rata.sofisticada 18.01.12, 16:17 Jest zimno, ale słonecznie. To chyba lepiej niż gdyby było cieplej i pochmurno Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Zimno 18.01.12, 18:11 Bo sloneczko dodaje takiej wewnetrznej radochy czlowiekowi. Podobno uruchamiaja sie przy tym "szczesliwe" hormony,ale ja nie chce wiedziec o szczególach,tylko chcialem powiedziec ze dobrze jest jesli jest dobrze. Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 18.01.12, 19:10 Bo sloneczko dodaje takiej wewnetrznej radochy czlowiekowi. Daje Odpowiedz Link
hardy1 Re: Zimno 18.01.12, 19:59 Gdzie te słoneczko? Wyglądam przez okno i ciemność widzę! Odpowiedz Link
1agfa Re: Zimno 18.01.12, 23:58 Dobry wieczór, Szczurze. Kilka dni temu poprosiłem: prześlij trochę śniegu. Bodajże po dwóch dniach - śnieg spadł. Zapowiedziałeś, że będzie zimno - i jest zimno. Jak Ty to robisz? Tego najstarsi górale nie potrafią! Już jest na Podwórku jeden Kosmita, niedawno ujawniła się Kosmitka. Zaczynam mieć niejakie podejrzenia... Dobrze, że było słońce, może też tak jutro? Pozdrawiam, Szczurze. Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 19.01.12, 01:15 Jak Ty to robisz? Witaj, Agfo Mam "czuja" Z dobrych wiesci - dostaniesz konkretny zastrzyk finansowy gdzies miedzy czerwcem a listopadem Pozdrawiam Odpowiedz Link
k.karen Re: Zimno 19.01.12, 10:37 U mnie nie jest zimno ale brakuje dzisiaj słoneczka Szczurku, to ja też poproszę o przepowiednię dla mnie Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 19.01.12, 14:18 Karen, Hardy Bardzo chetnie, tyle ze za kilka dni Odpowiedz Link
hardy1 Re: Zimno 19.01.12, 17:46 Ufff...znaczy, nie za kilka lat tylko dni. Tyle to wytrzymamy Odpowiedz Link
k.karen Re: Zimno 19.01.12, 19:48 Będę czekać z niecierpliwością, Szczurku A potem mianujemy Cię podwórkowym Wernyhorą Odpowiedz Link
hardy1 Re: Zimno 19.01.12, 20:37 Wolałbym, Karen, aby Szczur był w tej sprawie Katonem Starszym - "poza tym uważam, że Zima powinna już zniknąć" Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 21.01.12, 16:40 Szczurku, to ja też poproszę o przepowiednię dla mnie No wiec - przed 2016 zrezygnujesz z bardzo ciekawych propozycji finansowych i wystartujesz w wyborach samorzadowych z nadania pewnej partii opozycyjnej Jesli podazysz ta droga, w pewnym momencie Twoje zdolnosci dostrzeze pewna osobistosc z ministerstwa To on zapozna Cie z pewnym politykiem, za ktorym teraz nie przepadasz. Pod wplywem tej znajomosci doswiadczysz wielkiego pobudzenia intelektualnego Choc polityk ten jest kawalerem, Twoje zycie osobiste pozostanie stabilne, gdyz On nie bedzie chcial Cie rozkochac w sobie, tylko w literaturze, sztuce, poezji. Poznasz jego najwieksza tajemnice, mianowicie to, ze On tak naprawde jest bardziej poeta niz politykiem. Kiedy ow polityk zostanie zdradzony jako poeta i jego tworczosc zdekonspirowana na lamach GW, Ty jako jednyna sposrod osob z jego bliskiego kregu nie wyrzekniesz sie go jako Czlowieka i Poety. Bedziesz miala wielu poteznych wrogow. Ale nie martw sie - sila duchowo-intelektualna zawarta w tworczosci Poety bedzie Cie wzmacniala w nierownej walce, z ktorej wyjdziesz niepokonana moralnie, umyslowo i artystycznie. Karen, czeka Cie wielka przygoda intelektualna Odpowiedz Link
eb13 Re: Zimno 21.01.12, 18:09 Witam wszystkich Widzę – a raczej czytam -, że tu się uprawia jakieś jasnowidztwo ! , to może i ja dowiem się czegoś o swojej przyszłości „drogi” Rato Odpowiedz Link
k.karen Re: Zimno 21.01.12, 19:16 Ja Ci powróżę Ebi, tak Ci powróżę, że raz dwa zaczniesz z grzeczną regularnością meldować się na Podwórku! Cześć *** Ps. Szczurek wiedział, bo przecież jest przepowiadaczem, że będziesz na Podwórku i pomylił przepowiednię dla mnie z przepowiednią dla Ciebie Odpowiedz Link
eb13 Re: Zimno 21.01.12, 19:49 Cześć "Dziewczynko" daj mi trochę czasu niech ochłonę z wrażenia . Jak już to się stanie, to daję słowo, że się poprawię w częstotliwości swoich odwiedzin Odpowiedz Link
k.karen Re: Zimno 21.01.12, 20:28 Dobrze Ebi, mam jeszcze trochę cierpliwości dla Ciebie i na Twoje szczęście właśnie zaczyna się w TVP1 "Szósty Zmysł", który chcę obejrzeć kolejny, chyba już 3 raz Na razie... Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 21.01.12, 19:37 Widzę – a raczej czytam -, że tu się uprawia jakieś jasnowidztwo ! , to > może i ja dowiem się czegoś o swojej przyszłości „drogi” Rato Witaj, Eb Daty nie moge sprecyzowac... wpadniesz na niebanalny pomysl zarabiania pieniedzy Odpowiedz Link
eb13 Re: Zimno 21.01.12, 19:46 cześć Kolego to jest już przeszłość "mój" drogi - niedaleka, bo niedaleka, ale przeszłość i pomogły mi w tym osoby trzecie . Bardzo proszę zdradź mi coś, czego jeszcze nie wiem Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 21.01.12, 19:58 Bardzo proszę zdradź mi coś, czego jeszcze nie wiem Eb, badz otwarta na szalone plany wakacyjne, ktore pojawia sie calkiem niespodziewanie Niosa one obietnice wielowymiarowej przygody Odpowiedz Link
eb13 Re: Zimno 21.01.12, 20:10 Ale to też już przeszłość - właśnie dzisiaj ok. godz. 17 planowałam (wstępnie) wyjazd nad morze Odpowiedz Link
k.karen Re: Zimno 21.01.12, 19:10 Jezus, Maria!......Szczurku! Czas mi umierać?... No dziękuję Ci, naprawdę Twoja przepowiednia wywarła na mnie duże wrażenie, doznałam wręcz szoku! Rozumiem, że od 2016 zacznę się starzeć od głowy.... Odpowiedz Link
rata.sofisticada Re: Zimno 21.01.12, 19:41 No dziękuję Ci, naprawdę Twoja przepowiednia wywarła na mnie duże wrażenie, doznałam wręcz szoku! Rozumiem, że od 2016 zacznę się starzeć od głowy.... Zadne tam starzenie, umieranie, Karen Wiele przyszlych doswiadczen bedzie dla Ciebie nowoscia, zaskoczeniem. Sugeruje, abys poszla za madroscia pewnego adepta Zen: nie oceniaj doswiadczenia, lecz absorbuj je Odpowiedz Link
k.karen Re: Zimno 21.01.12, 19:45 No cóż...zostało mi jeszcze 4 lata normalnego życia a później to niech się inni martwią Odpowiedz Link
1agfa Re: Zimno 19.01.12, 15:41 Cześć, Szczurze. Nie ma słońca, nie ma mrozu, ale... według Sztaudyngera "...Do rządu, nierządu i pogody ma zaufanie tylko młody..." Odpowiedz Link
1agfa Re: Zimno 19.01.12, 15:48 konkretny zastrzyk finansowy gdzies miedzy czerwcem a listopadem Faaajnie Tak jest - lubię dobre przepowiednie, one są mobilizujące! Nie pozwalają siedzieć z założonymi rękami. Tylko - realizować samemu. Bo nic się samo nie dzieje. Ech... Lato, lato - lato czeka... Odpowiedz Link