Dodaj do ulubionych

Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze...

24.03.13, 11:17
Czy ten 'faszysta' przeszedł z grubym tatusiem?
Obserwuj wątek
    • menel_nd Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 11:46
      Ale jaka to prowokacja?
      Dwóch czesiów to prowokacja?
    • greges58 Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 11:57
      z kochankiem !!!
      przecież to oczywiste...
      ;)

zabawy typowo męskie: wojsko, seminarium, kibole,
      kluby sportowe - to przykrywka dla skrywanego pedalstwa ?
      no i rajdy samochodowe, zloty motocyklistów ! usmarowany olejem, pachnący skórą...
      nieźle to wymyślili !!!
    • wiesniadze Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 12:02
      Ale tam przecież słychać wyzywanie "od wieprzów" i chyba "do gazu" a kolega zachowuje stoicki spokój i przyjaźnie macha ręką. Nie rozumiem o co chodzi ?
    • Gość: realista Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 12:21
      Z tego samego powodu z którego nie zareagowała na słowo "ku..." albo na źle zaparkowane auto. Najzwyczajniej w świecie, policjant dostał polecenie stania tam i pilnowania żeby się dwie grupy nie pozabijały. Resztę ma w dupie.
    • piesiec81 Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 12:23
      Chciałem wystawić odpowiednią ocenę filmikowi i napisać komentarz, ale brudas wyłączył oceny i możliwość dodawania komentarzy na youtube.

Zresztą krytyki na youtube bali się również twórcy filmików promujących paradę nienawiści, gdyż również wyłączyli możliwość zamieszczania komentarzy
    • ten55 Prowokator hailuje, policja nie reaguje. 24.03.13, 12:24
      wyciągnięta ręka z zaciśniętą pięścią, jak widać na zdjęciu, to znak komunistów!!! jak to się ma do pozdrowienia nazistów czyli "hailowania"?!
      • Gość: PikNick Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 12:28
        Dziennikarz kłamie, redaktor nie reaguje. Dlaczego?
        • Gość: realista Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 12:50
          Ponieważ obaj jesteście ślepi, obejrzyjcie film, a nie zdjęcia.
          • ten55 Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. 24.03.13, 14:19
            jak widać na filmie,to ten gruby ma wyciągniętą w górę (a nie przed siebie) dłoń i lekko porusza nią w prawo i w lewo (tak między innymi czynią osoby na peronach, aby być zauwazonym przez znajomego, który wysiada wraz z tłumem z pociągu, tak tez pozdrawia się innych), natomiast ten młody ma dłoń wygietą całkowicie do dołu. kto tu ślepy?
            • Gość: realista Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 18:23
              6 sek widać wyraźnie to Twoje machanie
              • ten55 Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. 24.03.13, 19:45
                6 sekund tego mojego machania na łączny czas sfilmowania tego grubego wynoszący 7 sekund, to co: gruby macha czy nie macha?! realisto, ten gruby jest naprawdę gruby, a nie chudy, albo gruby inaczej! jak facet ma łapę w pionie i nią macha, to znaczy, że nie ma jej wystawionej do przodu i to znaczy, że nie ma łapy nieruchomej (to są akurat atrybuty "hailowania")!
                realisto, tu nie ma przegrał, ale wygrał, tylko jest to, co widać!
            • Gość: Michu Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 11:54
              Trzeba było być na miejscu a nie się teraz na forach wymądrzać!! Wiem co widziałem i czego nie widziała policja...
      • Gość: Michu Zobacz filmik ! IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 11:49
        na filmie widać dokładnie jak unosi rękę wyprostowaną ten drugi gościu i to kilka razy. Ze stoickim spokojem i pełnym uśmiechem bo wie dobrze że ma ochronę policji i nic mu się nie stanie gdy będzie łamał prawo.
    • Gość: słowo na niedzielę lewaki też miały swoich prowokatorów: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.13, 12:28
      www.gazetawroclawska.pl/artykul/790007,wroclaw-kilkaset-osob-na-paradzie-przeciwko-nienawisci,id,t.html
      Z drugiej strony, tak się otwarcie przyznawać, że się jest kapuścianą głową. Autoreklama?
      • Gość: PikNick Dziennikarz kłamie, redaktor nie reaguje.Dlaczego? IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 12:30
        • Gość: skrzypce1 Dobrobyt w kraju IP: *.hsd1.fl.comcast.net 24.03.13, 13:01
          Czy ten tlusty wieprz z reka w gorze jest inspiracja do artykulu GW? Mysle, ze to jedyna rzecz ktora moze jeszcze o wlasnych silach podniesc. Nie bede sie wywodzil, czy ten dwunozny wieprzak ma jeszcze mozg - jezeli go kiedys mial to w zanikajacej postaci. "To cos" wyglada jak EUNUCH. Chodzaca gora tluszczu i nic poza tym. Dziennikarze, czy wy pracujecie dla przetworni miesa i ja reklamujecie czy dla GW?
        • pawelly jakie hailowanie? 24.03.13, 13:03
          ten impotent historyczny a zapewne towarzysz harlukowitz nawet nie wie jak poprawnie wykonuje się salut rzymski ( przez nazistów tylko i wyłącznie zaadoptowany )
          harlukowitz wyciągnięta ręka i ta zaciśnięta to jest według ciebie historyczny ignorancie hailowanie? gdzie ty pasujesz?
          • Gość: ZIomal Re: jakie hailowanie? IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.03.13, 00:42
            Chyba jesteś idealnym dowodem, że nasz system oświaty schodzi na psy.
            • pawelly Re: jakie hailowanie? 29.03.13, 19:42
              to może zamiast pustego frazesu przekonasz mnie ty, że salut rzymski wymyślili naziści?! bo mnie historia uczyła, że było inaczej.
        • Gość: Prowokacja-rekreac Re: Dziennikarz kłamie, redaktor nie reaguje.Dlac IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.13, 14:11
          Filmik mający udowodnić hajlowanie z youtube usunięty, a gazetowy link odsyła mnie do wypowiedzi Boruca po przegranym meczu z Ukrainą. Na zdjęciu widzę wyciągniętą pięść zupełnie taką samą jak z plakatów "11listopada.org".

Gdzie tu nazizm ? :D
      • Gość: Michu Re: lewaki też miały swoich prowokatorów: IP: *.icpnet.pl 26.03.13, 11:59
        Chyba czym innym jest głupie hasło na jakimś banerze a czym innym hitlerowskie pozdrowienie w kraju napadniętym przez hitlerowców?? Czy nie ma różnicy??
    • jarkut Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 13:08
      Gołym okiem widać w Polsce analogię do rodzącego się w Europie faszyzmu
      w latach 30-tych. Dlatego najwyższy czas by na murach naszych miast pojawiło się hasło rzucone wówczas przez legendarną La Pasionarię - Dolores Ibarruri NO PASARAN ! Faszyzm nie przejdzie ! A Wrocław wyrasta na stolicę polskiego faszyzmu !!!
      • Gość: dawid Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 13:30
        Ibarruri=stara k....
      • piesiec81 Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 13:49
        Ale we Wrocławiu nie ma faszyzmu. To tylko wy tworzycie problem, żeby móc z nim później walczyć. Tylko pamiętajcie, że historia lubi się powtarzać i jeśli zaczniecie używać hasła "No pasaran", które używane było w Hiszpanii przez czerwonych morderców, to ktoś później być może odpowie "hemos pasado".
        Dziwi jeszcze nazywanie "legendarną" (i wzorowanie się na niej) I sekretarz Komunistycznej Partii Hiszpanii (do 1960 roku w rządzie emigracyjnym w ZSRR), przedstawicielki najbardziej zbrodniczej ideologii czasów nowożytnych.
        • Gość: joe brody Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.13, 14:40
          Oczywiście, że nie ma faszyzmu. Gostek na filmie na pewno zamawia pięć piw albo macha komuś na powitanie/pożegnanie. Na Wagenburg napadły krasnoludki, a na imprezę charytatywną w klubie na Wzgórzu Partyzantów - miejscowe skrzaty. Imiela oberwał, bo się prosił, a dwaj aktorzy przed klubem - za żywota. Książkę "Jak pokochałem Adolfa Hitlera" napisał Bóg Ojciec z Synem, Sp. z O.O., a agresywne wpisy na forum - Duch Święty Pocieszyciel...
          PS. I wy, o których zapomniałem
          Lub pominąłem was przez litość,
          Albo dlatego, że się bałem,
          Albo, że taka was obfitość...
          Całujcie mnie wszyscy. Wiecie, gdzie...
          PS 2. Wierszyk oczywiście nie jest mój, ale bardzo tu pasuje...
          • Gość: dawid Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.dynamic.chello.pl 24.03.13, 16:13
            Czy każdy od którego zarobisz w papę to faszysta lub komunista? Zwykłych bandziorów nie ma?
            • Gość: joe brody Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.13, 17:00
              Oczywiście, że nie. Na squat czy klub w końcu też mogli napaść zwykli chuligani, a książkę o Hitlerze mógł napisać historyk. Naprawdę w to wierzysz?
              • sverir Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 17:51
                Witamy w świecie joe brody, w którym kto nie jest z nami, ten jest przeciw nam. Kto nie jest czerwony, ten brunatny. I tak dalej.
                • Gość: joe brody Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.wroclaw.mm.pl 24.03.13, 18:36
                  No, ja obserwuję najczęściej sytuację odwrotną - kto nie zgadza się z radykalnymi prawicowcami/narodowcami, ten "lewak". Nawet Ty, widząc moją niezgodę na działania "brunatnych", wpychasz mnie automatycznie w buty "czerwonego", co jest jak najdalsze od moich poglądów i mnie z lekka bulwersuje...
                  • Gość: ... Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.static.tvk.wroc.pl 24.03.13, 22:18
                    Brawo. Nareszcie ktoś ze zdrowym podejściem.
                  • sverir Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 25.03.13, 10:28
                    > No, ja obserwuję najczęściej sytuację odwrotną - kto nie zgadza się z radykalnymi
                    > prawicowcami/narodowcami, ten "lewak".

Odwrotną od "kto nie z nami, ten przeciw nam"? Dziwne rzeczy piszesz.

> Nawet Ty, widząc moją niezgodę na działania "brunatnych", wpychasz mnie automatycznie
                    > w buty "czerwonego"

Wybacz, ale sam się wpychasz w te buty. Jeżeli dla Ciebie tylko faszysta może napaść na squat, to istnieje prawdopodobieństwo, że tak właśnie postrzegasz świat. Jeżeli sam nie jesteś brunatny, to bycie czerwonym jest tego naturalną konsekwencją.

A może jednak dawid, którego wypowiedź skomentowałeś, miał rację? Przypomnę ją:
                    "Czy każdy od którego zarobisz w papę to faszysta lub komunista? Zwykłych bandziorów nie ma?".
                    • Gość: joe brody Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.13, 20:44
                      Absolutnie nie wykluczam możliwości ucierpienia w nocy, w ciemnej uliczce, od przemocy w wykonaniu "zwykłych" opryszków. Ale najazd na squat? Nawet gdybym uwierzył, że to nie była zorganizowana akcja sprawnej bojówki (co rozstrzygnie sąd), to pamiętam tumult w obronie napastników i stek bluzgów pod adresem zaatakowanych na wszystkich forach, ton użytych argumentów oraz ironiczne (szybko usunięte) przyznanie się do "porządków" na oficjalnej stronie organizatorów - ta sprawa dla mnie jest jasna jak słońce...
                      • sverir Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 26.03.13, 11:40
                        > Absolutnie nie wykluczam możliwości ucierpienia w nocy, w ciemnej uliczce, od przemocy w
                        > wykonaniu "zwykłych" opryszków. Ale najazd na squat? Nawet gdybym uwierzył, że to nie
                        > była zorganizowana akcja sprawnej bojówki

Co do bojówki, to akurat mam niemalże pewność. Mi rozchodzi się o to, że nie wystarczy być kretynem, rasistą i 'antylewakiem', żeby klasyfikować go jako faszystę.
                        • Gość: joe brody Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.wroclaw.mm.pl 27.03.13, 08:10
                          A jeśli, przy okazji, przyznaje się do uwielbienia dla Adolfa Hitlera?
                          • sverir Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 27.03.13, 08:18
                            Czy umiłowanie Jana Pawła II czyni miłującego katolikiem?
    • trombozuh Dlaczego prokurator nie reaguje, gdy 24.03.13, 13:09
      braciszek komunistycznego oprawcy i synek bolszewickiego zdrajcy publicznie nazywa UB-eckich morderców ludźmi honoru, i codziennie wydaje gazetkę, na której dumnie powiewa czerwony sztandar? Prokuratorowi przypominam -
      "Art. 55 ustawy z dnia 18 grudnia 1998 r. o Komisji Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu - zaprzeczanie publicznie i wbrew faktom zbrodniom, o których mowa w art. 1 pkt 1 powyższej ustawy jest przestępstwem ściganym z urzędu zagrożonym grzywną lub karą pozbawienia wolności do lat 3. Wyrok podawany jest do publicznej wiadomości[5].
      Czynami określonymi w art. 1 pkt 1 ustawy są:
      a) popełnione na osobach narodowości polskiej lub obywatelach polskich innych narodowości w okresie od dnia 1 września 1939 r. do dnia 31 lipca 1990 r.:
      - zbrodnie nazistowskie,
      - zbrodnie komunistyczne,
      - inne przestępstwa stanowiące zbrodnie przeciwko pokojowi, ludzkości lub zbrodnie wojenne.

Więc czemu u diabła prokuratura nie interweniuje? Propagowanie komunizmu jest tak samo zabronione jak hajlowanie.
      • Gość: Roman Re: Dlaczego prokurator nie reaguje, gdy IP: *.static.korbank.pl 24.03.13, 22:01
        Człowieku (???), paru psychiatrów jest w tym mieście. Nawet na NFZ.
    • czujesz.to Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 13:13
      A osoba filmująca waliła konia czy taka delirka po destylacie?
    • falagar Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 13:36
      Ten drugi to tatuś czy partner ?
    • Gość: qaz Dlaczego policja nie zatrzymała tych manifest... IP: *.internetia.net.pl 24.03.13, 13:45
      Dlaczego policja nie zatrzymała tych manifestantów, którzy wyzywali ludzi na trasie swojej parady i używali słów powszechnie uważanych za obelżywe? Fakt, że ten człowiek nie zdążył jeszcze im założyć sprawy za znieważenie, nie oznacza, że policja w ramach działań operacyjnych nie powinna zatrzymać tych cwaniaczków, albo ich przynajmniej spisać (żeby ułatwić sobie później pracę). Zwłaszcza tę laskę z piskliwym głosikiem powinni "dynamicznie zatrzymać" :)
    • Gość: WTF Banda De... IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.03.13, 13:55
      Czy wy lewaczki macie problem z głową czy z oczami?
      On do was macha a wy mówicie że hailuje ?
      Przyjżyjcie się filmowi dokładnie, ręka w górze ale macha dłonią..

Komunistyczna propaganda Gów**...
    • sverir Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 13:58
      "Dlaczego policja nie reaguje na hitlerowskie gesty skierowane w stronę uczestników parady?"

Bo w Polsce nie ma faszyzmu ani państwa policyjnego. Karalne jest propagowanie ustroju faszystowskiego, a nie wykonywanie jakichkolwiek gestów, które źle się kojarzą.
    • Gość: Dzidek Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 14:10
      zamaskowane ryje tchórzy z antify to zgodne z prawem o zgromadzeniach??
      • piesiec81 Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 14:48
        Tak, im wolno, ponieważ oni szerzą pokój, miłość i tolerancję
      • Gość: .... Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.13, 15:02
        Tak faszystowski bęcwale chcący wszystkiego zakazywać, jakbyś nie był analfabetą, spędziłbyś 3 minuty nad Ustawą o Zgromadzeniach Publicznych i wywnioskowałbyś, że skoro nie ma w niej nic o zasłanianiu twarzy, to jest to zgodne z prawem, no ale jak się jest troglodytą na pasku władzy o mentalności tej grubej świni, to czego się po tobie spodziewać.
      • nodresnostres Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 24.03.13, 15:19
        Strasznie krótka macie pamięć towarzyszu. Koledzy całkiem niedawno biegali w kominiarkach i jakoś nikomu się krzywda nie stała.
        • Gość: asser Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: 193.158.58.* 24.03.13, 15:59
          on nie heiluje on macha przyjaznie lapka.

Odwalcie sie od poczciwca, pilnujscie swoich pederastow, nawiedzone lewaki i cpuny.
          • Gość: Ziomal Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.03.13, 00:45
            Czy mi się wydaje, czy facet ma wyraźnie podnieconą minę?
    • typ71 Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 15:52
      tak z ciekawosci:
      - ktory dokladnie przepis zabrania "hailowania" ?
      - gdzie w prawie podana jest definicja "hailowania"
    • Gość: werwert frekwencja napinaczy IP: *.play-internet.pl 24.03.13, 16:12
      to śmieszne, że jedyne na co was stać to sie napinać teraz na internecie drodzy "prawicowcy". z wcześniejszych zapowiedzi, że będziecie blokować marsz i ganiać antifę zostało tyle, że przyszła was garstka, stała z boku i patrzyła. faktycznie jedyne co wam zostało to zaklinanie rzeczywistości na internecie. a policja jeżeli kogoś broniła to was bohaterzy. stać was tylko na atakowanie w przewadze liczebnej i taka jest prawda np. o wjeździe na wagenburg. i jeszcze jedno - to wy gloryfikujecie przemoc. żadna antifa ani inne ekipy nigdy nie atakowały kibiców bo nie byliście stroną w konflikcie z nop czy bh.
      • Gość: Dude Re: frekwencja maszerujących IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.13, 20:03
        ktoś ci coś obiecywał ? jesteś zniesmaczony że nie było zadymy a jechałeś pewnie wiele kilometrów i musiałeś ten sprzęt targać te trzonki od siekier te drzewce te kastety i noże eghh bidulku a tu nic
        we Wrocławiu spokój cisza tolerancja kwitnie ... tylko to nie w smak różowym-faszystom
    • masofrev Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlacze... 24.03.13, 17:13
      No ludzie, pan podnosi w górę rękę i nią macha a debil-czytelnik od razu z tego robi "hajlowanie"! Naprawdę, nie doszukujmy się we wszystkim jakiejś ideologii!
    • Gość: DW Antifa z pałami! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 24.03.13, 21:23
      Z trzonkami od siekier i w kominiarach. Na dłoniach rękawice do stracia z przeciwnikiem.
    • wielki_czarownik Faktycznie prowokator 24.03.13, 21:44
      Jaki marsz, taki prowokator.
    • Gość: DW prowokator wystawia pałę! IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.03.13, 16:54
      stopsyjonizmowi.wordpress.com/2013/03/29/lubiezny-posel-grodzki-w-obiektywie/
    • Gość: DW przekaż dalej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 29.03.13, 17:48
      Poniżej streszczone są główne badania zachowań homoseksualnych. Wyróżniają się dwie rzeczy:
      1) na całym świecie homoseksualiści zachowują się podobnie,
      2) jak w 1993 roku zarejestrował harwardzki wykładowca medycyny, dr William Haseltine „zmiany w zachowaniu seksualnym, które zostały zaobserwowane w pewnych grupach dowodzą, że we wszystkich przypadkach mają one podstawę psychiczną.
      Seks oralny Homoseksualiści uprawiają seks oralny prawie we wszystkich swoich stosunkach seksualnych (i w ponad połowie przypadków połykają spermę). Sperma zawiera wiele drobnoustrojów przenoszonych we krwi.
      Z tego też powodu homoseksualiści, którzy praktykują seks oralny, w zasadzie prawie konsumują ludzką krew z całym tego ryzykiem dla zdrowia. Ponieważ na penisie często znajdują się drobne uszkodzenia (oraz często znajduje się w nieczystych miejscach, takich jak odbyt), osoby stosujące te praktyki mogą zostać zarażone zapaleniem wątroby typu A, syfilisem lub rzeżączką (a nawet wirusem HIV i zapaleniem wątroby typu B).
      Ze względu na to, że wiele kontaktów seksualnych to stosunki osób nieznajomych (70% homoseksualistów oszacowało, że z połową swoich partnerów uprawiali seks tylko raz oraz, że homoseksualiści mają od 10 do 110 różnych partnerów rocznie, potencjalne ryzyko zakażenia jest więc znaczne. Seks odbytniczy Badania wskazują, że Ponad 90% homoseksualistów uprawia seks odbytniczy, z czego dwie trzecie robi to regularnie. Podczas sześciomiesięcznego badania polegającego na codziennym wpisywaniu doznań seksualnych, okazało się, że homoseksualiści mieli średnio 110 partnerów seksualnych, przy czym 68 stosunków odbytniczych w roku. Seks odbytniczy jest niebezpieczny. Podczas stosunku odbytniczego odbyt staje się miejscem, gdzie spotykają się:
      1) ślina i zarazki, które się w niej znajdują i/lub sztuczny środek,
      2) własne fekalia odbiorcy,
      3) wszelkie zarazki, infekcje czy substancje, które znajdują się na penisie,
      4) nasienie osoby umieszczającej penisa w odbycie partnera. Ponieważ penis dokładnie penetruje otoczkę odbytu, która ma grubość zaledwie jednej komórki, a rozrywanie bądź siniaczenie ściany odbytu jest bardzo częste podczas uprawiania seksu analno-prąciowego, substancje te mają prawie bezpośredni dostęp do krwi.
      W stosunku heteroseksualnym sperma nie może penetrować wielowarstwowej pochwy i nie ma kontaktu z fekaliami. Za to stosunek odbytniczy prawdopodobnie najbardziej przyczynia się do rozprzestrzeniania zapalenia wątroby typu B, wirusa HIV, syfilisu i innych chorób przenoszonych z krwią. Do targania bądź rozrywania ściany odbytu dochodzi szczególnie podczas wkładania ręki do odbytu. Również kiedy wkładane są różnego rodzaju „zabawki” (homoseksualiści mają w swoim żargonie nazwy na przedmioty, które są wsadzane do odbytu: butelki, marchewki, a nawet gryzonie).
      Ryzyko zakażenia w konsekwencji takiej „zabawy” jest bardzo wysokie. Do roku 1997 ponad jedna trzecia homoseksualistów przyznała, że stosuje takie praktyki. Odbyt nie jest stworzony tak, by pomieścić pięść, a ci, którzy tak robią, mogą zostać skazani na używanie pieluch do końca życia.

• konstytucjonalilstka Re: Prowokator hailuje, policja nie reaguje. Dlac 13.04.18, 11:00
      <a href="wrzucacz.pl/file/1261523609837/wielgus.png" title="Plik: wielgus.png umieszczony na serwerze wrzucacz.pl">http://wrzucacz.pl/file/1261523609837/wielgus.png</a>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka