Dodaj do ulubionych

Janicki: Paweł Czuma złożył fałszywe zeznania p...

12.07.13, 10:06
obydwaj siebie warci
Obserwuj wątek
    • vroclav janicki się skończył 12.07.13, 10:18
      jw
      • turbo_wesz Re: janicki się skończył 12.07.13, 11:07
        "Paweł Czuma konsekwentnie podtrzymuje swoją wersję wydarzeń: - Nie mam zwyczaju kłamać. W sądzie składałem zeznania pod przysięgą i wszystko, co powiedziałem, jest prawdą - powiedział nam w czwartek."

no padnę - nie ma w zwyczaju kłamać. rzecznik nie ma w zwyczaju kłamać. widocznie to nie zwyczaj, tylko konieczność
    • vroclav janicki się skończył 12.07.13, 10:19
      janicki się skończył
    • Gość: jack Janicki walczy o twarz IP: *.internetia.net.pl 12.07.13, 10:30
      ale niestety sitwa dudiego i towarzystwa wzajemnej adoracji będą w uparte obciążać go za błędy.

Taka polityka, w normalnej firmie prezes odpowiada za swoich ludzi, tutaj dudi myje ręce i każe myć innym podwładnym aby spuścić w kanał janickiego.

Który decyzji sam bez dudiego by nie podjął, taki to układ.
    • Gość: stadion dołuje Ww Należy czym prędzej rozebrać lub sprzedać stadion IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.07.13, 10:43
      Należy sprzedać WKS. I stadion i klub obciążają budżet miasta i nie starcza na faktyczne potrzeby Wrocławia. Przebieg procesu obnaża nie liczenie się decydentów z potrzebami mieszkańców Wrocławia.
      Lach na Prezydenta Wrocławia.
    • Gość: jack jak wyglądała rozprawa IP: *.internetia.net.pl 12.07.13, 11:49
      Śledziłem pierwszą rozprawę i mniej więcej wyglądało to tak.

Czuma jako świadek, przepytuje go adwokat janickiego:
      pytanie: Czy to prawda, że brał Pan udział itd... itd...
      odp: nie nic takiego nie miało miejsca... .

pyt: Czy uczestniczył Pan ..... ?
      odp: nie pamiętam.... . ITD
      pyt: czy prawdą jest, że to prezydent zainicjował rozdawanie ....
      odp. Nie wiem, nie pamiętam.

teraz Czumę przesłuchuje adwokat Dudiego:
      pyt. kto był odpowiedzialny ........ ?
      odp. janicki
      pyt. kto wydał decyzję ... ?
      odp. Janicki
      pyt. Kto złamał regulamin ..... bla bla bla ?
      odp Janicki.

Tak w mojej opinii wyglądąło przesłuchanie Czumy i innych osób prezydenta. Na pytania adwokata Janickiego dziwnie zapadali w niepamięć. Natomiast na pytania strony Dudiego, pełne rozbudowane zdania z podkreśleniem winy na janickiego.

By żyło się lepiej na stadionie, to nie ich długi tylko nasze. Pamiętajcie o tym mieszkańcy.
    • Gość: stfu Re: Janicki: Paweł Czuma złożył fałszywe zeznania IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.13, 12:34
      Paweł Czuma nie ma w zwyczaju kłamać... dobre sobie.

Zwróćmy jednak uwagę, że to zdanie nie oznacza, że ten pan nie mija się z prawdą.

Po pierwsze: Możliwe, że pan Czuma kłamie zawsze, a więc także wtedy, gdy mówi, że nie kłamie.

Po drugie: Nie powiedział, że nie kłamie, tylko że to nie jest jego zwyczaj

Po trzecie: Może przecież kłamać z innych powodów niż przyzwyczajenie zawodowe, np. dostał propozycję nie do odrzucenia (zdaje się ostatnio jakieś awanse i dodatkowe fuchy zaliczył).

Po czwarte: może też np. kłamać, bo lubi, albo wtedy, gdy mu to odpowiada - ale nie zawsze, więc nie można mówić o zwyczaju.

Ot, taki to pan Czuma. Pan Czuma kiedyś powiedział, że podjęto decyzję o wydzieleniu torowiska na na Grabiszyńskiej między FAT-em a Placem Srebrnym. Nigdy tej decyzji nie widziałem, nie słyszałem o jej odwołaniu, ale skutków nie było widać.

A pamięta ktoś, jak pan Czuma przed wyborami obiecywał rowerzystom, że będą mile zaskoczeni projektem budżetu, a potem się okazało, że pieniędzy jest mniej, niż było?
      • Gość: zed Czuma: "Nie mam zwyczaju kłamać" IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.13, 13:11
        hahahahahahahahahahahhaha
        hahahahahhahahahahaha
        o jeeeeeezzzzuuuuuuuuuuuuu
        O Booooooossszzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeeee
        LOL
        LOL

Skreca mnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
        ze śmiechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka