Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 09:26 Gdzie ,w śródmieściu najlepiej, organizowane są zajecia baletowe dla pieciolatków???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: npm Re: GDZIE BALET DLA 5-LATKÓW? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 02.09.04, 09:32 Szkoła Baletowa przy Teatrze Muzycznym, ul. Piłsudskiego 72 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trener Re: GDZIE BALET DLA 5-LATKÓW? IP: *.one.pl / *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 10:30 Mam nadzieję, że chodzi Ci o zajęcia dla córki, bo dla chłopca balet, to byłby dramat. lepiej niech pokopie albo poklepie piłkę jak facet. ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: GDZIE BALET DLA 5-LATKÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 11:53 jak bedzie kiedyś syn to będzie kopał piłke:) na razie jest córka i wymysliła sobie balet wiec ( mimo mieszanych uczuć) postanowiłam ze ją zapiszę. Jeśli faktycznie bedzie chciała chodzić nadal po kilku zajęciach, proszę bardzo. O Piłsudskiego wiem, ale słyszałam że tam bardzo wymagajaca Pani jest, a mi raczej zależy na tym żeby młoda fajnie spedzała czas a nie trenowała ( przynajmniej na razie). Jesli się spodoba to ok...jej wybór. Znacie cos jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaza Re: GDZIE BALET DLA 5-LATKÓW? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.09.04, 13:26 Szkoła baletowa na Św. Antoniego, naprzeciwko kina. Słyszałam bardzo dobre opinie i sama zapiszę moją córeczkę (też 5 lat) Zajęcia taneczne dla dzieci prowadzone też są w Domu Kultury na Drobnera/Dubois Balerinka na Tęczowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: GDZIE BALET DLA 5-LATKÓW? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:32 dzwoniłam na drobnera ale tam tylko rytmike prowadzą a mojej córce wymarzył się ( O zgrozo?) balet. Masz moze jakies namiary na św. Antoniego???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland Re: GDZIE BALET DLA 5-LATKÓW? IP: *.um.wroc.pl 02.09.04, 13:39 Zdecydowanie szkłóka przy Piłsudskiego 72, przy Teatrze Muzycznym. Prowadzi ją rewelacyjna pani Ałła, Gruzinka, wraz z mężem. Nie wiem tylko, czy od 5, czy od szóstego roku... Najlepiej spytać... Odpowiedz Link Zgłoś