Dodaj do ulubionych

McDonald's

24.03.13, 23:34
Witam

Jako iż nie jestem z Wrocławia a bywam tylko tam w weekendy chciałbym uzyskać taką informacje jedną.
Byłem ostatnio w sobotę i chciałem zjeść w McDonald's przy ulicy Krakowskiej. Podchodzę bliżej a tam widzę zaklejone okna jakimś papierem z napisem, że trwa remont i że zapraszają na McDrive. Ma ktoś jakieś informacje jak długo ten remont potrwa lub cokolwiek?

Przy okazji to druga kwestia McDonald's. Pamiętam, że przed remontem dworca głównego PKP był tam właśnie ten lokal. Teraz go nie widzę. Czy są jakieś plany, że powróci on na dworzec PKP?
Obserwuj wątek
    • radeberger Re: McDonald's 24.03.13, 23:45
      myk89 napisał(a):

> Witam
      >
      > Jako iż nie jestem z Wrocławia a bywam tylko tam w weekendy chciałbym uzyskać t
      > aką informacje jedną.
      > Byłem ostatnio w sobotę i chciałem zjeść w McDonald's przy ulicy Krakowskiej. P
      > odchodzę bliżej a tam widzę zaklejone okna jakimś papierem z napisem, że trwa [
      > b]remont[/b] i że zapraszają na McDrive. Ma ktoś jakieś informacje jak długo te
      > n remont potrwa lub cokolwiek?
      >
      > Przy okazji to druga kwestia McDonald's. Pamiętam, że przed remontem dworca głó
      > wnego PKP był tam właśnie ten lokal. Teraz go nie widzę. Czy są jakieś plany, ż
      > e powróci on na dworzec PKP?

To musiało być na prawdę traumatyczne przeżycie. Opowiedz nam o tym - jak sobie z tym poradziłeś, jakie masz odczucia? Serio - opowiedz. Czekamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka