Dodaj do ulubionych

Znudził mi się czat

11.04.02, 23:39
Ot co.
Obserwuj wątek
    • Gość: Homar Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 23:44
      isis! wszyscy tesknia, nie wiemy, czemu wyszlas...
      wracaj czem predzej!
      • isis! Re: Znudził mi się czat 11.04.02, 23:46
        Gość portalu: Homar napisał(a):

> isis! wszyscy tesknia, nie wiemy, czemu wyszlas...
        > wracaj czem predzej!

Bo nie lubię privowych donosicieli. I tego, że zawsze wszystko skupia sie na mnie.
        • mastat Re: Znudził mi się czat 11.04.02, 23:51
          Kot donosi powiedz a my sie tym zajmiemy!
        • isis! Re: Znudził mi się czat 11.04.02, 23:52
          isis! napisał(a):

> Bo nie lubię privowych donosicieli. I tego, że zawsze wszystko skupia
          > sie na mnie.

Aaa, a teraz (godz. 23.53) jeszcze obgadywania za plecami. Skoro mieliście już
          dość moich popisów (lu-cyfer i kombos) i mieliście dość udawania, to dlaczego
          podejmowaliście grę? A na drugi raz uważajcie, bo jak widać, czat ma uszy.

• Gość: Homar Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.04.02, 23:58
            nie wiem, czy czat ma uszy, to trzeba zapytac reda, czy ma mozliwosc ogladania
            tego, co gadamy, bez zalogowania... red? slyszysz? odpowiedz, jak to
            przeczytasz, dobrze..?

isis, no, daj sie przeblagac :-)

bedzie brakowac twego kolorku (bynajmniej nie chodzi mi o kolor czcionki!)
            pozdr
            • isis! Re: Znudził mi się czat. Homar... 12.04.02, 00:01

> nie wiem, czy czat ma uszy, to trzeba zapytac reda, czy ma mozliwosc ogladania
              > tego, co gadamy, bez zalogowania...

Są jeszcze privy. I możliwość zalogowania się pod innym nickiem, co właśnie
              uczyniłam, aby posłuchać co się o mnie mówi.

> isis, no, daj sie przeblagac :-)

Po tym, co usłyszałam?

> bedzie brakowac twego kolorku (bynajmniej nie chodzi mi o kolor czcionki!)

Nie wszystkim ten kolorek odpowiada, szkoda, że już nie słyszałeś.

> pozdr

Ja też cię podzr.
            • Gość: red Re: Znudził mi się czat IP: *.wroc.gazeta.pl 12.04.02, 09:37
              Mozliwosc pewnie jest ale jej nie uzywam. I nie bede
              Howgh!

> nie wiem, czy czat ma uszy, to trzeba zapytac reda, czy ma mozliwosc ogladania
              > tego, co gadamy, bez zalogowania... red? slyszysz? odpowiedz, jak to
              > przeczytasz, dobrze..?
              >
              > isis, no, daj sie przeblagac :-)
              >
              > bedzie brakowac twego kolorku (bynajmniej nie chodzi mi o kolor czcionki!)
              > pozdr

• Gość: cyfer Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:02
            uscislijmy: nigdy nie podjalem gry i raz powiedzialem ci ze twoje zachowanie jest...dziwne. ale bylas tak zajeta wciskaniem przypadkowych klawiszy i wirtualnym rzyganiem, ze nawet tego nie zauwazylas. po drugie: twoje zachowanie tez jest nie fair. mam powiedziec pod iloma nickami pojawiasz sie na czacie i jak prowokujesz co poniektorych? ja przynajmniej jak zmieniam nick - zmieniam go tak, ze mozna mnie poznac. pozdrawiam.
            • isis! Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:05
              Gość portalu: cyfer napisał(a):

> uscislijmy: nigdy nie podjalem gry i raz powiedzialem ci ze twoje zachowanie je
              > st...dziwne. ale bylas tak zajeta wciskaniem przypadkowych klawiszy i wirtualny
              > m rzyganiem, ze nawet tego nie zauwazylas.

Uściślijmy: wczoraj wszyscy zgodnie "rzygali z tarasu" i jakoś obrywa się dzisiaj
              tylko mnie. A za przedwczoraj (to wtedy były przypadkowe klawisze) przeprosiłam,
              wiadomo dlaczego.

• Gość: cyfer Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:08
                widzisz? nawet nie zauwazylas, ze mnie wczoraj nie bylo... a moze odeprzesz tez argumenty z drugiej czesci mojego postu? wal smialo, bo potem znowu oskarzysz kogos o donoszenie...
                • isis! Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:13

> widzisz? nawet nie zauwazylas, ze mnie wczoraj nie bylo... a moze odeprzesz tez
                  > argumenty z drugiej czesci mojego postu? wal smialo, bo potem znowu oskarzysz
                  > kogos o donoszenie...

Faktycznie, gdybyś był, wiedziałbyś co i jak, a nie krytykował "przypadkowe
                  wciskanie klawiszy". A o donoszenie oskarżyłam nie ciebie i nie nikogo znajomego,
                  bo osoba podejrzana sobie już poszła (była pod nickiem na "r")
                  • Gość: cyfer Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:21
                    przypadkowe wciskanie klawiszy bylo dwa dni temu. to tyle ode mnie.
                    • isis! Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:24

> przypadkowe wciskanie klawiszy bylo dwa dni temu. to tyle ode mnie.

No właśnie. A wczoraj były przeprosiny i wytłumaczenie. I dobra zabawa. A skoro
                      tego nie wiedziałeś, bo byłeś nieobecny, nie musiałeś krytykować.
                      O, i z jaśkiem widzę (na czacie), się bratasz...? Luis Cyfer? Ładnie.
                      • Gość: cyfer Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:27
                        niech zgadne, pod ktorym nickiem wisisz... a jesli chodzi o jaska: owszem bratam sie. gdybys dala mu szanse wiedziala bys, ze to nieglupi facet.
            • isis! Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:10

> mam powiedziec pod iloma nickami pojawiasz sie na czacie i jak prowo
              > kujesz co poniektorych?

Pierwsza zmiana dotyczyła "wykurzenia" wiadomej osoby i nie tylko ja brałam w tym
              udział. A dzisiejsza (milcząca) - rozumiesz chyba mój cel? Został, niestety,
              osiągnięty, przez co trochę się na dwóch osobach rozczarowałam. Wiem już, że dziś
              nie zasnę.
              • isis! Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:16
                isis! napisał(a):

> trochę się na dwóch osobach rozczarowałam. Wiem już, że dziś
                > nie zasnę.

Sorry, trzech
              • Gość: znudzony Re: Znudził mi się czat IP: 211.20.195.* 12.04.02, 00:36
                Wreszcie do ciebie dotarło-słonino.
          • kombos Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:16
            hej isis, nie obrażaj się gdyż dopiero pierwszy raz trafiłem na czacie na twoje
            rymowanki i bardzo mi się one podobały tylko nie zawsze wystarczało mi fantazji
            aby na nie odpowiedzieć. możesz mi najwyżej zarzucić bycie kompletnym kretynem,
            ale mam nadzieję że nie złośliwym. pozdro. kombos
            • isis! Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 00:21
              kombos napisał(a):

> hej isis, nie obrażaj się gdyż dopiero pierwszy raz trafiłem na czacie na twoje
              > rymowanki i bardzo mi się one podobały tylko nie zawsze wystarczało mi fantazji
              > aby na nie odpowiedzieć. pozdro. kombos

Sorry, kombos, cofnęłam sobie zapis czatu - chodziło mi o mastata, który "czasami
              nie wie co ma odpisać na moje słowa", a nie o ciebie. Buźka, pozdro.
              • mastat Re: Znudził mi się czat 12.04.02, 17:04
                No bo czasami mnie po prostu zatyka i tyle....
                A poza tym to nic nigdzie nie napisałem a propos twoich rymowanek
                wiec nie wiem o co ci chodzi. Pozdrawiam!
    • Gość: tyrysek Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.04.02, 23:57
      to co? wracamy do nabijania licznika?
      • Gość: Homar Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:01
        czesc tyrysku :)
        na to wyglada...
    • Gość: Janek Re: Znudził mi się czat IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 00:39
      Jeszcze dziewiątka walcuje. :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka