Dodaj do ulubionych

PIJANI OKUPANCI na ROZANCE

IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 12:19
Witam
Moze to zainteresuje nasze media - na rozance od jakiegos czasu w knajpach
siedza naj... najemnicy z Iraku. Nie wiem czy to sa kolesie jadacy zabijac
czy juz po swojej "misji pokojowej" - chca w ten sposob odreagowac - gryzie
sumienie?

w kazdym badz razie reporterzy moga sie tu niezle zabawic - zdjecie pijanego
zolnierza okupacyjnego w mundurze to moze byc ciekawy widok!

Wczoraj widzialem ich w knajpie JOKER oraz w Pizzeri na
Chorwackiej/Jugoslowianskiej
Obserwuj wątek
    • Gość: kklement Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 12:25
      Masz na myśli żołnierzy wojska polskiego ?
      • wielki_czarownik Polskiego? 02.08.04, 12:55
        Na mundurach nie zauważyłem słowa "POLKSA" tylko jakieś "POLAND" i arabski szlaczek. Czyżbyśmy w tej proamerykańskiej histerii wypierali się ojczystej mowy i przechodzili na busho-english? Czy może ja ślepy jestem?
        • Gość: erm Re: Polskiego? IP: 213.77.54.* 03.08.04, 08:35
          nie zauwazyles, bo oznaczenia sa dla innych nacji a nie po to zeby manifestowac
          swoj patryjotyzm. to nie jest Twoja koszulka z wielkim orlem i napisem POLSKA.
          ten napis maja zrozumiec koalicjanci i ludnosc cywilna. dlatego wlasnie jest po
          angielsku i arabsku.
          jesli chcesz to zmienic to glosuj dalej na LPR, niech caly swiat sie z nas posmieje
          • Gość: lolo Re: Polskiego? IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 09:17
            juz sie zmieje z tego wiernopoddanczego lizydupstwa BuSShowi
          • wielki_czarownik Re: Polskiego? 03.08.04, 11:37
            Polskie wojsko to POLSKIE wojsko. Niech będzie po POLSKU i po ARABSKU a nie po buszolizowatemu i po arabsku.
            • Gość: poliglota Re: Polskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:43
              Ale Ty jesteś GŁUPI. Twierdzisz że angielski powstał za oceanem? Co za kretyn!
              • wielki_czarownik Re: Polskiego? 03.08.04, 11:48
                Szkoda gadać z tak ograniczonym człowiekiem który nie rozumie żadnej aluzji.
                • Gość: poliglota Re: Polskiego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 13:51
                  Te Twoje aluzje są dennie żałosne. Widać że nienawiść rozum Ci odebrała.
                  • wielki_czarownik Równie żałosne jak twój intelekt. /nt 03.08.04, 14:50

• ibulka Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE 02.08.04, 12:58
      Ja też widziałam!!! Mieszkam na Różance, na ulicy Chorwackiej! W tej knajpie
      jestem często, w pizzeri, nie w Jokerze. Łatwo mnie poznać bo mam przy sobie
      10miesieczną córę i jestem w ciąży :)
      • Gość: Cyneq Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.crowley.pl 03.08.04, 09:57
        Brawo, kobieta w ciąży łajdaczy się po knajpach ciągająć jeszcze drugie dziecko.
    • wielki_czarownik Widać hierarchię 02.08.04, 13:07
      Widać hierarchię.
      Okupanci siedzą w knajpie a zwykli szeregowi wyręczają służby miejskie sprzątając i kosząc trawniki przed koszarami. Ciekawe czy ktoś im za to płaci? Bo w końcu żołnierz jest od szkolenia i walki a nie od wyręczania miejskich ogrodników.
      • Gość: lolo 100% pogardy dla płatnych morderców i okupantów IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 13:17
        Wlasnie slysze wybuchy i strzaly (niedaleko mojego bloku jest poligon) - szkola
        przyszlych okupantow do tej "pokojowej" "misji". Ciekawe czy szkola ich tez jak
        torturowac i gwalcic by wyciagnac informacje?

• Gość: Rafis Akcja MORDERCA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:21
          A ja dzisiaj widziałem najemnika w rynku, powiedziałem do niego: "morderca" -
          zachęcam do tego rodzaju akcji, widać po nim było, że są skuteczne.
          • Gość: lolo Re: Akcja MORDERCA IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 14:24
            dobry pomysl! "okupanci" czy "najemnicy" moga prostaki nie zrozumiec

jeden z moich znajomych ma lepszy pomysl - chce oblac ich czerwona farba.
            Weekend sie skonczyl byc moze nie bedzie juz takiej okazji do tego...
            • Gość: $ Re: Akcja MORDERCA IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 14:30
              Gość portalu: lolo napisał(a):

> dobry pomysl! "okupanci" czy "najemnicy" moga prostaki nie zrozumiec
              >
              > jeden z moich znajomych ma lepszy pomysl - chce oblac ich czerwona farba.
              > Weekend sie skonczyl byc moze nie bedzie juz takiej okazji do tego...

Coś agresywni ci pacyfiści we Wrocławiu.
              • Gość: lolo Re: Akcja MORDERCA IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 14:41
                kto powiedzial, ze moj kolega jest pacyfista?
                ja zreszta tez nie jestem pacyfista...
    • Gość: vratislavius Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.core.lanet.net.pl 02.08.04, 13:12
      To co pisze lolo, to niestety prawda. Nasi "synowie Marsa" niedość, że paradują
      w pustynnych mundurach (taki szpan), to jeszcze piją to piwo w tzw. "Ikei",
      czyli w krzakach, na zapleczu Jokera, w których stoją różne skrzynki,
      opakowania itp. "meble". Pomijam już fakt, że w upalne dni niemiłosiernie
      cuchnie tam moczem... jaka więc przyjemność picia piwa w takim miejscu?!
      Panów "pogrmców Saddama" bez trudu można wypatrzyć także na wrocławskim Rynku.
      Sprawiają wrażenie, jakby niedowierzali, że wdzięczny naród nie rzuca im się na
      szyje i nie stawia piwa, dlatego robią to sami. Nie jestem pacyfistą, ani
      abstynentem ale uważam, że wszystko powinno mieć swój czas i miejsce. Mundur i
      piwo razem przywołują we mnie najgorsze skojarzenia. Czy przełożeni
      naszych "bohaterów", często mieszkający właśnie na Różance, tego nie
      dostrzegają?
      • Gość: lolo Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 13:23
        krzyknalem w ich strone JEB... OKUPANCI!
        troche sie zmieszali chlopcy.
        Jakis czas temu ktos zrobil napis "WSTYD! okupanci" na bilbordzie przy
        jednostce wojskowej... jednym slowem na moim osiedlu najemnicy nie sa tu mile
        widziani... i o to chodzi. Niech wiedza, ze

WROCLAW JEST PRZECIWKO WOJNIE

tak jak wiekszosc Polski
        • Gość: okupant Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 14:37
          A ja widziałem dwóch naszych "Irakijczyków" w polowych mundurach w niedzielę w
          Empiku w Rynku. Niezłe wrażenie, aż mi ciary po plecach przeszły
          • Gość: lolo Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 14:42
            dostales orgazmu?
            duzo lepiej prezentuja sie w plastikowych workach...
          • wielki_czarownik Miałeś szczęście 02.08.04, 16:50
            Miałeś szczęście, że cię nie wystabilizowali.
        • Gość: Krzysztof Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 07:23
          A Ty myślisz że oni tam wszyscy pojechali na ochotnika? To się chłopcze grubo
          mylisz... Za dużo się telewizji naogladales.
    • Gość: tora Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 14:54
      Szkoda że nie byliscie tacy odważni jak polskie wojsko okupowało Polskę podczas
      stanu wojennego. Trzeba było wtedy krzyczeć "OKUPANCI". Tylko że wtedy
      dostawało się za coś takiego (w najlepszym przypadku) po mordzie.
      • Gość: lolo Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.rozanka.wroc.pl 02.08.04, 15:09
        ja wtedy bylem za maly by cokolwiek krzyczec podczas stanu wojennego... wazne
        jest to co teraz sie robi a poza tym to co to ma wspolnego z tematem watku?
        Poruszylem ciekawy dla reporterow temat: Zaje... jak przyslowiowe swinie (bez
        urazy dla tych przesympatycznych zwierzaczkow) okupanci o wiesniackich mordach
        siedza sobie na moim osiedlu, w moim ukochanym miescie i pija piwo - niektorzy
        z nich wygladali na bardzo juz zmeczonych piciem browarow. Wygladalo to dosc
        obrzydliwie i na tyle ciekawie by zachecic reporterow do udania sie do Jokera
        na Rozance.

Sorka ale nie mam do tych smieci szacunku... mam wiekszy szacunek dla
        prostytutki - ona przynajmniej nie zabija za kase.
        • Gość: gebir Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 03:30
          dzieki takim prost... teraz mieszkasz w polsce i mowisz polskim jezykiem.
          Jestes trolem i na tym forum i na grupie.
          • Gość: Jacu Ochotnicy "przymusowi" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 08:21
            Proponuję poczytać i popytać troszkę drodzy pOLACY.Jestem w 100% przeciwny piciu
            piwa w mundurze.W cywilnym ubraniu mogą się dla mnie upijać maksymalnie,ale
            mundur powinien do czegoś zobowiązywać.No cóż, lata komuny pozbawiły Polaków
            szacunku do większych świętości niż mundur.Jednak wracając do tematu.Ostatni
            kontyngent wyjeżdżający do Iraku składał się w około 50-60% z ochotników.Reszta
            to tzw. ochotnicy przymusowi.Według informacji żołnierza, który wyprowiantowywał
            tych chłopaków do Iraku-zainteresowanie było jeszcze mniejsze.Jednak sprawa jest
            tradycyjnie doskonale tuszowana:/ Cały przekręt polega obecnie na tym,że
            żołnierz zawodowy,który przedłuża obecnie kontrakt (chce dalej pracować w
            wojsku)-musi podpisać umowę,że bez dodatkowej zgody bedzie powoływany na
            zagraniczne misje "pokojowe".Inaczej wylatuje na bruk i może szukać pracy w
            cywilu.Jak wiadomo w cywilu o pracę "bardzo łatwo". Tym bardziej jeżeli ktoś
            pracuje dłuższy czas w armi - musi się uczyć życia od nowa. Proponuje więc
            troszkę się zaznajomić z tematem,a nie urządzać pyskówki.Za ekranem
            monitora-wszystko jest proste i letwe...Anonimowość zaś daje nikórym możliwość
            "rozwinięcia" skrzydeł...
            • Gość: Barman Re: Ochotnicy "przymusowi" IP: *.insert.intranet / *.wroclaw.dialog.net.pl 03.08.04, 08:59
              Witam,

z tego co czytam to mi rece opadaja ... czy wszsycy ludzie coraz plycej
              mysla ...
              jezeli chodzi o temat .. zgadzam sie mundur do czegos zobowiazuje np. do
              pewnego zachowania moj dobry znajomy jest tzn. "trepem" ale z tego co mi
              wiadomo nigdy w sluzobwym uniformie na piwo nie poszedl. Jednak czego sie
              spodziewac po "przymusowych ochotnikach" nawet jezeli za tak fajna prace
              otrzynuja tak wysokie pieniadze (oczywiscie na krajowe przeliczniki).
              a co do drugiej sprawy ktora mnie zaciekawila .. to wyokosc IQ niektorych osob
              wypowiadajacych sie na forum.. i mam do nich pytanie: "Czy dano skonczyliscie
              20 lat?" bo z waszych tekstow wynika ze tak niedawno cosik i naprawde nie
              pamietacie jak w latach osiemdziesiatych ludzie byli sadzani za "niewinnosc".
              Okupantam nie nazywam czlowieka ktory pracuje (tak jak nase wojsko) bardziej
              nazwalbym nasz rzad.
              Przeciez "nasze chlopaki" siedzialby by w domak czy tez w naszych rodzimych
              koszarach gdyby nie wspaniala milosc polsko - amerykanka .. ale szkoda gadac na
              ten tamat...
              • Gość: lolo nie ma usprawiedliwienia dla platnych mordercow IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 09:34
                rozumiem, ze w ten sam sposob usprawiedliwiasz niektorych pracownikow obozow
                koncentracyjnych? Wiesz ilu mlodych chlopcow zopstalo zmuszonych do
                rozstrzeliwania Zydow, Polakow, Romow podczas II wojny swiatowej?
                Tez bedziesz ich tak bronil?

Jak dla mnie nie ma usprawiedliwienia dla platnych mordercow z Polski.

Dlaczego te pijane prostaki wyszly do knajpy w mundurach? Jaki byl cel
                tej "parady" ? Uwazaja, ze to duma jechac okupowac inny kraj ? Mysla, ze
                wszystkie laski beda za nimi sikac? a moze licza, ze ktos obdaruje ich
                kwiatami ? Przeliczyli sie chyba bo nie tylko ja tak na nich zareagowalem...

To nie jest misja pokojowa - ONZ nie gwalci i nie torturuje wiezniow, ONZ nie
                zrzuca bomb na cywilne obiekty, ONZ nie klamie o rzekomej broni masowego
                razenia, ONZ nigdy nie wspieralo dyktatorow - tylko ONZ ma prawo powolac misje
                pokojowe a nie jakis psychopata z USA.
                • Gość: bonzo Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:14
                  Lolo, a koran już dzisiaj poczytałeś? A bombkę to nam podłożysz na dworcu czy w
                  hipermarkecie? Z tym Twoim pełnym nienawiści pacyfizmem niczym nie różnisz się
                  od pacyfistów obcinających głowy niewinnym kierowcom z Egiptu czy Indii.
                  • Gość: a Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:24
                    jedni zabijaja w imie Koranu inni w imie Bibli a jeszcze inni w imie Tory taki
                    swiat...
                  • Gość: lolo Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 21:12
                    Koran mam w domu, mam takze Biblie, Bhagavad Gite... masz cos do tej swietej
                    ksiegi? Islamofob?
                    • wielki_czarownik Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc 03.08.04, 21:22
                      !دائما الإسلام
                      • wielki_czarownik Czemu?? 03.08.04, 21:23
                        Czemu to forum nie pozwala poprawnie pisać po arabsku??
                        Nie mogę się kontaktować z moimi braćmi w wierze.
                      • Gość: lolo Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 22:36
                        לשופטים, כל הכבוד !

mozna za to pisac do woli po hebrajsku !

shalom, salam, peace
                        FUCK THE WAR !
                        • Gość: lolo Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 22:36
                          oj nie mozna... zapisalo sie odwrotnie...
                • Gość: gosc z rozanki Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 18:47
                  te lolo cos taki agresywny?? niby osiedle jest przeciwko okupacji, ja tego nie
                  widze i sam nie jestem. Masz racje, oni jada tam zeby mordowac, gwalcic i krac
                  rope... no i jeszcze troche piasku, bo na poligonach im brakuje... lepiej
                  pograj sobie w jakies gierki zeby sie rozladowac, a polityke zostaw doroslym
                  • Gość: lolo Re: nie ma usprawiedliwienia dla platnych morderc IP: *.rozanka.wroc.pl 03.08.04, 21:16
                    osiedle spore - wiec znajda sie i tacy co sa za i tacy co sa przeciw. Na mnie
                    te osobniki zadzialaly jak plachta na byka. Gdyby sie z tym tak nie
                    afiszowali... czesto widze w PLUSie wojakow kupujacych wodke i jakos na mnie
                    tak negatywnie nie dzialaja, wrecz przeciwnie, widzac tych prostakow
                    w "pustynnym" moro pijanyvh jak bela... wlaczyl mi sie agresor
            • wielki_czarownik Re: Ochotnicy "przymusowi" 03.08.04, 11:45
              Znam tą sprawę. Ale powiedz mi po co człowiek idzie na zawodowego Po to, by szpanować mundurem? A może żeby czołgiem pojezdzić? Albo, żeby dostać mieszkanie? Wybiera się taki a nie inny zawód i trzeba się liczyć z jego konsekwencjami. Boi się taki strzałów to niech pracuje w warzywniaku.
              Bo po co nam wojsko które dyskutuje nad rozkazami?
              • Gość: poliglota Re: Ochotnicy "przymusowi" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 08:44
                Wielki czarowniku, a w jakiej to szkółce uczyli Cię pisać? Uczyli, uczyli i nie
                nauczyli. Pisze (i mówi się) znam TĘ sprawę. Zresztą twierdzę, że i tak
                przechwalasz się z TA znajomością. Na pewno odpiszesz, że palec nie trafił w
                ten klawisz?
                • Gość: wroclawczyk czrownik idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.04, 09:57
                  przecież to idiota, jak ma pisać bez błędów?
                  • Gość: lolo Re: czrownik idiota IP: *.rozanka.wroc.pl 04.08.04, 11:49
                    pro-wojenna ekipa musiala sie bardzo zdenerwowac postem...

no coz - nasi dzielni wojaczkowie tacy "wspaniali mezowie" w oparach szczochow
                    popijajacy piwko to nie za wygodny temat :)
                    ale coz taka to smierdzaca prawda o naszych wojakach z tzw. misji "pokojowej"
                    dla USA i ISSRAELA.
                    • Gość: poliglota Re: czrownik idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.04, 12:40
                      A ty też chciałbyś zaszpanować co? Problem w tym że nie masz czym i dlatego
                      zazdrościsz. Twoje ociekające krwią i piwem powiastki są śmieszne. Możesz nimi
                      ekscytować swoich rówieśników.
                      • Gość: lolo Re: czrownik idiota IP: *.rozanka.wroc.pl 04.08.04, 15:15
                        nie mam takiej potrzeby... zreszta bycie platnym morderca wcale nie jest
                        powodem do dumy. Wstyd i hanba - lizemy dupe USA a ci nas na kazdym kroku robia
                        w ... koniec tematu
                        • Gość: ka Re: czrownik idiota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 07:23
                          A może płatnym kosmonautą? Co za debil!
                          • Gość: a każdy pro-wojenny jastrząb to idiota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 12:46
                            i zły człowiek
    • Gość: a Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 12:24
      trzeba bylo napluc !
      • Gość: ziutek Ta dyskusja to orgazm IP: *.kom / *.kom-net.pl 03.08.04, 21:45
        dla mojej duszy :), juz sie jednak powoli stabilizuje bez sił koalicyjnych.
    • galba Biedny, zakompleksiony tchórz /nt 05.08.04, 12:56

• Gość: a Re: Biedny, zakompleksiony tchórz /nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.04, 15:59
        Tchorzami sa ci co zostali "zmuszeni" jechac do Iraku - bali sie sprzciwic!
    • Gość: kaz Re: PIJANI OKUPANCI na ROZANCE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 13:28
      Poczytajcie sobie tchórze.
      www.wprost.pl/ar/?O=57921
      www.wprost.pl/ar/?O=60894
      • wielki_czarownik Powiedz mi 05.08.04, 14:52
        Powiedz mi, czemu terroryści nie grożą np. Szwajcarii? A to dlatego, że Szwajcarzy to mądrzy ludzie i nie pchają się gdzie się ich nie chce oraz nie uszczęśliwiają innych na siłę.
        Skoro już liżemy Ameryce dupsko to trzeba się liczyć, że złapiemy jakieś krosty na języku.
        • map4 Re: Powiedz mi 06.08.04, 08:21
          wielki_czarownik napisał:

> Powiedz mi, czemu terroryści nie grożą np. Szwajcarii?

Ponieważ Szwajcaria to jedno z naprawdę niewielu demokratycznych państw na
          świecie. Gdyby rząd Szwajcarii podjął decyzję o udziale w inwazji, to góra po
          tygodniu przestałby być rządem. Po drugie i nie mniej ważne: szwajcarskie prawo
          (a może i konstytucja)zabrania wysyłania żołnierzy poza granicę kraju, z
          wyjątkiem kontyngentu w Watykanie.

> A to dlatego, że Szwajcarzy to mądrzy ludzie i nie pchają się gdzie się ich
          nie > chce oraz nie uszczęśliwiają innych na siłę.

Może.
          Dużo ważniejsze jest, że w Szwajcarii rząd naprawdę boi się wyborców, bo wyborcy
          już nie raz udowodnili rządowi, kto tak naprawdę ma władzę w tym kraju.

> Skoro już liżemy Ameryce dupsko to trzeba się liczyć, że złapiemy jakieś krosty
          > na języku.

Jeśli ktoś miał nadzieję, że jedynym kosztem ubocznym będzie zbrązowienie
          języka, to mocno się przeliczył, to fakt. Z drugiej strony jednak patrząc: jak
          się już tym naszym podżegadzom wojennym pokończą kadencje i immunitety, to też
          im się do tyłków dobierzemy. Cel Ci u nas dostatek, a i paragrafy gotowe też
          już czekają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka