Dodaj do ulubionych

MILION DOLARÓW.......................................................

25.08.01, 21:01
Co byście zrobili z milionem dolarów ???
Obserwuj wątek
    • Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 25.08.01, 21:02
      Oddałbym na zakup lepszego serwera w GW.
      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 21:06
        Gość portalu: hrabia napisał(a):

> Oddałbym na zakup lepszego serwera w GW.

He he he, za miloin $, to Gazeta mogłaby rzeczywiście kupić jakiegoś "Mercedesa"
        wśród serwerów...

• Gość: Jajaccek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 22:22
      roberto65 napisał(a):

> Co byście zrobili z milionem dolarów ???

Hehehe!Dobre!Bardzo!
    • Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:28
      roberto65 napisał(a):

> Co byście zrobili z milionem dolarów ???

Wygrales/ukradles/zarobiles (niewlasciwe skreslic) i za darmoche chcesz porad
      finansowych? Nie badz taki - daj zarobic innym!!!
      :)))
      l.
      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:29
        Gość portalu: lili napisał(a):

> roberto65 napisał(a):
        >
        > > Co byście zrobili z milionem dolarów ???
        >
        > Wygrales/ukradles/zarobiles (niewlasciwe skreslic) i za darmoche chcesz porad
        > finansowych? Nie badz taki - daj zarobic innym!!!
        > :)))
        > l.

Wiesz, szedłem sobie dziś Świdnicką w południe, patrzę, a tu leży okrągluśki
        milion dolarów...

• roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:31
          ...oczywiście żartuję...
          Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy potrafi
          jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił...
          • Gość: Jajaccek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.chicago-22rh15rt.il.dial-access.att.net 25.08.01, 22:41
            roberto65 napisał(a):

> ...oczywiście żartuję...
            > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy potrafi
            >
            > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił...

Zarty na bok!W ktorym to miejscu na Swidnickiej.Bo moze wiecej tam tego lezy??
            Z "Raportu"-wki wypadlo??
            • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:44
              Gość portalu: Jajaccek napisał(a):

> roberto65 napisał(a):
              >
              > > ...oczywiście żartuję...
              > > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy po
              > trafi
              > >
              > > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił...
              >
              > Zarty na bok!W ktorym to miejscu na Swidnickiej.Bo moze wiecej tam tego lezy??
              > Z "Raportu"-wki wypadlo??

Myślisz JaJacku, że z milionem dolarów, to tak jak zgrzybami w lesie, że koło
              jednego znalezionego grzyba, należy szukać drugiego, czy trzeciego, bo powinny
              obok rosnąć ???
              Nie ma tak lekko...

• Gość: Jajaccek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.chicago-05-10rs.il.dial-access.att.net 26.08.01, 08:40
                roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: Jajaccek napisał(a):
                >
                > > roberto65 napisał(a):
                > >
                > > > ...oczywiście żartuję...
                > > > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każ
                > dy po
                > > trafi
                > > >
                > > > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił...
                > >
                > > Zarty na bok!W ktorym to miejscu na Swidnickiej.Bo moze wiecej tam tego l
                > ezy??
                > > Z "Raportu"-wki wypadlo??
                >
                > Myślisz JaJacku, że z milionem dolarów, to tak jak zgrzybami w lesie, że koło
                > jednego znalezionego grzyba, należy szukać drugiego, czy trzeciego, bo powinny
                > obok rosnąć ???
                > Nie ma tak lekko...
                >

Z tymi grzybami niezle porownanie.Tak sie czesto zdarza, ze milionem robisz
                nastepne. Z tym, ze pierwszy milion $ musi byc kradziony. Jak w znanym
                powiedzonku ??Rockeffellera.
          • Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 22:55
            roberto65 napisał(a):

> ...oczywiście żartuję...
            > Chodzi mi o to, że każdy chciałby mieć te milion dolarów, ale nie każdy potrafi
            >
            > jasno i konkretnie powiedzieć, co z takimi pieniędzmi by zrobił...

Roberto, co z Twoim poczuciem humoru?? Juz spi?
            A tak na serio :) , to czesto sama sie nad tym zastanawiam idac do PRACY! I
            niezaleznie od aktualnych rozwiazan, zawsze poprawia humor!!

• roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:57
              Tak naprawdę, to nie chcialbym noigdy przypadkowo znależć pmiliona dolców na
              ulicy (nawet 10.000 $), bo to najzwyczajniej w świecie może oznaczać spore
              kłopoty...
              • Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:20
                roberto65 napisał(a):

> Tak naprawdę, to nie chcialbym noigdy przypadkowo znależć pmiliona dolców na
                > ulicy (nawet 10.000 $), bo to najzwyczajniej w świecie może oznaczać spore
                > kłopoty...

I po co bylo sie chwalic na forum!!!
                Pozdrowko
                l.
                PS czy nikt nie puka do drzwi??
                • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 23:22

> roberto65 napisał(a):
                  >
                  > > Tak naprawdę, to nie chcialbym noigdy przypadkowo znależć pmiliona dolców
                  > na
                  > > ulicy (nawet 10.000 $), bo to najzwyczajniej w świecie może oznaczać spore
                  >
                  > > kłopoty...
                  >
                  > I po co bylo sie chwalic na forum!!!
                  > Pozdrowko
                  > l.
                  > PS czy nikt nie puka do drzwi??

Jeszcze nie...ale może za chwilę...któż to wie, co będzie za chwilę...
            • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 22:58
              ...np wizytę ruskiej mafi w moim mieszkaniu...
              ...a tego nie chciabym przeżyć...
              Pozdrawki !
              • Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:10
                roberto65 napisał(a):

> ...np wizytę ruskiej mafi w moim mieszkaniu...
                > ...a tego nie chciabym przeżyć...
                > Pozdrawki !

Jesli bylaby jakas szansa na przezycie...
                Pozdr. l.
                • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 25.08.01, 23:13

> roberto65 napisał(a):
                  >
                  > > ...np wizytę ruskiej mafi w moim mieszkaniu...
                  > > ...a tego nie chciabym przeżyć...
                  > > Pozdrawki !

>
                  > Jesli bylaby jakas szansa na przezycie...
                  > Pozdr. l.

Przy odwiedzinach ruskiej mafi, te szanse są chyba znikome (choć ni wiem na 100
                  %, bo nigdy takowa mafia nie odwiedzałą mnie w mieszkaniu)...
                  Pozdro !

• Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:08
                    Masz pewną wizytę z UKS. Znjadą Cię po nicku i po śladach zapachowych.
                    • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:11

> Masz pewną wizytę z UKS. Znjadą Cię po nicku i po śladach zapachowych.

Zapachów nie wydzielam, a po nicku chyba nie dojdą (nie znają się na komputerach -
                      widziałem to raz na własne oczy w moim US)...

POZDRAWIAM Panie Prezydencie !

• Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:14
                        Już Cię obserwują kamerą termowizyjną.
                        • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:15

> Już Cię obserwują kamerą termowizyjną.

Mało prwdopodobne - przecież US "przejadł" już swój tegoroczny budżet na zakup
                          takich skomplikowanych urządzeń...

• Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 00:17
      Diabełkowi bym nie dał bo zaraz by beczki z piwem, a jakby zechciał poszaleć to
      i z winem, na rynek by wytaczać kazał. A to miejsce publiczne i nie wolno.
      A tak serio to nie wiem czy kutwą bym nie został, żeby dalsze miliny robić.
      Podobno najgorzej z pierwszym. Ale chyba nie bo leniwy do spodu jestem.
      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:20
        Gość portalu: Janek napisał(a):

> Diabełkowi bym nie dał bo zaraz by beczki z piwem, a jakby zechciał poszaleć to
        >
        > i z winem, na rynek by wytaczać kazał. A to miejsce publiczne i nie wolno.
        > A tak serio to nie wiem czy kutwą bym nie został, żeby dalsze miliny robić.
        > Podobno najgorzej z pierwszym. Ale chyba nie bo leniwy do spodu jestem.

A ja bym dał szansę Diabełkowi... Może odkryjemy jakiegoś geniusza , który
        uzdrowi naszą kulturę w mieście ???
        • Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:23
          o tak!
          mój ukryty, od dawna domagający się ujawnienia geniusz uczyni z tego miasta
          arkadię i sielankę razem wzięte!!!
      • Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:20
        cóż za brak zaufania do mnie! czuję się oburzona
        pomyśl o radości której przysporzyłabym wrocławianom ;)
        • Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:26
          Gość portalu: diabełek napisał(a):

> cóż za brak zaufania do mnie! czuję się oburzona
          > pomyśl o radości której przysporzyłabym wrocławianom ;)

...a z których Ty diabełków ?

• Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:27
            z diabełków najlepszego gatunku!
            • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:33

> z diabełków najlepszego gatunku!

Wisdzisz, jeszcze trochę i wygadasz się dlaczego nazywają Cię Diabełkiem...
        • Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 00:31
          Kochanie od kłopotów właśnie chciałem uchonić. Powiedzieli w sejmie, że nie
          lzja . Im wolno bo immunitet pozwala. A do zarządu chciałem Ciebie na
          kwatermistrza namówić. To znaczy, że całkowicie Ci ufam.
          • Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:34
            no to i na kwatermistrza się melduję!
            • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:36

> no to i na kwatermistrza się melduję!

Widzę Diabełku, że posiadasz wiele talentów...W obecnych czasach to się bardzo
              chwali...

• Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 00:38
                poproszę tabletki na pazerność, tylko duużo, dużo!
                • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 00:45

> poproszę tabletki na pazerność, tylko duużo, dużo!

Pazerność - ach coż to za wspaniała narodowa, polska przywara !!!

• Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 00:48
                    Piękna dyskusja, że aż zawiśc mnie bierze.
                    • Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 00:51

> Piękna dyskusja, że aż zawiśc mnie bierze.

Typowe diabelskie uczucie.
                      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 01:01

> Gość portalu: Janek napisał(a):
                        >
                        > > Piękna dyskusja, że aż zawiśc mnie bierze.
                        >
                        >
                        > Typowe diabelskie uczucie.

DIABELSKIE SZTUCZKI... Pewnie "Diabełek" ucieklnie nam na koniec na worku z
                        pieniędzmi, (jak to diabły mają w zwyczaju czynić - garnec złotych dukatów
                        zamiast worka z milionem $ )...

• Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:31
                          • Gość: diabełek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 16:33
                            znowu coś sknociłam z poprzednim postem

a jednak spryciarze mnie przejrzeliście-ten milion $ to zbyt duża pokusa dla
                            diabełka...
                            • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 18:28

> znowu coś sknociłam z poprzednim postem
                              >
                              > a jednak spryciarze mnie przejrzeliście-ten milion $ to zbyt duża pokusa dla
                              > diabełka...

...a nie mówiłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 26.08.01, 04:41
      Akurat na czasie: caly USA jest w napieciu ;wyniki loterii "Powerball" za dwie
      godziny czyli o 5 rano,glowna wygrana 280 mln $;11 stanow sklada sie do kupy(to
      tak jakby totolotek obejmowal Polske,Niemcy,Wegry,Czechy itd).Losy sa
      sprzedawane w malych sklepikach i na stacjach benzynowych,ciagle mozna kupic
      los/kupon.Kolejki olbrzymie,nikt nic innego nie kupuje.Wszystkie stacje
      telewizyjne przerwa program by podac numery: 7 z 49 i jeden dodatkowy.Ktos za
      dwie godziny znajdzie 280 mln$.
    • Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 26.08.01, 06:27
      Juz podano numery w Powerball:
      8-17-22-42-47 i powerball 21.

Pula wzrosla do 295 mln$.Jeszcze nie wiadomo czy ktos trafil.To nie jest
      najwyzsza pula w historii USA,trzecia.
      Ludzie sprzedajacy losy padali z przepracowania.W stanie Iowa 1600 maszyn
      sprzedawalo los co minute.Dochodzilo do rozrob.Ludzie ze stanow gdzie loterii
      nie bylo(np Texas) lecieli na lotnisko do Nowego Orleanu tylko po to by kupic
      los.
      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 18:29
        Gość portalu: feran napisał(a):

> Juz podano numery w Powerball:
        > 8-17-22-42-47 i powerball 21.
        >
        > Pula wzrosla do 295 mln$.Jeszcze nie wiadomo czy ktos trafil.To nie jest
        > najwyzsza pula w historii USA,trzecia.
        > Ludzie sprzedajacy losy padali z przepracowania.W stanie Iowa 1600 maszyn
        > sprzedawalo los co minute.Dochodzilo do rozrob.Ludzie ze stanow gdzie loterii
        > nie bylo(np Texas) lecieli na lotnisko do Nowego Orleanu tylko po to by kupic
        > los.

Rzeczywiście nagroda jest całkiem niezła... Ciekawe kto wygra te pieniądze ???
        Może jakiś Polak na emigracji...
        • Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 19:21
          O Jajaccku mówisz. Słaba pociecha. Zarządowi nic nie wpłaci bo procesy o nicka
          ma poważne. Przechodzonym Volvo będę Cię musiał wozić choc sprzeciw stanowczy
          zgłosiłem panu prezydentowi. Na mecze musisz chodzić na piechotę.
          • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 19:29

> O Jajaccku mówisz. Słaba pociecha. Zarządowi nic nie wpłaci bo procesy o nicka
            > ma poważne. Przechodzonym Volvo będę Cię musiał wozić choc sprzeciw stanowczy
            > zgłosiłem panu prezydentowi. Na mecze musisz chodzić na piechotę.

...zawsze zostaje jeszcze ekologiczny środek transportu, czyli ROWER....

...no i poparcie rowerzystów wroćławskich w następnych wyborach będę miał
            zapewnione...

• Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 19:46
              Roberto. Hrabia napisał: jest gut, a może być guciej, Memento mori. Rowerem po
              Wrocławiu w XIXw trzeba było jeżdzić. Dynamika działań wymagana w magistracie
              będzie.
              • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 19:49

> Roberto. Hrabia napisał: jest gut, a może być guciej, Memento mori. Rowerem po
                > Wrocławiu w XIXw trzeba było jeżdzić. Dynamika działań wymagana w magistracie
                > będzie.

...to może Pan Prezydent zakupi nam - robaczkom po poduszkowcu, o którym pisał w
                wątku :"MPK" ???
                • Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 19:58
                  A co z Hrabią? Tirsa image chciała zrobić.
                  • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 20:00

> A co z Hrabią? Tirsa image chciała zrobić.

Pan Prezydent pewnie objeżdżać będzie miasto rikszą !!!

• Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 20:07
                      Dywan rożścieliłem, gabinet umaiłem. Idę na piwo bezalkoholowe oczywiście.
                      Szefa proszę pozdrowić . Na poduszkowca nie mam prawa jazdy. Nie mam też
                      zamiaru w damskich pogaduszkach uczestniczyć. Tirsa i Diabełek powinności swe
                      wobec pryncypała niech spełniają. Hrabia nie lubi molestowania,Do usłyszenia.
                    • Gość: hrabia Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.eu.org 26.08.01, 20:07
                      Duobus litigantibus tertius gaudet
                      Kto zwinął dolary ?
                      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 20:13

> Duobus litigantibus tertius gaudet
                        > Kto zwinął dolary ?

Diabełek Panie Prezydencie - uciekł z workiem pieniędzy.... (poduszkowcem
                        oczywiście)...

• Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 26.08.01, 23:09
                          Podano ze 4 losy mialy wygrywajece numery.Niktjeszcze nie zglosil sie po
                          wygrana.
                          • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:15
                            Gość portalu: feran napisał(a):

> Podano ze 4 losy mialy wygrywajece numery.Niktjeszcze nie zglosil sie po
                            > wygrana.

...czyli pieniązki do podziału przez 4...
                            Pozdro !
                            • Gość: Janek Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 23:24
                              To Ty z milionem do Warszawy jedziesz, a na Diabełka wszystko zwalasz ? Nowe
                              rybki Ci się zamarzyły. Nie trzeba było wędkarzy zapraszać. Wędkarz w dom, a
                              ryby na patelnię.
                              • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:27

> To Ty z milionem do Warszawy jedziesz, a na Diabełka wszystko zwalasz ? Nowe
                                > rybki Ci się zamarzyły. Nie trzeba było wędkarzy zapraszać. Wędkarz w dom, a
                                > ryby na patelnię.

...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet ciekawiej...

A rybki czują się wyśmienicie...pływają w akwarium i jest im bardzo dobrze...
                                • Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:37
                                  roberto65 napisał(a):

> ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet ciekawiej..
                                  > .
                                  >

przypomnij sobie co mowiles o rosyjskiej mafii, a przestanie ci byc zal...
                                  pozdr.
                                  l.

• roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:40

> roberto65 napisał(a):
                                    >
                                    >
                                    > > ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet ciekaw
                                    > iej..
                                    > > .
                                    > >
                                    >
                                    > przypomnij sobie co mowiles o rosyjskiej mafii, a przestanie ci byc zal...
                                    > pozdr.
                                    > l.

...wiesz Lili...może ruska mafia skłonna byłaby przyjąć małą łapówkę i
                                    odstąpiłaby od wyroku na mnie...
                                    >

• Gość: lili Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:43
                                      roberto65 napisał(a):

> Gość portalu: lili napisał(a):
                                      >
                                      > > roberto65 napisał(a):
                                      > >
                                      > >
                                      > > > ...a wiesz, że nawet chciałbym mieć ten milion $. Mogłoby być nawet c
                                      > iekaw
                                      > > iej..
                                      > > > .
                                      > > >
                                      > >
                                      > > przypomnij sobie co mowiles o rosyjskiej mafii, a przestanie ci byc zal...
                                      > > pozdr.
                                      > > l.
                                      >
                                      > ...wiesz Lili...może ruska mafia skłonna byłaby przyjąć małą łapówkę i
                                      > odstąpiłaby od wyroku na mnie...
                                      > >
                                      >

myslisz, ze mala? panstwo prawnie bierze 40%, sadzisz, ze mafia jest lagodniejsza?
                                      l.
                                      • roberto65 Re: MILION DOLARÓW................................................... 26.08.01, 23:45
                                        ...od Urzedu Skarbowego mafia jest na pewno milsza...i łaskawsza...
                                        Jak sobie pomyślę, ile US zdziera ze mnie i mojej żony pieniędzy rokrocznie, to
                                        od razu skacze mi ciśnienie...
    • Gość: r Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 03:42
      Jak nie macie co zrobić z tym melonem baksów to dajcie go mnie.
      • Gość: feran Re: MILION DOLARÓW................................................... IP: *.txucom.net 27.08.01, 04:46
        melon baksow.Piekny przyklad tzw polish-american(stoi kara na kornerze,kakroc w
        karloszu).
        1$= 1 buck;10$=10 bucks.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka