postmodern 21.04.02, 16:45 Wczoraj byłem w kinie i przed seansem uraczyli nas krótkim filmem o Wrocławiu... Bardzo "fajnie" zmontowany, zdjęcia..., muzyka.... Miło było go zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mastat Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 16:51 No, no... A fontanne pokazali? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 16:52 No pewnie... i to z jakiego ładnego ujęcia... Właściwie to cały Wrocław był "uroczy" na tym filmie... I nawet moją alma mater pokazali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 17:10 Jeżeli był ten sam film, który promuje Wroc. z okazji expo to faktycznie jest dobry. Nasze miasto jest w nim takie ładne i kolorowe, ale wystawy samym filmem nie wywalczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
postmodern Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 17:16 Tak owszem... film z okazji EXPO Fantastyczny... ps. pozdr. NEXUS... dawno Cię nie widziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 17:22 > ps. pozdr. NEXUS... dawno Cię nie widziałem... Widziałem czy czytałem :) ?. Może za mało uważnie przeglądasz forum :). Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 18:45 A można iść do kina tylko na ten film? :) A nexes jest ostatnio często drogi Postmodernie... Zdecydowanie sie zaniedbujesz jako forumowicz, nieładnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 18:45 NEXUS znaczy sie - literka mi uciekła... Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 18:59 Zaraz, zaraz panowie... Jak to jest że fontanna która ma być rozebrana w połowie maja jest na filmie promującym wystawe która ma się odbyć w 2010 roku? No chyba, że to wytną ale cosik mi sie wydaje że fontanna zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaś Re: Film promocyjny o Wrocławiu... IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 18:56 postmodern napisał(a): > Wczoraj byłem w kinie i przed seansem uraczyli nas krótkim filmem o > Wrocławiu... Bardzo "fajnie" zmontowany, zdjęcia..., muzyka.... > Miło było go zobaczyć... No to pięknie. Może wizytatorzy z Biura Wystaw też pójdą do kina, lepiej na nim Wrocław chyba wygląda niż w rzecywistości... A fontanna raz była w kadrze, a drugi raz nie (zielona trawka w jej miejscu) - jakieś stare zdjęcia wykorzystali czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 19:20 a na wideo ten film będzie bo mnie na kino nie stać i pewnie prędko nie zobaczę: ( Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 21.04.02, 19:22 Powinni udostępnić w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 22.04.02, 12:17 Teraz wybieram się na Avalon, no nie wiem arveno czy Cie to zainteresuje :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Nexus! 23.04.02, 16:45 No wiesz co- kogo nie interesuje Małgosia Foremniak latająca z giwerą po ekranie???:) Odpowiedz Link Zgłoś
nexus20 Re: Nexus! 24.04.02, 15:48 A co arveno proponujesz jakiś inny film :) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: Nexus! 24.04.02, 16:59 Co to da że ja coś zaproponuje jak ty pewnie już to wszystko widziałeś???Bo widzę że z ciebie niezły kinoman:) A tak w ogóle to jak chcesz się ze mną umówić do kina (czy na film?) to nie tak na forum:))) Co by mój mąz powiedział??? :) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pafik Re: Film promocyjny o Wrocławiu... IP: *.biuro.kom / *.kom-net.pl 29.06.02, 01:52 Jakby ktos jeszcze nie dotarl, to ten film do sciagniecia stad: www.expo2010.pl/page.asp?id=269&lid=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mastat Re: Film promocyjny o Wrocławiu... 29.06.02, 10:14 Ja na przykład nie dotarłem mimo iz stronę o Expo odzwiedzałem:( Dzięki Pafik! Odpowiedz Link Zgłoś