Dodaj do ulubionych

Beata Lerach

IP: 213.199.243.* 08.09.04, 01:58
Beata spiewasz naprawde fantastycznie...trzymam kciuki...szkoda ze nie
poplywalismy wtedy na basenie w Olejnicy...pamietaj spiewaj szanty;)buziaki
cichy wielbiciel-fan
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 20:59
      no coz gdyby woda nie byla taka zimna to moze bym sie skusila na poplywanie:)
      nad szantami sie zastanowie, ale wiesz tylko w duecie z Toba, moze za rok w
      Olejnicy jakis maly recital walniemy??:) buzka:)
      • Gość: Big Fan z Olejnicy Re: :) IP: 213.199.243.* 10.10.04, 13:33
        a tak a propo to znalazlem festiwal piosenki studenckiej w krakowie;)o ktorej
        dokladnie grasz bo moze zdaze z ulczelni przyjechac do krakowa zeby uslyszec i
        zobaczyc i ewentualnie dac kwiaty mojej idolce;)??buziaki i mam nadzieje do
        zobaczenia...p.s. napisz prosze swojego sluzbowego maila...prosze...i
        dziekuje...buziaki
        cichy wielbiciel-fan
    • Gość: kotek Re: Beata Lerach IP: *.kom / *.kom-net.pl 23.09.04, 18:17
      Śpiewaj, śpiewaj Benia! Głos to Ty Kobitko u Pana Boga w kolejce wystałaś i oby
      go jak najczęściej słyszeć było nam dane:) A i shanty piękna rzecz:)
      • Gość: FaN Re: Beata Lerach IP: *.finemedia.pl 23.09.04, 18:45
        Przez rok miałem okazję chodzić z Beatą do jednej szkoły (X Liceum we
        Wrocławiu). 95% polskich gwiazd przy Niej wysiada - dziewczyna ma taki talent,
        że jest to po prostu niewyobrażalne, a gdy śpiewa człowiek ma ciarki na
        plecach... BOOOOOOOOOOOOOOSKIE UCZUCIE... :)
        • piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 28.09.04, 20:36
          Pani Beato! Jak panią gdzieś tam zobaczę w Krakowie na Festiwalu Piosenki
          Studenckiej w październiku to niezwlekając, podbiegnę do pani i rzucę się do
          stóp jak najwierniejszy niewolnik, błagając by pani zaspiewła choćby jedną
          króciótką zwrotkę specjalnie dla mnie.
          • piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 28.09.04, 20:44
            albo przynajmniej wręczę bukiecik przeomoczonych od zimnej krakowskiej pogody
            kwiatów. Pani ma naprawdę talent i niech pani go koniecznie pielęgnuje.
            Pozdrawiam, Piotr
            • Gość: dziekuje Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 00:47
              to strasznie mile czytac tak pochlebne opinie na swoj temat,na polowe tych
              ceplych slow absolutnie nie zasluguje, ale bardzo sie ciesze ze sa ludzie
              ktorym podoba sie to co robie- to dodaje skrzydel:) mam nadzieje ze spotkam sie
              kiedys z autorami tych opini na zywo,pozdrawiam:)
              • piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 02.10.04, 22:26
                Chciałem raz jeszcze wyrazić podziw dla Pani cudownej barwy głosu, wrażliwości,
                pani Beato. Dzisiaj oczywiście oglądałem powtórkę warszawskiego koncertu.
                Ogromnie wzruszające są chwile gdy Pani jest na scenie. Naprawdę! Tyle tam
                serca a przy okazji palący ogień. Od głupców lżyć będę każdemu kto powie, że
                świat mdły jest bo brak w piękna. Życzę powodzenia na przyszłych koncertach,
                wytrwałości no i oczywiście miłego czasu spędzonego na studiach.
                • piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 02.10.04, 22:55
                  i koniecznie musi pani przyjechać do Krakowa!
                  • Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:33
                    oczywiscie bede w Krakowie, spiewam w przesluchaniach jako ostatnia:p mam
                    nadzieje ze to przyniesie mi szczescie:) pozdrawiam
                    • Gość: piotr_z_zamościa Re: Beata Lerach IP: *.uck.pk.edu.pl 13.10.04, 15:56
                      Pierwszy dzień przesłuchań zakończony. Paru rapujących "niby poważne" piosenki
                      panów czy szaleńczy taniec i demoniczne okrzyki młodego brodacza w kostiumie
                      rodem z prl-owskiego filmu z pewnością nie stanowią dla pani konkurencji!
                      Proszę się nie obawiać. Sędziami są sami panowie. Większość przesłuchań
                      spędziłem w ostatnim rzędzie i obserwowałem ich reakcje. Niektórzy spali,
                      rozmawiali. Czasami, jakby od niechcenia, podnosili głowy. Pani występ na pewno
                      sprawi, że wybudzą się ze snu, czego Pani z całego serca życzę! Pozdrawiam
                      również, Piotr
                      • piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 13.10.04, 15:59
                        Szkoda tylko, że nie będę mógł zobaczyć "na żywo" koncertu finałowego :-) Na
                        pewno Pani wspaniale zaśpiewa, ech..
                        • piotr_z_zamoscia Re: Beata Lerach 13.10.04, 16:23
                          Naprawdę ogromnie się cieszę, że usłyszę Panią w piątek!
    • Gość: Łoooś Re: Beata Lerach IP: *.pukam.pl / *.pukam.pl 01.10.04, 00:16
      a ja tez chce sie wypowiedziec:) Beatko moja kochana...jestes cudowna... tyle
      powiem..reszte wiesz..bo zawsze ci to powtarzam! :) muahhh :*
    • Gość: k Re: Beata Lerach IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.10.04, 01:09
      benia szant ci zabraniam!!!! lepiej teraz skup sie na demarczyk i lesmianie
      hehe :))))))
      • Gość: Beata bardzo smieszne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 00:51
        Krzychu!! jakie zabraniam?? chetnie bym sie skupila na Demarczyk ale tak sie
        sklada ze nie mam tej piosenki- ktos tu chyba zapomnial mi ja podrzucic?? do
        zobaczenia na probie:)
        • Gość: k Re: bardzo smieszne:) IP: *.wroclaw.mm.pl 03.10.04, 23:05
          powiem ci ze calkiem calkiem to zaczyna wygladac! i te nowe pomysly! no no...
          oby tak dalej. do jutra :O
    • Gość: Alek Re: Beata Lerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:30
      Beata niewiarygodnie pięknie dzieli się z nami
      swoimi wewnętrzymi przeżyciami w trakcie muzycznej
      interpretacji, wierszy...
      ...dziękuje Ci, Beato bardzo!
      Twoje występy są dla mnie cudownym przeżyciem!
      W czasie wczorejszej retransmisji 'Pamiętajmy o Osieckiej'
      normalnie dostałem aż gęsiej skórki ;)

fan z wrocka
      • Gość: Ania Cz. Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:16
        Hej Piekna:-) Już mi brakuje sceny. Mam nadzieje, ze jeszcze bede miała okazje
        posłuchac jak śpiewasz..i popłakać sobie:-) hehe, pozdrawiam CIę cieplusio
        • Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:25
          Hej Aneczka:) tez juz tesknie za Osiecka, czyli za Wami:)co tam u ciebie
          szkrabie??buzka:)
      • Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 12:31
        dziekuje Alku :)) czy jestes tym Alkiem, o ktorym mysle,czy sie nie znamy?? tak
        czy siak pozdrawiam serdecznie :)
        • Gość: Alek Re: Beata Lerach IP: 217.153.88.* 11.10.04, 15:43
          oj przykro mi, nie spotkaliśmy się nigdy osobiście
          ale możliwe, że kiedyś na siebie wpadniemy...
          ...jeśli bedziesz miała chwilke
          póki co, życzę sukcesów!!!
          Alek
    • Gość: Big Fan z olejnicy Re: Beata Lerach IP: 213.199.243.* 10.10.04, 13:04
      no to w takim razie jestesmy umowieni na maly recital;)bylebysmy sie spotkali
      na obozie;)jezeli chodzi o mnie to bede na bank w olejnicy...no i basen bedzie
      mozna nadrobic...Diane tez...dzieki Tobie Amsterdam leci codziennie na full;)
      tylko szkoda ze nie w Twoim wykonaniu Beata:(wiec czekam na plyte lub gdzieś
      zamieszczoną MPtrójke...ja pierwszy ją znajde...buziaki
      cichy wielbiciel-fan
      • Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 22:49
        moj adres mailowy beatalerach@wp.pl
        dziekuje za wszystkie kciuki
        pozdrawiam:)
        • Gość: Daphne Re: Beata Lerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 14:32
          Ogromne gratulacje Pani Beato!!!
        • il_siciliano gratulacje 18.10.04, 15:30
          Kilka dni temu przypadkiem uslyszalem Panią w TV i osłupiałem z wrażenia :)
          Zapisałem sobie nazwisko, aby poszperać o Pani w sieci... tymczasem dziś TAKA
          wiadomość. Gratulacje! Ma Pani kolejnego wielkiego fana. Zapraszam do Warszawy!
          Jest szansa na koncert w tym mieście?
          pozdrowienia
          Marcin
          • Gość: Gosia Re: gratulacje IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.04, 21:28
            Benia Ty wiesz,ze dla mnie jestes muza:) Kocham Cie i trzymam mocno kciuki,
            pozniej sie bede dzieciom chwalic,ze Cie znalam:) Czekam na plyte:) buziaki
            Kochanie
            • Gość: Gosia :) IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 18.10.04, 21:33
              aha zapomnialam :) mam nadzieje,ze jeszcze kiedys zaspiewamy:)
    • Gość: Łoś.... ;) Re: Beata Lerach IP: *.pukam.pl / *.pukam.pl 18.10.04, 21:56
      ahh ahh ahh... no pewnie żeś WIELKA Beatka:* ależ to forum uroslo ;) Hehe...a
      dopiero je odkryłyśmy;) buuuzka from me to u:*
      • Gość: widz Re: Beata Lerach IP: 62.233.250.* 18.10.04, 23:14
        Czy to prawda, że Beata zaśpiewa w najbliższy Łykend na festiwalu Łykend?
        • Gość: kazimierzp Kolejny sukces Beaty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 06:54
          Oglądałem retransmisją koncertu z Festiwalu Piosenki Studenckiej w Krakowie.
          Gratuluję sukcesu. Chylę czoła przed wschodzącą na sam szczyt gwiazdą.
          Bądź zawsze sobą i nie daj się zwariować.
          Trzymam za Ciebie kciuki.
          • Gość: jasiu b Re: Kolejny sukces Beaty! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.04, 10:02
            Krzysiu W. Odezwij się. Ino gibko.
            • Gość: Mariusz Re: Kolejny sukces Beaty! IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 19.10.04, 23:17
              A ja tam byłem... znaczy się w Krakowie na festiwalu. Jestem pod wrażeniem, na
              okrągło słucham jedynej piosenki Beaty jaką mam (tej z festiwalu) i nie mogę
              się nadziwic skąd w takim małym ciele taki głos. Czekam z niecierpliwością na
              jeszcze. Dwa lata temu zobaczłem ją po raz pierwszy na festiwalu poezji
              śpiewanej we Włocławku - zajęła I miejsce. Już wtedy wiedziałem, że o Beacie
              Lerach jeszcze kiedyś usłyszę. :-)
        • Gość: Beata Re: Beata Lerach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:14
          tak na 99 % w sobote zaspiewam na koncercie finalowym jeszcze nie wiem czy
          konczac wystep laureatow czy przed Martyna, ale to wszytsko sie wyjasni w ciagu
          najblizszych dni:)
          pozdrawiam i bardzo dziekuje za wszystkie mile slowa:)
          • Gość: lykend Re: Beata Lerach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 14:51
            A konkretnie na 100% :)

Będziemy mieli przyjemność wysłuchać występu Beaty Lerach w trakcie sobotniego
            (23.10) koncertu festiwalu Łykend, który rozpocznie się o godzinie 19:00 w IMPARCIE.

Serdecznie zapraszamy

• Gość: Mariusz Re: Beata Lerach IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 03.11.04, 17:35
              Dziś widziałem i słuchałem Beaty w programie "Kawa czy herbata". Śpiewała jedną
              z moich ulubionych pisenek Edyty Gepert i znów była wspaniała -<>- Dzięki ci za
              to, Beato, że mogę od czasu do czasu posłuchać jak śpiewasz. Czekam wciąż na
              więcej.
              • Gość: zyta Re: Beata Lerach- w kawie i herbacie IP: *.wroclaw.mm.pl 04.11.04, 12:06
                Też słyszałam. Nawet w takich warunkach io o takiej porze - doznanie zgoła
                metafizyczne. Biję się tylko jednego, zanim zdążymy się nacieszyć Warszawa
                zabierze nam Beatę !
                Wrocławianka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka