Gość: Liloom IP: *.11.vie.surfer.at 23.04.02, 22:29 martynka.jtc.pl/mart.pl?action=start To jest strona malej dziewczynki, ktora dzieki Twojemu jednemu kliknieciu moze byc uratowana... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: STrup Kliknąłem... IP: *.chem.uni.wroc.pl 25.04.02, 09:24 Gość portalu: Liloom napisał(a): > <a href="http://martynka.jtc.pl/mart.pl?action=start"target="_blank">martynka.j > tc.pl/mart.pl?action=start</a> > > To jest strona malej dziewczynki, ktora dzieki Twojemu jednemu kliknieciu moze > byc uratowana... I w górę wątek! Klikać, panie i panowie. To niewiele, ale zawsze coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Martynka IP: *.chicago-03-04rs.il.dial-access.att.net 25.04.02, 10:21 Tez! Ile jesze dzieci chorych jest do uratowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Martynka IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 25.04.02, 20:24 Boja sie ludzie klikac, bo to meczace bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: Martynka 25.04.02, 20:27 klik klik klik klik... tak niewiele a wielki czyn :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajaccek Re: Martynka IP: *.chicago-06-07rs.il.dial-access.att.net 25.04.02, 20:48 Pracowite kliku-klik.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Martynka IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 26.04.02, 08:54 Do góry Martynka, mamy nowy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anma Re: Martynka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.04.02, 21:50 Właśnie klikam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I_Cream Kliknij posła IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 12:17 Odwiedziłem stronę Martynki i kliknąłem. Choć może nie jest to odpowiednia okazja do snucia takich wywodów, zastanawiam się. Zastanawiam się mianowicie, jak wyglądałyby diety naszych posłów i senatorów, gdyby zależały od kliknięć. Smutne i przerażające zarazem jest to, że w obecnych czasach życie i zdrowie zależy od podobnych akcji. Tymczasem sporo pieniędzy marnuje się na rozmaite poronione pomysły kolejnych ekip rządzących. Szlag mnie trafia! Zwłaszcza teraz, kiedy ci, co darli szaty nad biedą obywateli naszego kraju psują jeszcze bardziej to, co obiecywali naprawić. Myśmy juz sobie trochę pożyli, ale dzieci nie są temu winne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Martynka IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 29.04.02, 08:35 W górę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonczek wywala IP: *.pl 01.05.02, 10:12 nie idzie kliknąc w misia bo cały czas wywala mi komunikat,że z tego ip ktoś już klikał ..słowo ani razu się nie udało - co robić ? bon "Dziękujemy serdecznie za pamięć, jednak w ciągu ost. 24 godzin zanotowano już kliknięcie z tego numeru IP. Oczywiście zapraszamy po upływie tego terminu..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jULKA Re: STRONA JUZ ZAMKNIETA?????? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.05.02, 20:08 A mnie pojawia sie informacja ,ze serwera nie mozna znalezc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: Martynka IP: *.25.116.227.unregistered.k.pl 02.05.02, 09:15 Nie mogę otworzyć strony, co się stało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Null Re: Martynka IP: *.magma-net.pl 02.05.02, 13:24 Qrcze, za dużo ludzi klikało i sponsorom zagroziło bankructwo, czy co????? Odpowiedz Link Zgłoś