Dodaj do ulubionych

Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r...

27.07.13, 12:34
Wrocław - miasto spotkań.
Rosjanin spotkał się z "polakami".
Obserwuj wątek
    • divkoment Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 12:38
      no Dudtkiewicz, gdzie twoje otwarte miasto spotkań? Zaczynasz zbierać plony wspierania faszystów i narodowców przez wspieranie WKS i brak zdecydowanej postawy. Nic tylko PR w głowie a już konkretów żadnych
      • Gość: wieko Białystok pełną gębą (pięścią) IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 12:43
        Panie Prezydencie Dutkiewicz! Dużo słów a faszyści i podobne męty robią swoje nie przejmując się Pana zapowiedziami. Pozwalał Pan im na bardzo wiele, teraz ma Pan efekty.
        Mam małe pytanie dotyczące policji - czy mamy już policję białostocką?
        • astacherzak hitlerowskie k-u-r-w-y 27.07.13, 14:06
          sługusy hitlera, parchy j-e-b-a-n-e.
          wypad z wrocławia. wypad ze świata. idźcie spotkać się z waszym wąsaczem.
      • Gość: AWRFR A co do tego ma WKS IP: 46.115.68.* 27.07.13, 12:46
        jak Slaskowi kibicuje jakis pisarz czy inni przedstawiciele kultury to tez trzeba ich tepic?
        • Gość: mjodek Re: A co do tego ma WKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 12:52
          Uderz w stól... Głupiś po prostu jest, nie czytasz ze zrozumieniem. Nie każdy prosokąt to kwadrat, ale każdy kwadrat jest prostokątem, Nie każdy kibic WKS to bandzior (kibol), ale zbyt wiele puszczono płazem szalikowcom-bandytom i teraz są tego efekty. Hudrę w zarodku się zdusza, a p. Dutkiewicz oczko do niej puszczał poprzez umizgi do WKS-u. Nie o tobie więc mowa, ale o chamstwie spod flagi WKS. A WKS sobie na to pozwala od zawsze :(, czyli w domyśle popiera.
          • Gość: Wrocławianin 75 Re: A co do tego ma WKS IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.07.13, 13:16
            Gość portalu: mjodek napisał(a):

> ... Głupiś po prostu jest

Głupiś po prostu jest
        • Gość: GuGU WKS wspiera Duduś, a są tam naziole IP: *.play-internet.pl 27.07.13, 23:16
          powinny być cofnięte dotacje dla klubu, dopóki nie oczyszczą swoich szeregów z nazioli i bandziorów!
          • tbernard Re: WKS wspiera Duduś, a są tam naziole 28.07.13, 10:37
            Dotacje dla klubu powinny być tak czy siak cofnięte. Chyba, że to klub amatorski, to co najwyżej na koszulki, piłkę i trampki można przeznaczyć dotacje.
      • Gość: Jarek Gdzie to coś co nazywa się Policja ??? IP: *.213.22.109.rev.sfr.net 27.07.13, 13:18
        Ta prymitywna jednostka jak zwykle zapewne odcina tylko falę do wcześniejszej emerytury !!!
        Tak Platforma Obywatelska zapewnia tę prymitywną i dziadowską jednostkę że ich cięcia oszczędnościowe nie dotkną !!!! A oni jak zwykle udają że pracują !!!!
      • Gość: anty Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 15:27
        Czy to nie jest wina p. Dutkiewicza? Czy to nie jest rezultat jego sponsorowania kiboli WKS. Dość wydawania naszych pieniędzy na stadion w WKS. My chcemy żyć w miłym i bezpiecznym mieście a nie jakimś dynamicznym kurniku za który musimy się wstydzić bo Pan D. miał kaprys zasponsorować sobie klub piłkarski za nie swoje pieniądze.
    • alpha_centauri Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 12:43
      coraz większe zażenowanie czuję z powodu mieszkania we Wrocławiu...
      • Gość: YaBol Zażenowanie? Z powodu bandy szczyli? IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.13, 13:33
        Takie hiperbolizowanie jest niedorzeczne. Chuligańskie, karygodne zdarzenia wyrostków nie stanowią o ogólnym obrazie Wrocławia. Podobne zdarzenia mają miejsce codziennie na całym świecie - tak już jest, że część społeczeństwa stanowią agresywni głupcy. Powinieneś raczej napisać, że Policja w tym przypadku zareagowała żenująco wolno. Poczucie bezpieczeństwa jest niestety żadne przy takim poziomie reakcji z ich strony. W hotelu nie ma żadnej ochrony? Trzeba tępić chwasty, a nie dziecinnie wylewać żale, że Wrocław to samo zło, bo banda gó...arzy kogoś pobiła. Ustalenie sprawców nie powinno stanowić większego problemu, w końcu po coś istnieje monitoring. Wyłapać, przykładnie, surowo ukarać i skazać na prace społeczne.
        • Gość: Mam Nie w tym POkoleniu IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 13:49
          Pięknie ale to nie ten smutny kraik z wyznawcami:))
        • Gość: zażenowany Re: Zażenowanie? Z powodu bandy szczyli? IP: *.free.aero2.net.pl 27.07.13, 14:44
          Może i masz rację, ale opinia pójdzie o Wrocławiu.
          • Gość: vh Re: Zażenowanie? Z powodu bandy szczyli? IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.13, 15:29
            Wstyd. Do czego jest ten cholerny monitoring? Co to za taksówkarz, który jak widział, ze klient nietrzeźwy nie poczekał aż wejdzie do hotelu? Gdzie jest taksówkarz? Musiał ich widzieć....
    • greges58 Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 12:46
      po co te grzeczne eufemizmy i piękne słówka ?
      czy nie można napisać po prostu - kibice WKS Śląsk Wrocław pobili turystę pod hotelem !!!

;)
    • waga_1949 Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 12:52
      Wstyd,wstyd i jeszcze raz wstyd. Dlaczego chuliganeria pleni się w Polsce bezkarnie? gdzie są władze?Dlaczego do policji przyjmują byle kogo, w tym tchórzy?
      • Gość: Nagda Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 13:17
        Przecież policja woli spałować spokojnego studenta za picie piwa na wyspie. Statystyki rosną bo takie są wymagania prezydenta Dutkiewicza. Więc policja i straż miejska w nosie ma faszystów! Lepiej wlepić mandat za parkowanie matce z dziećmi! Na to samo wychodzi.
        Po co się narażać faszystom?
        Ot co!
        • Gość: Antoni Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 14:28
          > Przecież policja woli spałować spokojnego studenta za picie piwa na wyspie.

Bzdury piszesz. Rzecz w tym, że dzielne chłopaki nie zaczęły od lania w mordę, ale też od drobnych wykroczeń, na które policja i władze przymykały oko.
      • Gość: zygfryd Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 13:51
        nie od dzis wiadomo, ze policja trzyma sztame z kibolami, czesto sa to kolesie z bloku
    • Gość: mjodek Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 12:55
      Policja to leniuszki! Czekają do 40-tki na emeryturkę i BYLE SPOKOJNIE, oduczmy ludzi dzwonić do nas. Mam dość przykładów na poparcie takiej tezy :(
    • witek7205 Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 13:05
      Dutkiewicz, wiecej kasy na śląsk !!!!!
    • Gość: wrocławianka Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.finemedia.pl 27.07.13, 13:08
      Coś mi tu nie gra, dwie sprawy: 7 kolesi na 1, mieli kastety, a obrażenia dosyć delikatne. Po drugie - przemówienie "nie jesteście faszystami, tylko chuliganami, bo prawdziwy faszysta kocha swój kraj i szanuje obcokrajowców....." - kto by zdążył coś takiego powiedzieć, gdyby na niego szła grupa 7 NOPowców?

Poza tym - potłuczone ucho, szczęka i ślad pod okiem - a jak aktorowi Teatru Polskiego pewnie ci sami debile złamali nogę, to była króciutka notatka. Było to mniej medialne wydarzenie? A może mniej istotne, bo Polak pobił Polaka?

Na pohybel chuliganom, ale nie coś mi w tym artykule nie gra.
      • Gość: Wrocławianin 75 Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.07.13, 13:20
        > Coś mi tu nie gra...

No właśnie. Z taksówkarzem rozliczał się w języku rosyjskim a do chuliganów takie przemówienie wygłosił. Do tego bardziej wygląda na skacowanego niż pobitego.
      • Gość: czepiasz się... Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 13:27
        wroclawianko i to nie wiem po co...

7 kolesi na 1, mieli kastety, a obrażenia dosyć delikatne - może po prostu chłop wie jak się osłonić, może nie wszyscy go bili, może przestali bo było to tuż pod hotelem i ktoś ich spłoszył, może... czy gdyby go wsadzili na wózek byłabyś zadowolona??? wtedy byłoby to warte opisania? jest według Ciebie jakaś granica obrażeń, od której prasa powinna sprawy nagłaśniać? ja pier... ręce opadają.

przemówienie "nie jesteście faszystami, tylko chuliganami, bo prawdziwy faszysta kocha swój kraj i szanuje obcokrajowców....." - kto by zdążył coś takiego powiedzieć, gdyby na niego szła grupa 7 NOPowców? - i doczytałaś dalej? "to ich rojuszyło". Może po prostu grzecznie posłuchali co ma do powiedzenia i później mu wpierdzielili? może... - i są też inne opcje, ale nie chce mi się pisać. czy teraz potrafisz wyobrazić sobie już tę sytuację?

zastanawia mnie, kiedy u takich czepialskich rozwiewają się WSZELKIE wątpliwości, że na agresję nie powinno być przyzwolenia i że ja trzeba tępić. czy dopiero w momencie kiedy sami dostaną za darmo po ryju? a, jeszcze pewnie ważne czy dostaną mocno, bo przecież "delikatne" obrażenia, które siedmiu kolesi funduje jednemu w centrum miasta, nie są warte by o nich mówić.. ech..
        • Gość: pbwem Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.13, 15:18
          A mnie zastanawiają tacy programowo nieczepialscy. Tekst "Odpowiedziałem, że są zwykłymi chuliganami, bo prawdziwi faszyści kochają swój kraj i szanują obcokrajowców, którzy także kochają swoją ojczyznę. To ich rozjuszyło - opowiada Nikolai, który jest również komikiem, stąd jego przekorna odpowiedź." jest tak bardzo idiotyczny, że bez czepiania można sądzić, że napisał go ktoś mało sprawny intelektualnie albo kiepski w układaniu bajek. Przekorne odpowiedzi zarezerwowane dla komików.
          • Gość: Ewka Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.hsd1.ga.comcast.net 27.07.13, 17:30
            Co za zniczulica.
            Małe obrażenia, więc dać sobie spokój..itd..
            Tak sie rodzi..faszyzm!
            • Gość: As Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.free.aero2.net.pl 28.07.13, 18:01
              Przesadzasz.
    • zalep Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 13:18
      Czy to jest artykuł sponsorowany?
      • Gość: Skakanka Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 13:38
        Też mam takie wrażenie.
    • Gość: z Wstyd, po prostu wstyd! I to po wielokroć. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.13, 14:01
      -Raz, że pobito w naszym mieście gościa, i to zaproszonego na festiwal artystę.
      - Dwa, że zrobili to tzw. narodowcy, którzy czują się coraz pewniej i bardziej bezkarni we Wrocławiu. To chamskie bydło już dawno powinno być spacyfikowane i rozgonione, tolerowanie ich mści się teraz, i to na bogu ducha winnych ludziach.
      - A trzy, że tzw. policja przyjeżdża w centrum miasta na interwencję po ...niemal godzinie!!!! Albo weźcie się się do roboty i zejdźcie z czasem interwencji poniżej 3 minut (jak w normalnym kraju to przyjęte), albo idźcie pilnować żółwi w zoo, może wam nie pouciekają.

Pobitemu gościowi - wyrazy współczucia i przeprosiny za zdarzenie, które nigdy nie powinno mieć miejsca.
      • hrabiaa potrzebny Szczurołap 27.07.13, 14:03

Czas zaprosić do Wrocławia dobrego Szczurołapa, by wyłapać i zderatyzować szczury naziolowe...
      • Gość: Antoni Re: Wstyd, po prostu wstyd! I to po wielokroć. IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.13, 14:31
        > - A trzy, że tzw. policja przyjeżdża w centrum miasta na interwencję po ...niem
        > al godzinie!!!

Od początku uważałem, że nowy komendant we Wrocławiu zabrał się za jakieś głupoty, a nie realną poprawę pracy policji.
      • Gość: gaax Re: Wstyd, po prostu wstyd! I to po wielokroć. IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.13, 10:34
        Cztery - zdarzenia w ogóle nie było.
    • selifselif WKS Śląsk kocha Adolfa Hitlera! 27.07.13, 14:05
      Roman Zieliński. Niekwestionowany lider kibiców WKS Śląsk napisał i opublikował nie dawndo książkę pt. "Jak pokochałem Adolfa Hitlera".
      Książkę można kupić w sklepie kibica WKS Śląsk, na ul. Kościuszki we Wrocławiu.

Sam Pan Zieliński o swojej książce mówi:
      "Przede wszystkim szału dostaną Michniki i cwaniaczki z mojej "ulubionej" Platformy Obywatelskiej. Murzynofile będą mieli powód obwołania mnie naczelnym skinem Rzeczpospolitej, choć nie poczuwam się do przynależności do tej subkultury. Osrają się geje i ich protektorzy. Stowarzyszenia propedalskie pewnie będą obwozić egzemplarz książki po wszystkich możliwych instytucjach i będą wyciągali dotacje na zwalczanie mnie i moich poglądów. Jakby coś, to chętnie pójdę pod sąd. Jak przyjdzie mi posiedzieć, to posiedzę. Ostatnio lubię poleniuchować, więc jeśli pójdę na jakiś czas na państwowy wikt, rozpaczał nad sobą nie będę."
      Więcej: www.wroclawianie.info/teksty_04.php

Ja się wolę dowiedzieć dlaczego i na co władze miasta finansują klub kwotą prawie 2 milionów złotych?

A takie przyjazne to miasto było...
      • Gość: J Re: WKS Śląsk kocha Adolfa Hitlera! IP: *.static.tvk.wroc.pl 27.07.13, 14:25
        Dzięki za info o książce. Kupię z ciekawości :)
    • Gość: ktosik Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 14:37
      Sam jakiś czas temu dostałem "bęcki" od 8 kiboli-neonazistów "za czapkę" (czarna z płaskim daszkiem) (?) i to w środku dnia na przystanku w centrum miasta, na którym stało pełno ludzi. Oczywiście nie bili mnie wszyscy, tylko kilku z nich, trudno żeby każdy się do mnie dostał :) Trwało to ok. 5 min ale leżąc już przewrócony na ziemi zasłaniałem się rękami i nogami, także w sumie z obrażeń miałem tylko podbite oko, parę sińców na rękach i kilka ledwo widocznych zadrapań. Dlatego dziwi mnie, że ktoś ocenia artykuł jako nieprawdziwy, bo koleś na zdjęciu ma zbyt małe obrażenia. Co Wy jakimiś specami od obrażeń jesteście? Wszystko zależy od wielu czynników.
      I pytam się gdzie jest policja gdy w takim miejscu i o takiej porze dochodzi do takich incydentów? Stróże prawa zamiast zapewnić bezpieczeństwo obywatelom, ścigają ludzi palących trawkę czy pijących piwo na świeżym powietrzu - tylko grozi przez to niebezpieczeństwo?. A jak dochodzi do napadów, czy innych ataków nigdy ich nie ma. Mój znajomy kiedyś został pobity we własnym domu podczas imprezy przez jakichś nieproszonych gości, a policja powiedziała, że nie mają czasu...
      • katonzwybiorczej rozwiązanie konkursu - nagrodę I otrzymuje.... 27.07.13, 14:57
        Moim zdaniem bezapelacyjnie wygrywa pan heniek tekstem:

"Wygląda jakby mu jakaś Luśka z liścia wywaliła. Może nie chciał zapłacić?"

Bu hahahahaha! Bu hihihihi! Bu hohohohohohoho!
      • youthgonewild Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany 27.07.13, 17:53
        Co takiego było w ich zachowaniu, wyglądzie etc. że nazywasz ich neonazistami? Chyba że dla ciebie każdy kibic = neonazista ale wtedy nie mam pytań...
        • Gość: ktosik Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 23:11
          Odchodząc, dwóch czy trzech podniosło ręce w geście pozdrowienia pewnego niespełnionego niemieckiego malarza, a jeden krzyknął "white power!" ponadto zauważyłem tatuaże z emblematami nazistowskimi, m.in. krzyż celtycki. Może nie wszyscy byli neonazistami, ale kilku z nich na pewno. Z resztą co za różnica czy to naziści czy nie - napad to napad.
          I nie kibice, tylko kibole - kibice zajmują się oglądaniem meczy i kibicowaniem, a nie bandyctwem w barwach klubowych.
      • Gość: woj Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: 91.231.124.* 02.08.13, 05:36
        Mieszkam we wrocku 50 lat i nigdy w mieście nie widziałem faszysty,(łobuzów,żuli,opryszków tak),ale faszystów nie.Idąc nocną porą przez miasto wielu ludzi zostało już pobitych i obrabowanych chociaż nie byli Rosjanami.Ludzie z wiosek najczęściej udzielający się na tym forum myślą że w dużych miastach jest bezpiecznie i kulturalnie ale to tylko mit,każde nocne wyjście po alkoholu grozi mordobiciem.Teraz jest moda na polowanie i nazywanie wszystkich przeciwników politycznych z prawej strony faszystami więc nie dziwi mnie nagonka tego szmatławca......Już czas zrobić referendum za odwołaniem Dutkiewicza. niech wraca skąd przybył
    • korcia2000 Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 15:00
      Oto efekty "tolerancji" ze strony policji, prokuratury i sądów. Nacjonalistyczna hołota robi się coraz bezczelniejsza i bardziej agresywna. Pogratulować europejskiej stolicy kultury!
      • katonzwybiorczej Łączymy się z ruskiem w bulu 27.07.13, 15:07
        W imię przyjaźni polsko-radzieckiej łączę się z tym panem w bulu i mam nadzieję, że wreszcie otrzymamy od rosjan wrak samolotu prezydenckiego.
        Nasz Prezydent Kaczyński zginął na terenie ZSRR, bo pancerna brzoza uderzyła w skrzydło samolotu, a obecny prezydent - Komoruowski (z odległości około 1 metra-brawo dla BOR-u!) został uderzony jajkiem na terenie ZSRR.
        Co na to Kreml? Co na to były agent KGB - pan prezydent Putin?
        • Gość: wiesiek "bul" pupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 15:28
          "w bUlu" :D
          Jak chcesz coś publikować na publicznym forum , wypadałoby się nauczyć najpierw pisać. Niemieccy naziści przynajmniej mieli klasę, oczytanie i dobrze się ubierali, a polscy nacjonaliści to po prostu zwykłe patole albo idioci tacy jak Ty ;) I jeszcze te pe*alskie koszulki Śląska... Ten Śląsk coś wam dał, że tak go kochacie i jesteście gotowi oddać za niego życie? Przecież to tylko klub należący do jakiegoś biznesmena, stworzony by przynosić zyski - po prostu firma. A wy tak uwielbiacie czyjąś firmę :) Rozumiem kibicowanie, bo sam lubię futbol, ale Ty pewnie nie znasz żadnego piłkarza, który tam gra. Po prostu jesteście idiotami i macie ten swój Śląsk za jakieś bóstwo, o którym tak naprawdę mało wiecie i czcicie bo tak inni robią a sami nie wiecie dokładnie dlaczego, imbecyle ;d Jak Wy chcecie coś zmienić w polityce, skoro nawet pisać nie umiecie? Umielibyście stworzyć takie mocarstwa jak nazistowskie Niemcy czy faszystowskie Włochy? Chociaż zaprojektować lub zaplanować jakąś jedną rzecz (nie licząc "ustawki")? Im wcześniej sobie uświadomisz, że jesteś wieśniackim idiotą, tym lepiej, ale ze względu na twój idiotyzm, pewnie nie jesteś w stanie sobie tego uświadomić :) "Bóg, honor, ojczyzna" - to właśnie wasz honor, gdy bijecie w 8 jedną osobę... Ale i tak nie umiecie chyba bić, bo nie ma ona zbyt dużych obrażeń. Niue dość, że idioci to jeszcze nieudacznicy..
          • katonzwybiorczej Re: "bul" pupy 27.07.13, 15:42

"w bUlu" :D
            Jak chcesz coś publikować na publicznym forum , wypadałoby się nauczyć najpierw pisać.

Piszę zgodnie z zasadami pana Prezydenta Komorowskiego, który reprezentuje NARÓD POLSKI.
            "Bul" = Komorowski ...for ever!

Niestety....
            • Gość: wiesiek Re: "bul" pupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 15:58
              A jak ustosunkujesz się do tego, że nazwałem cię idiotą? :)
              Czekam na Twą ciętą ripostę, lub próbę grożenia mi wpi*rdolem :*
              • Gość: sss Re: "bul" pupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 17:11
                katon olał cię bo wie że jesteś ścierwem
                • Gość: wiesiek Re: "bul" pupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 17:38
                  Skąd wie? Dowody proszę!
          • Gość: buj w chucie Re: "bul" pupy IP: *.centertel.pl 27.07.13, 20:02
            Ty wiesiek jesteś taki głupi gimbus czy tylko udajesz? To że jesteś prymas z ortografii nie swiadczy jeszcze że coś kumasz z bieżącej polityki. Niestety kształcimy tępą młodzież a to zaczyna się już w gimnazjum. Zero zainteresowania bieżącą polityką tylko rozumowanie na poziomie testów ( dla debili).
            • Gość: wiesiek Re: "bul" pupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 22:50
              Głupia to jest kibolska retoryka, poprzez którą skrajna prawica chce dojść do władzy. Zrozumcie, że świat idzie do przodu, ludzie są coraz bardziej inteligentni, postępuje ewolucja i większość społeczeństwa nie będzie popierała ugrupowań/partii, które wykorzystują kibolskie bojówki do bicia i zastraszania. Przecież ci mężczyźni to ćwierćinteligenty nie znający się na polityce, żyjący tym, żeby komuś spuścić wpi*rdol, a nacjonalistyczni mentorzy wskazują im tylko niewygodny dla nich cel. Dlaczego nie możecie tworzyć swoich ugrupowań czy elektoratu jak inne opcje polityczne na całym świecie, poprzez edukację, debaty etc? Zrozumcie - inteligentni ludzie nawet o skrajnie prawicowych poglądach nie będą popierać bandytów.
        • hrabiaa opóźnienie pokoleniowe 27.07.13, 16:31
          katonzwybiorczej napisał:

> W imię przyjaźni polsko-radzieckiej łączę się z tym panem w bulu i mam nadzieję
          > , że wreszcie otrzymamy od rosjan wrak samolotu prezydenckiego.
          > Nasz Prezydent Kaczyński zginął na terenie ZSRR, bo pancerna brzoza uderzyła w
          > skrzydło samolotu, a obecny prezydent - Komoruowski (z odległości około 1 metra
          > -brawo dla BOR-u!) został uderzony jajkiem na terenie ZSRR.
          > Co na to Kreml? Co na to były agent KGB - pan prezydent Putin?
          >

Stanowisz jasny dowód, że nie wszystkie małpiatki zdążyły z ewolucją darwinowską....
    • wujek_dobra_rada6 Ojtam, to były te partioty wyklęte... 27.07.13, 15:29
      ...z sekty kibolskiej 'ślunska'.
    • rand-all Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 17:15
      może chciał pogwałcić i porabować we Wrocławiu jak jego pobratymcy w 1945roku i przechodnie zaaplikowali mu liścia odmulającego?!
      • snowicki Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany 27.07.13, 22:29
        a moze jednak jesteś debilem?
      • hrabiaa Imbecyli nadmiar 28.07.13, 11:20
        rand-all napisała:

> może chciał pogwałcić i porabować we Wrocławiu jak jego pobratymcy w 1945roku i
        > przechodnie zaaplikowali mu liścia odmulającego?!

Imbecyli ci u nas dostatek ....
    • katonzwybiorczej Ad vocem ataków na tle rasistowskim... 27.07.13, 17:24
      OK, ale pamiętajmy też o jednym. Dzisiaj biją też... Białych!
      Wszyscy pamiętamy walkę w nowojorskiej Madison Square Garden, gdzie Biały Polak- "Nadzieja Białych" - Andrew Golota został pobity po walce, tylko dlatego, że był lepszym bokserem! Andrew Golota otrzymał mocne uderzenie dużym jak cegła telefonem komórkowym! I wiesz kto uderzył w głowę naszego Andrzeja? Otóż tym napastnikiem był Murzyn! Prawdziwy czarny Murzyn, który pewnie był rasistą!
      Chciałbym też dodać, że Andrew Golota to artysta o dużo większym formacie niż pobity kurator na Nowym Dworze.
      Andrew Golota występował w "Tańcu z gwiazdami", a Kazik napisał o tym wielkim bokserze piosenkę.
      Mimo to, Andrew Golota został kilkakrotnie mocno pobity po twarzy przez...Black people!
      I pytam się was...KTO ZA TO WSZYSTKO ODPOWIADA?!!!
      • Gość: testus Re: Ad vocem ataków na tle rasistowskim... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 17:59
        Ja. J*bać białych, a szczególnie Polaków - złodziejów, brudasów i idiotów!
      • bezpocztyonline Re: Ad vocem ataków na tle rasistowskim... 27.07.13, 20:22
        katonzwybiorczej napisał:

> Andrew Golota otrzymał mocne uderzenie dużym jak
        > cegła telefonem komórkowym!
        > Chciałbym też dodać, że Andrew Golota to artysta o dużo większym formacie ni
        > ż pobity kurator na Nowym Dworze.

> Andrew Golota występował w "Tańcu z gwiazdami", a Kazik napisał o tym wielkim b
        > okserze piosenkę.
        > Mimo to, Andrew Golota został kilkakrotnie mocno pobity po twarzy
        > I pytam się was...KTO ZA TO WSZYSTKO ODPOWIADA?!!!

Pobity przez Gołotę kelner z pubu, ochroniarz z dyskoteki, czy gość z restauracji ?

www.google.pl/#sclient=psy-ab&q=Go%C5%82ota+oskar%C5%BCony+o+pobicie&oq=Go%C5%82ota+oskar%C5%BCony+o+pobicie&gs_l=hp.3..33i21.65702.77478.1.77972.41.30.4.3.3.2.1502.11681.2j0j3j6j3j6j3j0j1.24.0....0...1c.1.22.psy-ab..35.23.12698.rhIiLuisdMU&pbx=1&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49784469,d.Yms&fp=8f2b21bc5a5e926d&biw=1280&bih=639
        Aniołka sobie znalazłeś do roztkliwiania się nad nim, nie ma co.
        "Artysta", który się nawet porządnie wysłowić w języku ojczystym nie potrafi.
        A i od lat nie potrafi nawet wygrywać walk bokserskich.
    • sir_fred Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 17:26
      Czyżby Romuś co pokochał Hitlera?
      Brawo Dutkiewicz, prawdziwe miasto spotkań z naziolami...
    • Gość: dzfg ruski zachlal pale i spotkal sie z chodnikiem IP: 46.115.75.* 27.07.13, 18:19
      REKLAME DARMOWA SOBIE ZROBIL I TYLE W TEMACIE. a dzieci gazety juz ferment łykneły i zala sie na wszystkich tylko nie na wyborcza ktora wiecznie klamie i podjudza
    • ergosumek Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 18:34
      Gdyby ich nie wyzywał od chuliganów....znamy relację tylko jednej strony, moze to on sprowokował incydent? Za mało informacji do sprawiedliwej oceny, 3 w nocy, może był pijany i zaczął niepotrzebną dyskusję??
      • snowicki Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany 28.07.13, 11:13
        Czyli uważaj co mówisz na ulicy, bo może ci "patriotyczna młodzież" w zielonych koszulkach wpie...dol puścić? Jesteś debilem od zawsze czy po upałach ci się rzuciło?
    • ergosumek Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 18:50
      Monitoring niczego nie potwierdza, policja nie potwierdza, Rosjanin pijany, nie chce współpracować, nie chce ścigania sprawców, nie chce do szpitala, nie chce nic, ale wy juz wiecie, ze to polscy faszyści pobili, nawet znacie nazwę organizacji, żenada.
      • Gość: k473 Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.e-wro.net.pl 27.07.13, 19:25
        Rusek nie chce współpracować z policją. Bełkocze tylko coś o swojej komórce, która jest cała i zdrowa. Rusek napastników nie widział, mało co pamięta. Ma zadraśnięty policzek.
        A Gazeta wiadomo. Faszyści, narodowcy, kibole, patrioci....Polacy!
        Żenada.
    • bezpocztyonline Czyli sam się pobił, droga policjo? 27.07.13, 19:54
      Oczywiście powinien fotograficznie zapamiętać i dokładnie opisać wygląd każdego z tych iluś napastników.
      A że policja przyjeżdża do takich zdarzeń po godzinie albo i później i potem twierdzi, że "nie wykryto śladów przestępstwa", to norma w tym kraju, niestety.

Strasznie mi przykro. Ćwierć wieku temu byłam dumna z mojego kraju.
      Ale coraz bardziej przekonuję się, że nie ma z czego.

To nie "komuna", nie "zaborce", nie "Niemce" i kto-tam-jeszcze niszczy nam życie, kraj, gospodarkę, tylko niestety nasi rodacy.

Widocznie jesteśmy jakimś upośledzonym narodem i w naszym własnym kraju nigdy nie zorganizujemy sobie życia normalnie.

Bo za granicą jakoś jesteśmy w stanie normalnie funkcjonować.

Ale w Polsce - nigdy.

:/
      • Gość: Rusyfil W Rosji piją wódkę od samego rana IP: *.e-wro.net.pl 27.07.13, 20:10
        Wiesz ile w Rosji piją wódki?
        Najwięcej na świecie licząc na głowę!
        Skoro była 3.30 rano, to Ruski mógł już pić na śniadanie i dlatego nic nie pamięta.
      • Gość: mol Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 20:11
        przede wszystkim nie powinien zmyslać...
        • bezpocztyonline Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? 27.07.13, 20:30
          Gość portalu: mol napisał(a):

> przede wszystkim nie powinien zmyslać...

Jak znam życie, to zmyśla policja.

Ostatnio mój ulubiony kawałek, to dwóch facetów (ojciec i dorosły syn), którzy na piechotę wrócili z imprezy sylwestrowej do domu, nie zauważywszy, że mają połamane nogi.

No bo przecież nie połamała im tych nóg policja, która ich z domu zgarnęła i na wytrzeźwiałkę odwiozła z połamanymi nogami!

Prawda, że nie?
          • Gość: mol Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 21:40
            a ten kawałek o ojcu i synu to równie rzetelnie wyborcza opisała ;) ?

wracając do sprawy pobicia Rosjanina to jego historyjka kupy się nie trzyma. Gość był nie trzeźwy. Nie było żadnych świadków mimo, że rzekome pobicie miało miejsce przy ul. Świdnickiej, gdzie wiecznie ktoś się kręci (co z taksówkarzem ?). Na nagraniach z monitoringu również nie widać pobicia. Napastników było 7, jeden miał nawet kastet, ale na twarzy Rosjanina nie widać żadnego siniaka, żadnej opuchlizny, jedynie drobne zadrapanie. Rosjanin nie potrafił opisać wyglądu napastników, ale GW wie że byli nopowcy...
            • bezpocztyonline Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? 27.07.13, 22:02
              Gość portalu: mol napisał(a):

> a ten kawałek o ojcu i synu to równie rzetelnie wyborcza opisała ;) ?

wyborcza.pl/2029020,87648,14205123.html
              A jak ci się podoba taka historyjka?
              www.wprost.pl/ar/398080/Policjanci-pobili-17-latka-Prokuratura-mlg-spacerowa-ze-zaman-nog/
              • Gość: mol Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 22:04
                Czyli Rosjanina też pobiła policja, a winę próbuje zrzucić na faszystów ;) ?
                • bezpocztyonline Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? 27.07.13, 22:25
                  Tego nie twierdzę.
                  Raczej, że nie chce im się szukać sprawców pobicia.
                  Tak samo, jak nie chce im się szukać sprawców innych poważnych przestępstw.

A co do twierdzenia GW, że byli to NOPowcy: nikt normalny nie atakuje przechodnia na ulicy za jego wygląd, język, kolor skóry czy opaleniznę. Nikt też normalny nie hajluje, nie wyzywa przechodniów ze względu na ich narodowość.

Jeśli ktoś to robi, to jest faszystą, nawet jeśli legitymacji członkowskiej faszystowskiej organizacji nie posiada.

I nie mów, że nikt w naszym kraju nie napada na niewinnych przechodniów ze względu na ich wygląd czy narodowość.

Sama widziałam, jak w sąsiedztwie galerii handlowej w w samo południe (szłam do urzędu znajdującego się niedaleko galerii) na przejściu dla pieszych została zaczepiona i zwyzywana rodzina z małym dzieckiem w wózeczku. Powód: mężczyzna prowadzący wózeczek miał nieco ciemniejszy odcień skóry, niż większość ludzi w naszym kraju. Może był Arabem, może Turkiem, może kimś innym. Jego żona czy dziewczyna była całkiem normalnie ubrana, jak kobiety w naszym kraju w gorące letnie dni ubrane chodzą.

Wyzywał ich młody człowiek o krótkiej fryzurze. Używał słów wulgarnych, zabronionych przepisami, których użycie w miejscu publicznym jest - teoretycznie - zgodnie z uchwalonym niegdyś przez Sejm polskim prawem karalne.

Nie zastąpili mu drogi, nie nadepnęli na odcisk, nie potrącili, po prostu sobie szli.

Kulturalny "młody patriota" w "Mieście Spotkań".
                  • Gość: mol Re: Czyli sam się pobił, droga policjo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 22:50
                    Dlaczego twierdzisz, że policja nie chce szukać sprawców pobicia ? Na razie wiadomo, że to Rosjanin odmawia współpracy z policją.

Po drugie dlaczego z góry zakładasz, że to pobicie (o ile miało faktycznie miejsce) miało charakter rasistowski ? Może to pijany Rosjanin kogoś sprowokował ?

Po trzecie dalej nie wyjaśniasz skąd założenie, że za "atakiem" stoją nopowcy.

Dla mnie ten artykuł to próba dorobienia komuś gęby. Odrapany cudzoziemiec = rasizm = faszyści/kibole/nacjonaliści = NOP ?
    • Gość: myśleć Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.13, 20:51
      "Rosyjski wokalista pobity we Wrocławiu przez nopowców"

Rzetelność dziennikarska, jest jeszcze coś takiego?
      • pawelly harlukowitze i inne dziennikarzyny! 28.07.13, 01:49
        naprawdę Cię to dziwi? skoro naczelnym klepaczem owych artykułów jest niejaki "dziennikarz śledczy" ( tak sam się tytułuje buahaha ) harlukowitz, były anarchista piszący dla super expressu...w aborczym gó...e odnalazł się idealnie. prawda jaha? "dziennikarz śledczy" buhaha, buahaha
    • czujesz.to Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany "r... 27.07.13, 21:22
      Po pierwsze skąd wiecie że to byli nopowcy? Po drugie co nas tym artykule obchodzi co robią narodowcy i kibole? Po trzecie czy przeprosicie czytelników jeśli policja potwierdzi do końca że żadnego pobicia nie było?
      • Gość: kibuc center Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.e-wro.net.pl 27.07.13, 21:31
        Nie!
        Za co przepraszać?
        W latach 50-60 pewna nacja miała swoich ludzi w UB-ecji i SB-cji. Katowali Polaków ile wlezie. Czy przeprosiła za to?
        Ostatnio Polacy 11 listopada śpiewają swój hymn narodowy! Nacjonaliści, z którymi nie możemy wygrać!!!
    • Gość: inkwizytor Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.07.13, 21:41
      Czyli tak: na kamerach nic nie ma, nikt nie wie nic o sprawcach, "pobity" odmawia współpracy, zamiast na policję i pogotowie robi sobie foty i wrzuca do sieci a gazetka od razu ogłasza, że to nopowcy. Równie dobrze mogą być to kosmici, angielscy turyści, wnerwiony facet jakiejś kobiety na którą spojrzał podpity gwiazdor albo dziennikarze co na siłę szukają wakacyjnych tematów.
      • czujesz.to Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany 27.07.13, 21:56
        Bo mają czytelników za debili. Ten rusek wygląda jakby wywinął orła po pijaku w łazience albo zaciął się przy goleniu. Człowiek pobity tak nie wygląda chyba że spoliczkowali go rękawiczką. Do tego pierwsze co się robi to idzie do lekarza zamiast robić sobie głupawe zdjęcia w łazience i wrzucać to na fejsbuka. A 230 przygłupów to lajkuje.
    • Gość: w Re: Wrocław: rosyjski wokalista pobity i nazwany IP: 217.8.185.* 27.07.13, 22:03
      Dutkiewicz rzuc jeszcze kika milionow na slask zobaczymy efekty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka