z_meetropolii 21.01.10, 12:06 Witam, bardzo proszę o opinie osoby ,które były na weselu w tej sali. Sala jest bardzo mało popularna, gdyż otwarta w zeszłym roku. Proszę o opinie dotyczące wyposażenia,czy niczego nie brakowało. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreatorimprez Re: OSP Bujaków 21.01.10, 12:58 Sala jest bardzo ładna.Kuchnia jest dobrze wyposażona gotowaliśmy już tam więc polecamy.Sala nowa więc nie bedzie problemów choć troche wlasnego sprzętu mieliśmy ze sobą.Pozdrawiam Kreator Imprez www.kreatorimprez.com.pl Odpowiedz Link
ducekpi Re: OSP Bujaków 22.01.10, 17:25 Odnośnie sali w OSP w Bujakowie moge powiedzieć tylko tyle że faktycznie - podobno jest ładna i dobrze wyposażona ale wiem to tylko ze słyszenia - mój kuzyn mieszka niedaleko i ją widział. Sama miałam tam jechać i ją oglądać ale w końcu zdecydowaliśmy się na salę w Kobiernicach. Odpowiedz Link
lukaszania Re: OSP Bujaków 24.01.10, 13:36 sala fajna mielismy tam wesele catering od firmy kreatorimprez 505 593 105 było pieknie tylko krótko jeszcze raz chcemy :) Odpowiedz Link
remix-1 Re: OSP Bujaków 24.01.10, 13:37 Zespół Muzyczny REMIX na wesele oraz sylwester czy innego rodzaju imprezy okolicznościowe . Skład zespołu jest damsko-męski trzyosobowy plus wodzirej. Bawimy gości rytmiczną muzyką w stylu pop, dance , disco polo czy muzykę zagraniczną .Gramy na żywo na klawiszach,gitarze i akordeonie. W przerwach prowadzimy zabawy i konkursy a przy stołach śpiewamy z gośćmi piosenki biesiadne z akompaniamentem gitary . Nasza strona remixkluczbork/freehost/pl lub nasz kontakt dmnczarnecki@gmail.com. Tel. 698 021 522 Cena za usługę jest zależna od czasu trwania wesela ( jeden lub dwa dni)czy zabawy. Zapraszam do skorzystania z naszych usług . Pozdrawiamy serdecznie Zespół Muzyczny REMIX Odpowiedz Link
stworasebastian Re: OSP Bujaków 28.01.10, 19:29 WITAM. CO DO SALI W BUJAKOWIE TO MOJA FIRMA ORGANIZUJE TAM WESELA NA WYŁĄCZNOŚĆ . W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ DZWONIC 505091733. POZDRAWIAM STWORA SEBASTIAN Odpowiedz Link
stworasebastian Re: OSP Bujaków 28.01.10, 19:31 WITAM. CO DO SALI W BUJAKOWIE TO MOJA FIRMA ORGANIZUJE TAM WESELA NA WYŁĄCZNOŚĆ. W RAZIE PYTAŃ PROSZE DZWONIĆ 505091733. POZDRAWIAM STWORA SEBASTIAN Odpowiedz Link