dizky 23.07.13, 13:53 Wie ktoś gdzie we Wrocławiu i w jakiej cenie można nabyć napoj piwny Mixery Karlsberga? Wygląda to tak: img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/3/9/3/5/1393568.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pierre Re: piwo mixery drink IP: *.internetia.net.pl 23.07.13, 16:04 To nie jest piwo Odpowiedz Link Zgłoś
dizky Re: piwo mixery drink 23.07.13, 16:36 Gość portalu: Pierre napisał(a): > To nie jest piwo brawo typie, wykazales sie, jest to piwo mieszanie z CZYMS (zalezy od rodzaju). super ze jestes blyskotliwy i spostrzegawczy, szkoda ze bezuzyteczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pierre Re: piwo mixery drink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.13, 10:54 Typ to cię robił niestety. Nie wiem skąd te epitety w moim kierunku. Stwierdziłem fakt Odpowiedz Link Zgłoś
dizky Re: piwo mixery drink 24.07.13, 12:00 Po co? Przecież napisałem w rozwinięciu tematu, że to napój piwny. Stwierdziłeś więc fakt już stwierdzony. Niestety błyskotliwość w twoim przypadku nie idzie w parze z czytaniem ze zrozumieniem. Dziękuję za pomoc i liczę, że przestaniesz przeszkadzać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babs Re: piwo mixery drink IP: *.wroclaw.mm.pl 23.07.13, 22:08 mixery to piwo z colą - wymieszaj sobie i będziesz miał;) a na poważnie to jeśli zależy Ci na oryginalnym mixery to bujnij się za zachodnią granicę gdziekolwiek i kup parę zgrzewek - u nich grosze kosztuje (ok 60 centów za puchę) a znając realia to u nas pójdzie za 6-7 zeta - nie mówiąc o knajpach gdzie będziesz mógł kupić za 12;) Odpowiedz Link Zgłoś
dizky Re: piwo mixery drink 24.07.13, 11:57 Wiem co to jest. I jest nie tylko z colą, są różne smaki. Wiem, że można kupić za granicą. Wiem też, że w Poznaniu można kupić za 2,50zł (w Netto). Pytałem o Wrocław :) Odpowiedz Link Zgłoś