Dodaj do ulubionych

gdzie mozna znalezc zdiecia............?

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.09.04, 09:34
gdzie mozna znalezc zdiecia budowanej obwodnicy wrocławskiej oraz plan tej inwestycji. chodzi mi glownie o odcinek od FAT-u w strone mostu tysiaclecia ???
Obserwuj wątek
    • Gość: *** Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / *.kghm.pl 16.09.04, 13:51
      podaj mejla to ci prześle
    • Gość: wroclawczyk Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: 62.29.254.* 16.09.04, 18:01
      wroclawczyk@gazeta.pl

jesli mozna to ja tez poprosze :)
      • Gość: M_u Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 16.09.04, 18:24
        to ja również proszę bardzo: misiu_uszatek@gazeta.pl
        • mbelkowicz Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? 16.09.04, 19:01
          A może by je opublikować? Tak by nie zawracali Ci głowy kolejni chętni.
          • Gość: koloko Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:06
            koloko@idea.net.pl

i ja ładnie poprosze :)
            • fredrus Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? 17.09.04, 06:00
              To i ja poprosze, jesli mozna. Z gory pieknie dziekuje :)

fredrus@gazeta.pl
              • Gość: sumir Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: 195.127.59.* 17.09.04, 13:51
                nie chciałbym być nudny , ale mnie również ten temat interesuje ...
                SUMIR@GAZETA.PL
                • Gość: koloko LINKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 15:52
                  podaje linki:
                  www.sdk.neostrada.pl/mapa.jpg
                  www.sdk.neostrada.pl/plac.jpg
                  www.sdk.neostrada.pl/zach.jpg
                  • piast9 Re: LINKI 17.09.04, 17:47
                    Gość portalu: koloko napisał(a):

mapa.jpg
                    Tak patrzę sobie na tę mapę, na odcinek planowany, czyli wschodnią część
                    obwodnicy. Wiadomo, że budzi ona sporo kontrowersji.

Czy nie byłoby dobrym rozwiązaniem przejść z obwodnicą bliżej centrum - skrajem
                    ZOO, wzdłuż Starej Odry i przy moście szczytnickim wpiąć się w Kochanowskiego?

Termin realizacji tego odcinka jest tak odległy że możliwe że będzie realizowany
                    już wtedy, gdy Wrocław będzie miał obwodnicę autostradową. Wtedy Kochanowskiego
                    by była odciążona od tranzytu, mogłaby przejąć zadanie obwodnicy śródmiejskiej.

Co Wy na to?

• Gość: jojo Re: gdzie mozna znalezc zdiecia............? IP: 62.233.176.* 20.09.04, 00:19
      O ile się orientuję, mapki są z deczka nie aktualne, przynajmniej jeśli chodzi
      o odcinek północny Obwodnicy Śródmiejskiej. Obwodnica ta będzie przebiegała po
      stronie północnej Sołtysowic, a nie od strony południowej. M.in. za boiskiem
      Mosiru na Sołtysowicach, na terenie dzisiejszych ogródków działkowych. I to na
      100%. Jeśli chodzi o AOW, to będzie ona już po drugiej stronie Widawy, a jeden
      z węzłów jest planowany niedaleko mostu na Widawie na drodze z Sołtysowic do
      Pawłowic. Jeśli w ogóle będzie budowana w tym dziesięcioleciu (stuleciu?).
      Myślę że bezsensowny jest pomysł włączania Kochanowskiego do OŚ-ki z dwóch
      powodów:
      -ruch odsuwamy od centrum, tworząc alternatywę dla drogi na Warszawę
      (przynajmniej do chwili powstania AOW)
      -nie istniałaby możliwość połączenia OŚ-ki z jej dalszą, północną częścią.
      Obwodnicy nie można przeprowadzić od strony południowej Sołtysowic. Trzeba by
      było zrobić ulicę Krzywoustego częścią OŚ co mija się z celem.

Takie są plany dzisiaj.
      Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka