postmodern 24.03.02, 20:18 Ktoś czytał? Ostatnio wpadłą mi w rękę, więc czemu nie??? Napisał ją Janusz L. Wiśniewski i zapowiada się intrygująco... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 20:27 Czy mogłabyś mi podać więcej danych? Ten temat wyjątkowo mnie inteteresuje. Tak samo jak netoholizm. Będę wdzięczna z każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 24.03.02, 20:35 Ja oczywiście mógłbym ci coś powiedzieć... ale co? Książka nosi tytuł Samotność w sieci - jest autorstwa Janusza Wiśniewskiego, wydana została przez wydawnictwo CZARNE.. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 20:44 Dzięki przynajmnie za te informacje. Podaj mi przynajmniej wydawnictwo i rok wydania. Resztę załatwie we własnym zakresie. zrewanżuję sie ciekawostkami na twój adres prywatny, ale gdzies w poł tygo., bo teraz jestem zarrznięta. Dzięki olga Odpowiedz Link Zgłoś
isis! Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 24.03.02, 23:20 Weszłam na ten wątek, bo myślałam, że to coś w stylu "BEZSENNOŚĆ"... A serio - słyszałam, że dobre, chcę przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 01:35 Nie czytałam "bezsenności" bo chyba nie mam tyle siły na taką ilość wypowiedzi. Spodobał mi się ten wątek. Bo chyba większość z nas jest tutaj samotna. Fajnie byłoby sie swobodnie wypowiedzieć na forum o takich swoich prawdziwych spostrzeżeniach, zdaniach, wypowiedzieć wreszcie jajacarsko (jak lubimy). A tu nie. Po przeczytaniu watków wiesz, że albo wypowiadają sie staruchy (jakim ja jestem), ale smarkacze, którzy o zyciu mało wiedzą. I co? Wypośrodkować? To robisz w domu. Rozmawiając z rodzicami lub z dzieckiem. I robisz się samotnym gościem (który marzy o nie samotności) i wyraża swoją myśl. A tu tak różne wypowiedzi. I w końcu zostajesz sam. I tak jest fajnie bo ktoś odpowie. Byliście na czacie? Bo ja kilka razy. Okropność. Szukam nadal tematów na czacie, alebo ludzi "normalnych". Może nie znam adresów? Nie wiem. Pozdrow. Odpowiedz Link Zgłoś
globalista Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 01:40 Mona najlepiej spraw sobie mikrofon i mozna pogadac w sieci glosem z calym swiatem o kazdej godzinie.Moze to jest sposob?? pozdeawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 12:46 Znaczy ze jak mam dwudziestke to smarkula jestem i glupol??? Odpowiedz Link Zgłoś
irma.x Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 08:41 postmodern napisał(a): > Ktoś czytał? Ostatnio wpadłą mi w rękę, więc czemu nie??? Napisał ją Janusz L. > Wiśniewski i zapowiada się intrygująco... takie banalne nagromadzenie smetnych watkow, ze szok. wszystko jest w tej ksiazce, i romans internetowy i dziecko nie wiadomo z kim, i niewidoma kobieta rozjechna przez jakis ciagnik...poza kilkom drastycznymi motywami cyklicznoc dnia codziennego kobitki, ktora czatuje i pije wino (+oklepane dialogi w stylu :mam na sobie koronkowa bielizne w kolorze czerwonego wina) smutne, po lebkach doczytalam, a potem skrzywilam sie do siebie, ze czytam takie pierdoly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mizeria Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: 62.233.177.* 25.03.02, 11:40 ksiazka slabiutka. nie warto jezeli masz spore oczekiwania i lubisz wysmakowane ksiazki. komercyjka zwyczajna. szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 13:51 Ale i tak chyba wolę przeczytać niż opowiadać jakieś zasłyszane pierdoły (bez obrazy)... Serd. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
samozycie Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 26.03.02, 15:13 Ej panie filologu jak pan sie wyraza... Grrr... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joana Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 19:24 Przeczytalam jednym tchem, bo wciaga i musze przyznac, ze bardzo mnie wzruszyla. Nie jest to ksiazka wybitna, ale jak na rozrywke - swietna. 'Samotnosc...' jest w zasadzie romansidlem rozgrywajacym sie w ultranowoczesnych realiach, ale jesli ktos z zalozenia nie jest przeciwny tego rodzaju tematyce (glownie o milosci) to moge ja spokojnie polecic. Jezeli ktos dlugo i czesto korzysta z programu ICQ to mozliwe, ze przezyl choc w fazie poczatkowej te sama przygode co bohaterowie 'Samotnosci ...'. Przez polowe ksiazki wiele osob moze powiedziec "taka rzecz mnie spotkala" i to jest fajowe! Dopiero potem sie wszystko rozwija zupelnie nieprawdopodobnie, ale w koncu prawem autora o czym pisze i jak pisze. Odpowiedz Link Zgłoś