Gość: Sprosse IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.04.02, 00:49 Włącz głośniki w swoim PC i idź na www.jaybill.com/article.php?articleID=49 Skup się, przypatrz obrazkowi i zgadnij, co jest nie tak. Kto zna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
##wera## Nie róbcie tego ! to głupi żart!! 16.04.02, 00:52 można się troszkę wystraszyć..jakiś czas temu dostałam to pocztą od kolegi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sprosse NIE MA SIĘ CZEGO BAĆ! IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 16.04.02, 01:07 Nie jest to ani wirus, ani żart w stylu www.raus.de, po którym trzeba restartować kompa. Po prostu kawał niezłej roboty, jak już wejdziecie i obejrzycie, przeczytajcie komentarze internautów w "comments". Wera, nie bądź taka drętwa! Odpowiedz Link Zgłoś
rung W imię Ojca... 16.04.02, 20:12 Nie polecam osobom z rozrusznikiem serca, ale zagadka pierwsza klasa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Łamigłówka 18.04.02, 19:20 szok- ja o mało zawału nie dostałam:) ale mimo to BOMBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś