agaikuba 11.04.13, 14:38 Proszę o aktualne opinie na temat tej szkoły. Szkoła wygląda w środku całkiem dobrze, nauczycielki z nauczania początkowego miłe i uśmiechnięte - tak było na dniu otwartym. A jak jest na co dzień, jak dzieci się tam czują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
september_77 Re: SP 90 na Orzechowej 08.05.13, 12:39 Podbijam temat, bo jestem bardzo zainteresowana ta szkola. Dzien otwarty zrobil na mnie pozywtyne wrazenie. Bardzo prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
halinka2222 Re: SP 90 na Orzechowej 24.05.13, 11:02 Moja córka uczęszcza do tej szkoły i wydaje mi się ,że ogólne niedofinansowanie , niemoc i tumiwisizm nie przekracza średniej krajowej w szkolnictwie podstawowym. tak więc śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
antje07 Re: SP 90 na Orzechowej 24.05.13, 14:25 Tumiwisizm obowiązuje zazwyczaj wtedy, kiedy rodzice mają wielkie oczekiwania wobec szkoły, a sami nie robią nic, aby się zaangażować, czy choćby dobrze poznać szkołę i jej osiągnięcia. Bo oczywiście "ciężko" pracują. Ja mam dwoje dzieci w tej szkole i uważam, że jest to naprawdę dobra szkoła. Kadra jest dobrze przygotowana, kontaktowa (jakiś wyjątek od tej reguły pewnie się znajdzie, ale konia z rzędem dla tego, kto znajdzie szkołę bez takich wyjątków :), dyrekcja -kompetentna i dynamiczna, a że w budżecie miasta zawsze są inne wydatki niż generalny remont tej czy innej szkoły, taka już nasza rzeczywistość. Ja zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
agaikuba Re: SP 90 na Orzechowej 24.05.13, 15:11 Dziękuję za informację. Córka jednak zostanie jeszcze w zerówce przedszkolnej, ale za rok już na pewno zawita w pierwszej klasie. Odpowiedz Link Zgłoś