inna-bajka 26.10.04, 19:32 I chcę się do niego przeprowadzić, ale niestety dostałam pracę gdzie indziej. Napiszcie coś bym nie chciała tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Preslaw Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:15 A gdzie dostałaś pracę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neurosoft.pl 27.10.04, 14:13 Wejdź na forum "Poznanianka o Worcławiu" Tam można się o Wrocławiu naczytać. I nie tylko o Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Preslaw Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:32 Eee, nie wchodź, kochaj Wrocław takim jaki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:43 w każdym miejscu o każdej porze, w każdej chwili, w każdej norze, zimą latem, w biedzie czy bogactwie bezgranicznym , w salonie, w piwnicy, na strychu czy na balkonie, na bazarze czy w galerii ,piechotą, autobusem , tramwajem , w chorobie i zdrowiu ..to tylko Ci powiem ,że warto być własnie tam w tym jednym miejscu w naszym kraju..zgadnij w jakim:-)))) podpowiem....................................................we WROCŁAWIU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.04, 21:14 Nie tak miało być. Mieliście mnie odstraszyć, bo odmówię tą pracę, którą dostałam. A poza tym tam są najfajniejsi faceci jakich w życiu widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kacha_l Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.04, 21:35 NIe odstraszam, wręcz przeciwnie polecam Wrocław!!!!!!!!!!! Ja niestety musiałam się przeprowadzić, i to gdzie?! do Warszawy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Realistka Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neurosoft.pl 28.10.04, 11:54 Faceci, hmm... No widzisz, sama juz się przekonujesz ;-) A jak nie jedziesz daleko, to możesz często nas odwiedzać. Wtedy Wrocław staje się jeszcze bardziej upragniony.... I jaskrawiej widać zmiany na lepsze. Pzdr. P.S. Tak na marginesie, we Wrocławiu nie widziałaś fajnych facetów? Bo ja widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.196.* 27.10.04, 21:41 Prace zawsze mozna zmienic na inna a Wrocław jest jeden :) Wiec zacznij szukac pracy we Wrocku, jak znajdziesz odpowiadajaca Ci to sie przeprowadz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.04, 18:51 Pracę we Wrocławiu też możesz znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś