Gość: ~fizyk IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.09.04, 09:34 gdzie mozna znalezc zdiecia budowanej obwodnicy wrocławskiej oraz plan tej inwestycji. chodzi mi glownie o odcinek od FAT-u w strone mostu tysiaclecia ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: *** Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 16.09.04, 13:51 podaj mejla to ci prześle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wroclawczyk Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: 62.29.254.* 16.09.04, 18:01 wroclawczyk@gazeta.pl jesli mozna to ja tez poprosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M_u Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 16.09.04, 18:24 to ja również proszę bardzo: misiu_uszatek@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mbelkowicz Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? 16.09.04, 19:01 A może by je opublikować? Tak by nie zawracali Ci głowy kolejni chętni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloko Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:06 koloko@idea.net.pl i ja ładnie poprosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
fredrus Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? 17.09.04, 06:00 To i ja poprosze, jesli mozna. Z gory pieknie dziekuje :) fredrus@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumir Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: 195.127.59.* 17.09.04, 13:51 nie chciałbym być nudny , ale mnie również ten temat interesuje ... SUMIR@GAZETA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloko LINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:52 podaje linki: www.sdk.neostrada.pl/mapa.jpg www.sdk.neostrada.pl/plac.jpg www.sdk.neostrada.pl/zach.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
piast9 Re: LINKI 17.09.04, 17:47 Gość portalu: koloko napisał(a): mapa.jpg Tak patrzę sobie na tę mapę, na odcinek planowany, czyli wschodnią część obwodnicy. Wiadomo, że budzi ona sporo kontrowersji. Czy nie byłoby dobrym rozwiązaniem przejść z obwodnicą bliżej centrum - skrajem ZOO, wzdłuż Starej Odry i przy moście szczytnickim wpiąć się w Kochanowskiego? Termin realizacji tego odcinka jest tak odległy że możliwe że będzie realizowany już wtedy, gdy Wrocław będzie miał obwodnicę autostradową. Wtedy Kochanowskiego by była odciążona od tranzytu, mogłaby przejąć zadanie obwodnicy śródmiejskiej. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: 62.233.176.* 20.09.04, 00:19 O ile się orientuję, mapki są z deczka nie aktualne, przynajmniej jeśli chodzi o odcinek północny Obwodnicy Śródmiejskiej. Obwodnica ta będzie przebiegała po stronie północnej Sołtysowic, a nie od strony południowej. M.in. za boiskiem Mosiru na Sołtysowicach, na terenie dzisiejszych ogródków działkowych. I to na 100%. Jeśli chodzi o AOW, to będzie ona już po drugiej stronie Widawy, a jeden z węzłów jest planowany niedaleko mostu na Widawie na drodze z Sołtysowic do Pawłowic. Jeśli w ogóle będzie budowana w tym dziesięcioleciu (stuleciu?). Myślę że bezsensowny jest pomysł włączania Kochanowskiego do OŚ-ki z dwóch powodów: -ruch odsuwamy od centrum, tworząc alternatywę dla drogi na Warszawę (przynajmniej do chwili powstania AOW) -nie istniałaby możliwość połączenia OŚ-ki z jej dalszą, północną częścią. Obwodnicy nie można przeprowadzić od strony południowej Sołtysowic. Trzeba by było zrobić ulicę Krzywoustego częścią OŚ co mija się z celem. Takie są plany dzisiaj. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś