Dodaj do ulubionych

SAMOTNOŚĆ W SIECI

24.03.02, 20:18
Ktoś czytał? Ostatnio wpadłą mi w rękę, więc czemu nie??? Napisał ją Janusz L.
Wiśniewski i zapowiada się intrygująco...
Obserwuj wątek
    • Gość: olga Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 20:27
      Czy mogłabyś mi podać więcej danych? Ten temat wyjątkowo mnie inteteresuje. Tak
      samo jak netoholizm. Będę wdzięczna z każdą informację.
      • postmodern Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 24.03.02, 20:35
        Ja oczywiście mógłbym ci coś powiedzieć... ale co? Książka nosi tytuł Samotność
        w sieci - jest autorstwa Janusza Wiśniewskiego, wydana została przez
        wydawnictwo CZARNE..
        pozdr.
        • Gość: olga Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.03.02, 20:44
          Dzięki przynajmnie za te informacje. Podaj mi przynajmniej wydawnictwo i rok
          wydania. Resztę załatwie we własnym zakresie. zrewanżuję sie ciekawostkami na
          twój adres prywatny, ale gdzies w poł tygo., bo teraz jestem zarrznięta.
          Dzięki olga
    • isis! Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 24.03.02, 23:20
      Weszłam na ten wątek, bo myślałam, że to coś w stylu "BEZSENNOŚĆ"...
      A serio - słyszałam, że dobre, chcę przeczytać.
      • Gość: mona Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.03.02, 01:35
        Nie czytałam "bezsenności" bo chyba nie mam tyle siły na taką ilość wypowiedzi.
        Spodobał mi się ten wątek. Bo chyba większość z nas jest tutaj samotna. Fajnie
        byłoby sie swobodnie wypowiedzieć na forum o takich swoich prawdziwych
        spostrzeżeniach, zdaniach, wypowiedzieć wreszcie jajacarsko (jak lubimy). A tu
        nie. Po przeczytaniu watków wiesz, że albo wypowiadają sie staruchy (jakim ja
        jestem), ale smarkacze, którzy o zyciu mało wiedzą. I co? Wypośrodkować? To
        robisz w domu. Rozmawiając z rodzicami lub z dzieckiem. I robisz się samotnym
        gościem (który marzy o nie samotności) i wyraża swoją myśl. A tu tak różne
        wypowiedzi. I w końcu zostajesz sam. I tak jest fajnie bo ktoś odpowie.
        Byliście na czacie? Bo ja kilka razy. Okropność. Szukam nadal tematów na
        czacie, alebo ludzi "normalnych". Może nie znam adresów? Nie wiem. Pozdrow.
        • globalista Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 01:40
          Mona najlepiej spraw sobie mikrofon i mozna pogadac w sieci glosem z calym
          swiatem o kazdej godzinie.Moze to jest sposob??
          pozdeawiam
        • samozycie Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 12:46
          Znaczy ze jak mam dwudziestke to smarkula jestem i glupol???
    • irma.x Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 08:41
      postmodern napisał(a):

> Ktoś czytał? Ostatnio wpadłą mi w rękę, więc czemu nie??? Napisał ją Janusz L.
      > Wiśniewski i zapowiada się intrygująco...

takie banalne nagromadzenie smetnych watkow, ze szok. wszystko jest w tej
      ksiazce, i romans internetowy i dziecko nie wiadomo z kim, i niewidoma kobieta
      rozjechna przez jakis ciagnik...poza kilkom drastycznymi motywami cyklicznoc dnia
      codziennego kobitki, ktora czatuje i pije wino (+oklepane dialogi w stylu :mam na
      sobie koronkowa bielizne w kolorze czerwonego wina)
      smutne,
      po lebkach doczytalam, a potem skrzywilam sie do siebie, ze czytam takie pierdoly
    • Gość: mizeria Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: 62.233.177.* 25.03.02, 11:40
      ksiazka slabiutka. nie warto jezeli masz spore oczekiwania i lubisz wysmakowane
      ksiazki. komercyjka zwyczajna. szkoda czasu.
      • postmodern Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 25.03.02, 13:51
        Ale i tak chyba wolę przeczytać niż opowiadać jakieś zasłyszane pierdoły (bez
        obrazy)...
        Serd. pozdr.
        • samozycie Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI 26.03.02, 15:13
          Ej panie filologu jak pan sie wyraza... Grrr... :P
    • Gość: joana Re: SAMOTNOŚĆ W SIECI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 19:24
      Przeczytalam jednym tchem, bo wciaga i musze przyznac, ze bardzo mnie
      wzruszyla. Nie jest to ksiazka wybitna, ale jak na rozrywke -
      swietna. 'Samotnosc...' jest w zasadzie romansidlem rozgrywajacym sie w
      ultranowoczesnych realiach, ale jesli ktos z zalozenia nie jest przeciwny tego
      rodzaju tematyce (glownie o milosci) to moge ja spokojnie polecic.

Jezeli ktos dlugo i czesto korzysta z programu ICQ to mozliwe, ze przezyl choc
      w fazie poczatkowej te sama przygode co bohaterowie 'Samotnosci ...'. Przez
      polowe ksiazki wiele osob moze powiedziec "taka rzecz mnie spotkala" i to jest
      fajowe! Dopiero potem sie wszystko rozwija zupelnie nieprawdopodobnie, ale w
      koncu prawem autora o czym pisze i jak pisze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka