Gość: ROB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.04, 22:30 dlaczego policjant nie zastrzelił go na miejscu? zaoszczędziłby pieniądze podatników na proces i uratował by dobre imie policjanta,który ma bronić nas przed chuliganami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: and Re: Kończy się proces kibica Śląska Wrocław IP: *.ip.WRO.Korbank.PL 03.11.04, 07:10 masz racje,powinni do nich strzelac jak do kaczek,oni uznaja tylko sile i to w grupie Odpowiedz Link Zgłoś
mr_pope Re: Kończy się proces kibica Śląska Wrocław 03.11.04, 09:33 Tak, policja powinna prewencyjnie rozstrzelać w lesie znanych jej kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Błąd w tytule! Jaki to, k..., kibic? To bandyta!! IP: *.18.akron.wroc.pl 03.11.04, 07:36 Klub się powinien wreszcie stanowczo odciąć od takich troglodytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard tępić chuligaństwo IP: *.uni.wroc.pl 03.11.04, 11:35 Podczas takich chuligańskich zamieszek, powinni policjanci skupić się na jednej, góra trzech najbardziej agresywnych. Porobić im zdjęcia, nagrać na wideo, aby nie było żadnych wątpliwości i zbędne były przeróżne sprzeczne zeznania świadków. Potem ich wyłapać i niech tylko ta garstka całe szkody pokryje za całą zgraję. Jeśli nie są w stanie zapłacić, powinni dostać ciężką upokarzającą publiczną chłostę. Jestem pewien, że błyskawicznie by problem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Nowy Dwor Rulz ;) IP: 195.205.73.* 03.11.04, 12:47 SLASK WROCŁAW HOOLIGAN ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GLINA SZMATO MAM TWOJE IP IP: *.crowley.pl 03.11.04, 14:36 JUŻ WISISZ ZA JAJA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: SZMATO MAM TWOJE IP IP: 195.205.73.* 03.11.04, 15:42 tyle gniewu ;) uuuuuuuu ..... strach padł na miasto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oktoberfest Re: Nowy Dwor Rulz ;) IP: *.18.akron.wroc.pl 03.11.04, 16:56 Coś słabo z ortografią u ciebie, koleś! Ale jak ty masz umieć pisać, skoro ty pewnie nic nie czytasz... HWDP - chodziło ci pewnie o skrót CHWDP: CHcę Wstąpić Do Policji :-P Odpowiedz Link Zgłoś