Gość: maciejous IP: *.media4.pl 19.08.04, 20:58 PROSZĘ O ADRES WE WROCŁAWIU. mAM JESZCZE PYTANIE: NIE ZNAM SWOJEJ GRUPY KRWI. CZY JEST TO NIEZB.ĘDNE?????? DZIEKI:) POZDRO DLA WSZYSTKICH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafis Na Bujwida! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:22 Stacja Krwiodawstwa, ul Bujwida - wal śmiało. Ja się tam badam co jakiś czas na HIV, jest bardzo miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 21:29 W transylvanii!Słyszałem że ponownie mają niedobur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciejous ALe jak nie znam swojej gr krwi??? IP: *.media4.pl 19.08.04, 21:50 Bujwida? - gdzie to jest? To jest gdzies na nowym dworze? a gdzies w centrum? Prosiłbym o dokładny adres.dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Nie musisz znać grupy + mapka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 22:09 Nie musisz znać swojej grupy krwi, tym się zajmą specjaliści. Sorki, to nie jest Bujdwida, tylko obok: ul. Czerwonego Krzyża 5/9 Oto mapka: gisserver.um.wroc.pl/mapa/startup.aspx?zid=10140 A oto strona internetowa centrum krwiodawstwa: www.rckik.wroclaw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś