Gość: Janek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 17:24 Tyrysek pilnie Ciebie potrzebuje . Jest wśród krasnali. Odezwij się. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyrysek Re: Homar!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 17:28 dziekuje, Janku ;-)) ktokolwiek wie: 1.klawiatura sie zepsula szukam tablicy znakow... gdzie to moze byc? 2.nie dzialaja literki: "ecd" i "trzy" - czyli cos w srodku szlag trafil kupowac nowa klawiature, czy to sie naprawia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Homar!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 18:36 Gość portalu: tyrysek napisał(a): > ktokolwiek wie: > 1.klawiatura sie zepsula szukam tablicy znakow... gdzie to moze byc? > 2.nie dzialaja literki: "ecd" i "trzy" - czyli cos w srodku szlag trafil > kupowac nowa klawiature, czy to sie naprawia? Tyrysku, powiedz mi, prosze, jak w takim razie napisalas ten post? (moze skopiowalas te literki z innych wypowiedzi???) Nigdy nie spotkalem sie z takim problemem, nie jestem tez wielkim znawca sprzetu. Proponuje, zebys sprawdzila, czy urzadzenie poprawnie dziala. Jesli Twoj system to Win95/98, to sprawdz w: Panelu sterowania/ System/ Menedzer urzadzen/Klawiatura -> zainstalowana tam jest okreslona. Nacisnij na nia dwukrotnie (ew. zaznacz i wcisnij Wlasciwosci). Powinien Ci sie ukazac komunikat o stanie urzadzenia. POzdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Homar!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 19:13 prawy przycisk myszki i "v" na szczescie jszcze dziala ;-) mysle, ze umiera smiercia naturalna, bo juz tam zagladalam i bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Homar!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 19:16 sprytnie :-) A Twoja klawiatura byla ostatnio karmiona lub czestowana kawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: Homar!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.03.02, 19:50 coz, stalo sie to noca zostala klawiatura sama i od razu krzywde sobie zrobila pewnie z tesknoty za forum ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homar Re: Homar!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.03.02, 21:49 Ech, te klawiatury... moja tez, jak tylko na nia spojrze wola: "Chodz, chodz! Napiszmy cos na forum, prosze..!" A Twoja z tego powodu az sobie krzywde zrobila :-))) Odpowiedz Link Zgłoś