Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 12.07.01, 22:40 Gdzie tanio można przenocować we Wrocławiu? (ceny "na studencką kieszeń") ??! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maro Re: NOCLEGI... IP: *.pl 12.07.01, 23:50 Pięknie (Wyspa Słodowa) i w miarę niedrogo (30-35zł) jest w schronisku PTSM przy Hotelu Tumskim. Ma swoją stronę, możesz obejrzeć i sprawdzić : www.hotel-tumski.com.pl Poza tym jest duży wybór hoteli. Ale tych tanich wstyd polecać, a te warte uwagi nie kwalifikują się raczej jako tanie. Lub może o czymś nie wiem? Tanio to rzecz względna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: NOCLEGI... IP: *.kask.net.pl 13.07.01, 00:38 może być "bylejko"(student wszystko wytrzyma),ale tanio!!! pomóżcie-studenci ze stolicy chcą pozwiedzać nasze piękne miasto,a nie mają się gdzie zatrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mark Re: NOCLEGI... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.01, 04:41 Gość portalu: marsha napisał(a): > może być "bylejko"(student wszystko wytrzyma),ale tanio!!! > pomóżcie-studenci ze stolicy chcą pozwiedzać nasze piękne miasto,a nie mają się > gdzie zatrzymać... Jeszcze kilka lat temu można było w czasie wakacji wynajmować pokoje w akademikach (np w Kredce czy Ołówku), ale czy tak jest nadal - niestety nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: conti Re: NOCLEGI... IP: *.bu.uni.wroc.pl 13.07.01, 09:06 Gość portalu: marsha napisał(a): > może być "bylejko"(student wszystko wytrzyma),ale tanio!!! > pomóżcie-studenci ze stolicy chcą pozwiedzać nasze piękne miasto,a nie mają się > > gdzie zatrzymać... Warto zapytac w "T- ekach" - Akademikach Politechniki Wrocławskiej na Biskupinie. Kiedyś organizowano tam wakacyjny tani hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joghurt Re: NOCLEGI... IP: 195.205.212.* 13.07.01, 11:26 Dawno nie sprawdzałem, ale hotele Mars okolice Jemiołowej,Vega na Grabiszyńskiej, i dawny Garnizonowy na Gajowickiej były tanie, choć czy na kieszeń studenta to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś