Dodaj do ulubionych

IDEA siegnęła bruku !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 20:57
dlaczego IDEA nic nie robi z niedziałającą we Wroclawiu siecią??
Obserwuj wątek
    • Gość: chris Re: IDEA siegnęła bruku ! IP: *.wroclaw.mm.pl 01.09.04, 21:04
      zawsze byli i beda tandetna siecia ,ktora na samym koncu wprowadza telefony
      jako nowosc,gdy w pozostalych sieciach juz one sa od ponad pol roku,a to co sie
      obecnie dzieje z brakiem dostepu do sieci to kpina z tych ktorzy sa w idei
      • Gość: lolo a ja tam sobie chwale POP'a IP: *.rozanka.wroc.pl 01.09.04, 21:08
        jesli chodzi o pre-paidy jest the best
        • Gość: koloko Re: a ja tam sobie chwale POP'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 21:10
          Właśnie lolo zazdroszczą nam oferty i tyle. a co do awari to się każdemu mogła
          stać.
          • taxi.wroclaw Re: a ja tam sobie chwale POP'a 01.09.04, 21:47
            Ja mam abonament od 6 lat, moja żona i syn POP-y. Wcześniej przerabialiśmy Erę
            i Plusa. Idea jest najbardziej przyjazna. Dotychczas działała bezawaryjnie.
            Po wcześniejszych doświadczeniach nie zmieniłbym operatora na żadnego z
            wcześniej wymienionych.
            • Gość: taxi.wroclaw??? Re: a ja tam sobie chwale POP'a IP: *.media4.pl 02.09.04, 09:33
              powiedział taksówkarz, osoba opinotwórcza
              • Gość: Rafis Re: a ja tam sobie nie chwale POP'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:37
                idea to szmata
                • Gość: Bronek Re: a ja nie IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.09.04, 11:42
                  Gość portalu: Rafis napisał(a):

> idea to szmata

Złodzieje i oszuści. mnie przekręcili i nawet nie ma z kim rozmawiać, w
                  serwisie odsyłają jeden do drugiego, a na pisemną reklamację to nie raczyli
                  nawet odpisać.
                  Ale czego sie spodziewać po firmie podlegającej tp. :(
              • tomek854 Re: a ja tam sobie chwale POP'a 02.09.04, 12:14
                Gość portalu: taxi.wroclaw??? napisał(a):

> powiedział taksówkarz, osoba opinotwórcza

Odczep sie od niego. Nie mowil "my taksowkarze jako znawcy telefonii GSM" tylko jak on i jego rodzina jest zadowolony z idei.

A ja mialem 2 lata POPa i to nie jest ppierwsza awaria - choc kiedys dotyczyly tylko smsow. Teraz mam Plusa - siec dziala ok, za to klienta maja w dupie
                • Gość: k to nie zadna awaria IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 15:07
                  była modernizacja nadajnikow i dlatego nie bylo zasiegu w całym wrocławiu
              • taxi.wroclaw Re: a ja tam sobie chwale POP'a 02.09.04, 17:46
                Kolego "taxi.wroclaw???" Czemu się podszywasz pod mój login? Masz prawo do
                innego zdania, ale poco ten napastliwie lekceważący ton?
                A co do idei to wiedz, że wcześniej występowała pod macierzystą nazwą Centertel
                i jest pierwszą siecią telefonii komórkowej w Polsce. Już jako Idea czyli
                operator GSM, pierwsza wprowadziła standart 1800 MHz. Pozostali dwaj operatorzy
                uczynili to kilka lat później. Idea posiada własną strukturę techniczną, gdy
                inni ją dzierżawią.
                Nie jest to tekst opiniotwórczy lecz po prostu wynik wiedzy, nie tajemnej ale
                ogólnie dostępnej.
                Pozdrawiam! taxi.wroclaw, bez znaków zapytania.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka