Gość: bromden IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.08.01, 22:43 Ja posiadam czerwona mydelniczke. A Wy jakiego koloru mydelniczki macie w swoich domach ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diabełek Re: KOLORY MYDELNICZEK NASZYCH FORUMOWICZOW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:44 ja używam mydła w płynie... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KOLORY MYDELNICZEK NASZYCH FORUMOWICZOW 26.08.01, 22:46 ...ja również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: KOLORY MYDELNICZEK NASZYCH FORUMOWICZOW IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 22:51 chyba psujemy bromdenowi statystykę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: KOLORY MYDELNICZEK NASZYCH FORUMOWICZOW 26.08.01, 22:52 Gość portalu: diabełek napisał(a): > chyba psujemy bromdenowi statystykę... ;) ...chyba tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: KOLORY MYDELNICZEK NASZYCH FORUMOWICZOW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 22:54 roberto65 napisał(a): > ...ja również. i ja nie używam tradycyjnego (wysusza skórę). Mydło w płynie. A któż to krzyczał w King Sajzie "foooooor youuuu" ? (For You - to takie mydło komunistyczne, a myło, aż miło!) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: KOLORY MYDELNICZEK NASZYCH FORUMOWICZOW IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:14 niby zwykle pytanie, a jakos nikt nie chce powiedziec. tlumacza sie niby mydlami w plynie... (lecz watpie aby przy kazdym kranie z woda: umywalka(-ki), zlew, wanna, prysznic itp. stalo mydlo w plynie!) zastanawiajace... ja nie mam nic do ukrycia: na umywalce mam biala mydelniczke a pod prysznicem metalowe poleczki na mydlo (w plynie!!!). Pozdr. l. Odpowiedz Link Zgłoś