Dodaj do ulubionych

PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!!

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 08:17
Jako prawie oficjalna groupies...
prawie oficjalnie informuję zainteresowanych...
że w piątek 26 kwietnia, w wieży ciśnień na Grobli...
moja ulubiona grupa wystawia, po raz pierwszy, swój najnowszy spektakl -
"Tragedia księżny Amalfi"...
z racji, że trup ściele się gęsto, a reżyser znany jest z oryginalnych pomysłów
i rozwiązań scenicznych - niesamowite wrażenia zapewnione...
po spektaklu, jak co tydzień już, udajemy się w forumowym (a niewykluczone, że
nie tylko) gronie, na fraternizację przy płynie rozmownym :-)))...

wszystkich namawiam, chętnych zapraszam, warto! :-)

Obserwuj wątek
    • pszczolowski Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! 20.04.02, 08:36
      > po spektaklu, jak co tydzień już, udajemy się w forumowym (a niewykluczone, że
      > nie tylko) gronie, na fraternizację przy płynie rozmownym :-)))...
      >
      > wszystkich namawiam, chętnych zapraszam, warto! :-)
      >

prosze bardzo, jak ktos chce to potrafi sie zajac propagowaniem kultury w miescie.
      Tirsa do OKISu !
      ;-))
      bzzz
      • Gość: Tirsafun Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 08:51
        .
        > Tirsa do OKISu !
        > bzzz

Pszczółko, czy coś cię użądliło ? Tirsa tak blisko Pana Dyrektora L.
        Na forum bezpieczniej.
        • Gość: Tirsa Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 08:54
          Gość portalu: Tirsafun napisał(a):

> Pszczółko, czy coś cię użądliło ? Tirsa tak blisko Pana Dyrektora L.
          > Na forum bezpieczniej.

Jaki ładny nick ;-))))))))
        • pszczolowski Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! 20.04.02, 08:57
          Gość portalu: Tirsafun napisał(a):

> .

> Na forum bezpieczniej.
          wlasnie dlatego trzeba promowac naszych - władza dla odważnych !
          ja też fan ;-))
          bzzz
    • Gość: Wiktor Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 08:57
      Tirso może jakieś komentarze co do tego co widziałaś na byłym
      spektaklu.Chciłbym porównać wrażenia.
      • Gość: Tirsa Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 09:10
        Wiktor, sam wiesz, że jako groupies mogę mieć wyłącznie pozytywne wrażenia ;-)

Nie będę przecież pisać, że chłopakom zdarzyło się nie raz sypnąć z tekstem ;-
        )...
        Za to uważam, że grający biedaka był wczoraj niesamowity...
        jak stwierdził Jarosz, nawet biskup, mimo czerwonej kiecki, tym razem zbladł
        przy nim :-))...

Poza tym, "Rzecz o życiu" jest moim ulubionym spektaklem...
        Zresztą, sądząc po wczorajszych tłumach, nie tylko moim ;-)

a Twoje wrażenia?

• Gość: tyrysek Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 11:37
          postac biedaka daje zdecydowanie wiecej mozliwosci niz skromna rola sluzacego
          i wlasnie po cichutku liczylam na to, ze Zycie ukaze to, co Kobra ukrywala ;-)
          Diabel rowniez niczego sobie i nie tylko dzieki rogom (dodam, ze zaprzyjazniony
          labrador nosil identyczne, nie moglam wiec zachowac powagi w chwili wkroczenia
          wladcy piekiel zza kurtyny ;-))
          Mowiac o gadzetach- 100 punktow za bijace serce! ;-)))

• Gość: Wiktor Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 14:49
          Wieczór zaczął się śmiesznie, bo trzeba było zobaczyć minę ochraniarzy z MPWiK -
          u kiedy zaparkowałem swojego malucha po ich oknem i sobie poszedłem na
          przyjemny spacer wdłuż Odry.
          Z daleka było widać tłum czekających , ale w miarę zbliżania sprawiał on
          mniejsze wrażenie.
          Przeprawa promem ( co podobny był do filipińskiego przepełnionego o których
          czasami słychać w TV)do innego świata w rytm żałobnego marsha ,całkiem
          przyjemna ( pierwszy raz miałem okazję płynąć nocą ). Mały bład w manewrowaniu
          i trzeba było się bronić przed dryfem pod most , ale tego prawie nikt nie
          zauważył.
          Potem labirynt i imponujące wejście do wieży co po części było zasługą aktorów
          po części widzów walczących o miejsca.
          Sam spektakl był gorszy od Kobry.Kobra była grana w prawie idealnym miejscu dla
          tej sztuki. Natomast "Recz o Zyciu" choć kolaż dzieł to jednak nie przemawiał
          do mnie.Oceniam to nie jako znawca teatru, ale jedynie jako widz.
          Miłosierna stremowana niemiłosiernie zaliczyła wpadkę już na samym
          początku.Biedak śmieszny ,ale też rola nie była bardzo trudna.Diabeł a la B.
          Pitt i z podobnymi manierami.
          Może autor chciał przekazać coś głebszego poza miernym dowcipem, ale to do mnie
          nie dotarło.Parokrotnie otarłem się w swoim życiu o śmierć i mam do tematu
          życia i śmierci troche inny stosunek.Nie znaczy to jedak ,że nie zobaczę innych
          spektakli. Na pewno będę.
          Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i tych nie też.

• Gość: jarq Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 18:07
            Gość portalu: Wiktor napisał(a):

> Wieczór zaczął się śmiesznie, bo trzeba było zobaczyć minę ochraniarzy z MPWiK
            > -
            > u kiedy zaparkowałem swojego malucha po ich oknem i sobie poszedłem na
            > przyjemny spacer wdłuż Odry.

Na temat ochroniarzy nie wypowiadam się, bo muszę jeszcze wrócić do wieży!!!

> Oceniam to nie jako znawca teatru, ale jedynie jako widz.
            > Miłosierna stremowana niemiłosiernie zaliczyła wpadkę już na samym
            > początku.

Muszę wytłumaczyć Kaśkę. Miała aż 1 i 1/2próby, aby przygotować się do
            spektaklu, w którym wcześniej nie grała. Podobnie jest w przypadku Roberta -
            Zabójcy. I tak wszyscy byli przygotowani na wieksze "szycie" :-))

> Biedak śmieszny ,ale też rola nie była bardzo trudna.Diabeł a la B.
            > Pitt i z podobnymi manierami.

Hehe, Mikołaj pewnie urośnie, jak mu to powtórzę! :))

> Może autor chciał przekazać coś głebszego poza miernym dowcipem, ale to do mnie
            > nie dotarło.Parokrotnie otarłem się w swoim życiu o śmierć i mam do tematu
            > życia i śmierci troche inny stosunek.

Rzeczywiście mam wrażenie, że chłopcy się wczoraj troszeczkę "zagrywali". Co
            się zaś tyczy Monty Pythona, nie sądzę, aby był mieli "mierne" poczucie humoru.
            Śmierć rzeczywiście zazwyczeaj jest poważnym tematem, ale nie sądzę, aby wszyscy
            musieli traktować go "śmiertelnie" poważnie. Pointa z Sądu Ostatecznego? No cóż
            nie mogę swojego życia nazwać ideałem chrześcijańskich cnót, może mimo tego mam
            jeszcze pewne szansę? :-))

> Nie znaczy to jedak ,że nie zobaczę innych spektakli. Na pewno będę.
            > Pozdrawiam wszystkich zadowolonych i tych nie też.

Dzięki za opinię, zapraszam i pozdrawiam! :-))
            • Gość: Wiktor Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 18:48
              Gość portalu: jarq napisał(a):

> Śmierć rzeczywiście zazwyczeaj jest poważnym tematem, ale nie sądzę, aby wszysc
              > y
              > musieli traktować go "śmiertelnie" poważnie.

Tu masz rację absolutną.
              Dziękuję za komentarz.Tego mi brakowało w postach związanych z jakimkolwiek
              wydarzeniem we Wrocławiu. Wymiana opinii. Nie wszyscy mogą iść do Baszty, aby
              podzielić się wrażeniami.
              Gratuluję pomysłu wykorzystania Wieży ciśnień jako sceny.
              Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: Wiktor Re: ps IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 16:42
          Poncz nie koniecznie musi być dobry nawet jeśli zmieszasz dobre stare wina.
    • postmodern Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! 20.04.02, 11:59
      No a wczoraj... wejście do WIEŻY było "imponujące"... aż się bałem ;)

• Gość: tyrysek Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 12:04
        postmodern napisał(a):

> No a wczoraj... wejście do WIEŻY było "imponujące"... aż się bałem ;)
        >

i dlatego po przedstawieniu uciekles? ;-)
        • postmodern Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! 20.04.02, 12:06
          A dlaczego takie pytanie do mnie...? Skąd wiesz, że uciekłem???
          • Gość: tyrysek Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 12:26
            postmodern napisał(a):

> A dlaczego takie pytanie do mnie...? Skąd wiesz, że uciekłem???

ok, przyznaje, ze Cie nie sledzilam, ale i piwa z nami nie piles
            do zobaczenia na premierze! (?)
            • Gość: jarq Tirso, co ma znaczyć.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 13:06
              ..."prawie oficjalna groupies?!?" - Nie sądzę, aby była bardziej oficjalna
              groupies od Ciebie. Ja wiem, że masz do mnie żal o to złote krzesełko, ale
              cierpliwości! Pozdrawiam również drugą groupies- MM! Oczywiście tyryska -
              jeszcze raz wszystkiego najlepszego! Jarosza,choć wybiera 26.04 Hair zamiast
              Księżnę Amalfi,Kociątko oraz Szaregokota - proszę Was o kontakt :
              jarqck@poczta.onet.pl Dzięki za propagandę oraz za dzisiejsze lekkie pulsowanie
              w głowie ;-) Pozdrawiam!
              • Gość: Tirsa Re: Tirso, co ma znaczyć.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 13:13

> ..."prawie oficjalna groupies?!?" - Nie sądzę, aby była bardziej oficjalna
                > groupies od Ciebie.

prawie oficjalna, bom się nie rejestrowała na etacie i składek nie płacę ;-)))

>Ja wiem, że masz do mnie żal o to złote krzesełko, ale cierpliwości!

spokojnie... koncepcja czarnego jest nawet bardziej zadowalająca mą próżność
                kobiecą ;-)

> Dzięki za propagandę oraz za dzisiejsze lekkie pulsowanie w głowie ;-)

A to już nie do mnie ;-).... ani propagandy nie uskuteczniam (a fe, co za
                słowo....).... ani z pulsowaniem nie mam nic wspólnego :-))))))))

Pozdrawiam!

• Gość: jarq Re: Tirso, co ma znaczyć.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 13:23
                  Gość portalu: Tirsa napisał(a):
                  > A to już nie do mnie ;-).... ani propagandy nie uskuteczniam (a fe, co za
                  > słowo....).... ani z pulsowaniem nie mam nic wspólnego :-))))))))
                  >
                  > Pozdrawiam!

Ha!Oczywiście możesz zaprzeczać! Ja mam niezbite dowody!
                  • Gość: Tirsa Re: Tirso, co ma znaczyć.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 13:47

> Ha!Oczywiście możesz zaprzeczać! Ja mam niezbite dowody!

Udało Wam się czegoś wczoraj nie zbić? ;-))

• Gość: ew Re: Tirso, co ma znaczyć.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 14:19
                      o której ten spektakl??
                      • Gość: Tirsa spektakl o 21.00 :-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 18:37
                        jak zwykle :-)
                    • Gość: jarq Re: Tirso, co ma znaczyć.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 17:55

> Gość portalu: jarq napisał(a):
                      > Udało Wam się czegoś wczoraj nie zbić? ;-))

Hmm, prawie się udało... Ale nie byliśmy w Niebie, zostaliśmy "w domu" :-))

• Gość: marsha Re: ... IP: 192.168.0.* 20.04.02, 18:56

...przez "pulsowanie w głowie" zrobiłam sobie dziś >>dzień dziecka<< i wstałam z
                łóżka o 16:00... mmmmm, uwielbiam słodkie lenistwo. :))
                pozdrawiam serdecznie
                i do zobaczenia!
                m.
                • Gość: Tirsa OBIECAŁAM..... ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 19:05
                  to w tej Warszawie też Wam pulsuje w głowach? ;-)))

a w ogóle, to Marsha pali!! paierosy!! nie rzuciła!! i mnie do nałogu
                  nawracała ;-)
                  (musiałam to napisać, bo Jej obiecałam ;-)...)
                  • Gość: marsha Re: OBIECAŁAM..... ;-) IP: 192.168.0.* 20.04.02, 19:30

> (musiałam to napisać, bo Jej obiecałam ;-)...)

oj,Ty babo niedobra! :))
                    buźka,
                    i do piątku!

• Gość: Kobza fatalni "aktorzy" i nie tylko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 22:41
                      Na temat Ad Spectatores pisze się teraz dużo z jednego powodu: na bezrybiu i
                      rak ryba. Zauważmy też kto o nich pisze najczęściej ;) Co dziennikarz - to
                      gust. W tym wypadku kiepski. Bo nie tylko przypadkowe kolaże i powtarzalność
                      reżysera, który od Kobry stoi w miejscu, ale też kiepskie aktorstwo. Mnie wcale
                      nie obchodzi liczba odbytych prób. O aktorach nie ma tu mowy. Jedynie Anka
                      Ilczuk i ten Pitt coś sobą reprezentują. Miejscami można mówić o dobrej
                      grze "Biedaka" z "Zycia". Ale co powiedzieć o tym piszczącym Jezusie???
                      Katastrofa. Jak już nie ma alternatywy w tym mieście, to zostało Ad
                      Spectatores. Chyba że nadworny reżyser zacznie się w końcu uczyć od zawodowców.
                      Atmosferce kibicuje, zawsze jest się fajnie napić piwka w miłym towarzystwie i -
                      jak niektórzy kiedyś - odsikać w czasie spektaklu pod ścianę wewnątrz Wieży.
                      • Gość: Tirsa Re: fatalni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.02, 23:02
                        Gość portalu: Kobza napisał(a):

> Na temat Ad Spectatores pisze się teraz dużo z jednego powodu: na bezrybiu i
                        > rak ryba. (...)
                        > Jak już nie ma alternatywy w tym mieście, to zostało Ad Spectatores. Chyba że
                        > nadworny reżyser zacznie się w końcu uczyć od zawodowców.

znaczy od tych zawodowców, co sa powodem bezrybia??... dobrze zrozumiałam?...

> Atmosferce kibicuje, zawsze jest się fajnie napić piwka w miłym towarzystwie i
                        > - jak niektórzy kiedyś - odsikać w czasie spektaklu pod ścianę wewnątrz Wieży.

też w miłym towarzystwie to odsikiwanie?...
                      • Gość: Wiktor Re: Kobza IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.04.02, 23:46

> Na temat Ad Spectatores pisze się teraz dużo z jednego powodu: na bezrybiu i
                        > rak ryba.
                        Dlaczego tak uważasz?
                        Praktycznie co tydzień jest co zobaczyć , poszukaj a napewno znajdziesz coś dla
                        siebie , jak nie w teatrze to w kinie ( Oskar,Atom lub Pałacyk).
                        • Gość: magician Re: Pytanie mam skromne i w ogóle..:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 10:34

czy może mi ktoś powiedzieć jak dostać się "Księżniczkę..."? Ja bym bardzo
                          chciała, ale obawiam się że mi termin nie podpasuje. Mimo wszystko czy mogę
                          prosić o informacje?
                          Widziałam tylko :( "Rzecz o życiu" i mogę powiedzieć że Biedak jest po prostu
                          wspaniały!!! Biskup też niczego sobie - został mi w głowie :)

pozdrawiam maniaków teatralnych i tych niemaniakow też! :)

• Gość: Tirsa Re: Pytanie mam skromne i w ogóle..:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 10:48
                            Magician, informacja, jaką dostałam od Dyrektora Administracyjnego, brzmi:
                            Tragedia Księżny Amalfi - 26, 27, 28, 29, 30 kwietnia oraz 1,2,3,4,5 i 9,
                            10,11,12 maja.
                            Sama więc widzisz, że grają sporo i jakiś termin podpasuje :-)
                            Bilety można kupić przed spektaklem (jak już minie premierowa gorączka ;-) ),
                            albo w biurze podróży ExTour (czy jakoś tak... to w budynku Exbudu na
                            Kiełbaśniczej, o ile się nie mylę :-) ).
                            Pozdrawiam :-)
                            • Gość: jarq Zgadza się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 15:49
                              ....terminy, które podała Tirsa, są prawdziwe. Bilety rzeczywiście można
                              również kupić w biurze podróży Extur, na ulicy Kiełbaśniczej. Tirso, nie tylko
                              dział propagandy, ale i informacyjny na Ciebie czeka! :-)))

Co się zaś tyczy Kobzy, mam pewne dosyć mocne podejrzenia, co do jej osoby...
                              Musisz przyznać, że z powodu pewnych zajść nie możesz być obiektywna w tej
                              sprawie. Ale wypowiedzieć się każdy ma prawo. Nawet jeśli tak naprawdę myślisz,
                              wbrew temu co napisałaś istnieje jeszcze kilka scen poza AdSp. Pozdrawiam!
                              • Gość: red Re: Zgadza się.... IP: *.wroc.gazeta.pl 21.04.02, 15:59
                                Mam „promocyjno-handlowy” (swietne okreslenie!) pomysl zwiazany z tym(i)
                                speklaklem(ami). Jezeli organizatorzy sa zainteresowani rozmowa i moja
                                propozycja prosze o kontakt: rk@wroc.gazeta.pl lub 371 72 00
                                Radosław Krąpiec
                              • Gość: Tirsa Re: Zgadza się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.04.02, 21:11

> Tirso, nie tylko
                                > dział propagandy, ale i informacyjny na Ciebie czeka! :-)))

Nie nie nie.... moje czrne krzesełko mogłoby nie udźwignąć takiego ciężaru ;-)...
                                >
                                > Co się zaś tyczy Kobzy, mam pewne dosyć mocne podejrzenia, co do jej osoby...
                                > Musisz przyznać, że z powodu pewnych zajść nie możesz być obiektywna w tej
                                > sprawie. Ale wypowiedzieć się każdy ma prawo. Nawet jeśli tak naprawdę myślisz,
                                >
                                > wbrew temu co napisałaś istnieje jeszcze kilka scen poza AdSp. Pozdrawiam!

A więc dobrze myślałam, ze stara znajoma......

• Gość: jarq Re: Zgadza się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 14:08

> A więc dobrze myślałam, ze stara znajoma......

Owszem, ale to nie ta, o której myślisz! :-)). A czarne krzesełko wzmocnimy
                                  tytanem!
                                  • Gość: Tirsa Re: Zgadza się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 18:40

> Gość portalu: Tirsa napisał(a):
                                    >
                                    > > A więc dobrze myślałam, ze stara znajoma......
                                    >
                                    > Owszem, ale to nie ta, o której myślisz! :-)). A czarne krzesełko wzmocnimy
                                    > tytanem!

o żadnej specjalnej nie myślałam... tylko ton wypowiedzi skojarzył mi się z kimś
                                    znającym sytuację lepiej, niż zwykły widz....

• Gość: marsha Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.04.02, 20:48
                                    >A czarne krzesełko wzmocnimy
                                    > tytanem!

..ale najpierw trzeba je wynieść z "..." ! następnie - pomalować na złoto i
                                    dopiero wzmacniać :))))))))))

• szarykot Re: krzesełko dla Tirsy 22.04.02, 21:05
                                      pomalować? ze szczerego złota odlać!!!
                                      • Gość: Kociątko Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:08
                                        a kto je będzie nosił? i skąd to złoto??? :P
                                        • Gość: jarq Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:13
                                          Gość portalu: Kociątko napisał(a):

> a kto je będzie nosił? i skąd to złoto??? :P

Ale sobie narobiłem... !!!

• Gość: marsha Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.04.02, 21:30

> Ale sobie narobiłem... !!!

cha, cha... !
                                            aby się problemu pozbyć, musisz wszystkich świadków dyskretnie wykończyć, a na
                                            końcu samą zainteresowaną... - będzie z tego niezły scenariusz na kolejną
                                            premierę w wieży :)

• Gość: jarq Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:45
                                              Gość portalu: marsha napisał(a):

>
                                              > > Ale sobie narobiłem... !!!
                                              >
                                              > cha, cha... !
                                              > aby się problemu pozbyć, musisz wszystkich świadków dyskretnie wykończyć, a na
                                              > końcu samą zainteresowaną... - będzie z tego niezły scenariusz na kolejną
                                              > premierę w wieży :)
                                              >

Przyjdźcie tylko razem, a poleci się hurtem (cyjanek, czy pistolet - that's is
                                              the question)! Pozdrawiam, chłe, chłe!

• Gość: marsha Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.04.02, 21:50

>(cyjanek, czy pistolet ...)

eee, coś efektowniejszego wymyśl :) - więcej krwi niech się poleje...
                                                a będziemy miały na sądzie ostatecznym takiego fajnego diabełka ze świecącymi
                                                różkami? :)
                                                • Gość: jarq Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 21:53
                                                  Gość portalu: marsha napisał(a):

>
                                                  > >(cyjanek, czy pistolet ...)
                                                  >
                                                  > eee, coś efektowniejszego wymyśl :) - więcej krwi niech się poleje...
                                                  > a będziemy miały na sądzie ostatecznym takiego fajnego diabełka ze świecącymi
                                                  > różkami? :)

Hmm, może 2 mulatki do wahlowania? :-))))
                                                  • Gość: marsha Re: krzesełko dla Tirsy IP: *.magma.com.pl / 192.168.0.* 22.04.02, 22:02

> Hmm, może 2 mulatki do wahlowania? :-))))

czemu nie...
                                                    a półnagi murzyn będzie karmił winogronami.. mmmm...
                                                    :)))

• szarykot Re: krzesełko dla Tirsy 22.04.02, 21:44
                                          > a kto je będzie nosił? i skąd to złoto??? :P

a to już nie moja sprawa :P

jarq, pozdrowienia :))))))))))))))))))))
                              • Gość: Kobza Re: Zgadza się.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 12:49
                                Stary, nie wiem, ktos Ty taki, ale nie wyzywaj mnie tu od kobiet. To po
                                pierwsze. I lepiej wybierz się do jasnowidza, bo nie znamy się, a takie pisanie
                                typu "podejrzenia" (what?) to zwykła dziecinada. Kiepscy jesteście i tyle.
                                Zdania nie zmienię.
                                Do Tirsy: sikanie w towarzystwie jest super.Polecam przekonać się samej ale u
                                babek ogląd świata w tym czasie jest raczej nieciekawy.
                                • Gość: Lucifer Re: Zgadza się... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 15:16

> Stary, nie wiem, ktos Ty taki, ale nie wyzywaj mnie tu od kobiet. To po
                                  > pierwsze. I lepiej wybierz się do jasnowidza, bo nie znamy się, a takie pisanie
                                  >
                                  > typu "podejrzenia" (what?) to zwykła dziecinada. Kiepscy jesteście i tyle.
                                  > Zdania nie zmienię.
                                  > Do Tirsy: sikanie w towarzystwie jest super.Polecam przekonać się samej ale u
                                  > babek ogląd świata w tym czasie jest raczej nieciekawy.

Nie sądź, a nie będziesz sądzona - "mistrzynio" francuskiej piosenki. P.s. Jak
                                  kręgosłup?

• Gość: tyrysek Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 22:15
      czy ja tez moge prosic chocby poduszeczke? ;-))
      • Gość: Tirsa Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.04.02, 23:18
        kto zbyt wcześnie wychodzi, ten sam sobie szkodzi ;-))
        • Gość: jarq No tak! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 11:35
          A zaczęło się od skromnego krzesełka! Ech, trzeba było jednak ulec i wystawić je
          dla Tirsy!

• Gość: Kociątko Re: No tak! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 15:05
            no i mądry jarq po szkodzie :P a co z zaproszeniami? bo jakoś maila obiecałeś i
            nie ma :(
    • Gość: Tirsa Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.02, 23:56
      do góry ;-)))
    • szarykot Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! 25.04.02, 19:58
      a u mene je zapytannia: czy po premierze idziemy gdzieś na jakieś piwko abo co?
      ja i Kociątko, ups, znaczy się Kociątko i My, Szary Kot, jestesmy zdania, że
      najlepiej byłoby pójść ponownie do SamegoŻycia. w Baszcie drogo i krótko czynna.
      • Gość: Tirsa Re: PREMIERA U AD SPECTATORES!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 20:02
        a czy my w ogóle wiemy coś o premierze, poza tym, że jest?
        Bo ja np nadal nie wiem, na zaproszenia ona czy na bilety....
        a jarq milczy :-(((

a w ogóle, to po premierzy śmy mieli iść na łono natury ;-)
        • Gość: Kociątko do Tirsy :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 21:18
          a ja wiem :) dostałam maila od jarqa i zaproszenia albo bilety będą na nas
          czekały :) ale trzeba dokładniej ustalić jak je odbierzemy - przed samym
          spektaklem czy wcześniej :) nie ma to jak dobrze zorganizowana siatka
          wywiadowcza :P
          • Gość: Tirsa Re: do Tirsy :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 21:35
            hmmmm.... a ja nic nie wiem :-((((
            może już nie jestem groupies :-(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka