roberto65 25.08.01, 21:01 Co byście zrobili z milionem dolarów ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 25.08.01, 21:02 Oddałbym na zakup lepszego serwera w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 21:06 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Oddałbym na zakup lepszego serwera w GW. He he he, za miloin $, to Gazeta mogłaby rzeczywiście kupić jakiegoś "Mercedesa" wśród serwerów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 22:22 roberto65 napisał(a): > Co byście zrobili z milionem dolarów ??? Hehehe!Dobre!Bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:28 roberto65 napisał(a): > Co byście zrobili z milionem dolarów ??? Wygrales/ukradles/zarobiles (niewlasciwe skreslic) i za darmoche chcesz porad finansowych? Nie badz taki - daj zarobic innym!!! :))) l. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:29 Gość portalu: lili napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Co byście zrobili z milionem dolarów ??? > > Wygrales/ukradles/zarobiles (niewlasciwe skreslic) i za darmoche chcesz porad > finansowych? Nie badz taki - daj zarobic innym!!! > :))) > l. Wiesz, szedłem sobie dziś Świdnicką w południe, patrzę, a tu leży okrągluśki milion dolarów... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:31 ...oczywiście żartuję... Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy potrafi jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 22:41 roberto65 napisał(a): > ...oczywiście żartuję... > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy potrafi > > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił... Zarty na bok!W ktorym to miejscu na Swidnickiej.Bo moze wiecej tam tego lezy?? Z "Raportu"-wki wypadlo?? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:44 Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > ...oczywiście żartuję... > > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy po > trafi > > > > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił... > > Zarty na bok!W ktorym to miejscu na Swidnickiej.Bo moze wiecej tam tego lezy?? > Z "Raportu"-wki wypadlo?? Myślisz JaJacku, że z milionem dolarów, to tak jak zgrzybami w lesie, że koło jednego znalezionego grzyba, należy szukać drugiego, czy trzeciego, bo powinny obok rosnąć ??? Nie ma tak lekko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 26.08.01, 08:40 roberto65 napisał(a): > Gość portalu: Jajaccek napisał(a): > > > roberto65 napisał(a): > > > > > ...oczywiście żartuję... > > > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każ > dy po > > trafi > > > > > > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił... > > > > Zarty na bok!W ktorym to miejscu na Swidnickiej.Bo moze wiecej tam tego l > ezy?? > > Z "Raportu"-wki wypadlo?? > > Myślisz JaJacku, że z milionem dolarów, to tak jak zgrzybami w lesie, że koło > jednego znalezionego grzyba, należy szukać drugiego, czy trzeciego, bo powinny > obok rosnąć ??? > Nie ma tak lekko... > Z tymi grzybami niezle porownanie.Tak sie czesto zdarza, ze milionem robisz nastepne. Z tym, ze pierwszy milion $ musi byc kradziony. Jak w znanym powiedzonku ??Rockeffellera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:55 roberto65 napisał(a): > ...oczywiście żartuję... > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy potrafi > > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił... Roberto, co z Twoim poczuciem humoru?? Juz spi? A tak na serio :) , to czesto sama sie nad tym zastanawiam idac do PRACY! I niezaleznie od aktualnych rozwiazan, zawsze poprawia humor!! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:57 Tak naprawdę, to nie chcialbym noigdy przypadkowo znależć pmiliona dolców na ulicy (nawet 10.000 $), bo to najzwyczajniej w świecie może oznaczać spore kłopoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:20 roberto65 napisał(a): > Tak naprawdę, to nie chcialbym noigdy przypadkowo znależć pmiliona dolców na > ulicy (nawet 10.000 $), bo to najzwyczajniej w świecie może oznaczać spore > kłopoty... I po co bylo sie chwalic na forum!!! Pozdrowko l. PS czy nikt nie puka do drzwi?? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 23:22 Gość portalu: lili napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Tak naprawdę, to nie chcialbym noigdy przypadkowo znależć pmiliona dolców > na > > ulicy (nawet 10.000 $), bo to najzwyczajniej w świecie może oznaczać spore > > > kłopoty... > > I po co bylo sie chwalic na forum!!! > Pozdrowko > l. > PS czy nikt nie puka do drzwi?? Jeszcze nie...ale może za chwilę...któż to wie, co będzie za chwilę... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:58 ...np wizytę ruskiej mafi w moim mieszkaniu... ...a tego nie chciabym przeżyć... Pozdrawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:10 roberto65 napisał(a): > ...np wizytę ruskiej mafi w moim mieszkaniu... > ...a tego nie chciabym przeżyć... > Pozdrawki ! Jesli bylaby jakas szansa na przezycie... Pozdr. l. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 23:13 Gość portalu: lili napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > ...np wizytę ruskiej mafi w moim mieszkaniu... > > ...a tego nie chciabym przeżyć... > > Pozdrawki ! > > Jesli bylaby jakas szansa na przezycie... > Pozdr. l. Przy odwiedzinach ruskiej mafi, te szanse są chyba znikome (choć ni wiem na 100 %, bo nigdy takowa mafia nie odwiedzałą mnie w mieszkaniu)... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:08 Masz pewną wizytę z UKS. Znjadą Cię po nicku i po śladach zapachowych. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:11 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Masz pewną wizytę z UKS. Znjadą Cię po nicku i po śladach zapachowych. Zapachów nie wydzielam, a po nicku chyba nie dojdą (nie znają się na komputerach - widziałem to raz na własne oczy w moim US)... POZDRAWIAM Panie Prezydencie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:14 Już Cię obserwują kamerą termowizyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:15 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Już Cię obserwują kamerą termowizyjną. Mało prwdopodobne - przecież US "przejadł" już swój tegoroczny budżet na zakup takich skomplikowanych urządzeń... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 00:17 Diabełkowi bym nie dał bo zaraz by beczki z piwem, a jakby zechciał poszaleć to i z winem, na rynek by wytaczać kazał. A to miejsce publiczne i nie wolno. A tak serio to nie wiem czy kutwą bym nie został, żeby dalsze miliny robić. Podobno najgorzej z pierwszym. Ale chyba nie bo leniwy do spodu jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:20 Gość portalu: Janek napisał(a): > Diabełkowi bym nie dał bo zaraz by beczki z piwem, a jakby zechciał poszaleć to > > i z winem, na rynek by wytaczać kazał. A to miejsce publiczne i nie wolno. > A tak serio to nie wiem czy kutwą bym nie został, żeby dalsze miliny robić. > Podobno najgorzej z pierwszym. Ale chyba nie bo leniwy do spodu jestem. A ja bym dał szansę Diabełkowi... Może odkryjemy jakiegoś geniusza , który uzdrowi naszą kulturę w mieście ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:23 o tak! mój ukryty, od dawna domagający się ujawnienia geniusz uczyni z tego miasta arkadię i sielankę razem wzięte!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:20 cóż za brak zaufania do mnie! czuję się oburzona pomyśl o radości której przysporzyłabym wrocławianom ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:26 Gość portalu: diabełek napisał(a): > cóż za brak zaufania do mnie! czuję się oburzona > pomyśl o radości której przysporzyłabym wrocławianom ;) ...a z których Ty diabełków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:27 z diabełków najlepszego gatunku! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:33 Gość portalu: diabełek napisał(a): > z diabełków najlepszego gatunku! Wisdzisz, jeszcze trochę i wygadasz się dlaczego nazywają Cię Diabełkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 00:31 Kochanie od kłopotów właśnie chciałem uchonić. Powiedzieli w sejmie, że nie lzja . Im wolno bo immunitet pozwala. A do zarządu chciałem Ciebie na kwatermistrza namówić. To znaczy, że całkowicie Ci ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:34 no to i na kwatermistrza się melduję! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:36 Gość portalu: diabełek napisał(a): > no to i na kwatermistrza się melduję! Widzę Diabełku, że posiadasz wiele talentów...W obecnych czasach to się bardzo chwali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:38 poproszę tabletki na pazerność, tylko duużo, dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:45 Gość portalu: diabełek napisał(a): > poproszę tabletki na pazerność, tylko duużo, dużo! Pazerność - ach coż to za wspaniała narodowa, polska przywara !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 00:48 Piękna dyskusja, że aż zawiśc mnie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:51 Gość portalu: Janek napisał(a): > Piękna dyskusja, że aż zawiśc mnie bierze. Typowe diabelskie uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 01:01 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Gość portalu: Janek napisał(a): > > > Piękna dyskusja, że aż zawiśc mnie bierze. > > > Typowe diabelskie uczucie. DIABELSKIE SZTUCZKI... Pewnie "Diabełek" ucieklnie nam na koniec na worku z pieniędzmi, (jak to diabły mają w zwyczaju czynić - garnec złotych dukatów zamiast worka z milionem $ )... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:33 znowu coś sknociłam z poprzednim postem a jednak spryciarze mnie przejrzeliście-ten milion $ to zbyt duża pokusa dla diabełka... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 18:28 Gość portalu: diabełek napisał(a): > znowu coś sknociłam z poprzednim postem > > a jednak spryciarze mnie przejrzeliście-ten milion $ to zbyt duża pokusa dla > diabełka... ...a nie mówiłem !!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 26.08.01, 04:41 Akurat na czasie: caly USA jest w napieciu ;wyniki loterii "Powerball" za dwie godziny czyli o 5 rano,glowna wygrana 280 mln $;11 stanow sklada sie do kupy(to tak jakby totolotek obejmowal Polske,Niemcy,Wegry,Czechy itd).Losy sa sprzedawane w malych sklepikach i na stacjach benzynowych,ciagle mozna kupic los/kupon.Kolejki olbrzymie,nikt nic innego nie kupuje.Wszystkie stacje telewizyjne przerwa program by podac numery: 7 z 49 i jeden dodatkowy.Ktos za dwie godziny znajdzie 280 mln$. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 26.08.01, 06:27 Juz podano numery w Powerball: 8-17-22-42-47 i powerball 21. Pula wzrosla do 295 mln$.Jeszcze nie wiadomo czy ktos trafil.To nie jest najwyzsza pula w historii USA,trzecia. Ludzie sprzedajacy losy padali z przepracowania.W stanie Iowa 1600 maszyn sprzedawalo los co minute.Dochodzilo do rozrob.Ludzie ze stanow gdzie loterii nie bylo(np Texas) lecieli na lotnisko do Nowego Orleanu tylko po to by kupic los. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 18:29 Gość portalu: feran napisał(a): > Juz podano numery w Powerball: > 8-17-22-42-47 i powerball 21. > > Pula wzrosla do 295 mln$.Jeszcze nie wiadomo czy ktos trafil.To nie jest > najwyzsza pula w historii USA,trzecia. > Ludzie sprzedajacy losy padali z przepracowania.W stanie Iowa 1600 maszyn > sprzedawalo los co minute.Dochodzilo do rozrob.Ludzie ze stanow gdzie loterii > nie bylo(np Texas) lecieli na lotnisko do Nowego Orleanu tylko po to by kupic > los. Rzeczywiście nagroda jest całkiem niezła... Ciekawe kto wygra te pieniądze ??? Może jakiś Polak na emigracji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 19:21 O Jajaccku mówisz. Słaba pociecha. Zarządowi nic nie wpłaci bo procesy o nicka ma poważne. Przechodzonym Volvo będę Cię musiał wozić choc sprzeciw stanowczy zgłosiłem panu prezydentowi. Na mecze musisz chodzić na piechotę. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 19:29 Gość portalu: Janek napisał(a): > O Jajaccku mówisz. Słaba pociecha. Zarządowi nic nie wpłaci bo procesy o nicka > ma poważne. Przechodzonym Volvo będę Cię musiał wozić choc sprzeciw stanowczy > zgłosiłem panu prezydentowi. Na mecze musisz chodzić na piechotę. ...zawsze zostaje jeszcze ekologiczny środek transportu, czyli ROWER.... ...no i poparcie rowerzystów wroćławskich w następnych wyborach będę miał zapewnione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 19:46 Roberto. Hrabia napisał: jest gut, a może być guciej, Memento mori. Rowerem po Wrocławiu w XIXw trzeba było jeżdzić. Dynamika działań wymagana w magistracie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 19:49 Gość portalu: Janek napisał(a): > Roberto. Hrabia napisał: jest gut, a może być guciej, Memento mori. Rowerem po > Wrocławiu w XIXw trzeba było jeżdzić. Dynamika działań wymagana w magistracie > będzie. ...to może Pan Prezydent zakupi nam - robaczkom po poduszkowcu, o którym pisał w wątku :"MPK" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 19:58 A co z Hrabią? Tirsa image chciała zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 20:00 Gość portalu: Janek napisał(a): > A co z Hrabią? Tirsa image chciała zrobić. Pan Prezydent pewnie objeżdżać będzie miasto rikszą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 20:07 Dywan rożścieliłem, gabinet umaiłem. Idę na piwo bezalkoholowe oczywiście. Szefa proszę pozdrowić . Na poduszkowca nie mam prawa jazdy. Nie mam też zamiaru w damskich pogaduszkach uczestniczyć. Tirsa i Diabełek powinności swe wobec pryncypała niech spełniają. Hrabia nie lubi molestowania,Do usłyszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 20:07 Duobus litigantibus tertius gaudet Kto zwinął dolary ? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 20:13 Gość portalu: hrabia napisał(a): > Duobus litigantibus tertius gaudet > Kto zwinął dolary ? Diabełek Panie Prezydencie - uciekł z workiem pieniędzy.... (poduszkowcem oczywiście)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 26.08.01, 23:09 Podano ze 4 losy mialy wygrywajece numery.Niktjeszcze nie zglosil sie po wygrana. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:15 Gość portalu: feran napisał(a): > Podano ze 4 losy mialy wygrywajece numery.Niktjeszcze nie zglosil sie po > wygrana. ...czyli pieniązki do podziału przez 4... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 23:24 To Ty z milionem do Warszawy jedziesz, a na Diabełka wszystko zwalasz ? Nowe rybki Ci się zamarzyły. Nie trzeba było wędkarzy zapraszać. Wędkarz w dom, a ryby na patelnię. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:27 Gość portalu: Janek napisał(a): > To Ty z milionem do Warszawy jedziesz, a na Diabełka wszystko zwalasz ? Nowe > rybki Ci się zamarzyły. Nie trzeba było wędkarzy zapraszać. Wędkarz w dom, a > ryby na patelnię. ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet ciekawiej... A rybki czują się wyśmienicie...pływają w akwarium i jest im bardzo dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:37 roberto65 napisał(a): > ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet ciekawiej.. > . > przypomnij sobie co mowiles o rosyjskiej mafii, a przestanie ci byc zal... pozdr. l. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:40 Gość portalu: lili napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > > ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet ciekaw > iej.. > > . > > > > przypomnij sobie co mowiles o rosyjskiej mafii, a przestanie ci byc zal... > pozdr. > l. ...wiesz Lili...może ruska mafia skłonna byłaby przyjąć małą łapówkę i odstąpiłaby od wyroku na mnie... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:43 roberto65 napisał(a): > Gość portalu: lili napisał(a): > > > roberto65 napisał(a): > > > > > > > ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet c > iekaw > > iej.. > > > . > > > > > > > przypomnij sobie co mowiles o rosyjskiej mafii, a przestanie ci byc zal... > > pozdr. > > l. > > ...wiesz Lili...może ruska mafia skłonna byłaby przyjąć małą łapówkę i > odstąpiłaby od wyroku na mnie... > > > myslisz, ze mala? panstwo prawnie bierze 40%, sadzisz, ze mafia jest lagodniejsza? l. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:45 ...od Urzedu Skarbowego mafia jest na pewno milsza...i łaskawsza... Jak sobie pomyślę, ile US zdziera ze mnie i mojej żony pieniędzy rokrocznie, to od razu skacze mi ciśnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 03:42 Jak nie macie co zrobić z tym melonem baksów to dajcie go mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 27.08.01, 04:46 melon baksow.Piekny przyklad tzw polish-american(stoi kara na kornerze,kakroc w karloszu). 1$= 1 buck;10$=10 bucks. Odpowiedz Link Zgłoś