Dodaj do ulubionych

Gdzie rodzić

01.08.04, 18:46
Powiedzcie no dziewuchy, gdzie najlepiej rodzić? I co wiecie o szpitalu na
Brochowie we Wrocławiu rzecz jasna!
Pozdrawiam:
Ciężarówka w 4 miesiącu
Obserwuj wątek
    • menadka Re: Gdzie rodzić 01.08.04, 20:37
      Witaj Litva,
      opini gdzie najlepiej rodzić będzie tyle co kobiet. Każda cos wybrała i się
      tego trzyma. Ja zdecydowałam się na Brochów (termin na 31-08-04). Byłam juz tam
      na "wizytacji". Podaję Ci linka do forum maluchy, tam jest sporo ciężarnych
      wroclawianek i temat był poruszany. Moja relacja znajduje się na stronie 18
      postu "ciężarne wrocławianki", a relacja koleżanki z porodu na 1- Maja (sprzed
      kilku dni) na str 19 tegoż wątku. Zapraszam - dopisz sie do nas, oba fora sa
      fajne, ja jestem stała bywalczynią forum gazety i maluchów.

Pozdrawiam

Ula i 36 tc Honoratka
      • litva Re: Gdzie rodzić 03.08.04, 09:53
        Dziękuję bardzo. Trudno o miejsce? A ile kosztuje poród rodzinny?
        Powodzenia, bo to tak niedługo!
        Marta L.
        • menadka Re: Gdzie rodzić 03.08.04, 14:53
          Poród rodzinny na Brochowie teoretycznie "co łaska", ale podobno daje się )
          przepraszam kupuje się cegiełkę :) za 100 do 200 zł. Ja jadę zapłacić w
          czwartek i dam 100 zł, w końcu za położną i ewentualne znieczulenie tez będę
          musiała zapłacić, więc bez przesady :)

Pozdrawiam

Ula i 37 tyg, Honoracia :)
      • agnesm1 Re: Gdzie rodzić 04.08.04, 16:12
        moglabym prosic o link-a do obiecanej strony... chetnie bym tez poczytala...
        choc do porodu jeszcze mam kupe czasu :)
        Agnesm
        • menadka LINK 04.08.04, 16:53
          O kurczę, sorry że nie zamieściłam linku. Już się poprawiam:
          maluchy.pl/forum/viewforum.php?f=7&sid=57ca37d5e4bf0e0df3ee5924ad46e706
          Wątek "ciężarne wrocławianki " jest Przyklejony na samej górze, bo często
          używany :)

Zajrzyjcie koniecznie, bo większość z nas już jest przy końcówce i zaraz znikną
          z wątku, a pojawiają się dziewczyny w pierwszym trymestrze, więc im Was więcej
          tym lepiej.

Pozdrawiam

Ula i 37 tyg. Honoratka
    • baryka Re: Gdzie rodzić 04.08.04, 19:00
      JA GORĄCO POLECAM KLINIKI PRZY CHAŁUBIŃSKIEGO. REELACYJNY PERSONEL (ACH CI
      POŁOŻNICY :) )
      NATOMIAST BARDZO DUŻO SŁYSZAŁAM O SZPITALU NA BROCHOWIE. WPRAWDZIE NIGDY TAM
      NIE BYŁAM, ALE NA NASTEPNY PORÓD NA PEWNO SIE TAM NIE WYBIORĘ
      GORĄCO POZDRAWIAM I ŻYCZE "WAM" DUŻO DOBREGO
    • aniaora Re: Gdzie rodzić 04.08.04, 21:12
      ja byłam na klinikach 3 miesiące temu; najpierw było OK ale siedziałam 2
      tygodnie bo mały chorował; niestety dużo dzieci tam choruje - tydzień temu
      wróciła sąsiadka i mówiła że uciekła jak najszybciej bo co drugie dziecko miało
      zapalenie płuc; inne dziewczyny które rodziły w duzej części narzekały;
      parę lat temu byłam na Brochowie (8 lat) i Kamieńskiego (10); byłam zadowolaona
      ale to inne czasy;
      Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka