Dodaj do ulubionych

całkiem inna bajka ale to warto przeczytac!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:15
Czytajcie !!!!i wypowiadajcie sie bo ja jestem w szoku!!

info.onet.pl/1,15,11,7573498,22636444,1187959,0,forum.html
Obserwuj wątek
    • Gość: lolo de'bolo bedziesz w wiekszym szoku jak obejrzysz to IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:22
      Dwa filmy:

o WTC: "911 In Plane Site"
      s04.zepter.com/filastin/911inplanesite.wmv
      i o rzekomym ladowaniu na ksiezycu:
      s04.zepter.com/filastin/Did.We.Land.On.The.Moon.avi
      • Gość: lolo Drobne szczegóły związane z 11 IX IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:27
        Drobne szczegóły związane z 11 IX

1) Pracownik stacji benzynowej znajdującej się kilometr od Pentagonu
        powiedział, ze parę minut po katastrofie, FBI przyjechało i zabrało kasetę z
        nagraniem samolotu który zarejestrowała kamera. Pracownik nie miał czasu na jej
        obejrzenie.
        2) Przyczyna zawalenia się wież WTC nie mogło być roztopienie się stali, gdyż
        topi się ona w temperaturze ok. 1500 stopni, podczas gdy paliwo Boeinga
        (karosen) osiąga maksymalna temperaturę 600 stopni C. Dlaczego temperatura
        topnienia stali w XX wieku wynosiła ok. 1500 stopni, a w XXI wieku 600 stopni?
        3) W sejfach WTC znajdowały się dowody w procesie największego w historii
        nielegalnego handlu ropą naftową, a także dowody w procesie manipulacji cen
        złota (nielegalnej sprzedaży złota przez Amerykański Federalny Bank Rezerw
        elitom po bardzo zaniżonych cenach.) Wniosek nasuwa się sam. - WTC-7, trzeci,
        48 piętrowy budynek, który się zawalił parę godzin po upadku WTC, by zarazem
        trzecim największym architektonicznym fiaskiem w historii. Warto wspomnieć, ze
        w tym budynku miało swoja siedzibę CIA i inne organizacje rządowe. Perfekcyjne
        zburzenie i zatajenie czegokolwiek co musiało być zatajone lub w razie czego
        lepiej było zataić. Ładunki musiały być umieszczone w piwnicy budynku, gdyż
        demolka wyglądała perfekcyjnie.
        4) Ładunki wybuchowe były umieszczone także w WTC, czego dowodem jest gorąca
        stal pod gruzami WTC ''żarząca'' się wiele dni po 9/11.
        5) Gdyby nie było 9/11, jedynym osiągnięciem Busha po trzyletniej kadencji
        byłyby cięcia podatkowe i słaba ekonomia. Bush wygrał wybory absolutną
        mniejszością głosów (ok. 600.000 głosów więcej oddanych na kontrkandydata - A.
        Gora). Bush wygrał wybory decyzją sądu - w głosowaniu 1 głosem. Warto też
        wiedzieć, ze kampania Busha finansowana była przez przemysł zbrojeniowy i
        petrochemiczny - czego konsekwencją są akcje militarne USA na całym świecie
        oraz brak ratyfikacji konwencji o ochronie klimatu tzw. Protokołu z Kyoto.
        6) Bez 9/11 nie byłoby wojny w Afganistanie i strategiczne złoża ropy naftowej
        i bogactwa mineralne Afganistanu kontrolowane przez Talibów nigdy nie zostałoby
        przejęte przez bezwzględne i chciwe korporacje stojące za Bushem.
        7) Miliardy dla CIA, FBI i przemysłu zbrojeniowego byłyby marzeniem i fikcją
        gdyby nie 9/11, dlatego budynek CIA został zburzony, dlatego Pentagon został
        zaatakowany, dlatego FBI opublikowała listę 19 islamskich terrorystów zaledwie
        2 dni po 9/11.
        8) Szefowie największych firm mających siedziby w WTC nie byli w WTC 11
        września, gdyż w ściśle strzeżonej bazie wojskowej w Offutt o godzinie 8 rano
        miała miejsce tego dnia akcja charytatywna. Po godzinie 15 do bazy w Offutt
        przyleciał sam George W. Bush.
        9) Ojciec Mohammeda Atty, ''terrorysty'', który miał zaplanować atak
        terrorystyczny, w wywiadzie przyznał, że rozmawiał z synem dwa dni po 9/11. Na
        pytanie dziennikarza, gdzie się w tej chwili znajduje syn odparł, ''zapytajcie
        Mossad.''
        10) Brat Busha, gubernator Florydy, wprowadził stan pogotowia
        antyterrorystyczne go w tym stanie na tydzień przed 9/11.

Władza USA w dniu 11 IX

Gdzie były w czasie ataków najważniejsze osoby w Stanach:
        Bush na Florydzie,
        Powell w Ameryce Południowej,
        Rumsfeld dokładnie po przeciwnej, czyli najbezpieczniej stronie Pentagonu
        podczas zaplanowanej demolki ''remontowanej'' części budynku,
        Ashcroft na rybach w Nebrasce,
        Cheney w bunkrze Białego Domu.
        Innymi słowy, wszyscy byli jak najdalej od wcześniej zaplanowanych celów.

• Gość: erni James Bond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:31
          Wczoraj oglądałem Jamesa Bonda, tam właśnie mówili coś o takiej organizacji.
          • Gość: Rafis UWAGA! IP: 62.29.254.* 11.09.04, 10:33
            To jest forum o inwestycjach a nie o 11 wrzesnia i waszej chorej wyobraźni!!!
            • Gość: lolo Re: UWAGA! IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:40
              moze powiesz cos o swoich klapkach na oczach?
              jesli nie chcesz by watek tu byl ni epodbijaj go swoimi postami.

bye bye !

ten film o UFO w watku nizej jest bardzo krotki (2 MB wiec szybko go mozna
              sciagnac) moze on ci troche poszerzy klapeczki
              • Gość: Rafis Re: UWAGA! IP: 62.29.254.* 11.09.04, 10:45
                Lolo w tym momencie udowodniłes ze moje zdanie o Tobie jest prawdziwe. :)
                Brawo dzieciaki, bawcie sie dalej.
                • Gość: lolo Twardoglowy Rafisie IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:52
                  wiesz gdzie mam twoje zdanie o mnie ?
                  mysle,ze sie domyslasz.
                • Gość: lolo Re: UWAGA! IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 11:01
                  jeszcze jedno jak tak kochasz "Americe" to sobie tam jedz:
                  www.bbc.co.uk/polish/worldnews/story/2004/09/040910_usa_guns.shtml
        • Gość: lolo UFO przy WTC IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:32
          moze nie jest zwiazane a moze jest z 11 wrzesnia:
          pl.indymedia.org/media/2004/09/8923.mpg
          • Gość: erni Re: UFO przy WTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:43
            Mi już poszerzył klapeczki.
            Jedno jest pewne ktos probuje przejac katrole nad swiatem. Czu jest to
            fantomas, organizacja terrorystyczna czy kritersy to juz inna sprawa.
            • Gość: lolo Re: UFO przy WTC IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:54
              nie wiadomo jaka technologie (to juz podchodzi pod forum INWESTYCJE) posiada
              USA na dzien dzisiejszy. Jest wiele watkow tak nieprawdopodobnych, ze nic
              dziwnego, ze tak twardoglowi jak np. Rafis uwazaja wszystkich szukajacych
              prawdy za dziwakow, lewakow, cyklistow czy inne tego typu epitety.
              • Gość: erni Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:15
                lolo ja też nie kochałem ameryki.. do puki do niej nie pojechałem.
                UNITED WE STAND !!

And remember lolo: The truth is out there...
                Zdaje się ze są już nowe odcinki.
                • Gość: maxWroc Re: Hollywood IP: *.neting.com.pl 11.09.04, 11:29
                  Trzeba wezwac agentow Muldera i Scully- to cos dla nich:)
                  • Gość: lolo Re: Hollywood IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 11:46
                    panowie to mial byc deser
                    licze na dyskusje o filmach zwiazanych z WTC i "ladowaniem" na ksiezycowym
                    planie filmowym
                    • Gość: erni Re: Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:16
                      A oglądałeś Shreka II ?
                      • Gość: lolo Re: Hollywood IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 14:10
                        co ma piernik do wiatraka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka