Dodaj do ulubionych

nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenterach?

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 25.10.04, 22:19
No właśnie - co sądzicie o prezenterach i dziennikarzach naszej TV? No bo
widze że katarzyna Obara w dwójce już jest, Kubicz też z Wrocka no i Magda
Piękna Mołek też tu zaczynała (chociaż w Tede a nie w Trójce) -
czyli "kariery robią" ;)
A reszta? Ci od Faktów, od pogody? Albo te panie co Super Trójke prowadzą?
Podobają Wam się?
Mi się np. Maura Ładosz strasznie podoba. Fajny głos i styl prowadzenia
programu (Trzymaj z Trójką czy coś) - tylko dawno jej nie widziałam już...
Co sądzicie??
Obserwuj wątek
    • Gość: erni Re: nasza TVP 3 Wrocław - kuznia prezenterów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 22:23
      Wrocław to kuźnia prezenterów. Wystarczy pooglądać TVP2.
      • Gość: corgan wylegarnia gwiazd jest oczywiście BAR IP: 217.11.142.* 25.10.04, 23:14
        no co? nie jest?
    • orzels Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 25.10.04, 23:15
      Ano Maura, Maura... :)
    • szoppracz1 Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 26.10.04, 08:30
      Lubię Maurę Ładosz, Lidię Chojecką, Waldemara Chudziaka oraz tego gościa, który
      prowadzi "Fakty Tydzień". Ale nikt mnie tak nie wkurza, jak Gracjana rutkowska
      oraz Ewa Wolniewicz (ta to miny strzela...).
      • Gość: Jednozdanie Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.10.04, 14:39
        Ja tam uważam, że Renata Kawa rządzi, naturalna, piękna, sympatyczna, aż się
        chce oglądać.
        • Gość: milena Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.10.04, 15:49
          No Renata Kawa to fakt, fajna jest. A taki jeden zakręcony typek od pogody -
          nie pamiętam jak on się nazywa. wygląda na trochę nierozgarniętego, ale lubię
          go bardzo.
          A co sądzicie o sztandarowej dziennikarce z Wrocłąwia - Wandzie Ziembickiej?
          • Gość: denzel Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 26.10.04, 15:51
            To może głosujmy na najładniejszą prezenterkę/dziennikarkę itp. telewizji
            Wrocław.
            Moje głosy
            1. Maura ładosz
            2. renata Kawa
            3. ta taka jedna blondynka od super trójki - nie wiem jak sie nazywa, ale jak
            sie dowiem to powiem :)
            dawajcie swoje głosy
            • Gość: XW3** Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 18:12
              3. Aleksandra Rosiak vel. Ola

• arrrgh Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 26.10.04, 23:31
                Renata Kawa rządzi:D
                A Ola, czy jak jej tam, jest taka sobie. Ładna buzia i nic w głowie. I głos ma
                trochę denerwujacy.
              • wielki_czarownik Stare czasy się przypominają. 27.10.04, 22:04
                Miałem okazję ją kiedyś poznać. Ale to było kilka lat temu.
                Cóż ludzie kariery robią :)
                W następnych wyborach kandyduję ;) Jeszcze o mnie usłyszycie :P
          • Gość: mira Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 21:17
            Wanda Ziembicka ? super dziennikarka !!!!!!!!!!!!
            OGROMNA OSOBOWOŚC
            nikogo się nie boi i ma własne zdanie a to bardzo cenne
            bardzo brakuje mi jej ostatnio
      • Gość: miki Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.man.polbox.pl 26.10.04, 16:12
        Taaak, Wolniewicz to paszczur jakich malo, wstretne babsko z pretensjami do
        zycia...
      • Gość: waldemar chudziak Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.finemedia.pl 26.10.04, 17:26
        Dzięki za miłe slowa pod moim adresem:) Gracjana Rutkowska jst bardzo zdolną,
        młodą (w przeciwnienstwie do mnie) dziennikarką. Za dwa ,trzy lata będzie
        autorytetem. Nie dezawuuj Jej, plis!!!
        PZDR
        Chudziak
        • Gość: Joaśka Waldemar Chudziak - najlepszy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 11:01
          Uważam, że Pan Waldemar Chudziak jest najlepszy nie tylko w naszej regionalnej,
          ale ogolnie w polskiej telewizji.
          Nie brakuje mu humoru, podobają mi się jego komentarze, styl bycia przed
          kamerą, taki jakis luzacki, podchwytliwe a czasem ironiczne pytania do gości,
          czesto wszystkim nam w domu potrafi niezle poprawic nastrój :)
          Super!!
          • Gość: waldemar chudziak Re: Waldemar Chudziak - najlepszy!!! IP: *.finemedia.pl 01.11.04, 17:43
            Bardzo dziękuję za komplementy. Do najlepszego jeszcze mi daleko, ale będę się
            starał.
            Pozdrawiam! Chudziak
      • Gość: NIKT Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ey.com.pl / *.ey.com.pl 04.11.04, 17:42
        Obie "niepochlebne" wypowiedzi na temat pań prezenterek / reporterek
        wrocławskiej TVP3 są fenomenalne!!! Niesamowita expresja, powalająca
        argumentacja, stonowane i wyważone, przemyślane i będące efektem widocznej
        głębokiej refleksji autorów, a przede wszystkim utrzymane w tonie najwyższej
        kurtuazji, uprzejmości i szacunku...
        Każdy ma prawo do własnego poglądu, a percepcja jakości telewizyjnych programów
        jest rzeczą z natury subiektywną. To jednak w żaden sposób nie wyklucza
        krytyki, która może być rzeczowa, konkretna, a przede wszystkim poważna – autor
        numer jeden rozpoczyna swój wywód nawet obiecująco, poziom spada niestety
        dramatycznie, kiedy okazuje się, iż motorem jego wypowiedzi jest chęć wyrażenia
        ochoty „oglądania fajnych twarzy na rynku we Wrocku”… Poziom odpowiedzi
        drugiego autora, nie kwalifikuje się naewt do skomentowania. Myślę, że Panowie
        pomylili się, w poszukiwaniu chat’u dla nastolatków, a może niedzielnej szkółki
        dla początkujących adeptów retoryki…
    • taxi.wroclaw Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 26.10.04, 17:51
      Zgadzam się ze wszystkimi dotychczasowymi opiniami z wyakcentowaniem Renaty
      Kawy. Nadzwyczaj sympatyczna i taka serdecznie radosna. Jej przeciwieństwem
      jest Marek Obszarny, łowca rekordów (PRW). Facet ma swoje lata ale idzie na
      całość. W relacjach z "orkiestry" Owsiaka, pełny luzak, w rozmowie z weteranem,
      słodziutki i układny. Gdzie jakaś własna tożsamość? Tyle lat pracy i żadnego
      awansu!
      • Gość: Musaszi Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.neting.com.pl / *.neting.com.pl 26.10.04, 18:16
        Pan Waldemar smiesznie kiwa glowka :)
        • Gość: waldemar chudziak Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.finemedia.pl 01.11.04, 17:45
          Założę kołnierzyk ortopedyczny:)
          Dzięki za uwagę!
          Chudziak.
    • Gość: jojo Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.10.04, 20:42
      cala redakcja sportowa do d...y

pan karpinski kotry sie myli
      plastikowy chlopiec mr dziubek

innych nie pokazuja b sie nie nadaja
      • Gość: miki Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 26.10.04, 22:29
        Ewa Wolniewicz jest ok., to rzeczowa i kompetentna osoba. Fajna jest rowniez
        Maura Ladosz, ma w sobie duzo uroku.
    • arrrgh Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 26.10.04, 23:34
      Renata Kawa rządzi:D
      A Ola, czy jak jej tam, jest taka sobie. Ładna buzia i nic w głowie. I głos ma
      trochę denerwujacy.
    • Gość: onufry Kawy nie ma Maury też IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 00:42
      • Gość: onufry Kawy nie ma Maury też 2 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.10.04, 00:54
        sorry,
        Reni Kawy (rzeczywiście najlepszej) już nie ma w TV, Maury również (też
        najlepsza)- taka stabilność w TV Wroclaw, takie warunki....
        Waldemar Chudziak jest na szczęście coraz lepszy ale wciąż zbyt "swojski" stara
        się być, taki papuśny aż niepoważny do końca
        Ewa Wolniewicz jest dobra, choć grymasu nie może opanować i czyta zbyt
        beznamiętnie czasami
        Pani Sitko w końcu się nauczyła prezenterki i wygląd znacznie poprawiła, moim
        zdaniem rokuje dużo
        generalnie nie ma twarzy- marki w TV Wroclaw, wszyscy za krótko, za byle jak,
        nie wiadomo co. Najtrwalszą twarzą jest Wolniewicz i chyba ona jest najbardziej
        kojarzona z Wroclawiem.
        kasa mala wiec nie chce sie nikomu angazowac kariery w regionalna TV, a sama TV
        daje to do zrozumienia że biedna i zmienna
        • Gość: Uważny telewidz Re: Kawy nie ma Maury też 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 11:53
          Macie racje, w Telewizji Wrocław nie ma ciekawych twarzy, które jeszcze na tle
          tandentych scenografii programów (patrz np. Nad Kreska, o zgrozo !) wyglądaja
          koszmarnie ! To wszystko może odrzucić o telewizora, a nie przyciągnąc. Miejmy
          nadziej, że to sie zmieni, bo niedługo nikt nie będzie chciał takiej
          telewizjioglądać. A szkoda, bo jestem ogromnym zwolennikiem telewizji
          regionalnej. A i znane twarze fajnie spotkac np. na Rynku we Wrocku.
          Typy na nie:
          1. Gracjana Rutkowska - antymistrzyni świata
          2. Paulina Sitko (czy Sitek) - wiceantymistrzyni
          3. Marek Obszarny - niech juz gada w radiu, a od telewizji się odczepi.
          4. Ewa Wolniewicz - złote usta (po każdej przeczytanej informacji robi "rybkę")

I na koniec uwaga do reporterów z regionu - ubierzcie się ludzie jakos po
          ludzku ! ciąglę rozciągnięte swetry, albo kurtka za duża z wygiętym kołnierzem
          (np. Marian Maciejewski), czy tego w tej telewizji nikt nie widzi !! Dlaczego
          nie popatrzycie na konkurencję, jak to robią inni ! widzieliście kiedys relację
          w tvn albo polsat i reportera w swetrze ??
          Uważny telewidz
        • Gość: Renia wracaj! Re: Kawy nie ma Maury też 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.04, 19:22
          Nie zartujcie ze nie ma Renaty Kawy???????? :-(((((((((((

I co sie z nia stalo? Co teraz robi? Gdzie ja moge obejrzec? Moglaby sie
          pojawic w "Kawie (nomen omen) czy herbacie", bo wtedy tak przyjemnie zaczynalby
          sie dzien....

Ale czy to tez znaczy,. ze nie bedzie juz piosenki "Szaaalej do woli! Letnie
          swawole!" no luuuudzie, przeciez bez tego to sie w ogole nie da tvp 3
          ogladac!!!!

Pani Renato, prosze, niech sie Pani odezwie!
          • Gość: wandulka Re: IP: *.sokolowice.sdi.tpnet.pl 29.10.04, 12:36
            Kawa u radnego pracuje.
            A przez Chudziaka to cale podworka zaczely chyba ogladac fakty. Koles ma miny
            nie z tej ziemi, a ten usmieszek to juz pewne znak firmowy pana redaktora.
            Facet ma swoj wlasny disco polowy styl.
            ale wlasny.!!
            nie jakis tam sinenenowy czy lisowy
            • Gość: diablo Re: ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:02
              nie rozumiem co ma disco polo do wygladu pana Chudziaka? ee??
              • Gość: onufry disco IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.04, 17:01
                disco polo to raczej Maciejewski(choć głos kaznodzieji)- ale jego córka (nie
                żona?) to bardzo niczego sobie (prowadzila pogodę obecnie znikla- jest gorsza-
                albo to nie córka tylko nazwisko takie same)
    • Gość: muzuk Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 18:58
      poziom spada z roku na rok. kiedyś była przyjemna całkiem magda jakaś tam. od
      roku też dołaczyła do grona nieobecnych. za to każa nam oglądać dwie panie,
      któr uśmiechają się na siłe.gburowatą ewę wolniewicz i ponurą paulinę sitko.
      ta pierwsza to rozumiem, zmeczenie, ale sitko na starą nie wygląda,a
      przedstawia te inormacje, jakby za karę.a nie za nasz abonament!!!i makijaż
      taki z sincami. czy ta praca tak przygnębia? okropne. moze czas zrezygnować.
      albo znaleźć sobie kogoś kto doda radosci? jest pani zajeta? jesli nie polecam
      sie...a tak naprawde wolę dicopolowe wydanie pana chudziaka. przynajmniej się
      usmiecha szczerze. moze w ogóle powinni postawić na mężczyzn? kiedyś często był
      pan majcher. teraz tylko czasmi słyszę, jak go koleżanki zapowiadają, ze pojawi
      się po faktach z rozmową. i jeszcze piotr karpiński od sportu i niemiec jest
      sympatyczny.
      mój antyprezenter:
      1 wolniewicz i sitko
      2.maciejewska od pogody
      3. ta od programu, który kiedyś był , a nie iwem czy jeszcze jest pod kreską
      czy coś
    • Gość: gajka Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 30.10.04, 11:55
      rzeczywście maury ładosz dawno nie było, a jest bardzo naturalna i dobrze robi,
      to co robi. renata kawa ma w sobie wiele sympatii i takiej fajnej energi, wiec
      tez jej brakuje. popieram plusy pod adresem pana chudziaka jest jedynym, ktory
      ma swoj styl. pani wolniewicz wizytowka sztandarowa tvp3 zla nie jest, ale
      mogla by min nie robic takich.ale punkt za to, ze zna sie na swojej pracy.
      mila jest tez ta nowa blondynka od super trojki. fajnie, ze dyrekcja stawia na
      mlodych.choc panie od pogody beznamiętne. ciagle nie umiem sie przekonac do
      pani sitko. jest w niej cos odpychajacego, zimnego chyba. tak oschle mówi
      zawsze. ktos tu zauważył, ze mało się uśmiecha.pozawrocławscy dziennikarze ok.
      lubie maciejwskiego i tego z legnicy, co ma kolorowe koszule. lampart chyba.
      czegoś mi jednak ciągle w tej tvp3 brakuje. no i studio zielone fatalne. a
      prezenterzy zupełnie nie dopasowują do niego ubrań i wypadają okropnie.
      • Gość: ja Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: 217.197.78.* 30.10.04, 15:24
        Mój idol to Arkadiusz Dudek zwłaszca w trwałej ondulacji na głowie. Oraz Marcin
        Rosiński jak zawsze po seansie w solarium. To są męzczyźni!
      • analisis Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 30.10.04, 20:18
        no i studio zielone fatalne. a prezenterzy zupełnie nie dopasowują do niego
        ubrań i wypadają okropnie.

kolejne pytanie do wątku o płonących scenariuszach. Po co było zmieniać studio?
        Lepsze nie jest. Afera z plagiatem zdaje się była opisywana. Ile to kosztowało?
        Kolory okropne. Muzyka fatalna.
        • Gość: kot Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.10.04, 11:05
          piotr karpinski.uwaza siebie za gwiazde,ktorą nie jest i nigdy nie bedzie...jego komentowanie na zywo wola o pomste do nieba.poza tym ta wylizana na bok fryzurka!!!koszmar!a moze by tak wyluzowac i wreszcie sie obudzic panie piotrze-sa lepsi od pana!tylko trzeba sie do tego przyznac!
          • Gość: mateo Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.kom / *.kom-net.pl 31.10.04, 11:08
            co sadzicie o sporcie w tvp3?o prezenterach i ich relacjach z meczow?tam sa potrzebne jakies nowe twarze i nowe pomysly!ale generalnie nie jest zle
            • Gość: jojo Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.04, 15:59
              Moje zdanie :

Gość: jojo 26.10.2004 20:42 + odpowiedz

cala redakcja sportowa do d...y

pan karpinski kotry sie myli
              plastikowy chlopiec mr dziubek

innych nie pokazuja b sie nie nadaja
          • Gość: Rafis Gorsze są tylko Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 11:11
            Od naszej TVP3 gorsza jest tylko TVP Katowice - tam to dopiero leszcze
            wylądowały! Każdy dziennik to komedia pomyłek - warto pooglądać, kabaret.
      • Gość: haha Re: prezenterzy zupełnie nie dopasowują do niego u IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 09:35
        no chyba zielone bluzeczki w białe kropeczki....przecież na takim tle nie da
        się wyglądać lepiej niż żaba...
    • Gość: ann Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.04, 20:37
      a co z Agata Dzikowska. zdaje sie ze teraz prowadzi Wiadomosci w TVP1. kupili
      ja . ale nikt nic ie mowi o tym ze odeszla z QWroclawia a widzialam ja w
      wiadomosciach. P.Sitko ubor fatalny jak stra maelnska, blady okropny makijaz i
      odpychajaca apracyja. urszula Bak -reporterka- do wymiany-ma fatalny glos.
      wolnieweicz- okropna-jakby polknela kij i to jej parcie na ekran, calkowita
      kopia Pochanke ztvn.a chudziak pocieszny ejst, taki pospolity glos ludu"
      • Gość: tudum Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.crowley.pl 31.10.04, 21:32
        Ciekawe czy Łopaciński z ferajną zaglądają do tego wątku.
        Mogli by jakieś wnioski powyciągać.
        • Gość: garbus Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.04, 14:35
          zagladają
          • filippa Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 01.11.04, 17:18
            Gość portalu: garbus napisał(a):

> zagladają

czy to ten bordowy garbus? :-)
            • Gość: telewidz Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.11.04, 17:56
              Ludzie!

Gdzie Wy macie oczy i uszy:

Karpiński - moze i jest przystojny i reprezentatywny ale ma zbyt gardłowy głos
              i zdaje się jakąs wadę wymowy

Kawa - "mama muminka" - przeslodzona jak dla mnie a poza tym tak jak większość
              prezenterek wrocławskiej TV do najpiekniejszych nie należy

Ziębicka - ta to dopiero ma o sobie mniemanie; miałem okazję mieć z nia kiedys
              doczynienia bliżej podczas jakiegos festiwalu w polanicy: kobitka ma nieźle
              poprzewracane w głowie i wydaje jej się, że jest pierwszorzędną gwiazda TV a
              nie jakieś prowincjonalnej trójki ... szkoda gadać...

Obszerny - d.p.właz, zero kreatywności, pomysłowości; jedyne co umie to lizać
              tyłki swoich przełozonych (ale chyba kiepsko mu to idzie skoro tyle lat pracuje
              i żadnego awansu)

Maciejewski - głos absolutnie nie nadaje sie do TV (a przecież czyta Fakty); w
              dodatku wiecznie sprawia wrażenie zaspanego

i jeszcze jeden koleś typu "laluś", nie pamietam nazwiska ...beznadzieja

To wszystko sprawia, że TV3 Wrocław
              • Gość: kot Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.kom / *.kom-net.pl 01.11.04, 21:42
                karpinski przystojny???no co ty...
                • Gość: Głodny Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 11:14
                  Mam pytanko do obecnych pracowników TV Klecina - kiedy ostatnio był jakiś
                  casting na prezenterów lub na jakich zasadach ich się tam zatrudnia ?
              • ed_norton Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 03.11.04, 06:30
                Gość portalu: telewidz napisał(a):

> Ludzie!
                >
                > Gdzie Wy macie oczy i uszy:

przepraszam Cie bardzo, ale ocena walorow wizualnych i sluchalnych to jak
                najbardziej subiektywna rzecz. Nie da sie ocenic...jesli uwazasz inaczej, to
                dalsza dyskusja jest zbedna...

>
                > Karpiński - moze i jest przystojny i reprezentatywny ale ma zbyt gardłowy
                głos
                > i zdaje się jakąs wadę wymowy

czy to w czyms przeszkadza?

>
                > Kawa - "mama muminka" - przeslodzona jak dla mnie a poza tym tak jak
                większość
                > prezenterek wrocławskiej TV do najpiekniejszych nie należy

odsylam do pierwszej linijki mojje odpowiedzi...a poza tym, jak masz jakis
                pomysl na prezentera to zglos sie z nim to tvp tudziez innej agencji
                kastingowej, zarobisz fortune...

>
                > Ziębicka - ta to dopiero ma o sobie mniemanie; miałem okazję mieć z nia
                kiedys
                > doczynienia bliżej podczas jakiegos festiwalu w polanicy: kobitka ma nieźle
                > poprzewracane w głowie i wydaje jej się, że jest pierwszorzędną gwiazda TV a
                > nie jakieś prowincjonalnej trójki ... szkoda gadać...
                >

Wanda to Wanda, nasz wroclawski folklor.

> Obszerny - d.p.właz, zero kreatywności, pomysłowości; jedyne co umie to lizać
                > tyłki swoich przełozonych (ale chyba kiepsko mu to idzie skoro tyle lat
                pracuje i żadnego awansu)

OBSZARNY po prymo, a po sekundo odwazna ocena, musisz go chyba znac od lat i
                przepracowales z nim pewnie z 10 lat, ze tak piszesz? i piszac takie pierdoly
                robisz krzywde Obszarnemu...jesli juz piszesz takie pierdoly to je jakos
                uzasadnij madralo...
                co rozumiesz przez "tyle lat pracuje i zadnego awansu"" ??
                nie pomyslales, ze niektorzy moga lubic to co robia? czy awans ma oznaczac ze:
                przeniesie sie do innej stacji czy moze zacznie prowadzic dziennik tleewizyjny??

>
                > Maciejewski - głos absolutnie nie nadaje sie do TV (a przecież czyta Fakty);
                w
                > dodatku wiecznie sprawia wrażenie zaspanego

a jaki zatem glos sie nadaje do telewizji? jeszcze raz powtarzam, wszelkie
                Twoje oceny sa jak najbardziej subiektywne, nikt Ci tego odmowic nie moze!
                Mimo tego wszystkiego, co napisales, CI ludzie pracuja, poswiecaja swojej pracy
                wszystko (najczesciej wszystko w doslownym znaczeniu) i sa w tym naprawde
                niezli. A ze Ci sie nie podobaja ich buzie i glosy, to juz inna para
                butowq...ale nie napisze po raz wtpory, bo bede sie powtarzal :)

> i jeszcze jeden koleś typu "laluś", nie pamietam nazwiska ...beznadzieja
                >

no to byl argument nie do podwazenia...sory, ale masz LOL

> To wszystko sprawia, że TV3 Wrocław

sprawia ze co??
                Karpinskiego i Kawy bede bronil z cala stanowczoscia, bo sa profesjonalni,
                przygotowani i wiedza o czym i z kim rozmawiaja, a ze sie im ich facjaty czy
                glosy nie podobaja...coz, no comments juz wiecej
                • Gość: jojo Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.04, 11:54
                  Co do Karpinskiego nie moge sie zgodzic. Nie da rady.
                  Wiem co mowie, zreszta niejednokrotnie slyszlec mi bylo dane, ze fatalnie
                  wyglada w kamerze (fakt, na zywo o wiele lepiej). O ile fakt zza odry i
                  kowalski w miare ujdzie, to sportowe fakty w jego prowadzeniu juz nie. Jego
                  komentowanie meczu, pilki recznej, (np slask zaglebie, derby dolnego slaska) wg
                  mnie bylo na marnym poziomie, co chwile z jakimis podstaowwymi pomylkami i
                  dziwnymi slowami... A kto jak kto, ale pan K. powinien sie na tym znac....

Wiec moze niechaj pan Piotr prowadzi sobie Kowalskiego ale nie fakty sportowe i
                  prosze, Nie na zywo :)
                • taxi.wroclaw Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 03.11.04, 18:31
                  Drogi kolego ed_nortonie. Jeden z Twoich cytatów jest mojego autorstwa, ten o
                  panu Marku Obszarnym. Przyznaję Ci rację, że uwaga o braku awansu może być
                  niewłaściwa. Nie myślałem tu o zmianie stacji lub dzienniku ale raczej o jakimś
                  programie autorskim, do którego dąży każdy prezenter TV. Do tego jednak
                  potrzeba własnej tożsamości. Pamiętasz z pewnością Stefanika ze starej TEDE. Z
                  nim chcieli regularnie rozmawiać wrocławscy "wodzowie". Obszarny jest nijaki i
                  uniwersalny. Dopełnieniem był finał bicia rekordu długotrwałości prowadzenia
                  programu, gdzie Pan Marek wygłosił hymn pochwalny zarządowi PRW i osobiście
                  ówczesnemu prezesowi tej instytucji. To było w żenującym uniżonością stylu.
                  Zarzucisz mi subiektywność oceny. Tak bo to jest ocena subiektywna. To jest
                  moja ocena i nikogo do niej nie przekonuję. Telewizja w czasach konkurencji i
                  komercjalizacji mediów musi starać się kupić oglądającego czymś co będzie
                  atrakcyjne, też w jego subiektywnym rozumieniu. Ogólnie jak mówi stare
                  przysłowie, o gustach się nie dyskutuje, ale jak ktoś pyta ??!!
      • Gość: dopsze poinforof Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.idea.pl 10.11.04, 13:14
        Gość portalu: ann napisał(a):

> a co z Agata Dzikowska. zdaje sie ze teraz prowadzi Wiadomosci w TVP1. kupili
        > ja . ale nikt nic ie mowi o tym ze odeszla z QWroclawia a widzialam ja w
        > wiadomosciach.

Nie kupili tylko dala sie przeleciec przez Warakomska. ot co.
    • Gość: zalki Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.11.04, 16:00
      NA ANTENIE WIECEJ: w. chudziaka i l. chojnackiej to profesjonalizm, klasa i styl
      z ANTENY W TRYBIE NATYCHMIASTOWYM ZDJAĆ: p. sitko bo brak jej powyższych cech i
      straszy widzow
      • Gość: Rafis sądzimy że zdjąć z antenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:05
        zdjąć wszystkich! i wszystko!

i to nie żart, to jest najbardziej smutne.
        • Gość: Wąski Re: sądzimy że zdjąć z antenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:23

Z tymi wszystkimi to może przesada, ale niektórych bym wykosił !
          • pluto10 Re: sądzimy że zdjąć z antenki 03.11.04, 16:15
            Moja trójka trójki:)
            1.Waldemar Chudziak
            2.Orłowska
            3.Ładosz

:))))
            --------------------------
            pluto10
            • Gość: waldemar chudziak Re: sądzimy że zdjąć z antenki IP: *.finemedia.pl 04.11.04, 09:19
              Jeszcze raz bardzo dziękuję za komentarze dotyczące mojej pracy. Te pochlebne
              bardzo mnie cieszą, krytyczne biorę sobie do serca i postaram się wyciągnąć
              wnioski.
              Pozdrawiam!
              Chudziak
              • Gość: maura :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 16:05
                tytułem wstępu - praca w telewizorni, to praca, jak każda inna - stres, błędy,
                dobre i złe chwile, czyli jak wszędzie; oczywiście trzeba pamiętać, że trochę
                bardziej "rzucająca się w oczy", ale to tyle, jeśli chodzi o różnice; trzeba
                jednak pamiętać, że w telewizorni pracuję LUDZIE i oczywiście można ich oceniać
                i krytykować, ale nie należy obrażać :) Bardzo się cieszę, że moja praca się
                komuś podoba, bo o to przecież w tej całej zabawie chodzi, ale bardzo przydatna
                jest również krytyka - zwłaszcza konstruktywna!!! Dlatego proszę - chyna w
                imieniu wszystkich prezenterów - o konkrety, a nie o zjadliwość, bo nie o to w
                tym wszystkich chodzi... pozdrawiam gorąc, maurrrrrra :)
                • Gość: katastrofa Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.11.04, 16:27
                  Rany, Chudziak sam założył watek by sobie polizać paróweczkę.
                  • Gość: maura Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 17:01
                    Cóż za przebiegła myśl... doprawdy. Ale nie o to chodzi, żeby otwierać jakieś
                    wątki, bo raczej nie sądzę, że teraz wszyscy jak jeden mąż rzucą się na to forum
                    i zasypią je postami (myślę, że jednak mają ciekawsze rzeczy do roboty) tylko o
                    to, że jeżeli ktoś ma ochotę wysłać swojego posta, to żeby coś wnieść do
                    dyskusji, a nie żeby się na kimś wyrzyć...
                    a, i to nie Chudziak, tylko ja, maura. pozdrwiam
                    • Gość: janek TVP IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.04, 17:22
                      Chudziak jest taki sobie.Nie wiem dlaczego komu ta sitek zalazla za skore skoro
                      takie rzeczy o niej pisza.Ja akurat lubia ja ogladac.U jedynej widac jakies
                      emocje w tym co mowi i przy tym nie jest sztuczna.
                    • Gość: remigiuszT Re: :) IP: *.219.234.77.telsat.wroc.pl 04.11.04, 21:10
                      Pani Mauro, wcale nie chcę się na pani WYŻYĆ, nie muszę się na pani WYŻYĆ, ale
                      musze pani przypomnieć, że WYŻYĆ pisze się WYŻYĆ. Powie pani, że w telewizorni
                      tego nie widać... ale czuć!
                      • Gość: maura Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 00:50
                        remigiuszuT. niestety od zawsze mam problemy z ortografią, ale od czego mam worda :)
                        • ed_norton Re: :) 05.11.04, 01:00
                          Mura??

to ja mam prosbe :)
                          Lukasz niechby jakiegos maila skrobnal :)
                          pozdro z kangurowa

b
                          • Gość: maura Re: :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 14:57
                            ed nortonie- wiedziałam, że to Ty :)) hehe. jak Ci tam? A maila - owszem!! a
                            łukasz ma? czy należy go zdobyć jakoś? :) miło Cię słyszeć :))
                            • ed_norton Re: :) 06.11.04, 07:03
                              Gość portalu: maura napisał(a):

> ed nortonie- wiedziałam, że to Ty :)) hehe. jak Ci tam? A maila - owszem!! a
                              > łukasz ma? czy należy go zdobyć jakoś? :) miło Cię słyszeć :))

jak nam tam??topsz :) a maila wcale zdobywac nie trza, wystarczy wpisac:
                              ed_norton@gazeta.pl i bedzie :)

czekam wiec na sygnal, coby na forum nie wyzewnetrzniac sie :)
                        • Gość: katastrofa Re: :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 09:33
                          Pisz w wordzie:)))
                  • Gość: haha Re: :) polizać paróweczkę. IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 10:39
                    ubawiłam się setnie:):):):)
    • Gość: erni TVP WROCŁAW TO DNO INFORMACYJNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 18:43
      Mozemy podziekowac naszej TV Wrocław z edzieki nim nikt wPOlsce nie dowiedzial
      sie o otwarciu nowego mostu we Wrocławiu. Jak otwirano most w Krakowie,
      Poznaniu i Wawie to wszystykie wiadomosci i Teleexpresyy o tym trąbily.
      Tymczasem nasz TVP3 nie przygotowala nawet odrebnego materialu o tym.
      AMATORSZCZYZNA I DNO. TVP Wrocław powinna promowac nasze miasto a nie zajmowac
      sie puszczaniem materialow na poziomie super expresu.
      • Gość: remigiuszT Re: TVP WROCŁAW TO DNO INFORMACYJNE IP: *.219.234.77.telsat.wroc.pl 04.11.04, 20:48
        W programie wspominkowym przy okazji minionych świąt:m blond dziewczę mówi
        smutnym głosem o pamięci dla wybitnego profesora Czesława HERNASIA!!!...
        Program nagrany, nie "na żywo", więc ileś tam osób to zaakceptowało! Wszystkie
        te osoby nie mają więc pojęcia o wybitnym profesorze Czesławie Hernasie -
        HERNAS. Nieuki!
      • Gość: oszukany Re: TVP WROCŁAW TO DNO INFORMACYJNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 01:12
        100% racji dla Gościa, ale co się dziwić skoro p.Bystroński woli biegać za
        tanią sensacją, może rośnie reporter zwiadowca ?
        Panie Bystroński może tak sensacje wyjaśniałby Pan do końca (choćby sprawa 16-
        tego radnego w Ziębicach) a nie dawał się wpuszczać w maliny lokalnym pismakom?
        Życzę powodzenia w łowach , tylko myśliwy nieraz wpada w sidła czego panu nie
        życzę.
    • Gość: Kaczunia Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 04.11.04, 21:55
      Bez obrazy ale ludzie pracujacy w TVP 3 sa bardzo "senni" 0 energi wedlug mnie
      oni pracuja tam zeby zarabiac a nie zeby "dawac siebie" zarabiac owszem trzeba
      co innego jak sie oglada program prowadzony przez Kamela albo Durczoka a
      calkiem co innego jak 3 wedlug mnie lipa
      • Gość: Dwapytania Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 05.11.04, 22:33
        To Renata Kawa juz nie rzadzi na ekranie? A u jakiegoz to radnego pracuje?
        • pluto10 A dlaczego pani Maura Ładosz nie odpowiada ... 05.11.04, 22:48
          A dlaczego pani Maura Ładosz nie odpowiada na pytanie dlaczego zrobili taką
          amatorszczyznę zjak otwierali most?Dali jakieś 30sek. jako przedostatnia
          wiadomość o 21:45.DALIŚCIE PLAMĘ!!!!!!!!
          --------------------------
          pluto10
          • orzels Re: A dlaczego pani Maura Ładosz nie odpowiada .. 06.11.04, 11:40
            A chocby dlatego ze:
            pierwsze pimo - Maura nie pracuje w informacjach;
            drugie primo - Maury od dawna nie widac na antenie wiec chyba ma inne zajecia;
            trzecie primo - Maura nie jest rzecznikiem prasowym TVP;

:))

A poza tym pozdrawiam Maużę ;D
            • Gość: mauża do orzelsa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:18
              ja też pozdrawiam gorrrąco :))
          • Gość: maura Re: A dlaczego pani Maura Ładosz nie odpowiada .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 12:13
            nie mam zielonego pojęcia, dlaczego mateiał o moście był taki a nie inny; nie
            pracuję w redakcji "faktów", tylko w oprawie :)
    • Gość: króliczek zbyszek Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 23:02
      Tu nieoficjalne stanowisko jakże oficjalnej instytucji jaką jest Polskie Radio
      Wrocław ( z jego 50 letnia spuścizną oraz niepodważalną estymą ) Otóż jako
      pracownicy, współ oraz sympatycy pragniemy stanowczo stanąć murem za Naszymi
      Kolegami, których popieramy za ich twórczy wkład w naszą Szacowną Instytucję
      oraz poczucie humoru (szczególnie Pawła Majchera) i profesjonalizm. Paweł na
      ten przykład jest bardzo wesołym i kreatywnym współtowarzyszem niedoli w tych
      jakże ciężkich medialnie czasach - potrafi zawsze tchnąć iskierkę nadziei w
      nasze odrętwieniem obumarłe serca, za co Mu serdecznie dziekujemy. W dodatku
      jest przystojny, wiem to bo mi koleżanka mówiła, że jej sie podoba, chociaż
      ostatnio podobał sie jej poseł Rokita więc nie wiem czy jest wiarygodna.
      Natomiast Marek jest przystojny na pewno, bo żona mojego kumpla tak twierdzi, a
      jej przecież nie można nie wierzyć. A jesli istnieje taka potrzeba potrafi
      profesjonalnie rozmawiać o niczym, w dodatku jeszcze robi to tak, że przyjemnie
      sie tego słucha, co w tych czasach jest bardzo pożądaną zaletą. W dodatku
      inspiruje, rzec by nawet mozna, iż inseminuje kolegów tudzież koleżanki
      bogactwem swoich pomysłów, które niestety, ze względu na prowadzącą byc może na
      manowce politykę KRRiT, nie moga być należycie docenione pod względem
      finansowym. Nadmieniwszy jeszcze tylko, iż będąc w rozterce medialnej potrafia
      profesjonalnie wykonywać swoje zawody bez żadnych jeszcze poważniejszych oznak
      schizofrenii, pozwolę sobie dokonac małego resume z którego wynika
      bezsprzecznie i niepodważalnie, iż Marek i Paweł fajni są i już. Dziękujemy za
      uwagę, słuchają Państwo...upsss..... przepraszamy... Te nawyki służbowe :)
    • Gość: dakla Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.11.04, 09:32
      chdziakowi sie te hymny pochwalne naleza, ma w sobie duzo uroku
      wolniewicz akceptuje, jest niezla, niech tylko miny ograniczy
      u ladosz doceniam urode i naturalnosc
      karpinski i dziubek wiedza o czym mowia w tym sporcie, drazni mnie tylko
      fryzura pana piotra, reszta calkiem calkiem
      obszarny w ogole ponizej poziomu, nie wiem dlaczego ciagle na czele karkonoskiej
      sitko beznamietna i bez wyrazu, za twarda jak na moj skormny gust
      chojnacka super na nia jesli moge stawiam nie tylko we wrocku, ale i calej
      regionalenej
      • Gość: haha Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 10:49
        zastanawiam się ilu widzów pisze na naszym forum....może powinniśmy pisać w
        wewnętrznej sieci tv i nie zajmować miejsca w wyborczej...
      • Gość: Freud Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 10:51
        Pani Paulina jest smutna bo jej nie wypalił romans z byłym rzecznikiem KGHM
        Piotrem B.
        • Gość: Rafis Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: 213.199.196.* 06.11.04, 11:43
          Prezenterzy jak prezenterzy, jednak w tv najważniejsza jest informacja a tego
          często brakuje w Faktach.Przykład z mostem bardzo trafny.Jednak połowe programu
          informacyjnego zajmują wiadomości typu "okradli altanke na pracowniczych
          ogródkach działkowych w Legnicy".Czy naprawde w 3 mln regionie nie dzieje sie
          nic ciekawszego niz to? Dobrze, że jest rozmowa dnia ale dlaczego prowadzący p.
          Majecher nigdy nie daje dokończyc wypowiedzi gościom? :)Efekt jest taki, że po
          takiej rozmowie nadal nic nie wiadomo.

pzdr.
          • Gość: szok Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.tvp.pl 19.11.04, 09:25
            Tak na marginesie drogi lolo to jest nazwa domeny i mam tego świadomość bo
            czasem właśnie tam jestem. Czujność i złośliwość to nie wszystko, powodzenia w
            twojej bezbłędnej pracy bo zapewne jesteś tam rewelacyjny i kompetentny w
            każdym calu oczywiście (czego życzę). Bez złośliwości, pozdrawiam.
        • Gość: haha Re: freud IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 13:00
          jak czytam wypowiedzi o takim poziomie to coraz mniej mi haha....smutne panie
          freud oj smutne.....
    • Gość: goniec Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 17:20
      Forum internetowe to takie wygodne miejsce, z ktorego byle anonimowa miernota
      moze bezkarnie opluc kazdego i wszystko. A kim sa opluwacze i dlaczego pluja -
      to dopiero byloby ciekawe!
    • Gość: Bruno Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.04, 22:49
      Myślę, że Maciej Maciejewskie jest wsapniałeym reporterem i dziennikarzem.
      Bardzo podobają mi sie jego reportarze z biedaszybów.
      Wspaniałe robota Panie Macieju! Naprawde!
    • Gość: mars Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: 212.127.77.* 07.11.04, 13:34
      tu sie ciagle pojawiaja te same nazwiska. to tez swiadczy o ubogim stanie tej
      tv. ile razy mozna powiedziec, ze chudziak jest the best, chojnacka ma klase.
      nie wiem czemu czepiacie sie wolniewicz. jest ok. maciejewskiemu tez
      dziennikarskiej sprytnosci mozna pozazdroscic. a sitko rzeczywiscie tylko
      skrytykowac.
      • Gość: Yaro Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.04, 16:13
        Sitko jest OK.Wolniewicz be..
        • Gość: jarek Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.11.04, 17:11
          A jeszcze a propo tej blondynki Oli Rosiak. Czy ona czasem nie grala w takim
          serialu o jakiejs szkole, tez na regionalnej puszczali jakies 4 lata temu
          chyba. To sie nazywalo jakos 1a czy ktoras tam "a" :) To ona byla czy nie? Ktos
          to pamieta ?
          • Gość: Widz Prosba do pracownikow i prezenterow TV3 !!! IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 07.11.04, 18:08
            Bardzo Was prosze moi kochani piszcie sobie te pierdoly na wewnetrznej sieci tv
            udajac anonimowych internautow lub idzice na wodke i wyjasnijcie sobie wzajemne
            antagonizmy.
          • wielki_czarownik Ano chyba tak. /nt 07.11.04, 20:05

• Gość: Ruppert contra Lee Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.magma / *.magma-net.pl 07.11.04, 20:17
      Bardzo dziwne. To regionalna stacja budzia aż takie emocje? A nie lepiej
      pooglądać sobie Polsat SPort, Albo discovery?
    • Gość: yyyyyyyy Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.04, 20:45
      no... beznadziejny był ten serial... taki sztuczny na maxa. może dlatego ola
      sobie tak słabo teraz radzi. a z drugiej strony pewnie dlatego ja zatrudnili:/
      • Gość: zorro Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.kom / *.kom-net.pl 07.11.04, 21:42
        rzeczywiscie ola radzi sobie srednio.jeszcze duzo przacy przed nią!!!!ciekawe zreszta jak ona trafila do telewizji bo jak mi wiadomo do tego zeby moc sie pokazac na ekranie potrzebny jest casting a o takim nie slyszalem zeby byl organizowany przez tvp3.dziwne, ze jedne redakcje w tej telewizji organizują castingi a inne nie...
        • Gość: janosik Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: 212.165.158.* 07.11.04, 21:47
          Lascos poleros
          • Gość: yyyyyyyyyyyyyyyyyy Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.04, 21:51
            komu, hyh??
          • Gość: M Drogi janosiku... IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.11.04, 21:55
            ...to ze to Twoj sposob na zycie wyglada tak jak napisales, cytuje "Lascos poleros" jest godne wspolczucia:) Dlatego tez wspolczuje serdecznie!
        • Gość: M zorro - jak to sie moglo stac ze nie slyszales? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.11.04, 21:52
          zorro - rozumiem ze nie jestes tak naprawde zorro lecz wielkim bratem! Wysnuwam swoj wniosek stad ze twierdzisz iz nie bylo castingu w trojce bo... Ty o nim nie slyszales <hahaha>. Otoz informuje, ze castingi odbywaja sie w TVP3 Wroclaw dosc czesto...moze czasem poogladaj troszke to pudelko ze zmieniajacymi sie obrazkami - tam mowia kiedy odbedzie sie nabor - a pozniej sie wypowiadaj...
          • Gość: hyyyyyyyyyyyyyyy Re: zorro - jak to sie moglo stac ze nie slyszale IP: *.wroclaw.mm.pl 07.11.04, 21:56
            a na jakich zasadach odbywa sie ten casting?dania szansy kazdej ładnej buzi,
            która niekoniecznie coś umie? hympf
            • Gość: Beavis Re: zorro - jak to sie moglo stac ze nie slyszale IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 22:00
              Czym ty sie ekscytujesz? jesteś prezenterką czy co?
              • el.dupa Re: zorro - jak to sie moglo stac ze nie slyszale 07.11.04, 22:04
                Przeciez laskos poleros to normalna droga do awansu. spytaj taka jedna
                producentke w skórzanym wdzianku. Sylwia czy jakoś tak...
    • Gość: M Malkontentow jak zwykle nie brakuje na tym forum! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.11.04, 22:07
      Czytajac kolejne posty naszla mnie mysl, ktora niestety nie napawa mnie optymizmem. Zenujace jest to, ze w naszym kochanym Wroclawiu jest tyle ludzi, ktorym ciagle cos nie pasuje...to Karpinski ma zla fryzure, gada przez nos, o moscie milenijnym zrobiono za krotki material, Ola grala w zlym serialu i pewnie dostala prace dzieki niemu... Proponuje zebyscie sie wszyscy zebrali i zalozyli konkurencyjna TV! Bedzie pewnie na miare Waszych oczekiwan! I nie opluwajcie tych, ktorzy wkladaja w ta prace duzo wysilku tylko za to ze jestescie malkontentami z zasady
      • Gość: mandaryn Re: Malkontentow jak zwykle nie brakuje na tym fo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.04, 22:13
        Gdyby tylko beton zechciał oddać władzę pewnie bysmy tak zrobili. A tak czy to
        bedzie nowy czy stary dyrektor nic się nie zmieni.
      • Gość: andzia Re: Malkontentow jak zwykle nie brakuje na tym fo IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 07.11.04, 22:22
        ciesze sie ze znalazla sie choc jedna inteligentna osoba na tym forum,wszyscy
        inni ktorzy tak objezdzaja prezenterow sa godni pozalowania,naprawde ludzie sa
        bezlitosni,pwno wszyscy robilibyscie programy tysiac razy lepiej co? zal mi
        Olki bo znam ja juz bardzo dlugo, to ambitna, inteligentna dziewczyna i wklada
        duzo serca i wysilku w ta prace, nie ma pewnie czasu czytac tych bzdur ktore tu
        wypisujecie i to mnie cieszy,takie ludzkie gadanie i ponizanie innych nie
        nastraja dobrze do pracy...
    • Gość: PROFESJONALISTA Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.11.04, 11:32
      TRAGEDIA!!!!! PREZENTERKA LOKALNYCH WIADOMOSCI NIE UMIE CZYTAC Z TZW PROMPTERA
      I NIE PANUJE NAD MIMIKA TWARZY ROBIAC IDIOTYCZNE MINY DO WIDZOW ( DOTYCZY PANI W.)
      OPROCZ TEGO TO IDIOTYCZNE NASLADOWANIE RUCHOW I SPOSOBU SIEDZENIA PIENKOWSKIEJ Z
      TVP1 EFEKT JEST TAKI ZE ZAMIAST WIADOMOSCI LOKALNYCH MAMY PROGRAM SATYRYCZNY
      POMIJAM SPRAWE MERYTORYCZNEGO PRZYGOTOWANIA DO PROGRAMU... KAZDY TO SLYSZY
    • Gość: renia Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: 213.199.192.* 08.11.04, 20:09
      nie jest taka zła ta nasza regionalna. zobaczcie ile gwiazd wykreowała. tu
      mołek zaczynała, kaska obara, teraz agata dzikowska.wszytskie warszawka
      przejela. a rosnskiego to nawet irak. dobrych kupuja, kiepskich (wolniewicz,
      sitko, chudziak)zadowolic musi wroclaw.moze i ci ludzie zyja w swoim malym
      swiecie na karkonoskiej, ale ich prace docenic trzeba. ja tam lubie fakty. maja
      dobre informacje, zawsze wiem, co sie w miescie dzieje. i juz nawet
      przyzwyczilam sie do wad wymowy wolniewicz i sitko. o urodzie nie dyskutuje,
      choc konsultacja z wizazyską u obu pan wskazana.
      • Gość: haha Re: jak fajnie być świnią!!!! IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:18
        jeśli nie wiadomo jak psa udeżyć to zawsze można powiedzieś że brzydki.lepiej
        wam jak tak sobie podworujecie?mam wrażenie że zawistne koleżanki zdzierżyć nie
        mogą że zostały zdięte a może nigdy nie zostały dopuszczone do
        anteny.wypisywanie takich bzdur jest tak podłe że smutno mi się robi kiedy
        pomyślę że spotykam was radosnych na korytarzach tv.kochani to co piszecie (o
        urodzie,prywatnym życiu)dawno przekroczyło granice dobrego smaku.domyślam się
        że cieszy was upokarzanie innych,anonimowo łatwo jest osaczyć i zaszczuć
        ofiarę. na koniec jeszcze słowo -ponieważ poziom wypowiedzi na tym forum
        obraża mnie (a ja tylko czytam)nie chcę nawet myśleć jak czują się osoby które
        zaczepiacie.....(fałsz,jad,podłość,tchużostwo,donosicielstwo-mówi wam to coś?)z
        wyrazami współczucia zegnam
      • Gość: Mistrz Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: 10.40.68.* 09.11.04, 17:02
        ja przepraszam bardzo, ale pracuje w branzy medialnej od wielu lat i mam spore
        doswiadczenie w tej dziedzinie. Jezeli ktos sugeruje, ze P. Wolniewicz ma wade
        wymowy, to wypowiedz ta jest chyba wynikiem zajadliwosci autora tejze krytyki.
        Otoz, pomijajac kwestie urody-chodz uwazam, ze P.Wolniewicz jest piekna kobieta-
        P.Ewa posiada nienaganna dykcje i bardzo dobrze brzmiacy tembr glosu. Jej
        stanowisko-dziennikarza i prezenterki-wymaga pewnego rodzaju powagi, stad
        niektorzy zarzucaja P. Ewie W. rodzaj nonszalancji i braku luzu.,ale to nie
        jest program "lalamido" tylko fakty gdzie wymagana jest rzetelnosc, powaga i
        perfekcyjne przygotowanie od strony merytorycznej , a tego P.Ewie W. nie mozna
        odmowic.
        • ed_norton Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 10.11.04, 04:41
          Gość portalu: Mistrz napisał(a):

> ja przepraszam bardzo, ale pracuje w branzy medialnej od wielu lat i mam
          spore
          > doswiadczenie w tej dziedzinie. Jezeli ktos sugeruje, ze P. Wolniewicz ma
          wade
          > wymowy, to wypowiedz ta jest chyba wynikiem zajadliwosci autora tejze
          krytyki.
          > Otoz, pomijajac kwestie urody-chodz uwazam, ze P.Wolniewicz jest piekna
          kobieta
          > -
          > P.Ewa posiada
          ((((ciach))))

> od strony merytorycznej , a tego P.Ewie W. nie mozna
          > odmowic.

jak widac jednak mozna odmowic :( szkoda tylko ze padlo mnostwo ciezkich slow w
          kierunku niektorych, a zarzuty opieraja sie w znacznej mierze na ocvenie
          poweirzchownosci i ilosci usmiechow...coz , widac po raz kolejny jak na dloni,
          ze opiniuja frustraci, zawistnicy i niedojdy, bo dziwne, ze wszeyskie komisje
          dopuszczajace na ekran (tak tak, sa takie, jesli nie wiecie) nie widza nic
          zlego w osobach ww
      • Gość: dopsze poinforof Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.idea.pl 10.11.04, 13:20
        Gość portalu: renia napisał(a):

> tu mołek zaczynała, kaska obara, teraz agata dzikowska.wszytskie warszawka
        > przejela.

pisalem juz . dzikowska przespala sie z warakomska .
        • Gość: FWK Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 14:49
          mołek owszem zaczynała ale czego się musiała naciągnąć kilometrami żeby tu nie
          skończyć to jej.
          • ed_norton Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter 11.11.04, 06:14
            te, FWK masz jakies kompleksy, ze tak o tym ciagnieciu kilometrami w kazdym
            watku smarujesz?
            kiedys znajomi Dunczycy opowiadali mi ladna hisotryjke a propos:
            otoz pewien maloobyty jegomosc w kraju owym opowiadal, jak to w Polsce
            pijanstwo i poruta jest i tak sie strasznie w temacie medrowal. Wiec ktos z
            towarzystwa nie zdzierzyl belkotu i spytal: "skoro tyle wiesz o Polsce i
            Polakach, to chyba musiales tam strzasznie dlugo mieszkac i z nimi zyc??"na co
            ow madrutenki odpowiedzial : "nigdy tam nie bylem, ale duzo o nich czytalem!"

wyCIAGNIJ sobie wnioski jakie chcesz...
    • Gość: honora Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 09:33
      dziwi mnie oburzenie w niektórych postach. ci ludzie, ktorzy codziennie
      pokazuja sie nam na ekranaach telewizorow nie robia tego za kare, tylko
      dlatego, ze tak wybrali. a my jako widzowie mamy prawo otwarcie mowic, czy nam
      sie ich praca podoba czy nie. z zawodem gwiazdy wiaza sie i blaski i cienie.
      nie wszyscy kochac musza wszystkich. a jesli pojawiaja sie uwagi, to znaczy, ze
      publika reaguje. cos musi byc w tym, ze wiekszosc internautow chwali tu
      chudziaka i ladosz a krytykuje wolniewicz i sitko. nie wierze,ze to tylko
      koledzy i kolezanki z tvp3. najwyrazniej cudziak jest dobrze odbierany i
      akceptowany a panie wolniewicz i sitko nie. na tym polega wlasnie tak wolnosc
      slowa, ze kazdy moze sobie skomentowac. owszem uwagi dotyczace spraw prywatnych
      pani pauliny sa przesadzone, ale w opiniach o stroju, makijazu czy usmiechu nie
      ma nic zlego. telewizja to obraz i tu liczy sie caloksztalt. mila aparycja,
      zadbany wyglad i cos co powoduje, ze sie chce tego czlowieka mowiacego do nas
      sluchac. chudziak przyciaga, jego kolezanki maja jak widac z tym problem. i
      zamiast sie nad tym zastanowic, oburzaja sie. dlaczego nie polemizuja tu na
      forum. chudziak sie odezwal ze dwa razy. i pewnie znowu zdobyl dodatkowe
      punkty. taki swoj chlop. bez aspiracji gwiazdorskich, ktore z ekranu
      przeciekaja od pani wolniewicz czy sitko.
      • Gość: mandaryn Re: nasza TVP 3 Wrocław - co sądzicie o prezenter IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.11.04, 10:16
        dobrze gada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka