Dodaj do ulubionych

ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:46
Myślę, że dosyć już tego lania wody, zasypywania forum pozbawionymi sensu
watkami oraz obniżania poziomu (i tak niskiego) czata. Isis , jeśli interesuje
Cię tylko tematyka kulinarna oraz wydalanie (w obojętnej formie: rzyganie lub
robienie kupy) czy też obserwacje wiewiórek w parku to opowiadaj to komuś na
swoim poziomie. Żeby sprawa była jasna- NIE JESTEM JAŚKIEM.
Jeśli watki zdesperowanego Twoim upośledzeniem Jaśka trafiały do oślej ławki
to dla Ciebie powinna być stworzona odrębna kategoria- Inteligentni inaczej.
Obserwuj wątek
    • Gość: gonzo Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 10:49
      siorola, jesteście dwie ? czy też to "nam" to pluralis maiestatis ?
      • Gość: Anrdju Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.177.* 12.04.02, 11:00
        To prawda, pseudointelektualne posty tej dziewoi
        są już nie do wytrzymania.
        Jasiek pierwszy to zauważył i piętnował.

Jaśku drogi, nie ustawaj w boju!!!
        pz
        A
        • Gość: asd Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 11:04
          Gość portalu: Anrdju napisał(a):

> To prawda, pseudointelektualne posty tej dziewoi
          > są już nie do wytrzymania.
          > Jasiek pierwszy to zauważył i piętnował.
          >
          > Jaśku drogi, nie ustawaj w boju!!!
          > pz
          > A

Debilu patrz na swoje ip!

• Gość: Anrdju Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.177.* 12.04.02, 12:25
            >
            > Debilu patrz na swoje ip!
            >

Może mi coś opowiesz o IP?
            Może się czegoś nauczę.
            Powiedz co wiesz o mnie?
            Wiesz gdzie mieszkam?
            Przyjdziesz po mnie?
            Czekam
            Pa

• Gość: ixus Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 11:27
      Co do isis to dajcie jej juz spokój. Jest wokalistką! Pozdrowienia dla
      wojowniczo usposobionych miłośników jej talentu o odmiennej orientacji
      seksualnej.
      • sleperybyzmordyrda Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.02, 12:07
        Forum ma być dostępne dla wszystkich. Jest tu miejsce na wszelkie poglądy i
        spostrzeżenia. Jak ktoś , lub jakieś wypowiedzi się nie podobają to niech ich
        nie czyta. Świat idzie do przodu dlatego, że jesteśmy inni. Więc dajcie się
        wypowiedzieć wszystkim.
        Osobiście nie prowadzę rozmów z Isis , mimo że też lubię dobrą kuchnię, ale nie
        obrażam jej ani nikogo innego - bo po co , a i eleganckie to nie jest. Można
        się spierać , ale dlaczego od razu obrzucać kogoś błotem. Ale to chyba nasza
        narodowa wada.

Wszystkich serdecznie pozdrawiam !
        • Gość: Jaś Gupi Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 12:12
          sleperybyzmordyrda napisał(a):

> Forum ma być dostępne dla wszystkich. Jest tu miejsce na wszelkie poglądy i
          > spostrzeżenia. Jak ktoś , lub jakieś wypowiedzi się nie podobają to niech ich
          > nie czyta. Świat idzie do przodu dlatego, że jesteśmy inni. Więc dajcie się
          > wypowiedzieć wszystkim.
          > Osobiście nie prowadzę rozmów z Isis , mimo że też lubię dobrą kuchnię, ale nie
          >
          > obrażam jej ani nikogo innego - bo po co , a i eleganckie to nie jest. Można
          > się spierać , ale dlaczego od razu obrzucać kogoś błotem. Ale to chyba nasza
          > narodowa wada.
          >
          > Wszystkich serdecznie pozdrawiam !

W pełni się z Toba zgadzam. Dodam tylko, że to właśnie adresatka tych wypowiedzi
          nawoływała admina do usuwania nieprzychylnych jej wpisów do oślej ławki a teraz
          konsekwentnie zalewa forum bagnem swojej wyobraźni.Pzdr

• sleperybyzmordyrda Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.02, 12:30
            Aaaaaa to nieładnie z jej strony. Może cenzurę wyssała z mlekiem ojca?
            • Gość: al-kaida Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 211.20.195.* 12.04.02, 12:43
              ...chyba z bułgarskiego żarcia...
          • isis! Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? 12.04.02, 13:18
            Gość portalu: Jaś Gupi napisał(a):

> to właśnie adresatka tych wypowiedzi
            > nawoływała admina do usuwania nieprzychylnych jej wpisów do oślej ławki a teraz
            > konsekwentnie zalewa forum bagnem swojej wyobraźni.Pzdr

Ładnie nazwane: nieprzychylne mi wpisy... Więc odsyłam. Sami osądźcie, czy taka
            łagodna nazwa jest adekwatna do poniższych inwektyw. Bagno wyobraźni - też ładne.
            Zawsze myślałam, że bogata wyobraźnia to moja zaleta. Okazuje się, że potrafi też
            co poniektórych wciągać...
            www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
            dzial=0511&forum=379&wid=1555990&aut=+AUTOMAT&aid=1555990

dzial=0511&forum=379&wid=1436737&aut=waldek.s&aid=1436737

dzial=0511&forum=379&wid=1430059&aut=cojones&aid=1430059

dzial=0511&forum=379&wid=1400066&aut=+Jasiek&aid=1400066

dzial=0511&forum=379&wid=1385194&aut=+Jasiek&aid=1385194

dzial=0511&forum=379&wid=1384785&aut=+Jasiek&aid=1384785

dzial=0511&forum=379&wid=1384898&aut=+Jasiek&aid=1384898

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=379&wid=1384898&aid=1384930

Mało wam? Skończcie do Oślej, zobaczyć jak wyglądają "kulturalne" posty.
            Aha, powyższe kopie przesyłam także do tpsa celem wyciągnięcia konsekwencji wobec
            autorów.
            • waldek.s Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? 12.04.02, 13:28
              Oj, biedna ty jesteś droga isis. A jakie poświęcenie. Takie wpisy są pożywką
              dla klonów i innej gawiedzi. Ale zainteresowanie twoją osobą chyba cię
              podnieca. Weź znajdź se chłopa z jajami i daj se luz.
              A może to objawy klimakterium ? co?
            • Gość: Krzyś Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 13:32
              isis! napisał(a):

> Gość portalu: Jaś Gupi napisał(a):
              >
              > > to właśnie adresatka tych wypowiedzi
              > > nawoływała admina do usuwania nieprzychylnych jej wpisów do oślej ławki a
              > teraz
              > > konsekwentnie zalewa forum bagnem swojej wyobraźni.Pzdr
              >
              > Ładnie nazwane: nieprzychylne mi wpisy... Więc odsyłam. Sami osądźcie, czy taka
              >
              > łagodna nazwa jest adekwatna do poniższych inwektyw. Bagno wyobraźni - też ładn
              > e.
              > Zawsze myślałam, że bogata wyobraźnia to moja zaleta. Okazuje się, że potrafi t
              > eż
              > co poniektórych wciągać...
              > www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
              > dzial=0511&forum=379&wid=1555990&aut=+AUTOMAT&aid=1555990
              >
              > dzial=0511&forum=379&wid=1436737&aut=waldek.s&aid=1436737
              >
              > dzial=0511&forum=379&wid=1430059&aut=cojones&aid=1430059
              >
              > dzial=0511&forum=379&wid=1400066&aut=+Jasiek&aid=1400066
              >
              > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa
              > /home.jsp?</a>
              > dzial=0511&forum=379&wid=1385194&aut=+Jasiek&aid=1385194
              >
              > <a href="https://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa
              > /home.jsp?</a>
              > dzial=0511&forum=379&wid=1384785&aut=+Jasiek&aid=1384785
              >
              > /home.jsp?</a>
              > dzial=0511&forum=379&wid=1384898&aut=+Jasiek&aid=1384898
              >
              > <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=379&wid=1384898&ai
              > d=1384930"target="_blank">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=379&wid=
              > 1384898&aid=1384930</a>
              >
              > Mało wam? Skończcie do Oślej, zobaczyć jak wyglądają "kulturalne" posty.
              > Aha, powyższe kopie przesyłam także do tpsa celem wyciągnięcia konsekwencji wob
              > ec
              > autorów.

Proponuję sprawą zainteresować również: CBŚ, UOP, Prokuraturę Krajową, Instytut
              Pamięci Narodowej, Strefę 11, CIA, FBI, DEA, PZU, LPR, Leszka Pułkę, detektywa
              Rutkowskiego, Andrzeja Leppera, posłów Schetynę i Zdrojewskiego oraz
              Stowarzyszenie Polskich Pedagogów Śpiewu tudzież Toyota Motors Poland i śieć
              Mc'Donald's.
              Proszę dołączyć następujące dokumenty: świadectwo szczepienia przeciw
              wściekliźnie (Azor bez niego się nie rusza z domu), badania poziomu testosteronu
              i cholesterolu, WR, aktualny przegląd psychiatryczny i świadectwo nieobecności
              bezoara i kołtuna.
              POZDROWIENIA, SŁONINO!
              • waldek.s Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? 12.04.02, 13:40
                Krzysiu o której będziesz u mnie ? Czekam.
            • Gość: Anrdju Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: 62.233.177.* 12.04.02, 13:43
              isis! napisał(a):

> ... przesyłam także do tpsa celem wyciągnięcia konsekwencji wob
              > ec
              > autorów.

Już widzę jak w TP SA zarykują się ze śmiechu - ktoś śmiał obrazić isis! !!

Droga isis pocztytaj sobie z czym należy się zwracać do ABUSE@tpnet.pl
              a potem się b. mocno zastanów.

cyt:
              "Zdarzenia określane jako hacking, scanning, spaming czy mail-bombing nie tylko
              naruszają ogólnie przyjęte procedury korzystania z zasobów sieci i zasady wymiany
              informacji, lecz niejednokrotnie stanowią czyny wyczerpujące znamiona przestępstw
              przeciwko ochronie informacji lub przeciwko mieniu określonych w artykułach 267 -
              269 oraz art. 287 kodeksu karnego, bądź też naruszają wartości konstytucyjnie
              gwarantowane przez państwo, jak poszanowanie dóbr osobistych, ochrona praw
              autorskich, itd., również objętych ochroną prawno - karną . Wszystkie rodzaje
              ataków , z jakimi uczciwi użytkownicy Internetu mogą się spotkać, znajdują swe
              praktyczne odbicie w przepisach prawnych."
              koniec cytatu

Chyba, że masz w dowodzie np: Isis! Kowalska
              Pozdro
              A

PS
              Wyluzuj się, popatrz jaki piękny dzień :)

• Gość: hrabiaa Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:50
                Isis ! Nie przejmuj się. Wprowadzamy na forum rakarza. Wyłapie wałęsające sie
                po forum nierasowe stworzenia.
                • waldek.s Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? 12.04.02, 13:55
                  oj hrabia jaki ty jesteś rasowy! a wiesz że rasowe pieski są głupie. ciągłe
                  dymanie we własnym sosie prowadzi do chorób genetycznych - co jest udowodnione.
                  Pozdrawiam rasowców .
                  • Gość: hrabiaa Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 14:31
                    Masz Waldek S. problemy z własnym ego. Czas to uleczy.
                  • Gość: red Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: *.wroc.gazeta.pl 12.04.02, 14:34
                    Ludzie! Taka ladna pogoda, weekend, a Wy awantury urzadzacie. Poprosze o
                    zastopowanie. To prosba do wszystkich osob zabierajacych tu glos.
                    red
                  • Gość: kundel Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.04.02, 23:30
                    waldek.s napisał(a):

> oj hrabia jaki ty jesteś rasowy! a wiesz że rasowe pieski są głupie. ciągłe
                    > dymanie we własnym sosie prowadzi do chorób genetycznych - co jest udowodnione.
                    > Pozdrawiam rasowców .

brawo waldku.s dobrze i mądrze powiedziane !!!!
                    • Gość: Woland Re: Błocko rodzime... IP: *.acn.pl / 10.135.129.* 13.04.02, 00:06
                      Widzę, że Forum Kraj znalazło godnych następców. Życzę dalszych sukcesów w
                      typowo polskiej dyscyplinie sportu - rzucie pyskiem
                      • Gość: Fighter Re: Błocko rodzime... IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 13.04.02, 03:20
                        ISIS! Nie przejmuj sie! Na Nas (Warszawiakow) tez wszyscy napadaja- jestesmy z
                        Toba!
                        • Gość: Jajaccek Ja Tam Cie lubie Izis!! IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 13.04.02, 04:21
                          Chicago jest za Toba. Przynajmniej tutaj, nikt nie zwraca uwagi na wyglad.
                          • Gość: P.C. Re: Ja Tam Cie lubie Izis!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 23:08
                            Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> Chicago jest za Toba. Przynajmniej tutaj, nikt nie zwraca uwagi na wyglad.

>> nie żartuj Jajaccku ! gdy do pracy przyjdzie " bialy " i " murzyn " kogo
                            przyjmie pracodawca nie chcący mieć żadnych problemów ? ( obaj maja oczywiście
                            takie same kwalifikacje )
                            pozdro.
                            • Gość: P.C. Re: Do Jajaccka oczywiście to u góry :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 23:10

• Gość: Jajaccek Re: Ja Tam Cie lubie Izis!! IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 16.04.02, 02:40
                              Gość portalu: P.C. napisał(a):

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                              >
                              > > Chicago jest za Toba. Przynajmniej tutaj, nikt nie zwraca uwagi na wyglad.
                              >
                              > >> nie żartuj Jajaccku ! gdy do pracy przyjdzie " bialy " i " murzyn " ko
                              > go
                              > przyjmie pracodawca nie chcący mieć żadnych problemów ? ( obaj maja oczywiście
                              > takie same kwalifikacje )
                              > pozdro.

Nie ma takich samych kwalifikacji.!:)Natomiast sa przepisy prawne dot.
                              dyskryminacji, nie tylko rasowej.A przepisy mozna:obchodzicn naginac,
                              interpretowac........ i co tam jeszcze.Liczy sie przedewszystkim :interes
                              pracodawcy i przydatnosc pracownika . W kazdej aplikacji o prace, sa punkty z
                              pytaniami o :rase, wiek i plec, ale w odnosniku masz informacje, ze nie musisz na
                              te pytania odpowiadac.Wysylasz taka aplikacje i czekasz na rozmowe kwlifikacyjna,
                              a tutaj roznie bywa. Traktowanie nas, bialych, przez niebialych urzednikow zalezy
                              czesto od rangi urzednika. Im nizsza ranga, tym bardziej z gory cie traktuja. Im
                              wyzszy urzednik, tym lepszy kontakt i rokowania na przychylnosc w zalatwieniu
                              sprawy.
                              PS. Zeby udowodnic, ze prawo dziala w dwie strony grupa BIALYCH nauczycieli
                              zlozyla pozew do sadu przeciwko czarnemu dyrektorowi placowki o dyskryminacje.
                              Przyczynkiem byly notatki typu:" na stanowisko nauczyciela chemii- zatrudnic
                              czarnego" itp.itd. Przy tym prawo dzial inaczej w roznych stanach. w samym
                              Chicago jest bardziej przestrzegane a w reczcie stanu Ilinois jakby mniej. Ale co
                              ja tam moge wiedziec, na ten temat, po zaledwie 2 latach pobytu?:)
                          • Gość: kiwas Re: Ja Tam Cie lubie Izis!! Do Jajaccka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 14:26

> Chicago jest za Toba. Przynajmniej tutaj, nikt nie zwraca uwagi na wyglad.

Jaki wyglad?Ty chyba nigdy nie widziales isis
                            • Gość: Jajaccek Re: Ja Tam Cie lubie Izis!! Do Jajaccka IP: *.chicago-16-17rs.il.dial-access.att.net 14.04.02, 19:17
                              Gość portalu: kiwas napisał(a):

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                              >
                              > > Chicago jest za Toba. Przynajmniej tutaj, nikt nie zwraca uwagi na wyglad.
                              >
                              > Jaki wyglad?Ty chyba nigdy nie widziales isis

Kiwas, Ty tu przyjedz. Ja Ciebie zawioze na plaze jez. Michigan. Jak Ty nie
                              zmienisz zdania o wygladzie ludzi( ogolnie )to ja Tobie stawiam 2 skrzynki piwa
                              (najlepszego gatunku).Liczy sie czlowiek a nie wyglad.Do zob.
                              • Gość: kiwas Re: Ja Tam Cie lubie Izis!! Do Jajaccka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 22:17

> Kiwas, Ty tu przyjedz. Ja Ciebie zawioze na plaze jez. Michigan. Jak Ty nie
                                > zmienisz zdania o wygladzie ludzi( ogolnie )to ja Tobie stawiam 2 skrzynki piwa
                                > (najlepszego gatunku).Liczy sie czlowiek a nie wyglad.Do zob.

Pifffko lubie i reflektuje chetnie. Ale chyba mnie nie zrozumiales (tego:)
                                > > Jaki wyglad?Ty chyba nigdy nie widziales isis

Po tych atakach na forum na isis postanowilem ja zobaczyc na wlasne oczy.
                                Mile sie rozczarowalem.To malo powiedziane.Dodam,ze na forum sa idioci i ja na
                                jej miejscu z taka prezencja bym sie nie przejmowal,bo mogliby jej pozazdroscic.A
                                zaproszenie przyjmuje:))))))))))))
              • Gość: asd Re: ZNUDZIŁAM SIĘ WAM? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.02, 11:58
                Gość portalu: Anrdju napisał(a):

> isis! napisał(a):
                >
                >
                > > ... przesyłam także do tpsa celem wyciągnięcia konsekwencji wob
                > > ec
                > > autorów.
                >
                >
                > Już widzę jak w TP SA zarykują się ze śmiechu - ktoś śmiał obrazić isis! !!
                >
                > Droga isis pocztytaj sobie z czym należy się zwracać do ABUSE@tpnet.pl
                > a potem się b. mocno zastanów.
                >
                > cyt:
                > "Zdarzenia określane jako hacking, scanning, spaming czy mail-bombing nie tylko
                >
                > naruszają ogólnie przyjęte procedury korzystania z zasobów sieci i zasady wymia
                > ny
                > informacji, lecz niejednokrotnie stanowią czyny wyczerpujące znamiona przestęps
                > tw
                > przeciwko ochronie informacji lub przeciwko mieniu określonych w artykułach 267
                > -
                > 269 oraz art. 287 kodeksu karnego, bądź też naruszają wartości konstytucyjnie
                > gwarantowane przez państwo, jak poszanowanie dóbr osobistych, ochrona praw
                > autorskich, itd., również objętych ochroną prawno - karną . Wszystkie rodzaje
                > ataków , z jakimi uczciwi użytkownicy Internetu mogą się spotkać, znajdują swe
                > praktyczne odbicie w przepisach prawnych."
                > koniec cytatu
                >
                > Chyba, że masz w dowodzie np: Isis! Kowalska
                > Pozdro
                > A
                >
                > PS
                > Wyluzuj się, popatrz jaki piękny dzień :)
                >

Buhahahahahhaha jesteś jednak zdrowo jebnięty rumuński geju. Wiesz synek ile
                spraw mamy na koncie i latają nam koło fiutów następne. Wali nas to, ważne, że
                można takich leszczy jak ty napierdalać po ryju a najlepsze jest to jak składamy
                wam ćwoki wizyty domowe. Skomlicie pózniej jak psy i prosicie by nie lać was po
                ryju i nie demolować chałupy. Nie ma litości dla takich głupich pał jak np ty
                maszczotno!
                >

• isis! Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.04.02, 14:13
      A, jeszcze odsyłam tu:
      www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0705
      bo niektórzy zdaje się, jeszcze nie czytali.
    • Gość: gamon Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.pl / 10.132.129.* 13.04.02, 13:22
      kto sie przezywa ten sie tak nazywa
      • Gość: P.C. Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 23:19
        ?
        • Gość: Jajaccek Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 15.04.02, 00:01
          Gość portalu: P.C. napisał(a):

> ?

Trzy podejscia juz robilem, zeby Ci odpowiedziec.Caly czas mi ktos
          przeszkadza.Ale nie zostawie tego bez odpowiedzi, jako ze dyskutujemy nad tym
          przy piwku wsrod dymu z grilla na swiezym powietrzu.Wszyscy jestesmy biali.:)))
          Bosmy sie porozbierali.:))Pozdr.
          • Gość: P.C. Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 23:01

> Gość portalu: P.C. napisał(a):
            >
            > > ?
            >
            > Trzy podejscia juz robilem, zeby Ci odpowiedziec.Caly czas mi ktos
            > przeszkadza.Ale nie zostawie tego bez odpowiedzi, jako ze dyskutujemy nad tym
            > przy piwku wsrod dymu z grilla na swiezym powietrzu.Wszyscy jestesmy biali.:)))
            > Bosmy sie porozbierali.:))Pozdr.

>> a co to za rasistowska dżamprezka :)afeee ale to niepoprawne politycznie!
            >>pozdro. black power :-)
    • Gość: bromden kto sie lubi ten sie czubi IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.04.02, 00:07
    • Gość: 9 Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! IP: 211.20.195.* 15.04.02, 03:21
      • Gość: Khamidov Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 17.04.02, 03:56
        Niech ktury jom do nas przyprowadzi i moze jom w barze pokazemy i kariere zrobi
        ewntyalnie w nastempnej edyci co bedziemy rlityshow w cyrku nagrywac i ona
        przyda sie.Ty isiz przyjdz i nic nie dygaj moze da sie ci kariere z panem
        Solarzem zalatwic i zadowolona w koncu bedziesz.
        • Gość: Atom Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.04.02, 03:18
          Nie można bez potrzeby zaniżać poziomu tego programu.
          • waldek.s Re: JAJACCEK CZEKAM NA ODPOWIEDŹ !!!!!!!!! 19.04.02, 14:44
            isis sie nigdy nie znudzi.Zaczynam sie przekonywac do kuchni orientalnej. Nie
            rusze natomiast nigdy wielblada. Jak mogla to jesc
    • Gość: frantic Re: ZNUDZIŁA NAM SIĘ ISIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 211.20.195.* 17.04.02, 03:11
      To wszystko to jeszcze małe piwo.O tym jak jej jedzie z kapiszona krążą legendy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka