Gość: wojwro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:57 dlaczego IDEA nic nie robi z niedziałającą we Wroclawiu siecią?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chris Re: IDEA siegnęła bruku ! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.04, 21:04 zawsze byli i beda tandetna siecia ,ktora na samym koncu wprowadza telefony jako nowosc,gdy w pozostalych sieciach juz one sa od ponad pol roku,a to co sie obecnie dzieje z brakiem dostepu do sieci to kpina z tych ktorzy sa w idei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo a ja tam sobie chwale POP'a IP: *.rozanka.wroc.pl 01.09.04, 21:08 jesli chodzi o pre-paidy jest the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloko Re: a ja tam sobie chwale POP'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:10 Właśnie lolo zazdroszczą nam oferty i tyle. a co do awari to się każdemu mogła stać. Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: a ja tam sobie chwale POP'a 01.09.04, 21:47 Ja mam abonament od 6 lat, moja żona i syn POP-y. Wcześniej przerabialiśmy Erę i Plusa. Idea jest najbardziej przyjazna. Dotychczas działała bezawaryjnie. Po wcześniejszych doświadczeniach nie zmieniłbym operatora na żadnego z wcześniej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxi.wroclaw??? Re: a ja tam sobie chwale POP'a IP: *.media4.pl 02.09.04, 09:33 powiedział taksówkarz, osoba opinotwórcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: a ja tam sobie nie chwale POP'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:37 idea to szmata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: a ja nie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.09.04, 11:42 Gość portalu: Rafis napisał(a): > idea to szmata Złodzieje i oszuści. mnie przekręcili i nawet nie ma z kim rozmawiać, w serwisie odsyłają jeden do drugiego, a na pisemną reklamację to nie raczyli nawet odpisać. Ale czego sie spodziewać po firmie podlegającej tp. :( Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: a ja tam sobie chwale POP'a 02.09.04, 12:14 Gość portalu: taxi.wroclaw??? napisał(a): > powiedział taksówkarz, osoba opinotwórcza Odczep sie od niego. Nie mowil "my taksowkarze jako znawcy telefonii GSM" tylko jak on i jego rodzina jest zadowolony z idei. A ja mialem 2 lata POPa i to nie jest ppierwsza awaria - choc kiedys dotyczyly tylko smsow. Teraz mam Plusa - siec dziala ok, za to klienta maja w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k to nie zadna awaria IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 15:07 była modernizacja nadajnikow i dlatego nie bylo zasiegu w całym wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
taxi.wroclaw Re: a ja tam sobie chwale POP'a 02.09.04, 17:46 Kolego "taxi.wroclaw???" Czemu się podszywasz pod mój login? Masz prawo do innego zdania, ale poco ten napastliwie lekceważący ton? A co do idei to wiedz, że wcześniej występowała pod macierzystą nazwą Centertel i jest pierwszą siecią telefonii komórkowej w Polsce. Już jako Idea czyli operator GSM, pierwsza wprowadziła standart 1800 MHz. Pozostali dwaj operatorzy uczynili to kilka lat później. Idea posiada własną strukturę techniczną, gdy inni ją dzierżawią. Nie jest to tekst opiniotwórczy lecz po prostu wynik wiedzy, nie tajemnej ale ogólnie dostępnej. Pozdrawiam! taxi.wroclaw, bez znaków zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś