Dodaj do ulubionych

Martex kocha Wrocław

IP: *.elblag.dialog.net.pl 17.09.04, 19:06
Bardzo sympatyczny artykuł. Kulisy metalowej muzyki przedstawione obiektywnie
i bez przekłamań, ale też w sposób przystępny dla laików. No i dowiedziałem
się trochę o jednej z moich ulubionych wokalistek. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: FD6 Re: Martex kocha Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 17:03
      niestey w tym artykule jest masa przeklaman, ale coz, tak to bywa z prasa i
      pozniejsza autoryzacja artykulow itp.
      • Gość: Violet Re: Martex kocha Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 15:30
        Zgadzam się, że w artykule jest wiele przekłamań, żeby nie powiedzieć kłamstw.
        Szkoda, że Maciej Miskiewicz, skądinąd znany wokalista polskiej sceny
        metalowej, pisze artykuł, o którym sam wie, że jest nieprawdziwy. Ale do
        rzeczy. Po pierwsze kobiet śpiewających tzw. growlem jest na polskiej scenie
        wiele, a na świecie bezmiar. Z polskich zespołów wymienić można Sceptic,
        Immemorial, Mystherium, a z samego Wrocławia Nazgul i Nemesis. Poza tym, znawcy
        tematu twierdzą, że śpiew Marty nie jest najwyższych lotów jeśli chodzi o
        growlowanie. Po drugie, ta "delikatna" kobieta klnie na scenie jak szewc, ale o
        tym autor artykułu zapomniał. "Enter Chaos" natomiast uznawany jest za projekt
        robiony na szybko, tylko dla pieniędzy i wydany po znajomości (o tym jak trudno
        wyjść z podziemia naprawde dobrym zespołom wie każdy, kto miał choć trochę
        styczności z tą sceną). Ogólnie trudno jest się oprzeć wrażeniu, że "Enter
        Chaos" z Martą Meger instnieje tylko dzięki agresywnej promocji prowadzonej
        przez jej męża, czasem posuwającej się do granic kłamstwa i łapówkarstwa.
    • Gość: adar Re: Martex kocha Wrocław IP: *.skamex.pl 18.02.19, 09:57
      ja kupowałam z Martex ubranka ale tutaj
      www.fazymazy.com/producent/martex
      bardzo ladne wzory i ubranka dobre jakosciowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka