kolejarz_200 11.04.02, 16:16 Dzisiejszego wieczora nie będzie mnie... Ja żałuję z niemożliwości naszej rozmowy wieczorem, a Ty ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ela Re: ### Elu !!! Elu !!! ### IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:08 ja tysz czekam na nastepne rozmowki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jizi Re: ### Elu !!! Elu !!! ### IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 17:27 Jak chcecie to mogę wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: ### Elu !!! Elu !!! ### IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 17:39 czy juz wyjechales kombajnem z podworka - uwazaj na nisko lecace balony spacerowe ktore unosza sie z siedziby gw - hoghw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jizi Re: ### Elu !!! Elu !!! ### IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 21:08 Właśnie wróciłem z przejażdżki kombajnem. Skasowałem kilka okolicznych drzewek, tylko jakiś staruszek groził mi laską, ale tak konkretnie to nie wiedziałem o co mu chodzi. Może wyrażał swój zachwyt nad otaczającą naturą albo lekarz mu zalecił codzienne ćwiczenia rozciągające. Odpowiedz Link Zgłoś