Dodaj do ulubionych

Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 21:34
gdzie wizualizacja? na oknach jednego lokalu na rokgu placu, są zdjęcia
sprzed 100 lat, ale jak to wyjdzie przy tych blokach po zachodzniej stronie?
Obserwuj wątek
    • Gość: hb Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.09.04, 23:26
      oj misiu cos Ci sie pomylio, tam zadnych blokow nie ma... sa za to piekne
      kamienice, coprawda zadbane, ale i tak bedzie tam o wiele przyjemniej, o ile
      bandziory nie dobiora sie do tego za szybko...
    • Gość: hb Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.09.04, 23:27
      zwracam honor :D, faktycznie sa tam budynki zwane gierkami ;), ale moze po
      rewitalizacji placu i one wypieknieja ? :))
    • Gość: Gonzales Super! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 08:37
      Jestem fascynatem przedwojennego Breslau i cieszy mnie to, że przywracana jest świetność tym miejscom, które były i nadal powinny być po prostu ładne. Jest to o wiele lepsze rozwiązanie niż stawianie kolejnych pomników, będących sposobem realizacji marzeń prywatnych osób.
    • Gość: Kierowca Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.core.lanet.net.pl 07.09.04, 08:57
      Taaa. Piękna sprawa - kolejne fontanny w mieście i iluminacja Odry. Szkoda
      tylko, że Pan D. nie pomyśli o takich problemach jak np. korki i dziury na
      miejskich drogach (nie pomaga wymiana amortyzatorów, moje nowe nie mają jeszcze
      1000km i już je słychać :(). Każde z większych miast ma już obwodnicę, a
      Wrocławianie tylko mogą o niej pomarzyć.
      • Gość: tom Do kierowcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 11:15
        Litości szanowny panie kierowco!Pół miasta jest rozkopane bo trwają remonty
        dróg a pan narzeka na dziury.Przecież nie da się zrobić wszystkiego naraz.I tak
        niektórzy płaczą,że remonty paraliżują miasto i że jest ich za dużo.Co do
        obwodnicy autostradowej to pretensje proszę kierować do protestujących
        przeciwko niej mieszkańców maślic i innych, a także do rządu,bo to inwestycja
        rządowa.Obwodnica śródmiejska budowana jest przez miasto i wkrótce gotowa
        będzie jej znaczna część.Po otwarciu mostu tysiąclecia będzie można nią
        przejechać z południa na północ.Proszę więc nie narzekać bo Wrocław wydaje
        najwięcej na drogi ze wszytkich miast w Polsce oprócz Warszawy.
        • Gość: łoś_bimbacz Re: Do kierowcy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 15:46
          masz premię od d....cza, a kto od was ma dzisiaj drugą zmianę?
    • Gość: AS Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.toyotauk.com 07.09.04, 09:01
      Racja, kiedy te gomułkowskie szkaradztwa zostaną wyburzone ? Inaczej plac nigdy
      nie odzyska dawnego blasku... ponadto można by wtedy całkowicie odsłonić
      ul. Rostafińskiego, zupełnie bezmyślnie zaślepioną jednym z tych ohydnych
      bloków. Czy my w ogóle mamy w tym mieście urbanistów ???
    • Gość: ona żeliwne ławeczki..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:27
      więcej jak jedną noc w parku pewnie nie spędzą..
      • Gość: Gość1 Re: żeliwne ławeczki..? IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.09.04, 12:46
        pewnie tak, najpierw je banda wandali zniszczy
        a później posprzątają po nich zbieracze złomu...
        • Gość: bodo Re: żeliwne ławeczki..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:29
          Proponuje najpierw zabrać się za pomnik Chopina. Więcej metalu i znacznie
          droższy.
    • Gość: MM Płatne wejście po remoncie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:42
      Sama mieszkam przy Macieja,więc się cieszę z każdej (pozytywnej)zmiany.Ale dziś
      w sklepie dowiedziałam się,że po remonie wejscie na ten teren ma być płatne.Aż
      nie chce mi się wierzyć...!Czy ktoś z Was słyszał coś podobnego?
      • Gość: Neo[EZN] Re: Płatne wejście po remoncie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 13:47
        Większej głupoty w tym miesiącu nie słyszałem :) Nie wiem jak nawet można
        wierzyć w to, że park (wstęp do niego ) może być płatny.
        • Gość: MM Re: Płatne wejście po remoncie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:24
          Też mnie to mocno zdziwiło...hm..choć w dzisiejszych czasach już chyba nic nie
          powinno..
          • Gość: kitty a co z kolekturą? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 22:01
            czy zniknie ona z placu?bo ja bardzo lubie tam nadawć kupony,a pracujące tam
            panie są zawsze miłe i uśmiechnięte.
            • Gość: MM Re: a co z kolekturą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:00
              O,to być może się mijamy ;)-bo ja też tam wysyłam kupony :))Fakt-te panie są
              bardzo sympatyczne.Pozdrawiam i życzę "wysokich wygranych" :))))!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka