Dodaj do ulubionych

Dietetyk Wrocław

28.08.15, 15:15
Hej, szukam dobrego dietetyka we Wrocławiu. Za kilka miesięcy wychodzę za mąż i chciałabym poprawić do tego czasu swój wygląd i zrzucić nadprogramowe kilogramy. Polecicie kogoś ? Zależy mi na kimś sprawdzonym, z pomocą kogo osiągnę efekty.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasiula Re: Dietetyk Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.09.15, 19:08
      Ja mogę ci polecić Centrum Dietetyki i Masażu Equilibrium na ulicy Zwycięskiej. Sprawdziłam sama, a także kilka moich koleżanek, które zachwycały się zmianą mojego wyglądu, właśnie po kuracji i zabiegach w EQ. Schudłam dzięki EQ zdrowo, bezpiecznie i skutecznie, a co najważniejsze efekt cały czas się utrzymuje (jestem już kilka miesięcy po kuracji), ponieważ nauczyłam się odpowiednio jeść. Elementem kuracji są także masaże, które rewelacyjnie ujędrniają ciało. Osobiście dzięki masażom pozbyłam się bardzo widocznego cellulitu. Super rozwiązaniem jest stały kontakt ze swoim "opiekunem", czyli Panią, która prowadzi nas przez cały proces kuracji. Wsparcie i motywacja, którą uzyskałam ze strony zespołu, w dużej mierze przyczyniły się do osiągniętych efektów.
      • Gość: Anetta Re: Dietetyk Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.15, 20:19
        A jak długo trwała Twoja kuracja?
        • Gość: Kasiula Re: Dietetyk Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.09.15, 18:45
          Moja kuracja trwała 7 tygodni, podczas których zgubiłam 10 kg. Programy i czas ich trwania są naprawdę różne, w zależności od tego jaki efekt i w jakim czasie chcesz osiągnąć.
          • Gość: Gocha Re: Dietetyk Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.09.15, 23:05
            Właśnie zaczęłam kurację w Centrum EQ i już widzę pierwsze efekty. Wybrałam właśnie to miejsce za namową koleżanki i jej bardzo pochlebnych opinii. Celem jest zrzucenie 10 kg. Dam znać po skończeniu całego programu.
            • Gość: Gocha Re: Dietetyk Wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.15, 22:24
              Tak jak obiecałam wracam żeby pochwalić się wynikami po skończonej kuracji. Po 7 tygodniowym programie odchudzającym jestem lżejsza o całe 10 kg. Czuję się niesamowicie lekko i zdrowo. Mam wrażenie że razem z kilogramami ubyło mi kilka lat. Każdy z mojego otoczenia nie może się nadziwić moją przemianą, nie tylko jak się okazuje w wyglądzie, ale także w stanie psychicznym i samopoczuciu. Najgorszym momentem całej kuracji były dla mnie bolesne masaże, które za to mocno poprawiły wygląd mojego ciała.
    • panidieta Re: Dietetyk Wrocław 15.05.16, 13:01
      Polecam Gabinet Dietetyczny PaniDieta we Wrocławiu. Pełna współpraca oraz regularne dopasowywanie diety oraz analiza składu ciała, pozwoliło mi na pozbycie się zbędnych kilogramów przed ślubem. Prawie 20kg!
      Polecam www.panidieta.pl :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka