Gość: kuba IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 15:50 chcę kupić nowe mieszkanie na Pawłowicach za 2540 zł za metr - powiedzcie mi, czy warto tam zamieszkać i za taką cenę? Jestem z Łodzi i dlatego pytam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Re: chcę kupić nowe mieszkanie na Pawłowicach - czy warto? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 24.08.01, 17:51 czy jest dobry dojazd z Pawłowic do centrum? jak dużo zabiera czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: chcę kupić nowe mieszkanie na Pawłowicach - czy warto? 25.08.01, 01:25 Pawłowice do trochę oddalona od centrum Wrocławia dzielnica, w której jest sporop zieleni, a sama dzielnica ma bardzo sielski i nieco "wiejski" charakter, ale raczej w pozytywnym tego sowa znaczeniu. Jeżeli cjhcesz mieszkać we Wrocławiu, a cenisz sobie przy tym spokój, to Pawłowice są chyba dobrym miejscem dla Ciebie... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: chcę kupić nowe mieszkanie na Pawłowicach - czy warto? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:28 ale jeżeli zamierzasz dojeżdżać komunikacją miejską to będziesz pawłowice przeklinać Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: chcę kupić nowe mieszkanie na Pawłowicach - czy warto? 26.08.01, 22:30 Gość portalu: diabełek napisał(a): > ale jeżeli zamierzasz dojeżdżać komunikacją miejską to będziesz pawłowice > przeklinać ...to na pewno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: chcę kupić nowe mieszkanie na Pawłowicach - czy warto? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 09:02 dzięki serdeczne za informacje. Pozdrawiam Wrocław! Odpowiedz Link Zgłoś