Dodaj do ulubionych

Pobity przez poglądy? Krzyczeli: mów, że nie je...

• sum1200 Pobity przez poglądy? "Mów, że nie jesteś z Ant... 08.07.13, 13:53
      Po co cały Wrocław złożył się na arenę dla kiboli Śląska, skoro ci swoje igrzyska przenoszą na ulice. Jak już wydaliśmy tyle kasy i nie czujemy się bezpiecznie, to wpuścić ich tam, zamknąć i niech robią co chcą.
    • Gość: iggipop Re: Pobity przez poglądy? "Mów, że nie jesteś z A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.13, 17:17
      Widzę, że śmiecie takie jak te dwa ścierwa też umieją czytać i nawet wrzucić swój bezmózgi komentarz. Wow.
    • smoczny Pobity przez poglądy? "Mów, że nie jesteś z Ant... 08.07.13, 19:16
      Dla mnie ta całą historia jest naciągana. Załóżmy że jakieś dwa bezmózgi chcą komuś sprawić łomot ot tak sobie bez powodu. Zdarza się? Niestety tak. Ale czy takie bezmózgi jednocześnie informują łomotanego co ma zrobić, żeby nie być łomotanym? Żeby to jeszcze "dwaj dwie dychy", "powiedz że jesteś dupkiem" itd. Ale coś absolutnie neutralnego jak "nie jestem z antify"? Litości....
      • Gość: stasiek Re: Pobity przez poglądy? "Mów, że nie jesteś z A IP: *.rzeszow.mm.pl 11.07.13, 12:00
        To mało widziałeś chyba w życiu...
    • litrahalf Dlaczego te hitlerowskie odchody jeszcze chodzą po 08.07.13, 20:31
      mieście? Już dawno powinni siedzieć w więzieniu.
    • Gość: DW Dostał w pizdę i .... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.13, 21:12
      poszedł sie poskarżyć do żydowskiej gazeciny, Michnikowi się poskarżył...
      • jureek prawo pięści 08.07.13, 21:35
        Gość portalu: DW napisał(a):

> poszedł sie poskarżyć do żydowskiej gazeciny, Michnikowi się poskarżył...

O, widzę, że gościu, któremu pięści zaciskają się same tylko z tego powodu, że ktoś wygląda nie tak, jak się jemu podoba, już i w tym wątku pokazuje swoją nieopanowaną agresję.
        forum.gazeta.pl/forum/w,72,145452573,145560260,jak_widze_zalosnego_hipstera.html
        Lecz się, chłopie, zanim zrobisz komuś krzywdę, a sobie napytasz biedy.
        Jura

• Gość: DW Re: prawo pięści IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.13, 22:38
          Nigdy nikomu nie zrobiłem krzywdy i szczerze powiedziawszy nie zamierzam, dopóki ktoś nie podniesie na mnie ręki. Nigdy nikogo nie pobiłem, nie napadłem, nie okradłem. Dziękuję
          • pamejudd Re: prawo pięści 11.07.13, 23:07
            ...to po cholere sie ekscytujesz, sugerujac gotowosc do nieuzasadnionego uzycia przemocy?
      • Gość: zzz Re: Dostał w pizdę i .... IP: *.static.tvk.wroc.pl 08.07.13, 22:33
        A jak Tobie by wlali na mieście to gdzie byś pobiegł? Do proboszcza czy do mamy ?
        • Gość: DW Re: Dostał w pizdę i .... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.13, 22:41
          Mi by nie wlali. Nosze przy doopie środek przymusu bezpośredniego, choć gdzie ludzi kupa to i Herkules dupa.
          Uwierz mi nie poszedł bym sie poskarżyć do nędznej gazeciny,
          • falagar Re: Dostał w pizdę i .... 08.07.13, 22:44
            Jak ta gazeta jest nędzna, to załóż lepszą. Co, nie da się ? :)
            • Gość: DW Re: Dostał w pizdę i .... IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.13, 22:51
              spełniam się w inny sposób.
              • falagar Re: Dostał w pizdę i .... 08.07.13, 22:52
                Trolując na forach? I węsząc żydowski spisek ? :D
      • falagar Re: Dostał w pizdę i .... 08.07.13, 22:39
        Masz jakiś kompleks na punkcie Wyborczej? Na staż się nie dostałeś? Nawet do parzenia kawy Cię nie chcieli ?
        • Gość: DW A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.13, 22:49
          ao oficerze śledczym Kiszczaku mówi, że to jest człowiek honoru. To jak to jest? Taki Kiszczak, który maltretował ludzi jest człowiekiem honoru, a kilku głupków którzy spuścili łomot jakiemus typkowi to chuliganeria? odpowiedz mi.
          • falagar Re: A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, 08.07.13, 22:54
            A co mnie Kiszczak obchodzi? Od tego jest IPN. Mnie interesuję, czy mogę wieczorem samotnie puścić moją dziewczynę do koleżanki, bez obaw czy ją zaczepią tępaki w zielonych koszulkach ?
            • Gość: DW Re: A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.13, 23:00
              No przecież pytałeś się czemu mnie boli wyborcza? Jesteś fantastycznym pomysłowym Dobromirem. Zlikwidujmy WKS, nie będzie kibiców i Wrocław stanie się bezpiecznym miastem, Policja też nie będzie potrzebna, bo po co?
              Będziemy żyli w krainie mlekiem i miodem płynącej, a ty przez nikogo nie niepokojony będzie mógł iśc do koleżanki ze swoja dziewczyną....
              Obudź się człowieku, ostatnio w Poznaniu student prawa wbił typowi w szyje butelkę i odprawił na tamten świat. Jak tego nie ogarniasz to idź do koleżanki może zmądrzejesz...
              • falagar Re: A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, 08.07.13, 23:07
                Rozumiem, że Wyborcza ich do tego podpuściła? :) Nie wdaję się już z Tobą w dyskusję. Idę poszukać testów sprzętu. Nie wiem czy na wakacje kupić sobie Fuji x100s czy X1 Pro. W końcu na coś trzeba wydać premię.
                • pamejudd Re: A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, 11.07.13, 23:09
                  > Idę poszukać testów sprzętu. Nie wiem czy na wakacje kupić sobie Fuji x1
                  > 00s czy X1 Pro. W końcu na coś trzeba wydać premię.

Pracujesz w supermarkecie?
              • jureek Re: A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, 09.07.13, 09:30
                Gość portalu: DW napisał(a):

> Obudź się człowieku, ostatnio w Poznaniu student prawa wbił typowi w szyje but
                > elkę i odprawił na tamten świat.

A cóż tak nagle złagodniał Ci język. O tej ofierze nie napiszesz, że "dostał w pizdę"?
                Jura
          • Gość: 45 Re: A mam. Z Jaruzelskiego Michnik robi bohatera, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 21:58
            Tak. Jest dokładnie tak jak mówisz.
    • 99venus Pobity przez poglądy? "Mów, że nie jesteś z Ant... 08.07.13, 21:24
      Wrocław-stolica nazioli.
    • zewszad_i_znikad Re: Pobity przez poglądy? Krzyczeli: mów, że nie 10.07.13, 19:26
      Od czasów licealnych czytuję antyfaszystowskie pismo "Nigdy Więcej" i myślę, że warto zajrzeć do ich działu "Katalog wypadków" - część bodaj została też wydana w postaci książkowej jako "Brunatna Księga". W każdym razie: takich pobić "za nic" było niestety mnóstwo. W tym spisie przestępstw na tle ksenofobicznym, rasistowskim itd. pojawia się bardzo wiele wzmianek o tym, że skini kogoś pobili, bo wyglądał na punka czy rastamana albo "nie przystawał do wyobrażeń na temat wyglądu 'prawdziwego Polaka'".
      Bynajmniej nie próbuję bagatelizować tego zajścia, wręcz przeciwnie. Teraz się o tym mówi, ale tak naprawdę neonaziole są w Polsce problemem od lat. Niestety wcześniej politycy woleli chować głowy w piasek i wyhodowali sobie nazioli prawdopodobnie lepiej zorganizowanych i bardziej niebezpiecznych.
      • smoczny Re: Pobity przez poglądy? Krzyczeli: mów, że nie 11.07.13, 01:13
        A skąd wiesz, że to byli naprawdę naziści? Bo krzyczeli WKS? Załóżmy nawet że tak było. A gdyby krzyczeli "Straż Miejska" to też byś to przyjął bez zastrzeżeń?
      • Gość: DW Gratuluje lektury, szczeglnie brunatnej księgi IP: *.wroclaw.vectranet.pl 11.07.13, 06:43
        Mam nadzieję, że czytałeś również o tym, jak Antifa pobiła uczestników Dnia żołnierzy Wyklętych?
        www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/794909,To-Antifa-pobila-uczestnikow-Dnia-Zolnierzy-Wykletych
        Myślę, że twojej wnikliwej analizie nie umknął fakt, pobicia grupy rekonstruktorów 11.11.11? Gdzie przybyłe pokojowo, uzbrojone po zęby w kije, noże, kastety, niemieckie bojówki, atakowały Bogu ducha winnych ludzi.
        • truten.zenobi Re: Gratuluje lektury, szczeglnie brunatnej księg 11.07.13, 10:06
          kto sieje wiatr...
          eskalacja konfliktu niesie takie własnie efekty jednakowoż zauważam rażącą asymetrię agresji.
          piszesz o pojedynczych przypadkach i to w wykonaniu niewielkiej grupy ekstremistów podczas gdy chodzi o "prawdziwych patriotów" to agresja jest na porządku dziennym - skierowana przeciwko wszystkim i wszystkiemu co odmienne.

ale nie ma co relatywizować wszystkie przypadki bezprawnej napaści powinny być surowo karane - i żadna ideologia nie powinna być dla nich usprawiedliwieniem.
    • drupal Przez poglądy? Poglądy go pobiły? 28.07.13, 02:03
      Pobity z powodu różnic poglądów w kwestiach mody. Miał za wąskie spodnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka