paul22wroclaw 05.07.01, 12:59 mam 22 lata nieżle zarabiam ,3 na 10 kobiet na ulicy zwraca na mnie uwagę jedynie czego mi brakuje to mojej drugiej połowy. wszystkie kobiety stanu wolnego piszcie na adres paul22wroclaw@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bronka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.ic.net.pl 05.07.01, 13:07 Mam 199 cm wzrostu , trochę zarostu i takie piękne długie , czarne ,kręcone z paroma ubytkami ZĘBY. Do tego numer laczka 46 .Może być ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
paul22wroclaw Re: SZUKAM ŻONY 05.07.01, 13:14 bronka ja czekam na poważne propozycje ja jestem w tak desperackiej sytuacji a ty się ze mnie śmiejesz serca nie masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: SZUKAM ŻONY IP: 62.8.156.* 05.07.01, 13:24 paul22wroclaw napisał(a): > bronka ja czekam na poważne propozycje ja jestem w tak desperackiej sytuacji a > ty się ze mnie śmiejesz serca nie masz A to ciekawe. Czemuz to tak desperacko chcesz sie zenic? Zalozyles sie? A moze czeka Cie spadek, ale pod warunkiem, ze bedziesz ozeniony? Mamusia nie chce juz skarpetek prac? Wybacz te ironie, ale naprawde nie przychodzi mi do glowy zadne inne sensowne wytlumaczenie Twojej desperacji. Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
paul22wroclaw Re: SZUKAM ŻONY 05.07.01, 13:40 jurek czy ty sobie wyobrażasz ile kobiet pięknych chodzi po ulicy człoweik by chciał mieć wszystkie naraz ,proponuje wyjdz sobie w ciepły dzień na rynek czy czujesz w tym czasie jak chce się żyć i wyć i to nie cicho chce się wyć tak żeby cały świa słyszał, a jak bym był w sidłach małżeństwa oddał bym się tylko tej jednej,wszystkie moje pieniądze przeznaczył bym na nią ,chodziła by w najlepszych ciuchach ,wyjeżdzała by tam gdzie chce,była by najszczęśliwszą kobietą pod słońcem.A jak nie jestem związany to człowiek się tylko męczy ,chodzi tylko po jakiś dyskotekach i szuka cały czas szuka, co chwile znajduje a tu mówi ,że to ja jestem jej tylko chłopakiem a zamążpójściu nawet nie myśli. Świat się zmienił przez ostatnie czasy a kobiety tym bardziej tylko co pozostało to to że są zawsze tak nęcące i piękne jak zawsze. Kocham was wszystkie nawet te które nie chcą się wiązać na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: SZUKAM ŻONY - kto szuka ten znajdzie, ale ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.01, 14:16 Coś z Tobą chłopie nie tak. Pobądź z nami na forum, to Cię uleczymy... :) To oklepane, ale jakże życiowe: aby napić się piwa, nie trzeba kupować browaru. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: SZUKAM ŻONY - kto szuka ten znajdzie, ale ... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 05.07.01, 16:22 Gość portalu: MKK napisał(a): > Coś z Tobą chłopie nie tak. Pobądź z nami na forum, to Cię uleczymy... :) > > To oklepane, ale jakże życiowe: aby napić się piwa, nie trzeba kupować browaru. > :) Bardzo trafne MKK.Ale czy chlopisko to pojmie??Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: SZUKAM ŻONY - kto szuka ten znajdzie, ale ... IP: 156.24.231.* 05.07.01, 16:31 Gość portalu: MKK napisał(a): > Coś z Tobą chłopie nie tak. Pobądź z nami na forum, to Cię uleczymy... :) > > To oklepane, ale jakże życiowe: aby napić się piwa, nie trzeba kupować browaru. > :) MKK, to kladziesz facetowi, a ciekawe co mowisz corkom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: SZUKAM ŻONY - kto szuka ten znajdzie, ale ... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.07.01, 17:57 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > MKK, to kladziesz facetowi, a ciekawe co mowisz corkom? :) Mojej córce (jedno dziecię), lat 11, zacznę mówić to samo ale za jakiś czas... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: SZUKAM ŻONY - kto szuka ten znajdzie, ale ... IP: *.chicago-11-12rs.il.dial-access.att.net 06.07.01, 02:03 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Gość portalu: MKK napisał(a): > > > Coś z Tobą chłopie nie tak. Pobądź z nami na forum, to Cię uleczymy... :) > > > > To oklepane, ale jakże życiowe: aby napić się piwa, nie trzeba kupować bro > waru. > > :) > > MKK, to kladziesz facetowi, a ciekawe co mowisz corkom? :) MKK mial na mysli "proby przedmalzenskie" w koncu paul22 o rade prosi.Wszak nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: SZUKAM ŻONY - kto szuka ten znajdzie, ale ... IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:00 Gość portalu: MKK napisał(a): > Coś z Tobą chłopie nie tak. Pobądź z nami na forum, to Cię uleczymy... :) > > To oklepane, ale jakże życiowe: aby napić się piwa, nie trzeba kupować browaru. > :) Jednak człowiek pewniej się czuje będąc browaru posiadaczem, niż butelczynki piwa jedynie... Nie boi się wtedy, że piwka zabraknie... aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: SZUKAM ŻONY IP: *.dtvk.tpnet.pl 06.07.01, 22:31 22 lata i marnować sobie życie ! ten stan jest jeszcze uleczalny. Filatelistyka, to sposób na uwolnienie się z nałogu poszukiwań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 15:53 paul22wroclaw napisał(a): > jurek czy ty sobie wyobrażasz ile kobiet pięknych chodzi po ulicy człoweik by > chciał mieć wszystkie naraz ,proponuje wyjdz sobie w ciepły dzień na rynek czy > czujesz w tym czasie jak chce się żyć i wyć i to nie cicho chce się wyć tak > żeby cały świa słyszał, a jak bym był w sidłach małżeństwa oddał bym się tylko > tej jednej,wszystkie moje pieniądze przeznaczył bym na nią ,chodziła by w > najlepszych ciuchach ,wyjeżdzała by tam gdzie chce,była by najszczęśliwszą > kobietą pod słońcem.A jak nie jestem związany to człowiek się tylko > męczy ,chodzi tylko po jakiś dyskotekach i szuka cały czas szuka, co chwile > znajduje a tu mówi ,że to ja jestem jej tylko chłopakiem a zamążpójściu nawet > nie myśli. Świat się zmienił przez ostatnie czasy a kobiety tym bardziej tylko > co pozostało to to że są zawsze tak nęcące i piękne jak zawsze. Kocham was > wszystkie nawet te które nie chcą się wiązać na stałe Szkoda, że taki młody jesteś, bo ja bym się chętnie za Ciebie wydała. Już jestem znów stanu wolnego i nie jest to miłe wcale. Zalety może są, ale wad więcej. Jurek może nie wie, bo nie pamieta już, ale to niemiło byc niczyją /niczyim/. aidka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.ic.net.pl 05.07.01, 13:25 A cóż to za desperacka sytuacja , jeżeli można wiedzieć ? Są przecież "tirówki" lub agencje tzw. masażu jeżeli mnie niechcesz.A TAKĄ MIAŁAM NADZIEJĘ !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazio Re: SZUKAM ŻONY IP: *.chem.uni.wroc.pl 05.07.01, 14:31 paul22wroclaw napisał(a): > mam 22 lata nieżle zarabiam ,3 na 10 kobiet na ulicy zwraca na mnie uwagę > jedynie czego mi brakuje to mojej drugiej połowy. wszystkie kobiety stanu > wolnego piszcie na adres paul22wroclaw@poczta.gazeta.pl Jest takie stare przyslowie: Jesli sie chcesz napic piwa, niekoniecznie musisz kupowac browar. Facet! gdzie ci sie spieszy? Do czego? Mozesz miec to samo, ale urozmaicone, za mniejsze (jak tak podliczyc wszystko) pieniadze i do tego ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: SZUKAM ŻONY IP: 213.76.92.* 05.07.01, 19:01 paul22wroclaw napisał(a): > mam 22 lata nieżle zarabiam ,3 na 10 kobiet na ulicy zwraca na mnie uwagę > jedynie czego mi brakuje to mojej drugiej połowy. wszystkie kobiety stanu > wolnego piszcie na adres paul22wroclaw@poczta.gazeta.pl Tylko 3 !!!!!!!!!!!!!!! To fatalnie !!!!!!!!!!!!! Żle z Tobą kolego !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasionko Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.01, 22:39 a nie za młody Ty do tej żeniaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.07.01, 23:57 Ja też - to bardzo pożyteczne stworzenie. Męża już mam, ale żona też by się przydała, mogłaby mnie wyręczać w nudnych pracach domowych, nie trzeba jej płacić tak jak "pani do sprzątania" i w ogóle nic nie trzeba - żona to żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyrysek Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 19:42 dołączam się do klubu... nie mam jeszcze męża (bo po co od razu za mąż???), ale żona by się chyba nawet bardziej przydała... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajans Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.01, 12:08 żony oh zony chłopie jesteś niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJaccek Re: SZUKAM ŻONY IP: *.chicago-01-02rs.il.dial-access.att.net 06.07.01, 12:15 Juz drugi dzien a Ty jeszcze zony nie znalazles??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miasiu Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.07.01, 14:33 ja na twoim miejcu gdybym miał tyle kasy wiecie co bym robił ,a może nie wiecie ale chyba się domyślacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: On jest fajny własnie.../SZUKAM ŻONY IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:18 Gość portalu: fajans napisał(a): > żony oh zony chłopie jesteś niesamowity Taki niezwykły. Jak na czasy dziś, gdy każdy o tym piwie miast browaru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiek Re: SZUKAM ŻONY IP: *.boleslawiec.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 12:43 ehehehh znajomy wydal mi sie ten post... ;) na zupelnie innych forach wirtualnej rzeczywistosci tez dalem taki post ;)) ale od dluzszego czasu jest dobra zabawa a zony ani widu ani slychu.. zreszta moze i dobrze bo po co kupowac browar? Jeszcze potem jakies klopoty z US? ;) pozdrawiam P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.01, 00:19 paul22wroclaw napisał(a): > mam 22 lata nieżle zarabiam ,3 na 10 kobiet na ulicy zwraca na mnie uwagę > jedynie czego mi brakuje to mojej drugiej połowy. wszystkie kobiety stanu > wolnego piszcie na adres paul22wroclaw@poczta.gazeta.pl Jak się już ożenisz i zachowasz swoje świetne o sobie mniemanie, dopiero zaczniesz szukać żony. Własnej. Haj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: SZUKAM ŻONY IP: *.kask.net.pl 07.07.01, 00:24 paul22wroclaw napisał(a): > mam 22 lata nieżle zarabiam ,3 na 10 kobiet na ulicy zwraca na mnie uwagę > jedynie czego mi brakuje to mojej drugiej połowy. wszystkie kobiety stanu > wolnego piszcie na adres paul22wroclaw@poczta.gazeta.pl jeszcze powinieneś dołączyć fotografię i opis zainteresowań. a dlaczego nie podejdziesz do jednej z tych 3 oglądających się za Tobą? wyjdź na miasto,może spotkasz swoją Małgorzatę z bukietem żółtych kwiatów... powodzenia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaga Re: SZUKAM ŻONY IP: *.office.mtl.pl 07.07.01, 10:43 dziwny jesteś kolego - ale swój cel osiągnąłeś, zobacz jakie zainteresowanie Twoim problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:49 Gość portalu: maaga napisał(a): > dziwny jesteś kolego - ale swój cel osiągnąłeś, zobacz jakie zainteresowanie > Twoim problemem. Dziwny ? Czemu dziwny ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochasia Re: SZUKAM ŻONY IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 08.07.01, 01:58 Jestem tranwerstyta po gruntownej operacji plasycznej. Moge wszystko, nie moge miec jednak dzieci. Jeżeli sie zgadzasz na adopcje, to OK Mam 180 wzrostu, długie cimno blond wlsy, czwóreczki z przodu i umysł mężczyzny, tak, że moge z Kasparowem grac w szach i czasami wygrac. Nikt mnie nie nazwie, nawet po ufarbowaniu sie na blond, głupią blondynką. Byłam przez cztery lata czolowa modelka we Francji. Jestem bardzo seksowna i mam skończine dwa fakultety, Asona Martina, willę w Pirenejach oraz mieszkanie w St. Tropez. Jeżeli ci pasuje to odpisz na adres ciciola@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 00:21 Gość portalu: kochasia napisał(a): > Jestem tranwerstyta po gruntownej operacji plasycznej. > Moge wszystko, nie moge miec jednak dzieci. Jeżeli sie > zgadzasz na adopcje, to OK > > Mam 180 wzrostu, długie cimno blond wlsy, czwóreczki z > przodu i umysł mężczyzny, tak, że moge z Kasparowem > grac w szach i czasami wygrac. > > Nikt mnie nie nazwie, nawet po ufarbowaniu sie na > blond, głupią blondynką. Byłam przez cztery lata > czolowa modelka we Francji. Jestem bardzo seksowna i > mam skończine dwa fakultety, Asona Martina, willę w > Pirenejach oraz mieszkanie w St. Tropez. > > Jeżeli ci pasuje to odpisz na adres > > ciciola@gazeta.pl A to nam (kompostownikom) się trafiło ... Nigdy nie miałam do czynienia z kimś takim. Próbuję zrozumieć i mi nie wychodzi. Ale szacunek do człowieka się należy. Mam jednak pytanie do Ciebie kochasiu. Skoro masz "umysł mężczyzny", dlaczego zdecydowałaś się na operację? Zwykle umysł faceta nakazuje mu rozglądać się za spódniczkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BreslY Re: SZUKAM ŻONY /A sprawy Panstwa?! IP: *.chem.ou.dk 08.07.01, 19:55 Co to za prywata? W niedoPiwnicy Swidnickiej ma nie byc Piasta a zmaist niczego ma byc EB (przepraszam za wyrazenie, piwo dla gowniarzy, cholera), premier EXPO nie podpisuje, ministry od armat zawieszane, mostu Tysiaclecia ni hu hu, urzednicy miejscy siedziby nie maja, a wy tu cenne bajty poswiecacie na rozwazanie prywatnych problemow jakiegos przypadkowego obywatela skladajacego sie na zbior przypadkowych obywateli czyli na spoleczenstwo? Tym bardziej ze obywatel ow nic nie wspomina o aspektach demograficznych swego ozenku!! A gdzie Instynkt Panstwowy? Czy tylko Dick The Black ma go w tym miescie prezentowac?! Prosze natychmiast zmienic ten watek w jakis panstwotworczy!!! Na przyklad dlaczego Polska jeszcze nie ma lotniskowca o napedzie atomowym? I czy jezeli bedzie miala to ma on plywac we Wroclawiu czy w Warszawie? Dziarskie pozdro! Spocznij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.07.01, 10:34 facet to nie jest tak jak powinno być zonę powinieneś poznać całkiem przypadkowo a nie w ten sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:54 Gość portalu: jaja napisał(a): > facet to nie jest tak jak powinno być zonę powinieneś poznać całkiem > przypadkowo a nie w ten sposób. Hmm.... A na czym polega wyższość zony przypadkowej od nieprzypadkowej...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merido Re: SZUKAM ŻONY IP: *.elc.uni.wroc.pl 09.07.01, 15:14 22-letni facet desperacko chce wiązać się na stałe , doznałam lekkiego szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aidka Re: SZUKAM ŻONY IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 17:00 Gość portalu: merido napisał(a): > 22-letni facet desperacko chce wiązać się na stałe , doznałam lekkiego szoku. Ja miałam 20 , mój ex mąż 22 i był ślub. I wszystko było super. Lata całe. Bydło zrobiło się, gdy zestarzelismy się... Małżeństwo nie jest takim złem, jak to tu przedstawiacie... A młodosć też nie jest złą porą na małżeństwo. Jest porą najlepszą, wg mnie... Wszystko zależy od tego, czego człowiek pragnie w zyciu i co może mu dac szczęście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merido Re: SZUKAM ŻONY IP: *.elc.uni.wroc.pl 10.07.01, 09:11 Gość portalu: aidka napisał(a): > Gość portalu: merido napisał(a): > > > 22-letni facet desperacko chce wiązać się na stałe , > doznałam lekkiego szoku. > > Ja miałam 20 , mój ex mąż 22 i był ślub. > I wszystko było super. > Lata całe. > Bydło zrobiło się, gdy zestarzelismy się... > Małżeństwo nie jest takim złem, jak to tu > przedstawiacie... > A młodosć też nie jest złą porą na małżeństwo. > Jest porą najlepszą, wg mnie... > Wszystko zależy od tego, czego człowiek pragnie w zyciu > i co może mu dac szczęście.... nie mam nic przeciwko stałym zwiazkom w wieku lat dwudziestu paru, moje zdziwienie podyktowane jest generalnym podejściem mężczyzn do małżeństwa w dzisiejszych czasach.Nie wiem czy tylko wojsko nie przeraża ich bardziej ( oczywiście są wyjatki , ale ja nie miałam przyjemności...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delToro Re: SZUKAM ŻONY IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.01, 16:17 Proponuję ci przyjąć nieco odmienną strategię. Zamiast rozpaczliwie szukać, usiądź spokojnie (można z butelką piwa w dłoni) i czekaj, niech przyszła żona sama cię znajdzie. Ja tak zrobiłem i nie narzekam. Od 5-ciu lat cieszę się moją małżonką a ona mną; przynajmniej tak twierdzi a ja jej wierzę. :))) Oczywiście jeśli chcesz się zastosować do mojej rady to na własną odpowiedzialność. Nie chciałbym by za kilkadziesiąt lat jakiś zgrzybiały dziad wygrzmocił mi grzbiet laską za swoje starokawalerstwo. :-O Odpowiedz Link Zgłoś