litva 01.08.04, 18:46 Powiedzcie no dziewuchy, gdzie najlepiej rodzić? I co wiecie o szpitalu na Brochowie we Wrocławiu rzecz jasna! Pozdrawiam: Ciężarówka w 4 miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menadka Re: Gdzie rodzić 01.08.04, 20:37 Witaj Litva, opini gdzie najlepiej rodzić będzie tyle co kobiet. Każda cos wybrała i się tego trzyma. Ja zdecydowałam się na Brochów (termin na 31-08-04). Byłam juz tam na "wizytacji". Podaję Ci linka do forum maluchy, tam jest sporo ciężarnych wroclawianek i temat był poruszany. Moja relacja znajduje się na stronie 18 postu "ciężarne wrocławianki", a relacja koleżanki z porodu na 1- Maja (sprzed kilku dni) na str 19 tegoż wątku. Zapraszam - dopisz sie do nas, oba fora sa fajne, ja jestem stała bywalczynią forum gazety i maluchów. Pozdrawiam Ula i 36 tc Honoratka Odpowiedz Link Zgłoś
litva Re: Gdzie rodzić 03.08.04, 09:53 Dziękuję bardzo. Trudno o miejsce? A ile kosztuje poród rodzinny? Powodzenia, bo to tak niedługo! Marta L. Odpowiedz Link Zgłoś
menadka Re: Gdzie rodzić 03.08.04, 14:53 Poród rodzinny na Brochowie teoretycznie "co łaska", ale podobno daje się ) przepraszam kupuje się cegiełkę :) za 100 do 200 zł. Ja jadę zapłacić w czwartek i dam 100 zł, w końcu za położną i ewentualne znieczulenie tez będę musiała zapłacić, więc bez przesady :) Pozdrawiam Ula i 37 tyg, Honoracia :) Odpowiedz Link Zgłoś
agnesm1 Re: Gdzie rodzić 04.08.04, 16:12 moglabym prosic o link-a do obiecanej strony... chetnie bym tez poczytala... choc do porodu jeszcze mam kupe czasu :) Agnesm Odpowiedz Link Zgłoś
menadka LINK 04.08.04, 16:53 O kurczę, sorry że nie zamieściłam linku. Już się poprawiam: maluchy.pl/forum/viewforum.php?f=7&sid=57ca37d5e4bf0e0df3ee5924ad46e706 Wątek "ciężarne wrocławianki " jest Przyklejony na samej górze, bo często używany :) Zajrzyjcie koniecznie, bo większość z nas już jest przy końcówce i zaraz znikną z wątku, a pojawiają się dziewczyny w pierwszym trymestrze, więc im Was więcej tym lepiej. Pozdrawiam Ula i 37 tyg. Honoratka Odpowiedz Link Zgłoś
baryka Re: Gdzie rodzić 04.08.04, 19:00 JA GORĄCO POLECAM KLINIKI PRZY CHAŁUBIŃSKIEGO. REELACYJNY PERSONEL (ACH CI POŁOŻNICY :) ) NATOMIAST BARDZO DUŻO SŁYSZAŁAM O SZPITALU NA BROCHOWIE. WPRAWDZIE NIGDY TAM NIE BYŁAM, ALE NA NASTEPNY PORÓD NA PEWNO SIE TAM NIE WYBIORĘ GORĄCO POZDRAWIAM I ŻYCZE "WAM" DUŻO DOBREGO Odpowiedz Link Zgłoś
aniaora Re: Gdzie rodzić 04.08.04, 21:12 ja byłam na klinikach 3 miesiące temu; najpierw było OK ale siedziałam 2 tygodnie bo mały chorował; niestety dużo dzieci tam choruje - tydzień temu wróciła sąsiadka i mówiła że uciekła jak najszybciej bo co drugie dziecko miało zapalenie płuc; inne dziewczyny które rodziły w duzej części narzekały; parę lat temu byłam na Brochowie (8 lat) i Kamieńskiego (10); byłam zadowolaona ale to inne czasy; Ania Odpowiedz Link Zgłoś