Dodaj do ulubionych

XVII LO- matura 95 r.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:07
Ktoś to pamięta?
Obserwuj wątek
    • Gość: pucor Re: XVII LO- matura 95 r. IP: 81.168.209.* 25.10.04, 10:40
      No a jakże nie pamiętać , hehehehehe. To było to.
      • Gość: Monika Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 11:38
        Cześć Pucku.Tam jeszcze ktoś z klasy A poruszył temat, że fajnie by było zrobić
        jakieś spotkanie po 10 latach. W końcu w przyszłym roku minie 10 lat od
        skończenia przez nas szkoły. Ale jesteśmy już starzy!!!!!
        • Gość: pucor Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 29.10.04, 13:45
          hehe, nie przesadzaj z tą starością, jesteśmy młodzi inaczej, hehehehe
          Spotkanie 19 listopada o 20 w PRL
          • Gość: Monika Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 14:37
            Wiem, Ewka już mi przekazała.
            • Gość: pucek Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 30.10.04, 10:35
              No ewka na 100% ma być. Diabełek też bedzie, właśńie od niego dzwoniłem.
              • Gość: Monika Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:48
                Wieczorek też powiedziała, że bedzie, bo wysłałam jej sms-a.
        • leosz Re: XVII LO- matura 95 r. 20.01.05, 10:00
          Czesc :)

Owszem poruszylem ten temat juz na forum. Moze ktos moglby go jeszcze
          rozpowszechnic? Z mojej strony mam kontakt z czescia ludzi z klasy A wiec jesli
          kazdy z nas dalby znac to zebralibysmy sie po latach :) A tak na marginesie to
          macie juz dzieci? Bo ja wciaz tkwie w kawalerskim, haha ale za to jestem do
          dyspozycji na ewentualne spotkanie!

• Gość: Misiek Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 14:30
            Cześć
            Popieram kolegę Leosza - ja również ukończyłem XVII-tkę w 1995 roku i chętnie
            spotkałbym się z absolwentami naszego LO. Tym bardziej, że minęło 10 lat od
            naszej matury. Mam kontakt e-mailowy z częścią klasy A i chętnie ich powiadomie
            o możliwości spotkania po latach.
            Pozdrawiam
            Misiek z klasy A
        • leosz Re: XVII LO- matura 95 r. 20.01.05, 10:01
          Czesc :)

Owszem poruszylem ten temat juz na forum. Moze ktos moglby go jeszcze
          rozpowszechnic? Z mojej strony mam kontakt z czescia ludzi z klasy A wiec jesli
          kazdy z nas dalby znac to zebralibysmy sie po latach :) A tak na marginesie to
          macie juz rodziny, a moze dzieci? Bo ja wciaz tkwie w kawalerskim, haha ale za
          to jestem do dyspozycji na ewentualne spotkanie!

• Gość: magda Re: XVII LO- matura 95 r. IP: *.um.wroc.pl 11.01.05, 14:48
        Czesc ja co prawda nie konczylam w 95 ale XVII to kmoje liceum
        • Gość: Marcin z D XVII LO- matura 95 r. IP: 62.233.251.* 13.05.05, 11:31
          Ostatnio pomysł spotkania urodził sie także wśród maturzystów 95 z klasy D.
          Fajnie byłoby się spotkać po tych 10 latach. Wici zostaly rozeslane i może
          pomysł wypali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka