Dodaj do ulubionych

Praca w Geant Polska

IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 16.08.04, 13:53
Cześć. Czy wiecie może jak pracuje się w tej sieci? Zaproponowano mi pracę na
stanowisku Kierownika Działu Personalnego. Mam jednak sporo wątpliwości, tyle
złego się słyszy o pracy w takich obiekatch... Czekam na informacje.
Pozdrawiam wszystkich!
Obserwuj wątek
    • Gość: zofia Re: Praca w Geant Polska IP: *.crowley.pl 16.08.04, 22:30
      Wiem, ze np asystentki dyrektora zmieniaja sie srednio co miesiac i ze ogolnie
      pracownikow nie traktuja tam najlepiej.
      • Gość: Rafis Miesiąc is enough IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 22:49
        Każda dupa się nudzi!
        • Gość: Anka Re: Miesiąc is enough IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 17.08.04, 08:43
          Asinus asinorum...
      • Gość: Anka Re: Praca w Geant Polska IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 17.08.04, 08:45
        Dziękuję za informację. No nic, pojadę , zobaczę, posłucham.. Pozdrawiam
        ciepło:)
        • Gość: Paweł Z. Re: Praca w Geant Polska IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.08.04, 09:42
          Od maja jest tam nowy dyrektor. Znajomi mówią, że facet, hmmm, ma problemy. Ma
          siebie za wielkiego pana i opierdala pracowników, którzy mówią mu "dzień
          dobry", bo mianowicie to on ma prawo odzywać się do pracowników, a pracownik
          powinien cicho siedzieć. Ogólnie jego metoda pracy to ciągłe opierdalanie
          personelu i nieustanny mobbing.
          Mimo że jest bezrobocie, zwolniła się spora część obsługa, zwłaszcza
          kierowniczej. Widać to niestety na hali. Twoja poprzednicka złożyła
          wypowiedzenie, bo podobno w dziale personalnym jest potworny bałagan. Dyrektor
          każe pracować po godzinach, ale tak nieoficjalnie. Tzn. musisz podpisać listę,
          że pracowałaś 8 godzin. Jeśli pracujesz 12, to dlatego, że masz takie hobby. W
          razie wypadku nie licz na odszkodawanie. W końcu siedziałaś w sklepie w ramach
          hobby.
          Sama musisz podjąć decyzję. Centrala Geanta skierowała gościa do Wrocławia
          tylko do końca roku, może potem przyjdzie tam ktoś zdrowy na ciele i umyśle.
          • Gość: Jacek Re: Praca w Geant Polska IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 17.08.04, 10:06
            Kłamiesz! W supermarketach dbają o pracowników! Nie muszą siedzieć po godzinach
            i mają czas na zjedzenie śniadania. Wszyscy zarabiają bardzo dużo i powinni
            całować pana dyrektora po stopach że pozwala im pracować za taką kasę i to po
            godzinach. Przecież jest bezrobocie i jak się nie podoba to wypierdal..ć na
            zbity ryj, bo czeka kolejnych 10 frajerów którzy popracują przez cały miesiąc a
            jak się postarają to i dwa!

A WY CHOŁOTA MARSZ NA ZAKUPY DO SUPERMARKETÓW!
            Raz! Dwa! Raz! Dwa! Raz......
            Taniutko, milutko w sam raz na niedzielny spacerek z rodziną.
          • Gość: Anka Re: Praca w Geant Polska IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 17.08.04, 10:11
            Hmmmm... Mam już jakiś obraz tego, co się tam dzieje i widzę, że się nie
            pomyliłam... Dziękuję Ci bardzo za informacje.
    • Gość: VVV Re: Praca w Geant Polska IP: *.gozg.com.pl / *.gozg.com.pl 17.08.04, 10:33
      Zastanawiające jest jedno, a mianowicie to, że Geant Polska szuka pracownika,
      który jest gotowy się przeprowadzić do Wrocławia. Ciekawe dlaczego to takie
      istotne....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka