Dodaj do ulubionych

sklep Lego- pytanie

07.05.14, 10:57
Czy możecie mi drodzy Wrocławianie pomoc - chodzi mi o adres sklepu lego, który mieści się w okolicach rynku. Wystarczy mi tylko ulica, będę bardzo wdzięczna za pomoc:)
Obserwuj wątek
    • urko70 Re: sklep Lego- pytanie 07.05.14, 12:26
      lumja napisała:

> Czy możecie mi drodzy Wrocławianie pomoc - chodzi mi o adres sklepu lego, który
      > mieści się w okolicach rynku. Wystarczy mi tylko ulica, będę bardzo wdzięczna
      > za pomoc:)

goo.gl/maps/GTB4Q
      Polecam rozważenie też Adamskiego:
      goo.gl/maps/WnW71
      660 582 469
      698 726 801
      • lumja Re: sklep Lego- pytanie 08.05.14, 10:58
        urko70 - bardzo dziękuję:)
      • zona_mi Re: sklep Lego- pytanie 12.05.14, 22:43
        Adamski ma chyba najtańsze klocki we Wrocławiu, zawsze u niego kupujemy, przy Jedności.
        • qing Re: sklep Lego- pytanie 20.05.14, 13:10
          Masz rację. Ostatnio jednak zauważyłem nowy sklep lego we Wrocławiu przy kościuszki. Ceny te same lub delikatnie niższe.
          • urko70 Re: sklep Lego- pytanie 20.05.14, 13:43
            qing napisał(a):

> Masz rację. Ostatnio jednak zauważyłem nowy sklep lego we Wrocławiu przy kościu
            > szki. Ceny te same lub delikatnie niższe.

Podaj pls namiar na sklep.
            • qing Re: sklep Lego- pytanie 21.05.14, 09:13
              strona to magiaklockow.pl Na stronie jest adres i inne informacje do kontaktu. Z tego co widzę dokładnie to kościuszki 111
              • urko70 Re: sklep Lego- pytanie 21.05.14, 10:38
                qing napisał(a):

> strona to magiaklockow.pl

Dziękuję.
    • qub7 Re: sklep Lego- pytanie 10.05.16, 14:43
      Odnawiam temat.. Ostatnio kupuję klocki Lego w nowym sklepie Galaktyka Klocków na J. Narodowej obok Rossmana. Ceny dużo niższe od katalogowych i duży wybór. Słyszałam, że niedługo ma być też sklep internetowy :-) Może komuś się przyda.. ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka