pit-25 21.11.18, 14:26 Witam Czy korzystał z usług Detektyw Skrzypek? Czy ktoś może mi polecić detektyw jw. i/lub inna osobę/agencję? Czekam tylko na sprawdzone i rzetelne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
logopig Re: Prywatny detektyw 07.12.18, 05:49 To chyba zalezy co chcesz zrobic, jak jakaś obserwcja to co innego, a jak wyciaganie danych to co innego. Jesli chodzi o to drugie jest jakis koleś dawny policjant ,ktory ma bardzo dobre wtyki do tej pory, on sie nigdzie nie ogłasza, bo i tak ma zlecenia. Nazwisko wylecialo mi z glowy bo z rok temu z kims rozmawialam kto korzystał z detektywów. Jakbys poszedł do ktoregoś ze sklepow typu militaria czy spyschop gdzie sa wszelkie zabawki do podsluchow itd to tam na bank powiedzą ci ktory to i możliwe ze jakis konakt. Odpowiedz Link Zgłoś
rafaellok84 Re: Prywatny detektyw 21.01.19, 09:13 Ja Co polecam Licencjonowane Biuro Detektywistyczne S.C Detektywi z Wrocławia. Dyskretnie pomogą Ci rozwiązać problem który wymaga dyskretnego prywatnego detektywa. Więcej informacji na www.scdetektywi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.wolny80 Re: Prywatny detektyw 23.01.19, 17:08 Ja polecam agencje detektywistyczną STORM z Wrocławia. Są profesjonalni i niedrodzy. Sam miałem z nimi osobiście do czynienia, bardzo rzetelni ludzie. Można sie z nimi skontoktować przes stronę www.detektyw-storm.pl Odpowiedz Link Zgłoś
skyfall001 Re: Prywatny detektyw 03.06.19, 07:28 Rzeczywiście zależy o co chodzi, a co do detektywów, no cóż, wiele ich jest, a pewnie większa ich część nie ma nawet licencji. Ogólnie to nie lubię detektywów. Odpowiedz Link Zgłoś
28439143f4 Re: Prywatny detektyw 12.06.19, 09:00 Zależy czy do biznesu, czy do spraw prywatnych Odpowiedz Link Zgłoś
anetaaneta12 Re: Prywatny detektyw 13.06.19, 09:35 Korzystałam i polecam. Trzeba zapłacić, nie przeczę ale ma licencje, wpis do rejestru i jakieś inne szkolenia, dodatki etc. Naprawdę skuteczna kobieta. Moją sprawę rozwiązała bardzo szybko i zebrała odpowiedni materiał dowodowy. Mówię od strony prywatnej nie wiem jak sprawdza się jeśli chodzi o kontrahentów biznesowych. Odpowiedz Link Zgłoś
detektyw6 Re: Prywatny detektyw 29.08.19, 17:29 Zapraszam do skorzystania z usług biura "Detektyw Piotr Kościelny" detektyw-koscielny Odpowiedz Link Zgłoś
olinek20 Re: Prywatny detektyw 07.02.20, 11:04 W ogóle ciekawym jest ile pracy trzeba włożyć aby uzyskać licencje.. Jak trochę poczytałam to dobry detektyw faktycznie powinien pracować w tym zawodzie z powołania.. Jak chcecie to podsyłam artykuł który mnie zaciekawił: detektywik.pl/artykul/prywatny-detektyw Odpowiedz Link Zgłoś
adamski54 Re: Prywatny detektyw 27.07.22, 19:37 Polecam usługi świadczone przez Detektyw Wrocław. Dyskretny i profesjonalny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paluszek696 Re: Prywatny detektyw IP: *.CNet.Gawex.PL 08.08.22, 07:59 Jeśli w Poznaniu to polecam Detektyw Poznań Focus. Bardzo profesjonalne podejście do klienta Odpowiedz Link Zgłoś