Dodaj do ulubionych

Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.10.04, 19:32
I chcę się do niego przeprowadzić, ale niestety dostałam pracę gdzie
indziej. Napiszcie coś bym nie chciała tam jechać.
Obserwuj wątek
    • Gość: Preslaw Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 11:15
      A gdzie dostałaś pracę?
    • Gość: Realistka Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neurosoft.pl 27.10.04, 14:13
      Wejdź na forum "Poznanianka o Worcławiu"
      Tam można się o Wrocławiu naczytać. I nie tylko o Wrocławiu.
      • Gość: Preslaw Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 14:32
        Eee, nie wchodź, kochaj Wrocław takim jaki jest.
    • Gość: ja też Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 27.10.04, 15:43
      w każdym miejscu o każdej porze, w każdej chwili, w każdej norze, zimą latem, w
      biedzie czy bogactwie bezgranicznym , w salonie, w piwnicy, na strychu czy na
      balkonie, na bazarze czy w galerii ,piechotą, autobusem , tramwajem , w
      chorobie i zdrowiu ..to tylko Ci powiem ,że warto być własnie tam w tym jednym
      miejscu w naszym kraju..zgadnij w jakim:-))))
      podpowiem....................................................we WROCŁAWIU!!!!
      • inna-bajka Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.04, 21:14
        Nie tak miało być.
        Mieliście mnie odstraszyć, bo odmówię tą pracę, którą dostałam.
        A poza tym tam są najfajniejsi faceci jakich w życiu widziałam.
        • kacha_l Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.10.04, 21:35
          NIe odstraszam, wręcz przeciwnie polecam Wrocław!!!!!!!!!!! Ja niestety musiałam
          się przeprowadzić, i to gdzie?! do Warszawy :-(
        • Gość: Realistka Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neurosoft.pl 28.10.04, 11:54
          Faceci, hmm... No widzisz, sama juz się przekonujesz ;-)

A jak nie jedziesz daleko, to możesz często nas odwiedzać. Wtedy Wrocław staje
          się jeszcze bardziej upragniony.... I jaskrawiej widać zmiany na lepsze.

Pzdr.

P.S. Tak na marginesie, we Wrocławiu nie widziałaś fajnych facetów? Bo ja
          widziałam.
    • Gość: Rafis Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 213.199.196.* 27.10.04, 21:41
      Prace zawsze mozna zmienic na inna a Wrocław jest jeden :)
      Wiec zacznij szukac pracy we Wrocku, jak znajdziesz odpowiadajaca Ci to sie
      przeprowadz.
    • Gość: dorota Re: Kocham Wrocław !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.04, 18:51
      Pracę we Wrocławiu też możesz znaleźć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka