Gość: xs IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 21:34 gdzie wizualizacja? na oknach jednego lokalu na rokgu placu, są zdjęcia sprzed 100 lat, ale jak to wyjdzie przy tych blokach po zachodzniej stronie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hb Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.09.04, 23:26 oj misiu cos Ci sie pomylio, tam zadnych blokow nie ma... sa za to piekne kamienice, coprawda zadbane, ale i tak bedzie tam o wiele przyjemniej, o ile bandziory nie dobiora sie do tego za szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hb Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.09.04, 23:27 zwracam honor :D, faktycznie sa tam budynki zwane gierkami ;), ale moze po rewitalizacji placu i one wypieknieja ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonzales Super! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 08:37 Jestem fascynatem przedwojennego Breslau i cieszy mnie to, że przywracana jest świetność tym miejscom, które były i nadal powinny być po prostu ładne. Jest to o wiele lepsze rozwiązanie niż stawianie kolejnych pomników, będących sposobem realizacji marzeń prywatnych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.core.lanet.net.pl 07.09.04, 08:57 Taaa. Piękna sprawa - kolejne fontanny w mieście i iluminacja Odry. Szkoda tylko, że Pan D. nie pomyśli o takich problemach jak np. korki i dziury na miejskich drogach (nie pomaga wymiana amortyzatorów, moje nowe nie mają jeszcze 1000km i już je słychać :(). Każde z większych miast ma już obwodnicę, a Wrocławianie tylko mogą o niej pomarzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Do kierowcy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 11:15 Litości szanowny panie kierowco!Pół miasta jest rozkopane bo trwają remonty dróg a pan narzeka na dziury.Przecież nie da się zrobić wszystkiego naraz.I tak niektórzy płaczą,że remonty paraliżują miasto i że jest ich za dużo.Co do obwodnicy autostradowej to pretensje proszę kierować do protestujących przeciwko niej mieszkańców maślic i innych, a także do rządu,bo to inwestycja rządowa.Obwodnica śródmiejska budowana jest przez miasto i wkrótce gotowa będzie jej znaczna część.Po otwarciu mostu tysiąclecia będzie można nią przejechać z południa na północ.Proszę więc nie narzekać bo Wrocław wydaje najwięcej na drogi ze wszytkich miast w Polsce oprócz Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoś_bimbacz Re: Do kierowcy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 15:46 masz premię od d....cza, a kto od was ma dzisiaj drugą zmianę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AS Re: Rewaloryzacja skweru na placu św. Macieja IP: *.toyotauk.com 07.09.04, 09:01 Racja, kiedy te gomułkowskie szkaradztwa zostaną wyburzone ? Inaczej plac nigdy nie odzyska dawnego blasku... ponadto można by wtedy całkowicie odsłonić ul. Rostafińskiego, zupełnie bezmyślnie zaślepioną jednym z tych ohydnych bloków. Czy my w ogóle mamy w tym mieście urbanistów ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona żeliwne ławeczki..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 09:27 więcej jak jedną noc w parku pewnie nie spędzą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość1 Re: żeliwne ławeczki..? IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.09.04, 12:46 pewnie tak, najpierw je banda wandali zniszczy a później posprzątają po nich zbieracze złomu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: żeliwne ławeczki..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.04, 10:29 Proponuje najpierw zabrać się za pomnik Chopina. Więcej metalu i znacznie droższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Płatne wejście po remoncie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 13:42 Sama mieszkam przy Macieja,więc się cieszę z każdej (pozytywnej)zmiany.Ale dziś w sklepie dowiedziałam się,że po remonie wejscie na ten teren ma być płatne.Aż nie chce mi się wierzyć...!Czy ktoś z Was słyszał coś podobnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Neo[EZN] Re: Płatne wejście po remoncie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.09.04, 13:47 Większej głupoty w tym miesiącu nie słyszałem :) Nie wiem jak nawet można wierzyć w to, że park (wstęp do niego ) może być płatny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Płatne wejście po remoncie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.04, 15:24 Też mnie to mocno zdziwiło...hm..choć w dzisiejszych czasach już chyba nic nie powinno.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty a co z kolekturą? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.04, 22:01 czy zniknie ona z placu?bo ja bardzo lubie tam nadawć kupony,a pracujące tam panie są zawsze miłe i uśmiechnięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: a co z kolekturą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 09:00 O,to być może się mijamy ;)-bo ja też tam wysyłam kupony :))Fakt-te panie są bardzo sympatyczne.Pozdrawiam i życzę "wysokich wygranych" :))))!!! Odpowiedz Link Zgłoś