yolka.g 04.08.04, 23:33 szukam rehabilitantow wykorzystujacych metode bobath , we wroclawiu , ew. swidnicy , na fundusz i prywatnie , KOGO POLECACIE ?? dzieki za wszystkie odp. yola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eeva1 Re: rehab. bobath wroclaw 09.08.04, 12:56 Promyk Słońca we Wrocławiu prowadzi rehabilitację tą metodą. Zadzwoń 782-77-77. Powinni pomóc. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
matysek1 Re: rehab. bobath wroclaw 16.08.04, 23:53 Czy na pewno chcecie cwiczyc ta metoda. Mojego synka cwiczylam od 6 tygodnia metoda Wojty, obecnie ma 5 miesiecy i juz od 3 tygodni przestalam cwiczyc. Synek jest swietny i podobno lepiej dzieci rozwijaja sie psycho-motorycznie po Wojcie. Polecam "Puchatka" na Kozanowskiej i swietna pani rehabilitant p.mgr Simon-jest swietna i wie co robi!!!!!!!!!!Polecam Co do specjalisty to rowniez polecem p.dr Dominiaka, pracuje w Korczaku, bylam u niego tylko raz na zakonczenie moich cwiczen i wydaje mi sie , ze jest godny polecenia!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga1410 Re: rehab. bobath wroclaw 17.08.04, 08:57 W przychodni na Dobrzyńskiej są dobrzy specjaliści, ćwiczyłam tam swoje małe od 3 miesiąca do 8-9 miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
etka2 Re: rehab. bobath wroclaw 19.08.04, 13:59 yola mam pytanie do Ciebie - czy udało Ci się gdzieś szybko znaleźć rehab. od bobath. Ja też szukam i na razie to jakoś kiepsko wychodzi - wszędzie kolejki albo na urlopie. Z góry dziękuję eta Odpowiedz Link Zgłoś