Dodaj do ulubionych

Most oświetlony

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 19:48
Widziałem próby (chyba) iluminacji Mostu
(Milenijnego/Tysiąclecia/Popowickiego). Wyglądało nieźle - żółte pylony a
ciemnoniebieskie światło oświetlało most "od spodu"
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Most oświetlony IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.09.04, 19:52
      pewnie to calkiem fainie wyglada (szczegolnie jak jest ciemno) :)) pozdro :P
      • Gość: hb Re: Most oświetlony IP: *.kom / *.kom-net.pl 24.09.04, 20:42
        a ja to widze wlasnie za oknem, calkiem fajnie :)
        • Gość: Rafis foto :) IP: 213.199.196.* 24.09.04, 23:23
          zrobione dzis przez Piasta:
          hydral.com.pl/neo/foto/18/18497.jpg
          • Gość: slawek Re: foto :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 08:29
            No i dobrze żółty z niebieskim dobrze grają :)
    • Gość: aa Re: Most oświetlony IP: *.tele2.pl 27.09.04, 11:01
      uwaga -wszyscy zainteresowani naostrzcie wzrok DZISIAJ WIECZREM od g 8.00 !!!
      • Gość: hb Re: Most oświetlony IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.09.04, 12:51
        chyba 20:00 ??
        • Gość: wro2015 Re: Most oświetlony IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.09.04, 14:05
          robcie zdjecia!!!
          • Gość: kuba Re: Most oświetlony IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 27.09.04, 15:11
            a tak pry okazji: kiedy jest otwarcie MM? bo coś słyszałem że będą jakieś
            opóźnienia
        • Gość: aa Re: Most oświetlony IP: *.tele2.pl 27.09.04, 16:30
          no o 20:00 oczywiście , próba generalna
          • Gość: lolo Re: Most oświetlony IP: *.rozanka.wroc.pl 27.09.04, 17:28
            wczoraj nie byl oswietlony - mialem nadzieje, ze Wam pokaze zdjecie :/
            dzis sie przejade i byc moze w nocy wrzuce kilka zdjec
            pozdro !
            • Gość: hb Re: Most oświetlony IP: *.kom / *.kom-net.pl 27.09.04, 18:29
              juz jest podswietlony w czesci..., wydaje mi sie ze tylko do dolu.
              • Gość: he opoznienia IP: *.finemedia.pl 27.09.04, 19:56
                Opoznienia beda.Nie w winy nie dotrzymanie terminu ale z winy urzednikow,
                ktorzy nie mieli czasu zalatwiec spraw zwiazanych z oddaniem mostu do uzytku. Z
                roznych zeodel wiadomo ze opoznienia te wyniosa od miesiaca do 1,5 miesiaca. W
                drugim przypadku most ma byc otworzony tylko na ten dzien - na swieto zmarlych.
                • Gość: WuWu oświetlenie mostu zmiennym jest IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.09.04, 21:01
                  Obserwowałem próby i sprawiało to wrażenie, jakby most miał być różnie
                  oświetlany (w zalezności od pory nocy, roku?). Dysponują bodaj czterema
                  rodzajami świateł. Mocny z matmy nie jestem, ale czy daje to 4! możliwości
                  oświetlenia mostu? Tak czy owak, gdyby oświetlenie ulegało zmianie w trakcie
                  nocy, to byłby to pierwszy taki obiekt we Wrocku.
                  • svarte_sjel Re: oświetlenie mostu zmiennym jest 27.09.04, 21:30
                    Gość portalu: WuWu napisał(a):
                    > rodzajami świateł. Mocny z matmy nie jestem, ale czy daje to 4! możliwości

Nie. 2^4.
                • svarte_sjel Re: opoznienia 27.09.04, 21:31
                  Gość portalu: he napisał(a):
                  > drugim przypadku most ma byc otworzony tylko na ten dzien - na swieto zmarlych.

_Wszystkich Świętych_. To jest jeden dzień różnicy!
                  • Gość: he Re: opoznienia IP: *.finemedia.pl 27.09.04, 23:49
                    w drugim przypadku most ma byc otworzony tylko na ten dzien - na swieto zma
                    rlych, a potem znowu zamkniety jeszcze na 2 tygodnie.
                    • Gość: lolo Re: opoznienia IP: *.rozanka.wroc.pl 28.09.04, 00:26
                      www.rozanka.wroc.pl/~vptm/invest/tysiac.jpg
                      niestety tylko jedna fota w miare nadaje sie do ogladania
                      dopiero obczajam aparat :-/
                      no i nie mam statywu co widac ;p

• Gość: slawek I jeszcze jedno zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:16
                        hydral.com.pl/neo/teeold1.php?ref=18899&type=z&thread=0&f=1
                        • Gość: Rafis I jeszcze dwa :) IP: 213.199.196.* 29.09.04, 19:34
                          hydral.com.pl/neo/foto/18/18881.jpg
                          hydral.com.pl/neo/foto/18/18877.jpg
                          • Gość: slawek Re: I jeszcze dwa :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 19:54
                            No no fajnie wygląda. Chyba się pod niego przeprowadzę :) Ze swoją łódką
                            oczywiście :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka