Gość: lolo IP: *.rozanka.wroc.pl 25.07.04, 23:06 "witajcie dzielni... okupanci" albo "najemnicy" wstyd mi za was - wstyd mi za polske, ze tak slepo slucha tego co mowi pewien wariat zza wielkiej wody Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lek.med. Re: Żołnierze wrócili do domów z Iraku IP: *.tvk.wroc.pl / *.api.net.pl 26.07.04, 01:10 a ilu trafi na oddział psychriatryczny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Żołnierze wrócili do domów z Iraku IP: *.rozanka.wroc.pl 26.07.04, 09:14 kazdy to psychol... kto normalny chce zabijac za kase? i niech nikt nie pisze, ze byla to misja pokojowa - misje pokojowa jest pod egida ONZ a nie faszysty Busha ! Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Wrócili okupanci! 26.07.04, 17:56 Polscy żołnierze okupantami i agresorami! Wstyd i hańba! Lepiej żeby nie wracali! Niech wracają sobie do USA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yan HAŃBA DLA POLSKIEGO WOJSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.04, 19:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: januszek mam wiekszy szacunek dla pan spod dworca niz tych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 14:40 mam wiekszy szacunek dla pan spod dworca niz tych najemnikow Odpowiedz Link Zgłoś
map4 Re: Żołnierze wrócili do domów z Iraku 29.07.04, 11:10 Gość portalu: lolo napisał(a): > "witajcie dzielni... okupanci" albo "najemnicy" > wstyd mi za was - wstyd mi za polske, ze tak slepo slucha tego co mowi pewien > wariat zza wielkiej wody Żołnierz ma to o siebie, że musi słuchać rozkazów. Kontyngent Polaków w Iraku składa się w większości z zawodowców. Żołnierz zawodowy zaś nie ma prawa odmówić wykonania rozkazu wyjazdu na wojnę, bo przecież za to mu w końcu płacą. Nie miej więc wstydu za wykonujących rozkazy, lecz wstydź się za te rozkazy wydających. Na czyje polecenie wplątaliśmy się w iracką wojnę domową ? Na kogo głosowałeś w ostatnich wyborach prezydenckich i parlamentarnych ? Głosowałeś w ogóle ? Odpowiedz Link Zgłoś