Dodaj do ulubionych

Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśnicy

IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 22.08.04, 23:56
daj babaie auto-kolacja dla tych malych istot zapewniona
Obserwuj wątek
    • Gość: M. Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:00
      Akurat prowadził facet,wiózł 3 kobiety, a w tym wypadku zginęła moja
      koleżanka...
    • Gość: MM Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 23.08.04, 11:00
      Znalam jedna z tych dziewczyn- okropna tragedia do tej pory nie wierze !!:(
      • Gość: dc@karłowice Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.media4.pl 23.08.04, 21:13
        to wielka tragedia , znalimysmy agnieszke bardzo dobrze ,
        i jest nam bardzo smutno :(((((((
    • Gość: X Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 213.134.155.* 23.08.04, 11:24
      Idioto, jak nie wiesz jak było to nie pisz takich głupot!!!!!!!!
      Zgineły trzy wspaniałe osoby, kierowca w stanie bardzo ciężkim leży w szpitalu
      i nie wiadomo co nim będzie!!! Lepiej się pomódl z nie będziesz pisał takie
      bzdury ignorancie!!!!!
    • Gość: Pietka(Papcior) Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.51.95.* 23.08.04, 14:01
      W tym wypadku zginęła również i moja kumpela Agnieszka.Kilka chwil temu o tym
      się dowiedziałem.Czy ktoś(ukłon do M i MM)może mi coś napisać o innych osobach
      uczestniczących w wypadku.Z góry dziękuje
      • Gość: MM Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 23.08.04, 14:17
        nic, nie wiem dokładnie poinformowali mnie rodzice. Wiem tylko o Agnieszce i ..
        nie wierze...dzień zadumy chodze i myśle o wszystkim naraz...żal mi rodziców
        wszystkich, którzy w tym wypadku zginęli :((((((
        • Gość: Pietka Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.51.95.* 23.08.04, 14:46
          Dzięki za info ,chodziłem z Agnieszką do podstawówki i L.O
      • Gość: M Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 13:33
        Autem jechały dwie Agnieszki ( moja koleżanka - to jedna z nich) i Kasia.
        Wypadły z auta. Były w wieku 24, 34, 36 lat - tak poinformował mnie kolega,
        który był przy wypadku...
    • Gość: xxx Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.teta.com.pl 23.08.04, 14:07
      Tragedia.Nie rozumiem jak można w takim momencie pisać takie rzeczy.Trzy
      rodziny cierpią, przyjaciele i znajomi.Czy to ważne kto kierował i czyja to
      była wina.Ważne jest,że teraz w sercach została pustka po utracie
      najbliższych.Zginęła tam moja przyjaciółka.Wspaniały człowiek.
    • miimmi Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn 23.08.04, 14:26
      zawsze si się jakiś jełop wyrwie ,a kobiety -statystyczne coraz więcej prowadzi
      samochód ale w nieduzym procencie są sprawcami wypadkó , są ostrożniejsze i
      szybciej skłonne ustąpić na jezdni agresywnym kkierowcom płci męskiej ,
    • Gość: gm Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 213.134.155.* 23.08.04, 14:29
      Czy ty czlowieku masz jakies uczucia!!!Zginely trzy osoby,trzy kobiety,
      wspaniale mlode osoby.
      • Gość: gm Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 213.134.155.* 23.08.04, 15:04
        Zginely trzy osoby, w tym kobieta w ciązy - w 5 miesiacu. Pracowały razem ze
        mna w firmie, mimo ze ich dobrze nie znalam przezywam to niesamowicie. Kierowca
        lezy ciezko ranny w szpitalu.
    • Gość: K Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 15:21
      tragedia.Nie mogę w to uwierzyć że w tym aucie była Agnieszka
    • Gość: K Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 15:23
    • Gość: sew Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.sympatico.ca 23.08.04, 16:56
      czy kto kolwiek wie czy jedna z tych osob ktora zgineja to byla dziewczyna
      macka urbanowicza???
      • Gość: sesuan Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.238.122.41.adsl.inetia.pl 23.08.04, 17:05
        Z tego co wiem trzecią ofiarą była dziewczyna pracująca w firmie od dwóch
        tygodni. Wiem też, że za kilkanaście dni miała wyjść za mąż.
      • Gość: xxx Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.teta.com.pl 24.08.04, 08:31
        Jedną z osób jadących tym samochodem była narzeczona Maćka Urbanowicza.Za
        miesiąc mieli wziąć ślub.Nie mogę się z tym pogodzić :((((((((((((((((((
    • Gość: Sesuan Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.238.122.41.adsl.inetia.pl 23.08.04, 17:02
      Oprócz Agnieszki zginęła też moja koleżanka Kasia, z którą pracowałem na jednym
      terenie :-(
      A dzisiaj to już raczej o pracy nie było mowy... bo jakoś tak ciężko i straszno
      jeździć tymi samochodami...
      P.S A kolombo powiniem sobie wyobrazić swoich bliskich w takim wypadku to nie
      pisałby takich bzdur.
      • Gość: gst lublin Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.53.94.* 26.08.04, 00:56
        rok temu mój kolega też wracał ze szkolenia i niestety też już go nie ma..
        wszyscy jesteśmy wstrząśnięci rozmiarami i okolicznościami tragedii..
    • Gość: Ania J. Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.rx.pl 23.08.04, 17:03
      To naprawdę straszne... Miałam okazję prowadzić dla nich szkolenie jeszcze w tę
      feralną sobotę. Bardzo współczuję wszystkim, którzy byli blisko związani z tymi
      czterema osobami. Żałuję, że nie miałam okazji dłużej znać tych
      przesympatycznych dziewczyn. Wszyscy z mojej firmy są przejęci i myślą ciepło o
      koledze, który wciąż walczy o życie..
      • Gość: skw Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 17:50
        To straszna wiadomosc:( Wyrazy wspolczucia dla rodzin i wszystkich pracownikow
        firmy P. Ja od dzis juz nie mam zamiaru nigdzie sie spieszyc autem - nie warto
        dla tych 15min. przezywac czegos takiego. I innym tez to radze...
        • Gość: RZ Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.51.95.* 23.08.04, 18:36
          Ja rownież chce wyrazic wspólczucie dla rodzin i wszystkich bliskich osób które
          zginely.Znałam Agnieszkę i cięzko pogodzić mi się z myślą ze Jej już nie ma!
          Była była pełna energii młodą i wartościową osobą,osierociła dzieci,miała
          jeszcze tyle planów...
          • Gość: iw Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.core.lanet.net.pl 23.08.04, 19:16
            coś w tym jest że ludzie jeżdzący samochodami słuzbowymi mają cięzką nogę ,w
            firmie mojego męża większość samochodów po trzech latach to złomy ,
            kiedyś jechałam za dwoma firmówkami Canal + w jednym facet w drugim kobieta
            jechali równolegle dwupasmówką i blokowali ruch na drodze zajęci rozmową przez
            otwarte okna ,
            Jeżdzę i widzę że ograniczenie prędkości jest dla frajerów -samochód który
            stosuje się do prędkości przepisowej jest "szykanowany "przez innych na
            drodze ,wyprzedzanie, zajeżdżanie aby tylko być przed i po co po te 15 min
            wcześniej ,ludzie musimy zwolnić na drodze życia ...
            • Gość: lesiop Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:06
              Co to za firma P. ?
      • Gość: Sąsiadki Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:35
        Bardzo współczujemy całej rodzinie Kasi,zostawiła dwie wspaniałe córki i męża.
        Nasze dzieci są związane z nimi i zawsze mogą liczyć na naszą pomoc...
        • Gość: KOLEŻANKA Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 19:34
          A CZY JUŻ WIADOMO KIEDY BĘDZIE POGRZEB?.ZNAŁAM KASIĘ GDY MIESZKAŁA W PACZKOWIE
          • Gość: Beza Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.238.123.37.adsl.inetia.pl 24.08.04, 21:53
            Pogrzeb Kasi Będzie prawdopodobnie w piątek w Nysie. Jak będe wiedziała nieco
            więcej, to napiszę na forum
          • Gość: gst Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.53.94.* 26.08.04, 01:00
            czwartek i piątek
    • Gość: zwiajam sie Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 23.08.04, 23:11
      eeeh, kolombo, jednak myslenie czasem boli....teraz wiem, skad tak ogromny popyt
      na paracetamol...podbni tobie pochlaniaja go tonami...
    • Gość: TŁ Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 23:15
      Witam wszystkich, wpółczuję rodzinom wszystkich. Wiem że nie ma takich słów
      które mogą pomóc. Mimo że jest nas dużo na tym terenie, to w większości się
      znamy i można powiedzieć że ta tragedia dotyka po trosze każdego z nas. I choć
      to może nie jest najlepszy moment na moralizowanie to jak ktoś juz pisał na
      forum o 15 minutach, zastanówmy się czy ten "przecinek" w wartościch sprzedaży
      jest wart naszego zdrowia, życia i tragedi naszych najbliższych którzy będą po
      nas rozpaczać. Pozdrawiam i jeszcze raz współczuję. A ty, kolombo, jesteś po
      (....)lony jak komentujesz a nie znasz sprawy.
    • Gość: pracownik Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.04, 00:30
      Jebana polpharma
      • Gość: kierowca Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.08.04, 09:48
        Gość portalu: pracownik napisał(a):
        > Jebana polpharma

sam jestes j... !
        sugerujesz ze to firma prowadzila samochod ? pomysl zanim cos napiszesz ... to
        nie boli - wierz mi.
      • Gość: inny pracownik Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.53.94.* 26.08.04, 01:04
        jeśli umiesz to wyrażaj się godnie!!
      • Gość: M Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 26.08.04, 15:40
        Tak się składa, że jestem pracownikiem polpharmy i wierz, mi że nawet nie
        myślałam, że firma w takiej sytuacji potrafi zachować się z klasą, współczuciem
        i oodaniem swoim pracownikom. A nasza potrafi. Więc skoro nie wiesz, to się nie
        wypowiadaj
        • Gość: aaa Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles´ IP: *.dartmouth.edu 27.08.04, 01:09
          Co specjalnego zrobila polpharma w tej sytuacji? Tak pytam z ciekawosci.
          • Gość: Rafis sprzedawajmy jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:53
            "Co specjalnego zrobila polpharma w tej sytuacji? Tak pytam z ciekawosci."

Jak to co? Wymieniła resztę samochodów na pancerne.
            • Gość: B. Re: sprzedawajmy jeszcze więcej IP: *.238.123.21.adsl.inetia.pl 27.08.04, 19:13
              Plpharma opłaca aktualnie psychologów dla rodzin, opłaciła pogrzeby i wiem
              jeszcze, ze bedzie wypłacane przez rok wynagrodzenie dzewczyn dla rodziny.
              Jeszcze raz BARDZO WSPÓŁCZUJE WSZYSTKIM BLISKIM I ZNAJOMYM !!!
              • Gość: Hmmm Re: sprzedawajmy jeszcze więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:52
                > Plpharma opłaca aktualnie psychologów dla rodzin, opłaciła pogrzeby i wiem
                > jeszcze, ze bedzie wypłacane przez rok wynagrodzenie dzewczyn dla rodziny.
                > Jeszcze raz BARDZO WSPÓŁCZUJE WSZYSTKIM BLISKIM I ZNAJOMYM !!!

Kierowcy też? Tzn, czy też mu będzie wynagrodzenie wypłacane i czy też mu
                współczujesz???
              • Gość: och Re: sprzedawajmy jeszcze wie˛cej IP: *.Dartmouth.EDU 27.08.04, 20:30
                >Plpharma op?aca aktualnie psychologów dla rodzin, op?aci?a pogrzeby i wiem
                > jeszcze, ze bedzie wyp?acane przez rok wynagrodzenie dzewczyn dla rodziny.
                > Jeszcze raz BARDZO WSPÓ?CZUJE WSZYSTKIM BLISKIM I ZNAJOMYM !!!

Zadne pieniadze nie wypelnia tej ogromnej pustki po smierci tych kobiet, ale firma
                powinna przynajmniej placic za edukacje Ich dzieci skoro zatrudnila takiego
                nieodpowiedzialnego kierowce. Jestem zdruzgotana. Jedna z dziewczyn byla moja
                kolezanka.
            • ed_norton Re: sprzedawajmy jeszcze więcej 30.08.04, 21:27
              Gość portalu: Rafis napisał(a):

> "Co specjalnego zrobila polpharma w tej sytuacji? Tak pytam z ciekawosci."
              >
              > Jak to co? Wymieniła resztę samochodów na pancerne.

ej, Rafis, Ty jednak jestes palant!
          • Gość: Hmmm Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:52
            > Co specjalnego zrobila polpharma w tej sytuacji? Tak pytam z ciekawosci.

Zatrudniła natychmiast nowych repów bez zwyczajowej selekcji...
            Szybko trzeba sales team force odbudować!
    • Gość: gosia WIDZIAŁAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 11:11
      Tak sie skład że niestety widziałam ten wypadek ( a właściwie jego skutki :
      (((Wracałam własnie z Wielunia. Powiem tylko temu panu który tak się pięknie
      wypowiedział na poczatku że gdyby zobaczył to co widziałam ja , nie gadał by
      takich bzdur.Widziałam te kobiety, widziałm tego mezczyzne którego zabrała
      chwile później karetka, widziałam ich spalone auto ( albo to co z niego
      zostało)....to nie ma znaczenia kto i jak je prowadził...moze gdybys był na
      miejscu zastanowiłbyś się co mówisz...
      Wyrazy współczucia wszystkim znajomym i rodzinom tych dziewczyn ***
    • Gość: kolega Kasi Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.nysa.punkt.pl / *.punkt.pl 24.08.04, 22:24
      Msza za Kasię jest w piątek o 13.00 w kościele na ul. Rodziewiczównya pogrzeb o
      15.00 na ul. Mieczysława I. To straszna tragedia.
      • Gość: xyz Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 25.08.04, 14:02
        Pogrzeb Agnieszki P. odbędzie się w piątek o 11.30 na Osobowicach...
        Okropna tragedia, niech spoczywaja w spokoju.... :(((
    • Gość: pracownik Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.legnica.cvx.ppp.tpnet.pl 25.08.04, 14:41
      Dzisiaj znowu maja spęd czytaj szkolenie na drugim krańcu Polski.Oj szkoli
      Polpharma ,szkoli....
      • Gość: RZ Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: 80.51.95.* 25.08.04, 18:16
        Pogrzeb Agnieszki CH. jest w czwartek w Wołowie o godz.14 na cmentarzu
        komun.Rozpocznie sie mszą św.Pokój jej duszy.
        • Gość: beata Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles´ IP: *.dartmouth.edu 25.08.04, 22:59
          Jestem w szoku po smierci Agnieszki Ch. Moj maz i ja chodzilismy z Nia do jednej klasy. To
          byla wspaniala kolezanka i bardzo madra kobieta. Nie moge uwierzyc w te tragedie! Mieszkamy
          w USA i nie mozemy byc na Jej pogrzebie, ale nasze mysli i modlitwa sa z Nia i jej bliskimi.
          Jest mi strasznie smutno!
          • Gość: asia Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.htc.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 19:39
            Znałam Agnieszkę Ch. Pracowała kiedyś ze mną w innej firmie. Nie mogę się
            pogodzić z tym ,że tak super osoby odchodzą. Łączę się w smutku z jej rodziną..
            Ogromna tragedia, byłam z nią emocjonalnie związana zwłaszcza ,że obie w tym
            czasie byłyśmy w ciąży, ja jestem ...ale jej już nie ma .. to życie tak szybko
            gna i nawet nie zdążyłam do niej zadzwonić... nie mogę się otrząsnąć....
    • Gość: m Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.04, 15:15
      Byłam dziś na pogrzebie Agnieszki... To straszne, gdy ktoś odchodzi tak
      niespodziewanie. Aga była niesamowicie wesołą i ambitną dziewczyną, mimo wielu
      przeciwności losu potrafiła cieszyć się z życia. Taką ją będę pamiętać.
      • Gość: gość s Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.core.lanet.net.pl 27.08.04, 15:38
        dopiero dzisiaj na pogrzebie do mnie dotarło, że Agnieszka nie żyje. Nie mogłem
        spojrzeć na jej rodziców, których cierpienie jeszcze bardziej mnie dobiło.
        Wciąż chce mi się płakać...
      • Gość: beata Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles´ IP: *.dartmouth.edu 27.08.04, 15:39
        Nie moge przestac myslec o Agnieszce, o Jej dzieciach, mezu, rodzicach. Jak oni beda teraz
        zyc? Jak sobie poradza z ta tragedia? Czy w ogole mozna sobie z tym poradzic? Wspominam
        nasze lata w LO. Agnieszka byla zawsze pelna energii i entuzjazmu. Mogloby sie wydawac, ze
        tacy ludzie nie moga umrzec. To niesprawiedliwe, ze Jej zycie zostalo tak brutalnie przerwane.
        • Gość: Rafis Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:41
          A kto był sprawcą wypadku?
          • Gość: tttt Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.dartmouth.edu 27.08.04, 15:45
            kierowca (mezczyzna) stracil panowanie nad samochodem i wjechal pod ciezarowke. na pewno
            jechal za szybko.
            • Gość: Rafis the bill, please IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:48
              No to przynamniej wiadomo, komu wystawić rachunek.
              • ed_norton Re: the bill, please 30.08.04, 21:31
                Gość portalu: Rafis napisał(a):

> No to przynamniej wiadomo, komu wystawić rachunek.

Ty, Rafis, myslisz czasem?
            • Gość: ja Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:49
              prawdopodobnie 140 km/h ...
              • Gość: Hmmm Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 19:52
                > prawdopodobnie 140 km/h ...

Skąd to prawdopodobieństwo????
            • Gość: B Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.238.123.21.adsl.inetia.pl 27.08.04, 19:10
              Wiem tylko, ze kierowca jechal 160 km na godzine i przy tej prędkości brał
              zakrę na czarnym punkcie. Samochód "wyrzuciło"(leciał w powietrzu!!!)na
              przeciwległy pas prosto na Tira.......
              Wróciłam właśnie z pogrzebu Kasi J..... Wielka tragedia.
                > Wiem tylko, ze kierowca jechal 160 km na godzine i przy tej prędkości brał
                > zakrę na czarnym punkcie. Samochód "wyrzuciło"(leciał w powietrzu!!!)na
                > przeciwległy pas prosto na Tira.......

Skąd to wiesz??? Siedziałaś za kierowcą???
                • Gość: ktos Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 27.08.04, 21:22
                  Czlowieku wiem, bo powiedziala mi matka jednej z dziewczyn... ona wie a skad to
                  sie mozesz tylko domyslasz o ile myslisz!!! Gdybys widzial ten wypadek nie
                  zadawalbys takich pytań!!!
                  • Gość: Hmmm Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 21:52
                    Przede wszystkim: Łączę się w bólu z każdym bliskim tych kobiet.

Gość portalu: ktos napisał(a):

> Czlowieku wiem, bo powiedziala mi matka jednej z dziewczyn... ona wie a skad
                    > to sie mozesz tylko domyslasz o ile myslisz!!! Gdybys widzial ten wypadek nie
                    > zadawalbys takich pytań!!!

A kto WIDZIAŁ ten wypadek??? Pytanie ponawiam... Kto WIDZIAŁ ten wypadek???
                    Ja widziałem jego skutki :(, a mimo to ciągle nie wiem jak to sie stało, ktosiu...

• Gość: janosik Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.dartmouth.edu 28.08.04, 00:23
                      straszna tragedia. nie moge dojsc do siebie. przeczytalem opis wypadku w jednej z lokalnych
                      gazet i tak sie zastanawiam jak to sie stalo, ze kierowca przezyl. pisza, ze auto sie zapalilo a
                      kierowca byl zapiety pasami i dopiero ekipa ratunkowa musiala pasy rozcinac.
                • Gość: Olesnica34 Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: 167.3.114.* 02.09.04, 16:41
                  Bo taka predkosc zostala na predkosciomierzu Meganki.
              • Gość: Miecz23 Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.rokita.com.pl / 212.244.170.* 30.08.04, 09:21
                140 - 160 km/h !!!! ?????

na tej trasie nie mozna jechac szybciej niz 120. jest jeszcze wielu innych
                kierowcow bez wyobrazni.

ludzie ! myście - to nie boli!
                • Gość: B Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles IP: *.238.120.189.adsl.inetia.pl 30.08.04, 10:31
                  Niestety informacja o przyblizonej prędkości pochodzi z wiarygodnego żródła,a
                  tak a propos poprawna polszczyzna również nie boli: (myście?),raczej (myślcie,
                  co?, :-)
                • wrotaz Re: S´miertelny wypadek w Poniatowicach ko?o Oles 31.08.04, 12:05
                  A 120km/h to jest z wyobraźnią? Na odcinku, na którym doszło do wypadku jest ograniczenie do 80km/h. I tyle tam można jechać, chyba że warunki wymuszają jeszcze niższą prędkość.

T.
        • Gość: Kaśka Smutno mi... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.08.04, 17:26
          Smutno mi bardzo...Ciężko się pogodzić z tak bezsensowną śmiercią cudownych ,
          młodych, osób...Ogromny ból przepełnia moje serce od tej straszliwej soboty...
          Dziś jest niedozniesienia...Łączę się w cierpieniu z rodziną Agnieszki P,z Jej
          narzeczonym ,z przyjaciółmi , jak rónież z rodzinami Jej koleżanek...
          Jak Oni będą teraz żyć??? Boże...jak to boli... I jak długo jeszcze będzie
          bolało...Na zawsze pozastaniecie w sercach kochajacych Was osób...
          Odpoczywajcie w Spokoju ... [*]
    • Gość: rep REPOLANDIA IP: *.238.120.95.adsl.inetia.pl 29.08.04, 03:14
      Serdecznie zapraszam wszystkich repów z firmy P i nie tylko
      repolandia.blog.pl
    • Gość: b Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.238.122.48.adsl.inetia.pl 30.08.04, 18:33
      Ku przestrodze www.panoramaolesnicka.info/index.php
      • Gość: xyz Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 30.08.04, 21:46
        Okropne zdjecie, jak na to pacze to ....:( Smutno, do dzis nie można się
        otrząsnąć, że nie ma już z nami Agnieszki P.:(
        • Gość: Hmmm Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 22:04
          Ty, xyz, ty już więcej ie pacz na to, OK?
          Miałeś jakieś plany co do Agnieszki P.?
          • Gość: xyz Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 31.08.04, 08:46
            Puknij się w łeb człowieku!!! Gdybyś stracil tak nagle dobrą koleżanke też nie
            docierałoby to do ciebie długo, no chyba ze jestes bez uczuc....
            • Gość: Hmmm Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:51
              Gość portalu: xyz napisał(a):

> Puknij się w łeb człowieku!!!

Sam się stuknij! Może się przyda.

> Gdybyś stracil tak nagle dobrą koleżanke też nie
              > docierałoby to do ciebie długo,

Wiesz, wtedy tam straciłem, do teraz nie wiem dlaczego i jak naprawdę to było

> no chyba ze jestes bez uczuc....

Takowe posiadam, nie ty to bedziesz oceniał, hamleciarzu.

Powtarzam pytanie: Miałeś jakieś zamiary co do Agnieszki?
              • Gość: xyz Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.crowley.pl 02.09.04, 08:39
                powinienieś się leczyć!!! Wyobraź sobie, że jestem kobietą i nie miałam, "jakiś
                zamiarów co do Agnieszki" ---> była członkiem mojej rodziny!!! Daj sobie na
                wstrzymanie i nie zabieraj głosu na tym forum!!! Czasem zastanów się co mówisz>
                Hamleciarzu:)) wychodzi na to, że ty miales "jakieś zamiary" do jednej z tych
                osob... i co wstydzisz sie tego
                • Gość: kierowca przelotka na szybko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:39
                  ja bym chetnie teraz przeleciał agnieszkę, 160 na godzine
                  • Gość: wert Re: przelotka na szybko IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 02.09.04, 15:23
                    DEBIL - nic wiecej.
                  • Gość: kj Re: przelotka na szybko IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.09.04, 16:51
                    żałosny egzemplarz,nic dodać nic ująć...Wstydż sie człowieku , no chyba ,że
                    masz ze 12 lat-wtedy niech sie wstydzą twoi rodzice i zbiorą sie za
                    wychowywanie nim będzie zapóżno...
    • Gość: kierowca 0,5mln km SŁUŻBOWE SAMOCHODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:28
      Tak to jest, jak sie dorwią mlodzi do służbowych samochodów. Jeżdzą nimi jak
      chamy!! wyprzedzając i hamując później, siedząc na zderzakach a poźniej sie
      dziwią, że te samochody to złomy po kilku latach, pod warunkiem, że wcześniej
      nie rozwalą ich w wypadku!
      Scigają się słabymi modelami aut (seicento, fiesta, itp), pędząc o wiele
      szybciej niż przewidziała fabryka a później się dziwią, że NIE POTRAFIĄ ich
      opanować!!
      Niech ten wypadek bedzie przestrogą dla podobnych im!
      • Gość: Gen de Mello Re: SŁUŻBOWE SAMOCHODY IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.04, 18:13
        Przede wszystkim chciałem wyrażić kondolencje rodzinom ofiar oraz ich znajomym
        bo wiem jak boli strata bliskich osób a szczególnie umierajacych zbyt młodo.
        Niestety chiałbym sie przychylić to opinii powyżej.Przedstawiciele handlowi są
        najgrozniejszymi kierowcami na polskich drogach dużo bardziej "od szalonych
        kapeluszników" na wiejskich drogach.Jeździcie za szybko bez wyobraźni.To że to
        nie wasze auto, macie zwrot za benzyne nie uprawnia was łamania wiekszości
        przepisów.Wiem że praca stresująca i gonią terminy ale niech śmierć waszych
        przyjaciół coś zmieni w waszym zachowaniu się na drogach.
    • Gość: karolina Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 20:41
      mylisz sie kiedys bylam przedstawicielem med na 2 wojewodztwa teraz jestem ich
      szefem na pol polski -jazda bezwypadkowa
    • Gość: KAROLINA Re: Śmiertelny wypadek w Poniatowicach koło Oleśn IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 22:38
      bARDZO MI PRZYKRO ..TEZ JESTEM REPEM MOGL TO BYC KAZDY Z NAS

KONDOLENCJE RODZINIE I BLISKIM
      A DO TYCH KTORZY JEZDZA ZAWODOWO - JEDZ SPOKOJNIE BO CZEKAM .......
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka