Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:15 Czytajcie !!!!i wypowiadajcie sie bo ja jestem w szoku!! info.onet.pl/1,15,11,7573498,22636444,1187959,0,forum.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lolo de'bolo bedziesz w wiekszym szoku jak obejrzysz to IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:22 Dwa filmy: o WTC: "911 In Plane Site" s04.zepter.com/filastin/911inplanesite.wmv i o rzekomym ladowaniu na ksiezycu: s04.zepter.com/filastin/Did.We.Land.On.The.Moon.avi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Drobne szczegóły związane z 11 IX IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:27 Drobne szczegóły związane z 11 IX 1) Pracownik stacji benzynowej znajdującej się kilometr od Pentagonu powiedział, ze parę minut po katastrofie, FBI przyjechało i zabrało kasetę z nagraniem samolotu który zarejestrowała kamera. Pracownik nie miał czasu na jej obejrzenie. 2) Przyczyna zawalenia się wież WTC nie mogło być roztopienie się stali, gdyż topi się ona w temperaturze ok. 1500 stopni, podczas gdy paliwo Boeinga (karosen) osiąga maksymalna temperaturę 600 stopni C. Dlaczego temperatura topnienia stali w XX wieku wynosiła ok. 1500 stopni, a w XXI wieku 600 stopni? 3) W sejfach WTC znajdowały się dowody w procesie największego w historii nielegalnego handlu ropą naftową, a także dowody w procesie manipulacji cen złota (nielegalnej sprzedaży złota przez Amerykański Federalny Bank Rezerw elitom po bardzo zaniżonych cenach.) Wniosek nasuwa się sam. - WTC-7, trzeci, 48 piętrowy budynek, który się zawalił parę godzin po upadku WTC, by zarazem trzecim największym architektonicznym fiaskiem w historii. Warto wspomnieć, ze w tym budynku miało swoja siedzibę CIA i inne organizacje rządowe. Perfekcyjne zburzenie i zatajenie czegokolwiek co musiało być zatajone lub w razie czego lepiej było zataić. Ładunki musiały być umieszczone w piwnicy budynku, gdyż demolka wyglądała perfekcyjnie. 4) Ładunki wybuchowe były umieszczone także w WTC, czego dowodem jest gorąca stal pod gruzami WTC ''żarząca'' się wiele dni po 9/11. 5) Gdyby nie było 9/11, jedynym osiągnięciem Busha po trzyletniej kadencji byłyby cięcia podatkowe i słaba ekonomia. Bush wygrał wybory absolutną mniejszością głosów (ok. 600.000 głosów więcej oddanych na kontrkandydata - A. Gora). Bush wygrał wybory decyzją sądu - w głosowaniu 1 głosem. Warto też wiedzieć, ze kampania Busha finansowana była przez przemysł zbrojeniowy i petrochemiczny - czego konsekwencją są akcje militarne USA na całym świecie oraz brak ratyfikacji konwencji o ochronie klimatu tzw. Protokołu z Kyoto. 6) Bez 9/11 nie byłoby wojny w Afganistanie i strategiczne złoża ropy naftowej i bogactwa mineralne Afganistanu kontrolowane przez Talibów nigdy nie zostałoby przejęte przez bezwzględne i chciwe korporacje stojące za Bushem. 7) Miliardy dla CIA, FBI i przemysłu zbrojeniowego byłyby marzeniem i fikcją gdyby nie 9/11, dlatego budynek CIA został zburzony, dlatego Pentagon został zaatakowany, dlatego FBI opublikowała listę 19 islamskich terrorystów zaledwie 2 dni po 9/11. 8) Szefowie największych firm mających siedziby w WTC nie byli w WTC 11 września, gdyż w ściśle strzeżonej bazie wojskowej w Offutt o godzinie 8 rano miała miejsce tego dnia akcja charytatywna. Po godzinie 15 do bazy w Offutt przyleciał sam George W. Bush. 9) Ojciec Mohammeda Atty, ''terrorysty'', który miał zaplanować atak terrorystyczny, w wywiadzie przyznał, że rozmawiał z synem dwa dni po 9/11. Na pytanie dziennikarza, gdzie się w tej chwili znajduje syn odparł, ''zapytajcie Mossad.'' 10) Brat Busha, gubernator Florydy, wprowadził stan pogotowia antyterrorystyczne go w tym stanie na tydzień przed 9/11. Władza USA w dniu 11 IX Gdzie były w czasie ataków najważniejsze osoby w Stanach: Bush na Florydzie, Powell w Ameryce Południowej, Rumsfeld dokładnie po przeciwnej, czyli najbezpieczniej stronie Pentagonu podczas zaplanowanej demolki ''remontowanej'' części budynku, Ashcroft na rybach w Nebrasce, Cheney w bunkrze Białego Domu. Innymi słowy, wszyscy byli jak najdalej od wcześniej zaplanowanych celów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni James Bond IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:31 Wczoraj oglądałem Jamesa Bonda, tam właśnie mówili coś o takiej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis UWAGA! IP: 62.29.254.* 11.09.04, 10:33 To jest forum o inwestycjach a nie o 11 wrzesnia i waszej chorej wyobraźni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: UWAGA! IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:40 moze powiesz cos o swoich klapkach na oczach? jesli nie chcesz by watek tu byl ni epodbijaj go swoimi postami. bye bye ! ten film o UFO w watku nizej jest bardzo krotki (2 MB wiec szybko go mozna sciagnac) moze on ci troche poszerzy klapeczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: UWAGA! IP: 62.29.254.* 11.09.04, 10:45 Lolo w tym momencie udowodniłes ze moje zdanie o Tobie jest prawdziwe. :) Brawo dzieciaki, bawcie sie dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Twardoglowy Rafisie IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:52 wiesz gdzie mam twoje zdanie o mnie ? mysle,ze sie domyslasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: UWAGA! IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 11:01 jeszcze jedno jak tak kochasz "Americe" to sobie tam jedz: www.bbc.co.uk/polish/worldnews/story/2004/09/040910_usa_guns.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo UFO przy WTC IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:32 moze nie jest zwiazane a moze jest z 11 wrzesnia: pl.indymedia.org/media/2004/09/8923.mpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: UFO przy WTC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 10:43 Mi już poszerzył klapeczki. Jedno jest pewne ktos probuje przejac katrole nad swiatem. Czu jest to fantomas, organizacja terrorystyczna czy kritersy to juz inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: UFO przy WTC IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 10:54 nie wiadomo jaka technologie (to juz podchodzi pod forum INWESTYCJE) posiada USA na dzien dzisiejszy. Jest wiele watkow tak nieprawdopodobnych, ze nic dziwnego, ze tak twardoglowi jak np. Rafis uwazaja wszystkich szukajacych prawdy za dziwakow, lewakow, cyklistow czy inne tego typu epitety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 11:15 lolo ja też nie kochałem ameryki.. do puki do niej nie pojechałem. UNITED WE STAND !! And remember lolo: The truth is out there... Zdaje się ze są już nowe odcinki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxWroc Re: Hollywood IP: *.neting.com.pl 11.09.04, 11:29 Trzeba wezwac agentow Muldera i Scully- to cos dla nich:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Hollywood IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 11:46 panowie to mial byc deser licze na dyskusje o filmach zwiazanych z WTC i "ladowaniem" na ksiezycowym planie filmowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erni Re: Hollywood IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.04, 12:16 A oglądałeś Shreka II ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Hollywood IP: *.rozanka.wroc.pl 11.09.04, 14:10 co ma piernik do wiatraka? Odpowiedz Link Zgłoś