turbo_wesz Re: janicki się skończył 12.07.13, 11:07 "Paweł Czuma konsekwentnie podtrzymuje swoją wersję wydarzeń: - Nie mam zwyczaju kłamać. W sądzie składałem zeznania pod przysięgą i wszystko, co powiedziałem, jest prawdą - powiedział nam w czwartek." no padnę - nie ma w zwyczaju kłamać. rzecznik nie ma w zwyczaju kłamać. widocznie to nie zwyczaj, tylko konieczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Janicki walczy o twarz IP: *.internetia.net.pl 12.07.13, 10:30 ale niestety sitwa dudiego i towarzystwa wzajemnej adoracji będą w uparte obciążać go za błędy. Taka polityka, w normalnej firmie prezes odpowiada za swoich ludzi, tutaj dudi myje ręce i każe myć innym podwładnym aby spuścić w kanał janickiego. Który decyzji sam bez dudiego by nie podjął, taki to układ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stadion dołuje Ww Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać stadion IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.07.13, 10:43 Należy sprzedać WKS. I stadion i klub obciążają budżet miasta i nie starcza na faktyczne potrzeby Wrocławia. Przebieg procesu obnaża nie liczenie się decydentów z potrzebami mieszkańców Wrocławia. Lach na Prezydenta Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack jak wyglądała rozprawa IP: *.internetia.net.pl 12.07.13, 11:49 Śledziłem pierwszą rozprawę i mniej więcej wyglądało to tak. Czuma jako świadek, przepytuje go adwokat janickiego: pytanie: Czy to prawda, że brał Pan udział itd... itd... odp: nie nic takiego nie miało miejsca... . pyt: Czy uczestniczył Pan ..... ? odp: nie pamiętam.... . ITD pyt: czy prawdą jest, że to prezydent zainicjował rozdawanie .... odp. Nie wiem, nie pamiętam. teraz Czumę przesłuchuje adwokat Dudiego: pyt. kto był odpowiedzialny ........ ? odp. janicki pyt. kto wydał decyzję ... ? odp. Janicki pyt. Kto złamał regulamin ..... bla bla bla ? odp Janicki. Tak w mojej opinii wyglądąło przesłuchanie Czumy i innych osób prezydenta. Na pytania adwokata Janickiego dziwnie zapadali w niepamięć. Natomiast na pytania strony Dudiego, pełne rozbudowane zdania z podkreśleniem winy na janickiego. By żyło się lepiej na stadionie, to nie ich długi tylko nasze. Pamiętajcie o tym mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stfu Re: Janicki: Paweł Czuma złożył fałszywe zeznania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.13, 12:34 Paweł Czuma nie ma w zwyczaju kłamać... dobre sobie. Zwróćmy jednak uwagę, że to zdanie nie oznacza, że ten pan nie mija się z prawdą. Po pierwsze: Możliwe, że pan Czuma kłamie zawsze, a więc także wtedy, gdy mówi, że nie kłamie. Po drugie: Nie powiedział, że nie kłamie, tylko że to nie jest jego zwyczaj Po trzecie: Może przecież kłamać z innych powodów niż przyzwyczajenie zawodowe, np. dostał propozycję nie do odrzucenia (zdaje się ostatnio jakieś awanse i dodatkowe fuchy zaliczył). Po czwarte: może też np. kłamać, bo lubi, albo wtedy, gdy mu to odpowiada - ale nie zawsze, więc nie można mówić o zwyczaju. Ot, taki to pan Czuma. Pan Czuma kiedyś powiedział, że podjęto decyzję o wydzieleniu torowiska na na Grabiszyńskiej między FAT-em a Placem Srebrnym. Nigdy tej decyzji nie widziałem, nie słyszałem o jej odwołaniu, ale skutków nie było widać. A pamięta ktoś, jak pan Czuma przed wyborami obiecywał rowerzystom, że będą mile zaskoczeni projektem budżetu, a potem się okazało, że pieniędzy jest mniej, niż było? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed Czuma: "Nie mam zwyczaju kłamać" IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.13, 13:11 hahahahahahahahahahahhaha hahahahahhahahahahaha o jeeeeeezzzzuuuuuuuuuuuuu O Booooooossszzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeee LOL LOL Skreca mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ze śmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś