Gość: pacjent IP: *.static.korbank.pl 07.02.16, 14:28 Znalazłem ofertę wstawienia implantów w gabinecie Gradens we Wrocławiu (dr Kulewicz) w b. dobrej cenie. Czy ktoś korzystał z usług gabinetu? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrocpedia Re: Implanty Wrocław Gradens dr Kulewicz 11.06.16, 22:19 opinie o stomatologach z Wrocławia dostępne są w serwisie www.dentystawroclaw.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Implanty Wrocław Gradens dr Kulewicz IP: *.13-188-b.business.telecomitalia.it 18.04.17, 23:29 Byłam wstawiałam 2 implanty polecam także botox Malwina Odpowiedz Link Zgłoś
nikodela Re: Implanty Wrocław Gradens dr Kulewicz 28.06.16, 13:30 Dr Kulewicza nie znam ale polecam Kazimierza Łyś z Centrum Stomatologii Oporów, świetny specjalista od implantów i liczy niedrogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent85 Re: Implanty Wrocław Gradens dr Kulewicz IP: 78.10.208.* 29.06.17, 14:23 polecam byłem zrobione dobrze i tanio Odpowiedz Link Zgłoś
medykdent Re: Implanty Wrocław Gradens dr Kulewicz 14.07.17, 14:42 Myśląc o zabiegu wszczepienia implantu warto skorzystać z darmowej konsultacji jaką organizować będzie nasza firma we Wrocławiu. Na spotkaniu odpowiemy na wszystkie pytania i sprawdzimy czy nie ma ewentualnych przeciwwskazań. Więcej informacji na temat konsultacji na stronie: www.medykdent.pl/konsultacje-implantologiczne-wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś