomiast podpisuję się pod nim obiema rękami i nogami,
      jak będzie trzeba to podam wszystkie swoje dane osobowe i mam nadzieję, że ten
      protest przyniesie oczekiwane efekty i trójeczka wróci do swej dawnej
      rewelacyjnej formy. Póki co podkreślam raz jeszcze, że to co aktualnie
      reprezentuje moje ukochane radio to gwałt na intelekcie i duszy fanów 3.
      Naprawdę nie zasłużyliśmy na takie traktowanie!!!

Z nadzieją na lepsze jutro Programu Trzeciego

trójmaniaczka z powiatu kłodzkiego

Agnieszka Sałdacz

e-mail: agnesu2@wp.pl
      • brezly Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 02.04.02, 12:19
        Zgadzam sie z toba ze ten jingle "Trojka, twoje pierwsze radio" brzmi jak "RMF
        FM" albo "siedemdziesiat trzy i dwaaa" czyli cos rodem z rozglosni
        komercyjnych, ktorych ja nie moge sluchac dluzej niz przez 30 sekund. Dodatkowo
        nowy obyczaj czytania wiadomosci na dwa glosy, meski i zenski, pewnie zeby sie
        przecietny ogladacz Big Brothera byl w stanie zorientowac gdzie sie konczy
        jedna a gdzie druga wiadomosc. Ale Piotr Baron jest OK. Natomiast jezeli Marcin
        Kydrynski nie przestanie zajmowac sie Stingiem, to jako milosnik tego drugiego
        zmontuje duza, uszata bombe w ksztalcie termosu Hiperrobociarza (dzien dobry,
        Jarosz :-)) i ....
        Jak jeszce kaza slac SMSy po 10 PLN + VAT to....
        Brrr....
        • tuhanka Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 02.04.02, 14:40
          No cóż, doszły mnie słuchy, że podobno w Muzycznej Poczcie UKF piosenki będzie
          się zamawiać przez SMS...
          • ajk Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien 02.04.02, 17:16
            SMS??? To sa te "nowe technologie""?? Ło jeny, jeny!! Alez pan dyrektor dał
            popis!! Nowe technologie!! Hahahaha! To może niedługo zaczniemy wykorzystywać
            gońców i gołebie pocztowe??? Żeby na koniec wrócić do starych, sprawdzonych
            kartek pocztowych?
            AJK
            "Nowe technologie"!! SMS! Paradne!
          • Gość: Seba WROCLAW NA WARSZAWE - KTO JEDZIE?!!! IP: *.prawo.uni.wroc.pl 02.04.02, 17:23
            Kochani!
            Mamy jeszcze kilka dni na zebranie sie. Najlepsze byloby skoncentrowanie sil pod dyrekcja "3" - tu sie
            zgadzam z Warszawiakami, choc sam jestem z Wroclawia. Wynajecie autobusu to zaden problem,
            nie powinno tez kosztowac za wiele.
            KTO Z WROCLAWIA CHCIALBY JECHAC?
            WYSYLAJCIE SMS pod numer 601 587879 albo maila sebape@prawo.uni.wroc.pl
            Ewentualnie mozemy zrobic tez cos we Wroclawiu. Dolny Slask, Bystrzyca, Jelenia Gora, Zielona Gora
            - halo, slyszycie mnie?!!
            pozdrawiam
            Sebastian
            • Gość: lem Re: WROCLAW NA WARSZAWE - KTO JEDZIE?!!! IP: *.um.wroc.pl 03.04.02, 11:44
              protest to dobry pomysl, ale przyjazd wszystkich "trojkowcow" to raczej rzecz
              nie mozliwa.
              a co wy na to zeby rownoczesnie z protestem, czyli dnia 7, do redakcji trojki
              wplywac zaczely listy internetowe z apelem o nie wprowadzanie tak drastycznych
              zmian?
              w koncu trojka ma swoje netowe adresy i w koncu oni czytaja to co do nich
              dochodzi. kiedys, jak w czasie nadawania audycji "rodzina poszepszynskich"
              puszcono ze nie maja marmolady, to do trojki zaczely przychodzic sloiki z
              ta "substancja" ;) wiec moze by tak w dobie cybernetycznej "zaslac" ich
              emaliami?
              jesli sie zgadzacie, to niech wszyscy ktorzy przeczytaja ta wiadomosc
              powiadomia swoich znajomych a ci swoich itd. to plus manifestacja? moze cos
              przyniesie?

pozdrawiam
              l.
              • tuhanka Re: WROCLAW NA WARSZAWE - KTO JEDZIE?!!! 03.04.02, 14:07
                Maili już nawysyłaliśmy całą masę. Jak mam być szczera, to oni je starają się
                ignorować, przynajmniej oficjalnie (choć wiem, że czytają), a najaktywniejszych
                "pisaczy" próbują odciąć od serwera radiowego. Ale próbujcie. Tylko błagam,
                żeby to nie było "zamiast", lepszy jest udział osobisty,bo to jest widoczne,
                mail jest ostatecznością, kiedy naprawdę nie można przyjechać. Przecież zawsze
                mogą powiedzieć, że maile wysyła jedna i ta sama osoba, bo skrzynek można mieć
                wiele. O ludziach na demonstracji nie można powiedzieć, że to jedna osoba. Ich
                po prostu widać.
            • Gość: bea Re: WROCLAW NA WARSZAWE - KTO JEDZIE?!!! IP: *.biol.uni.wroc.pl 03.04.02, 13:04
              Zgadzam sie, ze trojka zmienia sie na gorsze i trzeba cos z tym zrobic. Nie mam
              niestety czasu na wyjazd do Warszawy. Moze by tak zorganizowac cos we Wroclawiu.
              bea
        • Gość: Jarosz Cześć Brezly :-))) IP: *.vogel.pl 04.04.02, 14:06
          Mnie tam akurat odpowiada to, co robi z muzyką Stinga Marcin Kydryński - nagrałem
          dzięki niemu już sporo godzin wszelakich "stingli", nierzadko unikatowych.
          Hiperrobociarza z termosiastą bombą to bym wysłał natomiast do "Muzycznej Poczty
          UKF" i "Klubowego grania" - to na pierwszy, nomen omen, ogień. Później można by
          go nasłać na parę innych audycji ;-)))

Co do protestu, to być w Warszawie w danym terminie nie mogę, ale duchem z Wami
          będę :-)))
    • Gość: terka Re: PODSUMOWANIE? IP: *.tlsa.pl 03.04.02, 13:56
      Wnika z tego, że:
      1. Trzeba pomóc
      2. Nie każdy może jechać
      Proponuję zatem np. wspólne spotkanie albo pod wroc.Radio Color (mogą nam
      pomóc?), albo pod jakiąś kafejką internetową. Napiszemy jeden wspólny list i
      wszyscy się pod nim podpiszemy!!
      Może inne propozycje?
      pozdrawiam
      • gert Re: PODSUMOWANIE? 03.04.02, 15:40
        Jeżeli priorytet ma wyjazd, to OK. Bo jeżeli priorytet ma miejscowa imprezka,
        to szkoda czasu. Nikt nie zauważy (mówię z doświadczenia), a w Warszawie będzie
        mnie ludzi. A tam ktoś jednak może zauwazyć (zwłaszcza, kiedy się czyta plan
        imprezy, mozna mieć taką nadzieję. Z rozmachem jest)
        Gert
        • octave Re: PODSUMOWANIE? 04.04.02, 16:11
          Cyk! Na szczyty
          • tuhanka Re: PODSUMOWANIE? 04.04.02, 18:01
            Wrocławiu! Walcz razem z nami o Trójkę!
            • tuhanka Re: PODSUMOWANIE? 04.04.02, 21:41
              Zwlaszcza, ze duzo wskazuje na to, iz zaczynaja sie nas bac.
              • tuhanka Re: PODSUMOWANIE? 05.04.02, 11:13
                Lawina już się toczy...
                • Gość: seba To może jednak petycja z Wrocławia? IP: *.prawo.uni.wroc.pl 05.04.02, 16:19
                  Nie widze szczegolnego entuzjazmu na wyjazd do Warszawy. Kazdy ma cos na glowie, albo nie
                  starcza kasy na podroz. To moze jednak zbierajmy we Wroclawiu podpisy pod petycja - chocby pod ta,
                  ktora zostala zamieszczona na stronie dyskusyjnej. Mozna przeznaczyc na to powiedzmy miesiac,
                  zlozyc liste w jednym z pubow w poblizu rynku i zbierac podpisy.
                  Powinnismy to zreszta zrobic w calym kraju.
                  Jesli chodzi o Wroclaw - potrzebowalbym kilka osob do pomocy. Ktos chetny?
                  • ajk Re: To może jednak petycja z Wrocławia? 05.04.02, 16:32
                    OK - jak się nie da wyjechać - zbierajta u siebie. Każdy głos na wagę złota!
                    :-))
                    Bym pomógł, ale z Krakowa to troche daleko :-)
                    Powodzenia
                    AJK
                    "Wroclaw, jak zwykle poddaje sie ostatni" - tak to bylo?
                    • gert Re: To może jednak petycja z Wrocławia? 06.04.02, 14:13
                      To juz jutro!!!
                      Gert
    • sarna 8 kwietnia Trójka przeżyła 08.04.02, 12:36
      I całe szczęście. Choć nie podoba mi się ileś zmian w trójce, to jeśli maiłka
      audycja w dzień ma być ceną (ma zaraobić na ..) za to, że moge posłuchać:
      codziennie wieczorem Inflacyjnych trzech kwadransów jazzu, Kydryńskeigo w
      niedzielę, Wasowskiego i Chojnackiego w sobotę, Klubu ludzi ciekawych
      wszystkeigo w poniedziałek, Barbary Podmiotko w nocy z poniedziałku na wtorek,
      Andrudsa w piątki czy Barona codziennie rano - to jakoś mi lżej. Jakby jeszcze
      się okazało prawdą, że ma się znopwu pojawić Mann, to żal mi tylko, że powtórk
      z rozrywki się skurczyła.
      Pozdrawiam
      • tuhanka Re: 8 kwietnia Trójka przeżyła 08.04.02, 22:29
        A może to dzięki naszym protestom udaje się utrzymać wymienione przez Ciebie
        audycje? Protestujmy ile wlezie, może jeszcze coś wywalczymy? Na razie już
        przełamaliśmy zmowę milczenia, a to sporo znaczy...
    • Gość: elakra Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.04.02, 19:34
      Rzeczywiście z kochaną 3-ką jest żle.
    • Gość: limoonka Re: Pogrzeb radiowej Trojki - 7 kwiecien IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 16:43
      jakoś teraz rzadko włączam trójke. denerwują mnie te: "pierwsze
      radio..." "pierwsze wiadomości..." za to chyba nie lubię "zetki". szkoda
      okropnie, bo naprawdę "trójka" chyba ostatnia rozgłośnia dla względnie
      inteligentnych.
    • Gość: Janusz Co jest grane? IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 04:31
      Czy Wasze radia odbieraja tylko jeden program ? To rozglosni radiowej powinno
      zalezec na sluchaczach a nie odwrotnie. Wiecej sluchajacych = wiecej sponsorow
      (reklama). Jesli trojka, na sluchaczy sie wypiela, to wkrotce sama sie tez
      pochowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka