Gość: Big FAn zOlejnicy IP: 213.199.243.* 08.09.04, 01:58 Beata spiewasz naprawde fantastycznie...trzymam kciuki...szkoda ze nie poplywalismy wtedy na basenie w Olejnicy...pamietaj spiewaj szanty;)buziaki cichy wielbiciel-fan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beata :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:59 no coz gdyby woda nie byla taka zimna to moze bym sie skusila na poplywanie:) nad szantami sie zastanowie, ale wiesz tylko w duecie z Toba, moze za rok w Olejnicy jakis maly recital walniemy??:) buzka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Fan z Olejnicy Re: :) IP: 213.199.243.* 10.10.04, 13:33 a tak a propo to znalazlem festiwal piosenki studenckiej w krakowie;)o ktorej dokladnie grasz bo moze zdaze z ulczelni przyjechac do krakowa zeby uslyszec i zobaczyc i ewentualnie dac kwiaty mojej idolce;)??buziaki i mam nadzieje do zobaczenia...p.s. napisz prosze swojego sluzbowego maila...prosze...i dziekuje...buziaki cichy wielbiciel-fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Beata Lerach IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 18:17 Śpiewaj, śpiewaj Benia! Głos to Ty Kobitko u Pana Boga w kolejce wystałaś i oby go jak najczęściej słyszeć było nam dane:) A i shanty piękna rzecz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FaN Re: Beata Lerach IP: *.finemedia.pl 23.09.04, 18:45 Przez rok miałem okazję chodzić z Beatą do jednej szkoły (X Liceum we Wrocławiu). 95% polskich gwiazd przy Niej wysiada - dziewczyna ma taki talent, że jest to po prostu niewyobrażalne, a gdy śpiewa człowiek ma ciarki na plecach... BOOOOOOOOOOOOOOSKIE UCZUCIE... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 28.09.04, 20:36 Pani Beato! Jak panią gdzieś tam zobaczę w Krakowie na Festiwalu Piosenki Studenckiej w październiku to niezwlekając, podbiegnę do pani i rzucę się do stóp jak najwierniejszy niewolnik, błagając by pani zaspiewła choćby jedną króciótką zwrotkę specjalnie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 28.09.04, 20:44 albo przynajmniej wręczę bukiecik przeomoczonych od zimnej krakowskiej pogody kwiatów. Pani ma naprawdę talent i niech pani go koniecznie pielęgnuje. Pozdrawiam, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziekuje Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 00:47 to strasznie mile czytac tak pochlebne opinie na swoj temat,na polowe tych ceplych slow absolutnie nie zasluguje, ale bardzo sie ciesze ze sa ludzie ktorym podoba sie to co robie- to dodaje skrzydel:) mam nadzieje ze spotkam sie kiedys z autorami tych opini na zywo,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 02.10.04, 22:26 Chciałem raz jeszcze wyrazić podziw dla Pani cudownej barwy głosu, wrażliwości, pani Beato. Dzisiaj oczywiście oglądałem powtórkę warszawskiego koncertu. Ogromnie wzruszające są chwile gdy Pani jest na scenie. Naprawdę! Tyle tam serca a przy okazji palący ogień. Od głupców lżyć będę każdemu kto powie, że świat mdły jest bo brak w piękna. Życzę powodzenia na przyszłych koncertach, wytrwałości no i oczywiście miłego czasu spędzonego na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 02.10.04, 22:55 i koniecznie musi pani przyjechać do Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:33 oczywiscie bede w Krakowie, spiewam w przesluchaniach jako ostatnia:p mam nadzieje ze to przyniesie mi szczescie:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_z_zamościa Re: Beata Lerach IP: *.uck.pk.edu.pl 13.10.04, 15:56 Pierwszy dzień przesłuchań zakończony. Paru rapujących "niby poważne" piosenki panów czy szaleńczy taniec i demoniczne okrzyki młodego brodacza w kostiumie rodem z prl-owskiego filmu z pewnością nie stanowią dla pani konkurencji! Proszę się nie obawiać. Sędziami są sami panowie. Większość przesłuchań spędziłem w ostatnim rzędzie i obserwowałem ich reakcje. Niektórzy spali, rozmawiali. Czasami, jakby od niechcenia, podnosili głowy. Pani występ na pewno sprawi, że wybudzą się ze snu, czego Pani z całego serca życzę! Pozdrawiam również, Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 13.10.04, 15:59 Szkoda tylko, że nie będę mógł zobaczyć "na żywo" koncertu finałowego :-) Na pewno Pani wspaniale zaśpiewa, ech.. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 13.10.04, 16:23 Naprawdę ogromnie się cieszę, że usłyszę Panią w piątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoooś Re: Beata Lerach IP: *.pukam.pl / *.pukam.pl 01.10.04, 00:16 a ja tez chce sie wypowiedziec:) Beatko moja kochana...jestes cudowna... tyle powiem..reszte wiesz..bo zawsze ci to powtarzam! :) muahhh :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Beata Lerach IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.04, 01:09 benia szant ci zabraniam!!!! lepiej teraz skup sie na demarczyk i lesmianie hehe :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata bardzo smieszne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 00:51 Krzychu!! jakie zabraniam?? chetnie bym sie skupila na Demarczyk ale tak sie sklada ze nie mam tej piosenki- ktos tu chyba zapomnial mi ja podrzucic?? do zobaczenia na probie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: bardzo smieszne:) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.04, 23:05 powiem ci ze calkiem calkiem to zaczyna wygladac! i te nowe pomysly! no no... oby tak dalej. do jutra :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Beata Lerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:30 Beata niewiarygodnie pięknie dzieli się z nami swoimi wewnętrzymi przeżyciami w trakcie muzycznej interpretacji, wierszy... ...dziękuje Ci, Beato bardzo! Twoje występy są dla mnie cudownym przeżyciem! W czasie wczorejszej retransmisji 'Pamiętajmy o Osieckiej' normalnie dostałem aż gęsiej skórki ;) fan z wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Cz. Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:16 Hej Piekna:-) Już mi brakuje sceny. Mam nadzieje, ze jeszcze bede miała okazje posłuchac jak śpiewasz..i popłakać sobie:-) hehe, pozdrawiam CIę cieplusio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:25 Hej Aneczka:) tez juz tesknie za Osiecka, czyli za Wami:)co tam u ciebie szkrabie??buzka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:31 dziekuje Alku :)) czy jestes tym Alkiem, o ktorym mysle,czy sie nie znamy?? tak czy siak pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alek Re: Beata Lerach IP: 217.153.88.* 11.10.04, 15:43 oj przykro mi, nie spotkaliśmy się nigdy osobiście ale możliwe, że kiedyś na siebie wpadniemy... ...jeśli bedziesz miała chwilke póki co, życzę sukcesów!!! Alek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Big Fan z olejnicy Re: Beata Lerach IP: 213.199.243.* 10.10.04, 13:04 no to w takim razie jestesmy umowieni na maly recital;)bylebysmy sie spotkali na obozie;)jezeli chodzi o mnie to bede na bank w olejnicy...no i basen bedzie mozna nadrobic...Diane tez...dzieki Tobie Amsterdam leci codziennie na full;) tylko szkoda ze nie w Twoim wykonaniu Beata:(wiec czekam na plyte lub gdzieś zamieszczoną MPtrójke...ja pierwszy ją znajde...buziaki cichy wielbiciel-fan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:49 moj adres mailowy beatalerach@wp.pl dziekuje za wszystkie kciuki pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daphne Re: Beata Lerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:32 Ogromne gratulacje Pani Beato!!! Odpowiedz Link Zgłoś
il_siciliano gratulacje 18.10.04, 15:30 Kilka dni temu przypadkiem uslyszalem Panią w TV i osłupiałem z wrażenia :) Zapisałem sobie nazwisko, aby poszperać o Pani w sieci... tymczasem dziś TAKA wiadomość. Gratulacje! Ma Pani kolejnego wielkiego fana. Zapraszam do Warszawy! Jest szansa na koncert w tym mieście? pozdrowienia Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: gratulacje IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.04, 21:28 Benia Ty wiesz,ze dla mnie jestes muza:) Kocham Cie i trzymam mocno kciuki, pozniej sie bede dzieciom chwalic,ze Cie znalam:) Czekam na plyte:) buziaki Kochanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.04, 21:33 aha zapomnialam :) mam nadzieje,ze jeszcze kiedys zaspiewamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łoś.... ;) Re: Beata Lerach IP: *.pukam.pl / *.pukam.pl 18.10.04, 21:56 ahh ahh ahh... no pewnie żeś WIELKA Beatka:* ależ to forum uroslo ;) Hehe...a dopiero je odkryłyśmy;) buuuzka from me to u:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Beata Lerach IP: 62.233.250.* 18.10.04, 23:14 Czy to prawda, że Beata zaśpiewa w najbliższy Łykend na festiwalu Łykend? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazimierzp Kolejny sukces Beaty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 06:54 Oglądałem retransmisją koncertu z Festiwalu Piosenki Studenckiej w Krakowie. Gratuluję sukcesu. Chylę czoła przed wschodzącą na sam szczyt gwiazdą. Bądź zawsze sobą i nie daj się zwariować. Trzymam za Ciebie kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu b Re: Kolejny sukces Beaty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:02 Krzysiu W. Odezwij się. Ino gibko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Kolejny sukces Beaty! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.10.04, 23:17 A ja tam byłem... znaczy się w Krakowie na festiwalu. Jestem pod wrażeniem, na okrągło słucham jedynej piosenki Beaty jaką mam (tej z festiwalu) i nie mogę się nadziwic skąd w takim małym ciele taki głos. Czekam z niecierpliwością na jeszcze. Dwa lata temu zobaczłem ją po raz pierwszy na festiwalu poezji śpiewanej we Włocławku - zajęła I miejsce. Już wtedy wiedziałem, że o Beacie Lerach jeszcze kiedyś usłyszę. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:14 tak na 99 % w sobote zaspiewam na koncercie finalowym jeszcze nie wiem czy konczac wystep laureatow czy przed Martyna, ale to wszytsko sie wyjasni w ciagu najblizszych dni:) pozdrawiam i bardzo dziekuje za wszystkie mile slowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lykend Re: Beata Lerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:51 A konkretnie na 100% :) Będziemy mieli przyjemność wysłuchać występu Beaty Lerach w trakcie sobotniego (23.10) koncertu festiwalu Łykend, który rozpocznie się o godzinie 19:00 w IMPARCIE. Serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Beata Lerach IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 03.11.04, 17:35 Dziś widziałem i słuchałem Beaty w programie "Kawa czy herbata". Śpiewała jedną z moich ulubionych pisenek Edyty Gepert i znów była wspaniała -<>- Dzięki ci za to, Beato, że mogę od czasu do czasu posłuchać jak śpiewasz. Czekam wciąż na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: Beata Lerach- w kawie i herbacie IP: *.wroclaw.mm.pl 04.11.04, 12:06 Też słyszałam. Nawet w takich warunkach io o takiej porze - doznanie zgoła metafizyczne. Biję się tylko jednego, zanim zdążymy się nacieszyć Warszawa zabierze nam Beatę ! Wrocławianka Odpowiedz Link Zgłoś