matap 02.08.04, 13:57 jestem sama z 2 malych (5 i 2) dzieci we Wroclawiu. pracuje i wynajmuje mieszkanie. potrzebuje chetnej osoby, ktora zamieszkalaby z nami i pomogla mi w opiece nad dziecmi. Mata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odp. Re: DAM PRACE NIANI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.08.04, 07:04 Witam.Mam 21 lat,pewnie potrzebujesz starszej i doswiadczonej osoby, ale jezeli jeszcze nikogo nie znalazlas to sluże pomocą.Mieszkam na Muchoborze Małym,mam caly sierpień wolny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: DAM PRACE NIANI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.08.04, 08:05 moj numer 697933585 Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
matap Re: DAM PRACE NIANI 05.08.04, 09:03 SUPER!! poniewaz w ten weekend bede sie przeprowadzala, prosze o cierpliwosc, skontaktuje sie z Pania w niedziele lub poniedzialek. tel. spisalam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: DAM PRACE NIANI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.08.04, 09:09 Świetnie,czekam i do zobaczenia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odp. Re: DAM PRACE NIANI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.08.04, 09:32 To jeszcze raz Ja.Domyslam sie ze dzwonilas dzisiaj do mnie,niestety nie moglam odebrac poniewaz zaraz komorka by mi sie rozladowala a ty stracilabys pieniazki.Nie ma mnie teraz w domu i nie mam ze soba ładowarki.Bardzo bym Cie prosila zebys napisala mi mniej wiecej jak to mialoby wszystko wygladac.Moj email emi5@tlen.pl Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka_tam Re: DAM PRACE NIANI IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 08.09.04, 17:44 ciekawa jestem jak to sie skonczylo :P ale bylo jak w noweli Odpowiedz Link Zgłoś