hashir 12.07.18, 14:19 Witam wszystkich szukam we Wrocławiu i okolicach sali bankietowej dla 300 os. może to być (zamek, pałac, hotel, typowa sala Weselno-bankietowa). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajkonik90 Re: Sale bankietowe 18.04.19, 20:39 ja tez szukam i nie moge sie zdecydowac... Odpowiedz Link Zgłoś
artuditu90 Re: Sale bankietowe 23.04.19, 15:58 a sprawdzaliscie lokal glamour? Bylam ostatnio tam na weselu - naprawde elegancko wszystko przygotowane, fajne jedzenie, do tego obsluga pierwsza klasa. My bylismy naprawde zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
foodwroclover Re: Sale bankietowe 06.02.20, 13:44 Może nie dla 300, a dla 130 ale sala zdecydowanie warta uwagi jest w Browarze Prost. Wyprawiałam tam swoje wesele i było nieziemsko. Bardzo eleganckie wnętrza, pięknie podane posiłki, parkiet, miejsce dla DJa, a przed lokalem zielony ogród, gdzie też mozna spędzić miło czas. W tej sali odbywają się także eleganckie bankiety firmowe. www.browarprost.pl/sala-weselna-wroclaw Odpowiedz Link Zgłoś
agusiamisa Re: Sale bankietowe 06.04.20, 10:23 Bardzo ładnie jest w restauracji Orbita. Byłam tam w zeszłym roku na weselu. Bawiliśmy się fantastycznie. Super obsługa. Jedzenie pyszne, urozmaicone i elegancko podane. Ładnie urządzili salę bankietową. Spokojnie mogę ich polecić Odpowiedz Link Zgłoś
jollagogog Re: Sale bankietowe 16.06.20, 16:30 Bardzo fajne wesele miał mój kolega w tym miejscu wesela-noclegi.pl/. Bawiliśmy się pierwsza klasa. Sala ładna i przestronna odpowiednio urządzona, pięknie nakryte stoły. Jedzonko pierwsza klasa i super obsługa. Dodatkowo mają pokoje dla przyjezdnych gości także można odpocząć po imprezie. Odpowiedz Link Zgłoś